Over een eend

Screenshot_43

(Door: Hannibal)

“De aard van de overheid herkent men niet alleen aan zijn daden, maar tevens aan de mogelijkheden bepaalde daden te verrichten.”

Geachte lezer,

Als ik over tien jaar nog steeds op dezelfde toon over dezelfde onderwerpen kan en wil schrijven als u van mij gewend bent, dan ben ik geëmigreerd. Vermoedelijk naar het laatste bastion van de dan nog vrije wereld: Rusland. Als deze website dan tenminste nog te bereiken valt, aangezien de Eurocraten in Brussel – ongetwijfeld schoorvoetend maar vastbesloten gesteund door het Europees parlement – uw toegang tot het wereldwijde web zullen hebben vervangen door toegang tot de veiliger, Europees-gecertificeerde internetzone. En als ik niet op tijd geëmigreerd ben, zit ik dan ongetwijfeld in een comfortabele cel mijn gedichten te schrijven, die het Russische Amnesty de kans geeft mij aan de wereld te presenteren als die zielige dichter, die de mond wordt gesnoerd.

Pessimistisch? Negatief? Zeker! Maar niet zonder redenen.

Lees verder…

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Brussel, Elite, EU. Bookmark de permalink .

6 reacties op Over een eend

 1. Keer op keer zie je dergelijke ideeën bovendrijven. En het gekke is dat men er niet eens meer op reageert, de burger dan. De alternatieve media, blogs en andere onafhankelijke sites berichten hier over. Echter zal, als er niet meer ruchtbaarheid aan wordt gegeven, stap voor stap onze vrijheden worden afgenomen onder het mom van, vul maar in wat ze maar denken te kunnen beweren.

  De daadwerkelijke persvrijheid komt onder druk te staan en zal uiteindelijk geheel aan banden worden gelegd, evenals de gehele vrijheid op internet, zoals we die nu kennen.

  Al sinds 2009 en wellicht al eerder is men aan het werk om kritische geluiden over de EUSSR en de in het kielzog meegesleepte islam strafbaar te maken. Verbod op verbod zal worden gestapeld! Partijen die niet de goedkeuring van de EUSSR kunnen wegdragen zullen geweerd en uiteindelijk verboden worden. Stap voor stap zal het Europese continent veranderen en onder de onderdrukkende dictatuur van de EUSSR komen te staan waar het individu geen enkel ander recht heeft om belasting (lees: beschermgeld) te betalen en verder zijn of haar mond te houden op straffe van boetes, celstraf of eventueel zelfs de doodstraf.

  Elk kritisch geluid binnen de EUSSR zal in de kiem worden gesmoord. Dat gebeurt overigens nu al, al hebben velen daar geen weet van.

  Jaaah, de EU en de Euro hebben ons tot op heden zoveel goeds gebracht…. Ik weet niet hoe het jullie vergaat maar iedere keer als ik dat hoor krijg ik moordneigingen!

  Like

 2. Jan zegt:

  “Het moet er democratisch uitzien, maar wij moeten alles in de hand houden”
  Walter Ulbricht

  Like

 3. Jan zegt:

  Neelie weer:

  A free and pluralistic media to sustain European democracy

  The High Level Group on Media Freedom and Pluralism was established by European Commission
  Vice-President Neelie Kroes in October 2011. The group was chaired by the former President of Latvia, Professor Vaira Vīķe-Freiberga.
  http://ec.europa.eu/information_society/newsroom/cf/dae/document.cfm?action=display&doc_id=1563

  Het blog van Neelie
  http://ec.europa.eu/information_society/newsroom/cf/dae/document.cfm?action=display&doc_id=1563

  Like

 4. heleen zegt:

  De totalitaire afgrond komt steeds dichter bij en wordt gefaciliteerd door de islamisering.

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  @Pieter Veenstra 17.04. uur. Helemaal met je eens Pieter. De EU is een groot COMMUNISTISCH FASCISTISCH COMPLOT. Maar de grote meute wil het maar niet zien.

  Like

 6. G.Deckzeijl zegt:

  Ronald Reagan zei eens: de overheid lost geen problemen op, ze subsidieert ze.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s