VIDEO – radicale islamieten op demonstratie: “De islam zal heersen in Frankrijk”

Radicale islamieten, die op zaterdag 12 januari 2013 in Groot-Brittannië voor de ambassade van Frankrijk in Londen protesteerden, dreigden ermee dat de islam in Frankrijk en Groot-Brittannië zal heersen en riepen ertoe op het islamitische shariarecht in heel Europa te installeren.

De moslims, die protesteerden tegen de Franse militaire interventie in Mali, noemden de Franse president François Hollande “zoon van een farao”. De demonstratie werd op 12 januari op internet aangekondigd en werd door MEMRI vertaald.

De islamitische haatprediker Anjem Choudary leidde de demonstratie. Hij had in het verleden gezegd dat hij van plan was specifieke islamitische en niet-islamitische gemeenschappen in Groot-Brittannië te overstromen en “het zaad voor een islamitisch emiraat op de lange termijn te planten.”

Bron:

http://europenews.dk/de/node/63243

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Frankrijk, Groot-Brittannië, Islamisering, Islamitisch fundamentalisme, islamofascisme, Mali. Bookmark de permalink .

59 reacties op VIDEO – radicale islamieten op demonstratie: “De islam zal heersen in Frankrijk”

 1. Ja en nou zitten we met dat grote tuig opgescheept. Waar ik al mijn hele leven voor gewaarschuwd heb!

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Achterlijke vuile HAATBAARDEN, gingen jullie maar terug naar jullie mossel- zandbaklanden. Dit vuile tuig, wordt door LINKS en de RODEN, en de politiek correcte BENDE NIETS in de weg gelegd. Het is verdomme ” bij de kloten van Herodes”, dat wij deze achterlijke halsafsnijders toestaan om onze maatschappij kapot te maken. Voor mij mogen ze ter plekke DOODVALLEN, vuil smerig GEITENNEUKERS TUIG!

  Like

 3. G.Deckzeijl zegt:

  Sharia is the solution, lees ik nog net op dat vod rechts in beeld.
  Ik weet ook een oplossing: alle moslimfundamentalisten OPROTTEN uit deze wereld,
  te beginnen in de EU.

  Like

 4. Juliana Schut zegt:

  En ondanks dit Moslim oorlogsgebrul in het midden van onze westerse samenleving, slaapt de goegemeente door, kijkt weg en gaat door met zwelgen om uiteindelijk volgens eigen zeggen
  “onverwachts” overrompeld te worden door een niet meer te stuiten Moslimovermacht …

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  O ja, en overal waar deze WOESTIJNRATTEN in de wereld opduiken, is het gedaan met rust, orde en vreedzaamheid! Ik snap niet dat de Engelsen, dat TUIG niet van de straat geknuppeld hebben!

  Like

 6. G.Deckzeijl zegt:

  Ellendige fundamentalistische vrouwenHATERS, donderstraal allemaal op uit deze wereld.
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/21236543/__Verkracht_meisje_overleden__.html

  Like

 7. Jan Van zegt:

  Hi,
  Het lijkt mij zó verschrikkelijk leuk om bij zo’n betoging er eens bij te zijn!!!
  En dan bulderend staan te lachen….!! Whhhhoooooeeeeeiiiiihhhhaaaaaaaahoooo!!!!
  Wanneer ik alleen zou zijn zou ik dat wel doen, mits het een openbare, drukke plaats is er er maar een stuk of 5 van dat zotte tuig bezig is…..
  Bij een grote betoging zou ik het toch wel fijn vinden wat ruggensteun te kunnen krijgen…….

  Misschien toch eens een idee: Niet naar het Malieveld maar naar een betoging van Sharia for Holland?
  Lachen is goed voor je gezondheid hoor….!!

  Like

 8. En… de Linkse vriendjes van moslims krijgen dezelfde straf als de moslims! Hoe vinden jullie die? Want er moet hard opgetreden worden tegen dit tuig!

  Like

 9. Inderdaad. Niet alleen de moslims straffen maar ook degenen die deze overstroming van haat mogelijk maken en dan vrees ik niet dat het ophoudt binnen de Nederlandse grenzen maar evengoed over de grenzen heen richting de rest van Europa.
  Deze individuen die deze doffe islamitische ellende hebben mogelijk gemaakt hebben stuk voor stuk landverraad gepleegd door te helpen met het binnenhalen van een vreemde mogendheid. Het binnenhalen van een vreemde en vijandige mogendheid kan en moet worden gezien als een daad van verraad jegens het land en haar inwoners. Dergelijke daden zouden per direct bestraft moeten worden!

  Like

 10. Homoslim zegt:

  waarom wordt meneer Wilders aangeklaagd voor haatzaaien danwel aanzetten tot geweld en kunnen deze totaalmalloten, die er openlijk voor uitkomen dat zij het Westen haten en de bevolking met geweld te lijf gaan, gewoon hun gang gaan?
  Ik kan me niet voorstellen dat deze doodseskaders nog 10 jaar wachten met hun gruwelheden… Ik vrees dat we nog 2 jaar hebben…

  Like

 11. Homoslim zegt:

  ik leef in een mosselman enclave en zie de haat en neigingen tot massale slachtingen met de dag toenemen. Er hangen nog net geen bordjes met “verboten für Juden” in de straten…
  Gister is mn buurman nog afgeperst door 5 marokkaanse prinsjes, zelf ervaar ik met regelmaat de bombardementen van klodders spuug die mij langs de oren vliegen en de allesvernietigende blikken in de ogen van deze doodseskaders die ons bloed willen drinken…
  Nederland (en de rest van het Westen) is ziek tot op het bot, slachtoffer van een door bovenaf geinjecteerd kankergezwel, waarvan de terminale fase al overduidelijk is ingetreden…

  En dan waren er vandaag ongetwijfeld mensen die zich druk maakten op de werkvloer over het verlies van Feyenoord… of de in duigen gevallen droom van de tocht de tochten, die maar op de tocht blijft staan…

  Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  @Pieter Veenstra en andere gewaardeerde reageerders. Dat deze vieze WOESTIJNRATTEN hier hebben heeft te maken met de VERRADERS van het EUROPEES PARLEMENT in 1973, met de hulp van de BILDERBERG PALMAFFIA- waar BEA von AMSBERG toe behoort, en de groot-kapitalisten waaronder SHELL. Zij zijn schuldig aan aanname van de resolutie van straatsburg!
  Hoogverraad op grond van artikel 93 van het Wetboek van Strafrecht!

  Like

 13. M.A.L. Sion zegt:

  @ Homoslim – 20.54
  de totaalmalloten worden niet aangeklaagd omdat een aanklacht NIET ONTVANKELIJK verklaard zal worden. Mogelijk lukt het als de aanklacht wordt gedaan in gezelschap van een topadvocaat maar het is twijfelachtig of een advocaat zich daartoe zal lenen. En daar zijn de totaalmalloten zich van bewust en gaan ze rustig hun gang.

  Like

 14. De Linkse Franse president vecht tegen de radicale moslims in Mali. Hartstikke fijn! Zo zullen de Linksen ook moeten vechten tegen de rest van dat tuig. En dat zullen ze ook doen! Anders worden ze zelf genekt!

  Like

 15. Tom Hendrix zegt:

  @Jack Terrible 21.35. uur. Vind U het ook om te brullen, dat LINKS in heel Europa de HAATBAARDEN heeft toegelaten, en er nu tegen aan het vechten is in Mali. De politiek is 100% ongeloofwaardig geworden!

  Like

 16. G.Deckzeijl zegt:

  @Jan Van, 19:41
  Kijk maar eens, zo lossen ze dat Down Under op. Zouden ze hier ook moeten doen.
  Paar honderdduizend Watt er tegenaan, dikke pret.
  http://tinyurl.com/7r5wz4p
  ZZ Top zit er ook bij. Open die volumeknop.

  Like

 17. G.Deckzeijl zegt:

  Sorry, cijfer en letter omgedraaid: http://tinyurl.com/7r5w4zp

  Like

 18. G.Deckzeijl zegt:

  Cultuurverrijkers duidelijk in beeld!! Lezers in de regio Eindhoven, geef dat allahschreeuwende UITSCHOT aan als u weet waar ze wonen.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/21236922/__Tuig_slaat_onschuldige_man_bont_en_blauw__.html

  Like

 19. G.Deckzeijl zegt:

  Dit is wat we nodig hebben in dit land en niet alleen in Eindhoven..!!!

  Like

 20. Dirty Harry is da man!
  Ook één van mijn favo’s:

  \(^_^)/

  Like

 21. Tom Hendrix; je hebt nu dikke kans dat Links zijn fouten in gaat zien. Wel wat laat! Maar beter laat dan nooit!

  Like

 22. Martien Pennings zegt:

  Mijn impuls is, zoals altijd: een vlammenwerper erop of een mitrailleur.
  Maar ik ben dan ook een slecht mens.

  Like

 23. Er rest maar één conclusie; de Vijfde Colonne is aan het opstaan, aanwezig waren ze al jaren wachtend tot de dag dat ze dachten sterk genoeg te zijn, kennelijk denken ze dat die dag gekomen is.
  Of ze gelijk krijgen is aan ons, vrijheid komt niet zonder strijd, vrijheid is iets waar je voor moet staan, niet af en toe maar altijd en overal.
  In Australië werd een soortgelijke demonstratie compleet belachelijk gemaakt door een meerderheid die begon te roepen “Where are the women” ?
  En binnen enkele minuten zagen ze zich gedwongen het maar op te geven.

  Like

 24. Maarten zegt:

  @homoslim, toch wel bijzonder zoals je je omgeving omschrijft.
  Bijzonder omdat Nederland momenteel niet in staat van oorlog verkeerd. Wat is er nog
  meer nodig omde rest wakker te maken?

  Dit alles stemt mij erg somber…

  Like

 25. luckybee zegt:

  De Roden keren ook erg vel tegen ons die probeerden ze tegen de jihad te waarschuwen, voor al de jongeren. Maar gelukkig toch niet allemaal.In zommige winkels mag ik niet eens meer binnen komen.Ze zeggen omdat ik haat zaait.

  Like

 26. KeesvanD zegt:

  Stukje bij beetje neemt de islam steeds meer
  Wanneer worden meerdere mensen in Nederland wakker?

  Like

 27. Ik krijg thuis om de paar weken bezoek van een psychiatrische begeleider. Omdat ik dertig jaar geleden in mijn jeugd in de psychiatrie gedumpt werd door mijn ouders. Ik was zogenaamd aan de drugs en opstandig. Mijn ouders waren PvdA-stemmers. De psychiatrische begeleider heb ik verteld van de site van E.J. Bron. Die begeleider raadde me af om de site van E.J. Bron te bezoeken wegens racisme en haat zaaien. En van Geert Wilders moet ie niks hebben. Terwijl ik een schilderij van Wilders en cartoons over ‘profeet’ Mohammed aan de muren heb hangen!

  Like

 28. guusvelraeds zegt:

  Help met het verspreiden en onder de aandacht brengen van deze beelden. Helaas gemiddeld veel getinte huidskleuren binnen de agressief optredende groep.

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2013/01/in-wat-voor-een-land-leven-wij

  Like

 29. peterselie1 zegt:

  De prinsjes hebben zich zelf al aangegeven.

  Like

 30. realpredictor zegt:

  Ik heb deze video overal verspreid!

  Like

 31. Tom Hendrix zegt:

  @GuusVelraeds 12.13. uur. Goed van U Guus. Ik had het al op http://www.geenstijl.nl gezien. En het waren weer lichtgetinte personen. Maar daar zal het STAATSJOURNAAL wel GEEN AANDACHT aan geven. Klote maroc tuig!

  Like

 32. Tom Hendrix zegt:

  @Jack Terrible 11.26. uur. Zo zien we alweer hoe LINKS zich overal genesteld heeft Jack. Dit land is compleet van het padje af.

  Like

 33. 2 ‘prinsjes’ uit België, ben benieuwd of de rest vdie ‘prinsjes’ zich melden zal, maar dat ligt niet zo in hun koeltoer besloten… Dat genadeloze trappen steeds dàt is hun M.O. hè, je ziet dat steeds opnieuw gebeuren, ook bij die bulgaar vd week waarvan nu gezegd word dat het een ‘opzetje’ was om op die manier de status van ‘slachtoffer’ te kunnen krijgen… er is voor ‘dit volk’ maar een oplossing en dat is volledige eliminatie… ik kom zelfs terug van het ‘repatriëren’ naar landen van oorsprong na dat er enorme muren om al die islamlanden is gezet en nàdat hun volledige infra structuur veranderd is in een ‘platte grond met als enig reliëf kraters, mèt de gedienstige dhimmies en de hand- en spandiensten verlenenden, nee gewoon vernietigen is het enige wat helpen zal nog… want deze plaag BLIJFT terug komen, want dat staat in ‘hun koran’ daar zijn ze toe verplicht die op te volgen… en dat is verkrachten, martelen, dood en verderf zaaien, moord en doodslag… een wreedheid vertonend NIET te bevatten is voor ‘ons’…

  Like

 34. Hoogste tijd dit soort professionals in te schakelen denk ik!! De professionals van Van der Velden zijn zeer vakkundig en worden nog dagelijks getraind in het herkennen van gevaren en het bestrijden van ongedierte. http://www.dichtbij.nl/amsterdam-centrum/lifestyle/wonen/artikel/2604704/van-der-velden-ongediertebestrijding-maakt-een-einde-aan-muizenplagen.aspx

  Like

 35. Tom Hendrix zegt:

  @Scarlatti Bombatti 16.55. uur. Dat is inderdaad de ellende met de BAARDAPEN des Islams. Zij moeten van het HAATBOEK/KORAN de hele wereld bevechten en veroveren. Dat eist hun maangod van hen, het is het waanzinnige hersenspinsel van de karavanenberover, pedoprofeet en zonnesteekidioot MO de grote HALSAFSNIJDER. Met deze ideologie-tussen hun oren- zullen ze NOOIT integreren, en zullen ze nooit VREDE sluiten met anderen. HAAT is hun leven!

  Like

 36. Muslims conquered London Paris and Berlin

  Gepubliceerd op 19 jan 2013
  Journalist disguised as a Muslim and proves – There is not much time until Sharia law will be the law of all European countries and Islam will dominate Europe. Women are the veils and stoning, beheadings and hangings in the town square, there will be a common sight
  ليس هناك الكثير من الوقت حتى الشريعة الإسلامية ستكون لقانون كل الدول الأوروبية والإسلام سوف تسيطر أوروبا

  Israeli documentary by Zvi Yehezkeli and David Deryi about the Islamization of Europe

  Like

 37. Tom Hendrix zegt:

  @GuusVelraeds 12.13. uur. De RODEN -LINKSE OVERHEID heeft het filmpje eraf gehaald, met de “laffe tekst”, erbij, “deze video is privé”. Mijn hekel tegen de RODEN wordt met de dag groter, ze vinden het geen PROBLEEM als de K.T.MAROC KLOOTZAKJES een nederlander van het leven beroven. Gloeiende, nakende, bukt dat hele ZOOITJE in DEN HAAG nu voor de koning van Marokko? Schijnbaar wel, en reken maar dat de D666 rechtspraak ervoor zorgt, dat deze criminelen- als ze al gepakt worden- met 10 uur schoffelen en thee drinken weg komt. Wat heeft de PARTIJ VAN DE ARABIEREN in 40 jaar tijd nederland naar de kloten geholpen!

  Like

 38. @Jan Van! Wat een uitstekend plan zeg! Laten we dàt gaan doen! Op iedere ‘bijeenkomst’ vdie moslims aanwezig zijn mèt megafoons en brullen van de lach en ze volkomen belachelijk maken! Wat een steeeeeengoed voorstel van je! Al die andere zaken helpen geen meter maar DIT!!! WOOHOOO!!! laten we dat gaan DOEN!!!

  Like

 39. Nederland vanaf 1 februari een dictatuur
  Gepubliceerd op 15 jan 2013
  Binnenkort gaat er iets veranderen aan uw staatsvorm, want op 1 februari wordt Nederland een dictatuur.
  Wat betekent dit voor uw bedrijf, uw gezin of uw mening?
  Acteurs:
  Rocco van Loenen
  Hanneke Last
  Annemarie van der Zwet

  Camera & montage: Stephane Kaas, Tom Roes
  Script: Diederik Smit en Jochem van den Berg
  Productie: Jochem van den Berg
  Dank aan: Michiel Peereboom, DPPLR

  Like

 40. Robbert zegt:

  Weg met dat tuig. Er is maar een oplossing: Belgisch of Nederlands paspoort afpakken zodat ze dan illegaal zijn. Daarna als ongewenst vreemdeling met de hele familie uitzetten. De enkele reis thuisland betalen ze uiteraard uit eigen zak.

  Like

 41. Justitie: ‘Oeps. Daders Eindhoven té goed in beeld’
  Zelden ging een videootje over banaal uitgaansgeweld zo hard viraal als de beelden van de gruwelijke zomaar-mishandeling in Eindhoven die gisteren op internet opdoken. De politie bleek al een paar weken op zoek te zijn naar het straattuig, maar moest zich – zoals zo vaak – tot Het Internet wenden om reuring aan de gebeurtenissen te geven en een spoor van de daders op te kunnen pikken. Dus ze werden vrijgegeven aan Omroep Brabant, GeenStijl http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2013/01/teringtiefustuigh_sloopt_jonge.html nam ze over, Twitter & Facebook werden boos en ook de rest van Nederland liep rood aan. Gevolg 1 van de verspreiding: twee ‘verdachten’ (Belgen van 15 en 17) wisten niet hoe snel ze zich moesten melden http://www.omroepbrabant.nl/?news/187324842/Twee+Belgische+jongens+melden+zich+na+mishandeling+Vestdijk+Eindhoven,+meer+arrestaties+verwacht+.aspx . Gevolg 2: de Officier van Justitie is zo geschrokken van de massale verspreiding & verontwaardiging, dat de politie de video verwijderd heeft en ‘mediapartner’ Omroep Brabant gesommeerd is om ze OFFLINE te halen en te blurren http://www.bureaubrabant.nl/tableaux/index.php?zaakid=1185 . Gevolg 3: een zuchtende politiewoordvoerder die inmiddels ook wel weet hoe het werkt tegen het Analoge Nederlandse Persbureau: “Als het eenmaal op internet staat, gaat het er nooit meer helemaal van af. Maar dat heeft ons er niet van weerhouden om de beelden te laten zien.” Gevolg 4: Een nóg dieper zuchtende GS-redactie die de beelden – zonder blurs – voor altijd en altijd laat staan op de Dumpert http://www.dumpert.nl/mediabase/6523482/9b4f06aa/teringtiefustuigh_sloopt_jongen,_8_vs_1.html. Want het gaat niet om ‘verdachten’, het gaat om duidelijk zichtbare DADERS. En omdat veroordeling door de media wel eens een effectiever middel van preventie zou kunnen zijn tegen uitgaansgeweld dan een sneu taakstrafje http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2013/01/_dankzij_dit_topic_en.html van 120 80 uur + 40 voorwaardelijk.
  Update: Lol. Politie Brabant verwijdert de beelden. Politie landelijk heeft ze nog gewoon online http://www.politie.nl/gezocht/verdachten/2013/januari/09-zware-mishandeling-eindhoven.html staan. Lekker gestroomlijnd, die reorganisatie tot Nationale Politie. Dumpert heeft de pica’s trouwens ook. http://www.dumpert.nl/mediabase/6523500/b67952a5/zinloosgeweldtuig_voor_altijd_online.html

  Like

 42. Urbanus zegt:

  @Jack Terrible zegt:
  22 januari 2013 om 11:26

  Wacht ff hoor. De begeleider raadt u af om bepaalde websites te bezoeken?
  Nog afgezien van zijn argumenten die kant nog wal raken maar wat is dit voor indoctrine vanuit de overheid?

  Like

 43. Urbanus zegt:

  @@Jack Terrible zegt:
  22 januari 2013 om 11:26,

  Ik vind dit oprecht te walgelijk voor woorden. Zelf haal ik mijn opinies uit veel msm en voor de reflectie uit deze site, geenstijl, de dagelijksestandaard maar ook joop en maroc.nl Doe me een plezier en laat de beste man eens een lijst geven van goedgekeurde media. Ik ben erg benieuwd.

  Like

 44. maria zegt:

  De islam ZAL domineren, want ze zullen gezamenlijk naar Israël optrekken en daar hun einde vinden, zoals in de Bijbel voorspeld. Ik moet zeggen dat mijn geloof door deze gebeurtenissen alleen maar versterkt wordt. Je kunt van moslims zeggen wat je wilt, maar ze staan wel voor hun “geloof”, daar kunnen wij als christenen nog wel wat van leren. (behalve het koppensnellen etc. dan)

  Like

 45. G.Deckzeijl zegt:

  @Urbanus(altijd lachen met die man, ehh, de ECHTE bedoel ik…):
  die begeleider spoort niet, that’s all. En hij is niet de enige.

  Like

 46. @Urbanus en @G.Deckzeijl; de begeleider is links zoals de hele psychiatrie. “We zijn liefdevol voor iedereen, ook voor moslims” “En moslims mag je niet tegen het zere been aan schoppen” Maar het ergste is dat ze hun Linkse denkbeelden ook aan anderen (patiënten) opdringen. Hun denkbeeld is ook dat psychiatrische patiënten ook psychisch ziek zijn. Terwijl ze daarvoor geen medisch bewijs hebben!

  Like

 47. @Urbanus; volgende week vrijdag is ie er weer en dan zal ik naar een lijst vragen van goedgekeurde media en dat opschrijven en weer doorgeven op dit blog!

  Like

 48. maria zegt:

  Choudary is een zeer doorzichtige islamist, bij wie zelfs bij de meest onwetende grotbewoner alarmbellen moeten gaan rinkelen. Toch heeft hij in TV-discussies altijd de overhand. Dat ligt niet aan zijn welbespraaktheid, maar wel aan het feit dat de Britse P&W hem gewoon laten doorbrabbelen en geen antwoord eisen op hun vragen. (zie Youtube) Hij en zijn aanhang hebben een rijk leven van de UK-bijstand.

  Like

 49. maria zegt:

  @Jack Terrible Je begeleider heeft wel een beetje gelijk hoor! Van E.J.Bron wordt je nou niet bepaald vrolijk. Het drukt je met de neus op de harde feiten en daar helpt geen borrel of wat dan ook tegen! Maar troost je, je bent niet gek, je bent niet alleen en je bent in goed gezelschap!

  Like

 50. FOTOO. Daders Eindhoven nu nóg beter in beeld
  Ojee! Een foto van de DADERS van het teringtiefustuigh uit Eindhoven. U weet wel, die acht helden die als groepsactiviteit met z’n allen één andere jongen in elkaar trapten http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2013/01/teringtiefustuigh_sloopt_jonge.html? en ondertussen het woord van het jaar 2013 introduceerden: hoofdschoppen. Bij onze vrienden van Omroep Brabant http://www.omroepbrabant.nl/?news/187371912/Foto+toont+mogelijke+daders+van+zware+mishandeling+Eindhoven.aspx staat de foto inmiddels ook. Maar daar zijn de jongens onherkenbaar, want het is niet 100% zeker dat dit de daders zijn en bij OB hebben ze strakke afspraken met de pliesie http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2013/01/beelden_bashers_moet_offline_v.html . Maar, zo zien we en zo schrijft ook Omroep Brabant, de foto en de videobeelden vertonen opmerkelijke gelijkenissen. Deze gozer https://twitter.com/DamianVerburg/status/293837778880438274 heeft zelfs nog vijf namen: Tom Kantelberg, Stefano Bruggink, Jordy Moeskops, Ismail Bouziane en Bob Sloots. Nog 3 te gaan. BLIJF ZOEKEN https://www.politie.nl/formulier/gezocht/verdachten/2013/januari/09-zware-mishandeling-eindhoven.html#tipformulier! http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2013/01/teringtiefustuigh_op_de_foto.html

  Like

 51. peterselie1 zegt:

  Jack

  Hi Jack Terrible, Je kunt je zelf niet troosten met de gedachten, dat het allemaal beter wordt in de toekomst van Nederland, in mijn optiek is links, sociaal democratie of liever cryptocommunisme na de Tweede wereldoorlog in alle haarvaten der maatschappij gekropen en zich onvermurwbaar genesteld heeft en zich met alle middelen verzet tegen welke vorm van kritiek dan ook, met de beduimelde clichés zoals: xonofoob, racisme en nazisme. De mensen die zich betrokken voelen bij de maatschappelijke problemen van deze tijd en kritisch zijn over de ronduit fascistische massa-immigratie, kunnen genoeg voorbeelden geven wat er mis is met deze cryptocommunistische doctrines.

  Like

 52. @Maria; Ja, maar ik bezoek 1000 keer liever de site van E.J. Bron dan dat domme slappe geouwehoer over psychische ziektes die in feite geen eens bestaan. Want waar is het medisch bewijs? De psychiatrie probeert mensen te hersenspoelen dat ze psychisch ziek zijn. Zelfs in rechtszaken doet ze dit. Ook zo in de media. De psychiatrie drogeert mensen. Ze killen zelfs mensen en dan verklaren ze dat die mensen ‘zelfmoord’ hebben gepleegd. Dat heb ik zelf aan den lijve ondervonden. Dat gebeurt trouwens overal. De mafia ruimt soms een heel gezin op en dan schieten ze de vader een kogel door het hoofd en dan leggen ze het pistool in de dode hand van de vader en geen ‘vuiltje aan de lucht’?! En vervolgens zegt de politie en media dat de vader eerst zijn vrouw, twee dochters en zoontje vermoordde en daarna de hand sloeg aan zichzelf. Geen haan die daar verder naar kraait?! Wat een wijsneuzen, hèh!

  Like

 53. Urbanus zegt:

  @Jack Terrible zegt:
  23 januari 2013 om 00:47

  Graag!
  Ik ben zeer benieuwd. Denk trouwens niet dat meneer u een lijst geeft maar eerder met een verhaal aan komt zetten van zie je nu wel wat een ellende die site brengt. Onafhankelijkheid van geest is een ware crime voor dit soort lui. Het treft ze niet alleen in hun portemonnee maar ook in aanzien en de grip kwijtraken op de klant is natuurlijk rampzalig.

  Like

 54. Goedemorgen Nederland! Verplicht kijkdingetje dit. Terwijl het grote NOS Journaal lafjes, knullig en prutserig een persofficier van OM Oost-Brabant zat na te papegaaien inzake de Eindhoven 8 danwel zich druk maakte dat je namen op Google kunt vinden en schoolkoters daarop aanspreken, verrichtte de dappere verslaggever Danny Ghosen van PowNews het echte journalistieke handwerk, door het nieuws te halen daar waar het is. In Turnhout dus. Chapeau-repo du Jour. Acht minuten televisie die laat zien waarom de bijl niet hard genoeg dat in en inverrrotte Mediapark in kan.

  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2013/01/teringtiefustuigh_sloopt_jonge.html?

  Like

 55. “Zo zegt een buurvrouw over een van de jongeren: ‘Hij is een heel fatsoenlijke jongen. Hij heeft een gehandicapt broertje en hij helpt hem altijd. Hij helpt ook altijd de buurvrouw die alleen naast hem woont, met boodschappen, eten maken en zo.’ “…..
  Brabander werd genadeloos afgetuigd door ’lieve’ jongens
  UPDATE Drie verdachten van de mishandeling in Eindhoven hebben de Nederlandse nationaliteit, vier de Belgische. Eén verdachte heeft een andere nationaliteit, meldde het Openbaar Ministerie in de Belgische plaats Turnhout vanochtend. Welke dat is wilde een woordvoerster niet zeggen……

  ‘Hij is een nette, lieve jongen uit een keurig gezin. Het is onbeschrijflijk. Hij heeft geen strafblad en was juist een opleiding aan het doen om manager te worden van een restaurant. Alles lijkt nu in één klap weg.’
  Alle verdachten wonen in Turnhout en omgeving, werd al eerder bekendgemaakt. De drie Nederlanders hebben zich de afgelopen dagen gemeld bij de politie in Eindhoven en zitten nog vast. De anderen bevinden zich voor zover bekend nog in België.

  De politie in Nederland heeft een rechtshulp- en aanhoudingsverzoek naar justitie in België gestuurd. Dat verzoek is ontvangen, de onderzoeksrechter moet daar nog een besluit over nemen. De acht worden verdacht van betrokkenheid bij de mishandeling van een 22-jarige man in Eindhoven op 4 januari. Het regionale opsporingsprogramma Bureau Brabant toonde maandagavond bewakingsbeelden van de mishandeling. Te zien was hoe acht jongens door de stad lopen na een avond stappen. Een aantal begint het slachtoffer te slaan en tegen het hoofd te schoppen. Het slachtoffer werd bewusteloos achtergelaten. De beelden, die nog steeds op internet zijn te zien, leidden tot een golf van verontwaardiging.

  Zinloos geweld
  De molestatie van de man in Eindhoven was zinloos geweld: het slachtoffer zei er iets van toen de acht jongens tegen een fiets trapten. Hierop sloegen ze de 22-jarige Brabander op gruwelijke wijze bewusteloos. De drie opgepakte knullen blijken kinderen van rijke Nederlanders die naar België zijn geëmigreerd. ‘Er was drank in het spel.’

  Een van de arrestanten heeft spijt betuigd, liet zijn advocaat Peter van der Laar weten.
  ‘Hij vindt het verschrikkelijk dat hij die jongen pijn heeft gedaan. Hij snapt zelf ook niet waarom hij het heeft gedaan,’ zegt de raadsman over zijn 17-jarige cliënt in het AD vandaag.

  Van de acht betrokken jongens zitten er nu drie in de cel. Twee van hen gaven zichzelf aan nadat het filmpje van de geruchtmakende mishandeling door de politie was verspreid en honderdduizenden keren werd bekeken.
  Nadat gisterochtend ook nog groepsfoto’s, namen en talloze foto’s van de acht jongeren opdoken op internet, stapte ook de 16-jarige verdachte naar de politie.

  ‘Nette, lieve jongen’
  Ook de families van de arrestanten zijn ‘in shock’. ‘
  Hij is normaal zachtaardig en behulpzaam. We zijn totaal verbijsterd,’ zegt de zus van de opgepakte 17-jarige Tom.
  ‘Hij is een nette, lieve jongen uit een keurig gezin. Het is onbeschrijflijk. Hij heeft geen strafblad en was juist een opleiding aan het doen om manager te worden van een restaurant. Alles lijkt nu in één klap weg. We hopen dat zijn aandeel klein was, maar hoe dan ook mag hij niet weglopen voor zijn verantwoordelijkheid.’

  Maandag verspreidde de politie beelden die door een beveiligingscamera waren gemaakt van de mishandeling op 4 januari. Op de beelden trapt en slaat een aantal jongens van een groepje van acht ongekend hard in op een 22-jarige Oirschotenaar, die daarna bewusteloos achterblijft met een beschadigde kaak en hersenschudding.
  De gevluchte jongens bleven daarna 2 weken zoek, totdat ze herkenbaar in beeld werden getoond met het filmpje.

  ‘Moet dat nou’
  Volgens de advocaat van de 15-jarige verdachte Bob ontstond de ruzie ‘om niets’. ‘
  Een paar van de jongens van het groepje trapten wat fietsen om.
  Het latere slachtoffer zei daar iets van. Zoiets als: Moet dat nou. Houd daar eens mee op. Daarna ging het mis,’ zegt raadsman Jan Schnitzler.

  Bizar genoeg zijn de overige vijf verdachten nog niet aangehouden.
  Ook de 17-jarige Brent L., die op het filmpje meerdere malen keihard op het hoofd van het slachtoffer trapt, was gisteravond nog niet gearresteerd.
  De amateurbodybuilder heeft al tegen vrienden bekend en zei dat hij ‘verschrikkelijk dronken was’.

  Volgens de politie in Eindhoven kon hij echter nog niet worden opgepakt, omdat er een procedure moest worden gevolgd waarbij aan de Belgische politie toestemming moet worden gevraagd voor de arrestatie.
  ‘We kunnen nu eenmaal niet een land binnenvallen en zeggen: kip, ik heb je,’ zegt woordvoerder Jordi Cebrian.

  Volgens bekenden van de jongens waren de betrokkenen van gegoede komaf, terwijl de geboren Vlamingen ‘jongens uit het dorp’ zijn.

  Ook bekenden van de vijf jongeren die nog niet zijn gearresteerd, staan perplex van de mishandeling. Zo zegt een buurvrouw over een van de jongeren: ‘Hij is een heel fatsoenlijke jongen. Hij heeft een gehandicapt broertje en hij helpt hem altijd. Hij helpt ook altijd de buurvrouw die alleen naast hem woont, met boodschappen, eten maken en zo.’ http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/3382225/2013/01/24/Meer-nationaliteiten-mishandeling-Eindhoven.dhtml?utm_source=dailynewsletter&utm_medium=email&utm_campaign=20130124&utm_content=

  Like

 56. Ik zie nu net dat ik mijn een na laatste bijdrage, vergeten was de link te zetten waar je notabene het filmpje kunt zien. Wil je zo vriendelijk zijn Bert dat er alsnog ‘bij te plakken’?
  Vriendelijke groet,
  Scarlatti

  Wat de bijdrage hierboven betreft… “‘We kunnen nu eenmaal niet een land binnenvallen en zeggen: kip, ik heb je,’ zegt woordvoerder Jordi Cebrian.” de EU toch? Grenzen open??

  “Ook de 17-jarige Brent L.,…. De amateurbodybuilder heeft al tegen vrienden bekend en zei dat hij ‘verschrikkelijk dronken was’.” Is dat normaal dat je je met je 17 jaar zoo kunt bedrinken?? ‘van goede komaf? en dat zou weer gerelateerd zijn omdat zijn ouders ‘rijk’ zouden zijn???

  wat VREEMD dat die gasten NU pas opgepakt zijn, weliswaar nu dankzij het filmpje, maar ik geloof er niet in dat die gasten onderling en tegen vrienden hier niet over opgeschept zouden hebben… luister ook maar eens in dat filmpje van POWnet hoe die geïnterviewde jongen over dat 8-tal spreekt….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s