President Morsi van Egypte is de president van het Kwaad

Screenshot_10

President Morsi van Egypte is de president van het Kwaad

(Door: Afshin Ellian)

President Mohammed Morsi van Egypte is de president van haat. De gematigde Moslimbroeder blijkt een wolf in schaapskleren.

Als ik dit een tijdje geleden had geschreven, hadden de islamliefhebbers mij beschuldigd van van alles en nog wat. Maar er zijn geen gematigde moslimfundamentalisten die de joodse staat willen erkennen. Er zijn ook geen gematigde fundamentalisten die de Joden als gelijkwaardige burgers willen erkennen.

Radicale sharia

Recent hoorde ik in het journaal een vreemde term: radicale sharia. Wat is dan de gematigde sharia? Kun je op gematigde wijze vrouwen discrimineren en homo’s bedreigen? Kun je op gematigde wijze handen afhakken? Kun je op gematigde wijze andersdenkenden terroriseren? Ja, dat kan allemaal volgens de politiek correcte Westerse media.

De Egyptische president Morsi beweert nu dat zijn uitspraken uit de context zijn gehaald. Alle moslimfundamentalisten praten met dubbele tong. Dat weet iedereen.

Ook weten zij dat de Westerse politici en intellectuelen enorme waardering kunnen opbrengen voor een gelovige moslim die normale taal gebruikt. Ook al praten ze met dubbele tong. Maar dat is Taqiyya: iets wat volgens de islamliefhebbers niet bestaat.

Apen en varkens

Wat zei de president van de Moslimbroeders? In een interview op 23 september 2010 zei Morsi:

‘Deze zinloze [Israëlisch-Palestijnse] onderhandelingen zijn een verspilling van tijd en kansen. De zionisten kopen tijd en krijgen meer kansen, terwijl de Palestijnen, de Arabieren en de moslims tijd en kansen verliezen, zij bereiken er niets mee.

Wij zien hoe deze droom is vervlogen. Deze droom was altijd al een illusie. Maar sommige Palestijnen denken ten onrechte dat hun vijanden hun iets zouden kunnen geven … De [Palestijnse] Autoriteit is opgericht door onze zionistische en Amerikaanse vijanden, met als enig doel de wil van het Palestijnse volk en haar belangen te dwarsbomen.

Geen redelijk persoon kan enige vooruitgang van dit spoor verwachten. Of je accepteert de zionisten en alles wat zij willen, of het is oorlog. Dat is hoe wij deze bewoners van Palestina kennen – deze bloedzuigers, deze agressors tegen Palestijnen, deze oorlogshitsers, deze afstammelingen van apen en varkens.

Wij moeten elke mogelijke strijd met hen aangaan. Er moet militaire strijd zijn in het land van Palestina tegen deze criminele zionisten, die Palestina en de Palestijnen aanvallen. Er moet ook politieke en economische strijd zijn, door middel van een boycot, maar ook door het ondersteunen van de verzetsstrijders. Dit moet de praktijk zijn van de moslims en de Arabieren buiten Palestina. Zij dienen de verzetsstrijders te ondersteunen en de zionisten te belegeren, waar zij ook zijn. Geen van de Arabische of islamitische volkeren en regimes mogen contact met hen hebben. De grootst mogelijke druk moet op hen worden uitgeoefend. Zij mogen nergens een kans krijgen. Zij mogen in geen enkel Arabisch of islamitisch land aanwezig zijn. Zij moeten worden verdreven uit onze landen.

Daarom moeten deze onderhandelingen stoppen, voor altijd. Iedereen moet zich slechts wijden aan het ondersteunen van de strijd. Dat is de keuze van de Palestijnen en van ons allen – Arabieren en moslims, Palestijnen en anderen. Wij moeten allemaal beseffen dat strijd de enige manier is om Palestina te bevrijden.’

Taal van geweld

In een ander interview, met de Libanese zender Al-Quds TV op 20 maart 2010, sprak Morsi in dezelfde gewelddadige bewoordingen over de joodse staat en Joden:

‘De zionisten hebben geen recht op het land Palestina. Er is geen plaats voor hen in Palestina. Wat zij namen voor 1947-1948 was plundering, en wat zij nu doen is een voortzetting van die plundering. In geen geval erkennen wij hun Groene Lijn [Israël binnen de bestandslijnen van 1949-1967]. Het land Palestina behoort aan de Palestijnen, niet aan de zionisten.

Wij moeten deze zionistische entiteit bestrijden. Alle banden – van welke soort dan ook – moeten worden doorgesneden met deze plunderende criminele entiteit. Die wordt ondersteund door Amerika, met Amerikaanse wapens, en door zijn eigen kernwapens, waarvan het bestaan bekend is. Dit zal leiden tot hun vernietiging. De volkeren moeten deze entiteit boycotten en elke normalisering van betrekkingen voorkomen. Alle producten uit landen die deze entiteit steunen – de Verenigde Staten en andere landen – moeten worden geboycot.

Wij willen een land voor de Palestijnen op het gehele land Palestina, op basis van [Palestijns] burgerschap.

Al het gepraat over een twee-staten-oplossing en over vrede is niets anders dan een illusie, die de Arabieren vergeefs najagen. Zij zullen van de zionisten slechts deze illusie krijgen. Zij hebben overal en altijd het vuur van de oorlog opgestookt. Zij zijn van nature vijandig. De zionisten begrijpen niets anders dan de taal van geweld.’

Toevallig

Nee, hij was toevallig erg boos op Joden en westerlingen, zouden sommige Europese broeders zeggen. Nou,  dan moet u eens kijken naar deze beelden. Morsi bidt hier met een imam voor de vernietiging van Joden. Het gebed werd uitgezonden op Kanaal 1 van de Egyptische staatsomroep, op 19 oktober 2012.

Nee, Mohammed is best een aardige man, zouden nu de Europese broeders zeggen. Hij zegt maar wat. We moeten het niet te serieus nemen.

Die Obama

Dan moet u letten op een toespraak van Mohammed Morsi, die hij heeft gehouden op 10 januari 2010:

‘De ene Amerikaanse president na de andere – en het meest recent, die Obama – praat over de Amerikaanse garanties voor de veiligheid van de zionisten in Palestina. [Obama] was heel duidelijk toen hij zijn nietszeggende woorden uitsprak in Egypte. Hij sprak vele leugens, waarvan hij geen enkel woord kan waarmaken, zelfs als hij oprecht zou zijn – wat hij niet is.

Beste broeders, wij moeten niet vergeten onze kinderen en kleinkinderen op te voeden met haat tegen die zionisten en Joden, en al diegenen die hen steunen. Ze moeten worden opgevoed met haat. De haat moet worden gecontinueerd.’

Het Kwaad

Nee, broeder Morsi. We weten waar de Joden vandaan komen: uit Israël, ze zijn Israëlieten. Maar waar komen de moslimfundamentalisten vandaan? Niet van varkens en apen. Was dat maar waar, dan kon de Partij voor de Dieren het voor de jihadisten opnemen.

De radicale moslims, salafisten, wahhabieten of sjiieten komen voort uit het Kwaad: de barbaarse, islamitische haat jegens andersdenkenden, homo’s, christenen en Joden.

Wil Morsi met ons geld de Egyptenaren opvoeden in haat jegens Joden en het Westen? Het Westen begaat een grove fout door te hopen dat het Kwaad kan worden ingekapseld.

Bron:

http://tinyurl.com/b2r5pcy (Elsevier)

Auteur: Afshin Ellian

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", Egypte, Jodenhaat, Moslimbroederschap, Naïviteit. Bookmark de permalink .

39 reacties op President Morsi van Egypte is de president van het Kwaad

 1. G.Deckzeijl zegt:

  Alles wat naar moslim of islam ruikt is voor mij synoniem aan het begrip “Wolf in Schaapskleren”.
  Meer weten, lezer? Klik maar eens op de knop links naast CONTACT in de header.

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  De Islam is tevens een schepping van de anti-christ, de satan himself. Niets brengen deze creaturen- islamisten- voort, dan: haat, halsafsnijden, verkrachten, vermoorden en vernielen. En by the way, gematigde moslims BESTAAN OOK NIET! Nooit, hoor je van deze groep moslims, dus in mijn optiek zijn ze naar hun aard allemaal hetzelfde! Breingestoorden!

  Like

 3. Zich zelf proberen schoon te praten. Waar hebben we dat eerder gezien? En ondertussen lekker op dezelfde voet doorgaan… Taqiyya!

  Like

 4. G.Deckzeijl zegt:

  @Pieter V. , 15:32
  Je hebt ‘m door. PERFECT.

  Like

 5. luckybee zegt:

  Amen.

  Like

 6. G.Deckzeijl zegt:

  Dijenkletser! Taqiyya-leuteraar Morsi beweert voor NASA gewerkt te hebben ivm de ontwikkeling van raketten…!!!
  http://www.barenakedislam.com/2013/01/20/busted-egypts-mohamed-morsi-joins-the-ranks-of-gore-clinton-and-obama-as-the-worlds-biggest-liars/

  Like

 7. Jean zegt:

  En zeggen dat die van de EU dat heerschap zo maar eventjes 5 miljard euro gaan ‘geven’ onder het mom van voor democratie’? Je moet het maar durven verkopen. Blijkbaar zijn Europeanen kort van begrip én geheugen…
  Heel Europa zakt weg in de armoede en die overbetaalde creaturen gooien miljarden over de beugel en dat ‘ongestraft’ want we kunnen ze niet aan hun kleren, het clubje beschermd zich onder mekaar.

  Like

 8. @Jean: Dat is wat je met recht ‘sneu geld’ kunt noemen…

  Like

 9. Homoslim zegt:

  Tis allemaal vrij eenvoudig te begrijpen met het spelletje zoek de verschillen….

  zie hier de aankondiging van Dr. Morsi ;

  wat mij deed denken aan een andere Dr….. Dr. Goebbels welteverstaan;

  Do I need to say more?

  Like

 10. E.J. Bron zegt:

  @homoslim

  Gave vergelijking en toffe nickname!!! 😀

  Webmaster

  Like

 11. Homoslim zegt:

  Dr. Goebbels, Dr. Morsi
  Nazi’s, Moslimbroeders
  Arisch, Arabisch
  Derde Rijk, Kalifaat
  Heil Hitler, Alla Akbar
  Wir haben es nicht gewusst…

  Like

 12. Tanzen zegt:

  @homoslim,

  En net als toen hebben ze ook nu weer steun van de socialisten.

  Like

 13. De overeenkomsten tussen de islam en de nazi’s is treffend! En die laatste zin is meesterlijk: Beiden zijn zich van geen kwaad bewust….

  Like

 14. G.Deckzeijl zegt:

  @homoslim, 19:23 Strakke vergelijking.! Mee eens! Al die allahschreeuwers hebben de toespraken van JG goed bestudeerd. Kende je deze al? Let goed op wat JG zegt over regering en propaganda. Ze moeten elkaar aanvullen!!! NEGEER de uitspraken over joden..!!!

  Van belang is te vermelden dat ze in Vak K ook heel goed weten wat bedoeld wordt met regering en propaganda. Voorbeeld: het geleuter van Samsom en Rutte dat bezuinigingen bedoeld zijn om sterker uit de crisis te komen…

  Like

 15. Homoslim zegt:

  @Pieter Veenstra

  het zijn niet de agressors die zich van geen kwaad bewust zijn maar juist de verzakers, de nuttige idioten die altijd en eeuwig de andere kant op kijken en ons als xenofoob e.d. uitmaken… Dat zijn uiteindelijk degenen die het niet aan zagen komen en raar opkijken als zij in hun ivoren nest gestoken worden…

  Like

 16. Tom Hendrix zegt:

  @Homoslim 20.48. uur: Juist, de wegkijkers, de boer zoekt vrouw kijkers, de brood en spelen massa van slappe happen van nederlanders, al dat tezamen maakt dat de RODEN in DEN HAAG en BRUSSEL hun spel met ons kunnen spelen. Verdeel en heers, dat hebben de laffe politici als hun leuze gemaakt. De enige met ruggegraat is Wilders!

  Like

 17. @Homoslim: Love your nick!
  je hebt zeker gelijk, maar eigenlijk maken we, vrees ik een kleine denkfout. Ze weten duivels goed waarmee ze bezig zijn en wat ze faciliteren! Maar als het dan toch fout moet gaan, dan hoop ik dat die verraders en meelopers het eerst getroffen zullen worden. Laat ze maar roepen en schelden, dat doet nog steeds geen pijn. Hun tijd komt nog wel en ik ben een erg geduldig mannetje 😉

  Like

 18. Homoslim zegt:

  @TomHendrix
  Meneer Wilders lijkt inderdaad de enige met ruggegraat… Aan de andere kant kunnen hij en zijn partij er ook zijn om het volk de illusie te geven dat er n partij is die iets aan de islamisering doet…

  Like

 19. Homoslim zegt:

  @deckzeijl
  over propaganda gesproken…
  zie hier een interessant artikel en vind de paralellen met het heden
  http://libertarian.nl/wp/2002/09/de-kondratiev-cyclus/

  Like

 20. Leto 2 zegt:

  @Homoslim,

  Dat heb ik op Artikel7 ook al geopperd, “good cop, bad cop”.
  Zolang Wilders er is blijft het volk in hem geloven en houdt hoop op een geweldloze oplossing.
  Vergeefse hoop, het wordt knokken.
  En hoe.

  Like

 21. Tom Hendrix zegt:

  @Leto 2 23.35. uur. Ook ik heb de hoop opgegeven dat we op vreedzame wijze afkomen van de moslims.

  Like

 22. Homoslim zegt:

  @Leto
  helemaal mee eens…en als ik zo om me heen kijk zie ik een hoop makke lammetjes waar je geen oorlog mee kan winnen…
  de sportscholen daarentegen lopen vol met rebellen die, met bebaarde gezichtjes en de broek boven de enkeltjes, zich in alle rust en gefinancierd door uitkeringen voorbereiden op de strijd…

  Like

 23. Jan zegt:

  Het Egypte van Morsi

  Egyptisch geestelijke Rasmi ‘Ajlan: Seks met een zwangere vrouw zorgt er voor dat het kind intelligenter wordt

  Rasmi ‘Ajlan: De profeet Mohammed zei: “Koïteer niet met een jonge slavin alvorens zij weer haar maandelijkse stonden heeft.”

  Interviewer: allah is de grootste! allah is de grootste!

  Rasmi ‘Ajlan: en ook: “Bevloei niet het zaad van een andere man met je eigen water.”

  Interviewer: Met uw permissie, sjeik Rasmi, Ik wil graag voor de kijkers de schitterende, beschaafde en sublieme profetische taal naar voren halen. “Het bevloeien van het zaad” betekent copuleren met een vrouw. Dit is een sublieme profetische frasering wat betekent dat een man niet moet copuleren met een jonge slavin voor zij weer haar maandelijkse stonden heeft.

  Ga verder, sjeik Rasmi. Bij allah, dit is prachtig!

  Rasmi ‘Ajlan: Al seen man getrouwd is en zijn vrouw is zwanger van zijn kind dan zal zijn zaad de intelligentie van het kind groter maken hoe meer hij met haar copuleert.
  Interviewer: Dit moet je herhalen. Dit is helemaal nieuw voor mij.

  Rasmi ‘Ajlan: Als allah een man zegent met een zwangere vrouw…

  Interviewer: De vrouw is zwanger. Dat begrijp ik.

  Rasmi ‘Ajlan: Als hij met haar copuleert na de 40 dagen waarin de foetus werd gemaakt …

  Interviewer: Bedoel je, als ze zwanger is?

  Rasmi ‘Ajlan: Ja. Hij bevloeit zijn eigen foetus met zijn eigen zaad.

  Interviewer: allah is de grootste!

  Rasmi ‘Ajlan: Volgens de medische wetenschap bevorderd dit de intelligentie van het kind.

  Interviewer: allah is de grootste! Allah is de grootste! Dit is de geweldige wetenschappelijke kennis van de islam.

  Like

 24. maria zegt:

  Haha @Jan we hebben onze portie islam-porno weer gehad!
  Maar even on-topic : Israëlische politieke partijen worden al heel snel “nationalistisch” genoemd.
  (gewoon omdat ze voor Israëlische belangen opkomen, een doodzonde volgens de NOS)
  Maar stel nou dat een Israëlische politicus voor 25% zich zo zou uitlaten over arabieren, dan
  zou de NL pers er niet over uitgeschreven raken en de ambassadeur teruggeroepen worden!

  Like

 25. Jan zegt:

  Morsi:
  “Verzet is de juiste en enige wijze om het land van het Joodse schorem te bevrijden.”
  Morsi Says Anti-Semitic Comments “Taken Out of Context”
  http://globalmbreport.org/?p=7907

  Morsi:
  ““Muslim Brotherhood support of Hamas is a support of the Palestinian resistance and this support
  includes all the factions of the Palestinian resistance whether they are the al-Quds Brigades or the al-Aqsa Martyrs.”

  Over 9/11:
  “The US administration has never presented any evidences on the identity of those who ommitted that incident…When you come and tell me that the plane hit the tower like a knife in butter, then you are insulting us. How did the plane cut through the steel like this? Something must have happened from the inside. It’s impossible”.

  “The US administration’s post-9/11 attitude of invading Islamic states is fully similar to attacking Japan after Pearl Harbor in the Second World War”

  Over Iran:
  ““part of my agenda is the development of ties between Iran and Egypt that will create a strategic balance in the region”

  Over Israël:
  “in order to draft a popular political program to restructure Egyptian-American relations and set a timetable to dispose the so-called peace agreement signed with the Zionist entity”

  [Israel is a] “Zionist Usurper”

  “I do not differentiate between one Zionist and another. They are different faces of the same coin. They all have the same nature of slyness, deception, and hatred. They do not honor their promises and they break the treaties they sign. They are all acting to achieve the same goals of aggression, killing and subversion…. All their actions are criminal, XVII bellicose, murderous and conspiratorial”

  Over Joden:
  “’Draculas’ who are always hungry for more killing and bloodshed using all kinds of modern war weapons supplied to them by the American administration” and accused them of “sowing the seeds of hatred between humans”

  “The Zionists spread killing, wars and sedition everywhere and throughout history….They always violate sanctuaries, attempt to demolish Al-Aqsa Mosque, kill children and women…and that Israel…consists of killers and vampires”

  Houding VS en Israël
  “intimidate Arab and Muslim rulers and proceed with Zionist-US plans to dominate the peoples of the region, control their resources and future, and impose the Zionist scheme on the Arab and Islamic nation”

  Over Israëlische politici:
  [the International Criminal Court should have] “tried the leaders of the Zionist entity throughout its history, such as David Ben Gurion, Golda Meir, Moshe Dayan, Menachem Begin, Ariel Sharon, Shimon Peres, Ehud Barak, Ehud Olmert, and other criminal leaders for their various crimes on the same seven charges which the court leveled against the Sudanese president”

  Netanyahu a “criminal executioner”

  Over Christenen:
  “The state which we seek can never be presided by a none-muslim”

  The truth about Mohammed Morsi

  Klik om toegang te krijgen tot morsi_secureamericanow_print.pdf

  Like

 26. Jan zegt:

  Obama, ingenomen met leiders van moordenaarsbendes en terreurorganisaties is blijkbaar zo onder de indruk van de Jodenhaat dat hij Morsi beloont met GRATIS wapens:
  10 F16’s en 200 Abrahamtanks.
  Betaald door de belastingbetaler. Kan best op de torenhoge schuld van de VS. Nog twijfels over deze moslim?
  http://www.foxnews.com/world/2013/01/02/pressure-builds-to-nix-gift-tanks-f-16s-to-egypt/

  Like

 27. Jan zegt:

  Obama: “You know, when it comes to Egypt, I think, had it not been for the leadership we showed, you might have seen a different outcome there.”

  Een nieuwe lente en een nieuw geluid:
  Ik wil dat dit lied klinkt als een gefluit,
  Dat ik vaak hoorde voor een zomernacht

  Muslim Brotherhood Snipers Shoot People From Rooftops
  http://www.thegatewaypundit.com/2013/01/shock-video-muslim-brotherhood-snipers-shoot-people-from-rooftops/

  Like

 28. Jan zegt:

  Moest er van komen: stijgende voedselprijzen in Egypte en failliete staat. Oplossing van Morsi: minder eten

  http://pjmedia.com/spengler/2013/02/06/eat-less-egypts-government-tells-its-people/?singlepage=true

  Like

 29. Jan zegt:

  “Islam’s flag will be raised above the White House”

  Wel als het aan Oboeman ligt, niet als moslims het willen, die kunnen niet vechten.

  Like

 30. Jan zegt:

  Morsi dreigt Ethiopië met oorlog als dat land het waagt een dam te bouwen om elektriciteit op te wekken.
  http://www.jpost.com/Middle-East/Egypt-warns-all-options-open-for-Ethiopia-Nile-dam-316094

  NB De oorlog zal worden gefinancierd door de Amerikaanse belastingbetaler. De F16’s zijn er al en de 200 Abraham tanks zijn onderweg.
  (Obama’s Jihad)

  Like

 31. Jan zegt:

  Het achterlijke volk heeft niet door dat zij in een directe uitzending zitten.

  Like

 32. Jan zegt:

  Egypte verklaart (onofficieel) Assad de oorlog:

  Egypt’s ruling Muslim Brotherhood blamed Shi’ites for creating religious strife throughout Islam’s history, as the movement joined a call by Sunni clerics for jihad against the Syrian government and its Shi’ite allies.
  http://tinyurl.com/mp46fyn

  Like

 33. Jan zegt:

  Morsi benoemd terrorist die banden heeft met terreurorganisatie die in 1997 58 toeristen in Luxor vermoordde tot gouverneur van deze stad.

  A member of the movement whose gunmen killed 58 foreigners at a temple in Luxor in 1997 was sworn in by Egyptian President Mohammad Mursi Monday as governor of the vital tourist region.
  Adel Mohammad al-Khayat, who now represents the Building and Development Party, political wing of the once violent Al-Gamaa al-Islamiya movement
  http://www.dailystar.com.lb/News/Middle-East/2013/Jun-17/220687-anger-in-southern-egypt-over-islamist-governor.ashx#axzz2WaN0j71p

  Like

 34. Jan zegt:

  Leve Caïro onder de Moslim Broederschap: foto’s van het huidige Caïro. Hét ideaal van iedere socialist

  “Thugs often run the streets, crime rates have skyrocketed, and police feel they’re outgunned, faced with the flood of weapons filling Cairo’s streets.Making matters worse, everything from utilities to gasoline is both more expensive and more difficult to acquire than it was before the Muslim Brotherhood.”
  http://www.theblaze.com/stories/2013/06/17/astonishing-photos-the-muslim-brotherhood-has-turned-cairo-into-a-dystopia/

  Like

 35. Tom Hendrix zegt:

  @Jan 18.26. uur. Potverdomme, en deze BAARDAAP MORSI krijgt gewoon 5 miljard, van DIE TROL van een VON RAMPEI, en zijn maatjes BAROSSO en de KAMPCOMMANDANT SCHULZ. Maar ondertussen is de ZORG in Nederland onbetaalbaar geworden, ligt de BOUW op zijn “gat”, is de kleine MIDDENSTANDER ongeveer Failliet, lopen de treinen niet MEER-denk aan het FYRA debacle, moeten we doorweken tot we DOOD neervallen, en brengt onze nationale PINOKKIO en VOLLIDIOT RUTTE, ONS GELD met de kruiwagens vol naar Brussel. Stomme strategische stemmers, ik hoop dat jullie er flink onder lijden! Bah wat een gore zooi!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s