Jihadisten profiteren van miljoenen euro’s Nederlands belastinggeld

Screenshot_23

(Door Eric Vrijsen)

Niemand in Den Haag wilde zien dat het geliefde ‘partnerland’ Mali gevestigd was op een politieke vulkaan vol gangster-jihadisten.

Vorig jaar stuurde de Nederlandse staat 37.790.000 euro naar Mali. Daarnaast kregen ICCO, Oxfam-Novib, het Nederlandse Rode Kruis en andere ‘usual suspects’ van de particuliere ontwikkelingssamenwerking ruime bedragen om ‘in alliantie met hun Malinese partners’ projecten uit te voeren.

Lees verder…

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Jihad, Mali, Naïviteit, Nederland. Bookmark de permalink .

8 reacties op Jihadisten profiteren van miljoenen euro’s Nederlands belastinggeld

 1. Tom Hendrix zegt:

  En weer is nederland het “grootste gekke Henkie”, van de wereld. Dat krijgt men als de hele politiek en de maatschappij zijn besmet met de RODE BACILLEN!

  Like

 2. G.Deckzeijl zegt:

  Oud nieuws! Staat reeds een link/mijnerzijds elders op dit blog.
  Nog maar een keer.
  http://www.elsevier.nl/Politiek/blogs/2013/1/Jihadisten-profiteren-van-miljoenen-euros-Nederlands-belastinggeld-1152057W/

  Like

 3. Degenen die er steeds weer opnieuw voor zorgen dat er nagenoeg oneindige stromen van belastinggeld naar dergelijke regio’s en instanties vloeien, zouden zelf gedeporteerd moeten worden naar diezelfde regio’s.
  Goede doelen in het buitenland bestaan niet. Het enige doel wat wordt geholpen is, zijn de bankrekeningen van dictaturen en organisaties van geloofswaanzinnigen die denken dat hun ideologie heiliger/beter/machtiger/goddelijker is dan alles en iedereen. Dit heeft NIETS meer te maken met zogenaamde ontwikkelingshulp maar met het faciliteren van brandhaarden met (Europese) belastingcenten die thuis amper gemist kunnen worden.

  Geef een man eten en hij zal die dag geen honger hebben. Leer een man vissen (of eten verbouwen) en hij zal nooit weer honger voelen.

  Noodhulp is een ander verhaal maar duidelijk is dat noodhulp niet naar islamitische landen hoeft. Zij hebben toch hun eigen broeders en zusters die hun kunnen en zouden moeten helpen. Maar dat gebeurd niet en uiteraard staat Nederland, de gekke Henkie van de wereld, vooraan om belastinggeld in dergelijke onzin te pompen, terwijl steenrijke Arabische staten het verdommen hun eigen geloofsgenoten bij te staan. Nee de westerse maatschappij mag geld brengen en verder hun bek houden want is discriminatie!

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  @Pieter Veenstra 20.54. uur. Inderdaad Pieter, WIJ worden zur kasse gebeten, en uitgeschud ten behoeven van de HAATBAARDEN. En de achterlijke MARX RUTTE met zijn RODE METGEZEL SAMSOM vinden dat heel gewoon.

  Like

 5. KeesvanD zegt:

  Volgens Rutte en Samsom wordt er bezuinigd, excuus worden de lasten verhoogd, om sterker uit de crisis te komen.
  Wanneer gaan meerdere mensen zien dat dit fataal is voor Nederland?

  Like

 6. maria zegt:

  Met 37 miljoen euri had je ook wel wat orkesten, theaters en andere onschuldige linkse hobby’s kunnen financiëren. Maar nee, het ene NATO-land subsidiëert wapens voor jihadisten die door het andere NATO-land worden bestreden. Dan is ONS geld dus al drie keer uitgegeven….

  Like

 7. koddebeier zegt:

  Vorig jaar stuurde de Nederlandse staat 37.790.000 euro naar Mali.
  Nog steeds verraden de regenten de Nederlandse Burgers door klakkeloos onze belasting euro’s uit te delen, ze blijven ontrouw aan hun kiezers, die jammer genoeg zo dom zijn dat ze een volgende keer weer op deze verraders stemmen !!
  Wentelen zich in riante salarissen en kennen zich zelf regelmatig een verhoging toe, of nemen nog een goed betaald commissariaat erbij.
  Wat een volksverlakkers !!!!!

  Like

 8. Jan zegt:

  Cultuurdragers verbrandden bibliotheek:
  Bibliotheek met waardevolle manuscripten in brand gestoken door vluchtende jihadisten toen de Fransen in aantocht waren
  Islamist fighters fleeing Mali’s ancient Saharan city of Timbuktu as French and Malian troops closed in set fire to a South African-funded library there containing thousands of priceless manuscripts, the city’s mayor said on Monday.

  “The rebels sit fire to the newly-constructed Ahmed Baba Institute built by the South Africans
  The Ahmed Baba Institute, one of several libraries and collections in the city containing fragile ancient documents dating back to the 13th century, is named after a Timbuktu-born contemporary of William Shakespeare and houses more than 20,000 scholarly manuscripts.
  http://www.jihadwatch.org/2013/01/myjihad-in-mali-islamic-supremacists-torch-timbuktu-manuscript-library.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s