Islamitisch geweld: De overheid kijkt toe en doet geen ruk!

Screenshot_28

(Door: Pieter Veenstra)

Elke dag dat de islam voortwoekert in niet-islamitische landen geeft hem ook de mogelijkheid om geweld als instrument te gebruiken om zijn zin/ideologie over te brengen. Dit is geen gewoon geweld, maar beestachtig geweld waarbij niets ontziend wordt gehandeld. Ik noem dit simpelweg terrorisme en dat moet uitermate hard worden bestreden. Helaas ziet de overheid en haar handhavers dat niet zo en zal elke tegenstand worden bestraft, waarbij de slachtoffers tot daders worden gemaakt en de daadwerkelijke daders dankzij verachtelijke advocaten tot slachtoffers worden gebombardeerd. Een schandelijke ontwikkeling en een Westers land zeker niet waardig!

Dank zij deze dhimmitude houding van de overheid is het voor deze terroristen alleen maar gemakkelijker om uiteindelijk de macht te grijpen. Het geweld zal alleen maar erger en erger worden en van de overheid hoeven we zeker geen bescherming en al helemaal geen hulp te verwachten. Zij buigen stuk voor stuk als verroeste knipmessen voor de islam en diens zeer gewelddadige aanhangers die koste wat kost hun islamisering doordrukken en zich daarbij gesteund voelen door de land verradende overheid die hen niet zal hinderen in hun opdracht!

Daarom is het voor de overheid ook zo godvergeten belangrijk dat de burger tam wordt gehouden en er voor te zorgen dat elke poging van zelfbewapening zwaar wordt gestraft. Het zal mij dan ook niets verbazen dat binnenkort de wapen- en munitiewet opnieuw zal worden aangescherpt. Op een gegeven moment zal de overheid besluiten ook deze wet volledig af te dwingen middels huiszoekingen om eventueel verstopte wapens in te nemen en het bezit ervan te bestraffen. Dit mag voor velen dan wel erg futuristisch en doemdenkend klinken, ik denk echter dat deze situatie dichterbij is dan we graag zouden willen. Het resultaat zal zijn dat de bevolking volledig zal zijn onderdrukt en dat de vijandige bezetting en machtsovername van Nederland en andere Europese landen een vaststaand feit zal zijn.

Screenshot_32

Wanneer men zich binnen de EUSSR nu al drukt maakt om anti-islam en uiteraard anti-EU sentimenten en daar sinds september 2009 al wetten voor aan het in elkaar flansen is, is het duidelijk dat de EUSSR deze vijandige overname van complete landen door de EUSSR-wetgeving wordt gefaciliteerd. Dit was al duidelijk te zien toen Martin Schulz als oppernazi aangaf dat filmpjes en video’s die de pedoprofeet beledigen niet zouden moeten worden toegestaan. Tja als er twee haatbaarden naast je staan met hun smerige koppen… Martin, je bent gewoon een ruggegraatloze volksverrader!

Vrijheid van meningsuiting bestaat, als je het heel nauwkeurig bekijkt, allang niet meer. De persvrijheid is al gedeeltelijk aan banden gelegd (gezien de gekleurde berichtgeving) en het zal niet zo lang duren voordat alles wat kritisch of anti-islam/EUSSR verboden zal zijn. En met die twee slappe ruggegraatloze clowns Rutte en Samsom zal het alleen maar sneller gaan. Beiden zijn zo verschrikkelijk pro-EUSSR, dat is gewoon om bang van te worden. Niets wordt geschuwd om dichter tot de EUSSR te komen en ze doen daarvoor hun uiterste best. Financieel zijn we al middels het ESM en Target2 overgeleverd aan de EUSSR en dit is slechts het begin.

Screenshot_29

De door EUSSR-teef Cecilia Malmström geprezen en bevolen instroom van nog meer immigranten maakt de komende situatie alleen maar hachelijker en gevaarlijker voor de autochtone bevolking van Europa. Zelfs de voormalige Oostbloklanden worden gedwongen om deze instroom van Allah-Akbar schreeuwers toe te staan op straffe van belachelijk hoge boetes. Boetes die een land nagenoeg failliet kunnen laten gaan en die op die manier een eenvoudig slachtoffer worden om de interne macht over te nemen. Hetzelfde is immers gebeurd in Griekenland waar de trojka de scepter zwaait en de burger de lul is. Jammer voor de trojka is dat de Griekse burger nog wel weet wat staken en eigen richting is. Daar had ze even niet op gerekend. Dit in tegenstelling tot andere Europese landen die het water inmiddels tot aan de lippen staan.

Wat we nu zien qua geweld, uitgeoefend door deze zogenaamde cultuurverrijkers (ik zie ze als cultuurverneukers) is slechts het topje van de ijsberg. Overal in den lande en daarbuiten komen dit soort zware mishandelingen voor. Echter, er wordt alles aan gedaan om dit buiten de media te houden. De waarheid, namelijk dat het veel erger is en dat het toppunt nog lang niet is bereikt, moge duidelijk zijn. Het toppunt zal zijn dat er publiekelijk moorden en vele aanslagen zullen worden gepleegd op degenen die zich niet willen bekeren tot de islam en de overheid zal hen er zeer zeker behulpzaam bij zijn. Het zal weer net zoals in de Tweede Wereldoorlog zijn. De overheid hielp vrolijk mee om de Joden en anderen die tegen het Nazisme waren te verwijderen uit de samenleving. Dit zal opnieuw gebeuren en dan ten voordele van de islam!

Screenshot_31

Het onderdrukken van de bevolking en het volledig uitmelken lijkt het hoofddoel te zijn. Vermoedelijk ziet men dit als een soort voorbereidend werk om de overname gemakkelijker te maken. De EUSSR zal de overheid hier zeker behulpzaam bij zijn. Al jaren is duidelijk dat de EUSSR erop gericht is om de van nature aanwezige bevolking klein te houden en zover te verarmen dat er geen noemenswaardige tegenstand meer aanwezig is. Dit bereikt men door vele regels en wetten die totaal geen voordeel opleveren voor de bevolking zelf, maar voor hen des te meer. Doordat de bevolking straks te arm zal zijn om zich überhaupt te kunnen verdedigen of zichzelf staande te houden in deze strijd, zal het voor deze duivelse samenspanning van machten, de EUSSR en de islam, zeer eenvoudig zijn om de nieuwe heerschappij en onderdrukking door de islam te bewerkstelligen.

Dit is samen met Het Project de uiteindelijke doelstelling. Het onderwerpen en vernietigen van samenlevingen en deze onder gewelddadige dwang om te vormen naar de islam onder het mom van ‘islam is vrede’. Vrede? Zelfs de verschillende stromingen binnen de islam kunnen niet eens met elkaar opschieten en overal blazen ze elkaar op en onschuldige mensen die niets met het interne conflict te maken hebben worden hiervoor opgeofferd! Vrede, my ass! Overal waar de islam de kop opsteekt zie je dat er niets anders dan doffe islamitische ellende over de straat stroomt als een tsunami van geweld en pure discriminatie ten opzichte van ongelovigen.

Screenshot_33Doordat het geweld eigenlijk gewoon wordt getolereerd door de handhavende orde (zie de video die de afgelopen dagen tot in den treurigheid werd getoond waarin een onschuldige voorbijganger bijna dood werd geschopt) en het NIET ingrijpen van de overheid in deze is het duidelijk dat er geen aandacht is voor deze uitwassen van geweld. Als men op de monitoren dit soort beelden ziet en men besluit duidelijk om NIET IN TE GRIJPEN, dan is het duidelijk dat deze hele camerazooi totaal nutteloos is om de criminaliteit en de geweldsdelicten in kaart te brengen of deze een halt toe te roepen. Men doet er HELEMAAL NIETS mee. Wel kijken, maar geen ruk uitvoeren lijkt steeds vaker het devies te zijn van ‘onze’ Bromsnor. Wat hebben wij dan nog aan deze ‘ordehandhavers’? Als ze al niet eens ingrijpen bij dergelijke zware gevallen van geweld (eigenlijk is het gewoon een poging tot doodslag of wat mij betreft moord) dan zullen ze zeker niet ingrijpen bij lichtere geweldsdelicten. Ze zijn een voor de burger nutteloos verlengstuk van de overheid geworden en daardoor een duidelijk gevaar voor een ieder die niet in de islampas mee hobbelt en buigt.

Ze ontkennen het ten stelligste, maar mij is inmiddels duidelijk geworden dat men van hogerhand de opdracht heeft gekregen om niet langer in te grijpen wanneer cultuurverrijkers zich te buiten gaan aan diverse vormen van geweld. Hetzelfde geldt voor de pogingen van de burgers om hiertegen aangifte te doen. Zodra er sprake is van cultuurverrijkers geeft men niet thuis en probeert men de burger op allerhande smerige manieren met vele kluitjes het riet in te sturen. Uiteraard is dat ook goed voor de statistieken over geweld gepleegd door deze ratten, maar dit terzijde. Op andere forums en blogs wordt al geroepen “waar was de politie, waar waren zij die we middels afgeperst belastinggeld betalen om ons te beschermen?”. Deze roep wordt als maar harder en harder. Deze soort laffe houding van de overheid kan nog wel eens ontaarden in een algemeen en mogelijk gewelddadig verzet tegen diezelfde overheid. De roep om eigenrichting wordt steeds groter en duidelijker; het zal uiteindelijk ook gewoon uitgevoerd worden door de bevolking. Velen zijn het zat, maar de plucheklevers vinden dat er niets aan de hand is! Het is godverdomme gewoon te gek voor woorden! Het lijkt wel of die camera’s er alleen hangen voor puur vermaak voor de handhavers en verder niets. Haal maar weg die zooi, want het belang van veiligheid van de bevolking is allang niet meer aan de orde voor de overheid.

Dan rest mij alleen nog dit: als er echt niets gaat veranderen in de zeer nabije toekomst gaan we allen stuk voor stuk naar de kloten. Mocht dat inderdaad het geval zijn, dan hoop ik van harte dat de dhimmi’s en Judassen die ons hebben verraden voor enkele zilverlingen er als eerste aangaan, zodat ik in ieder geval met een brede smile van oor tot oor ten onder kan gaan. Maar opgeven? Nimmer, ook al moet ik het leven erbij laten!

Is dat onze toekomst? Ik hoop werkelijk dat dit ons bespaard blijft, maar ik vrees het ergste…

Screenshot_30

Door:

Pieter Veenstra

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", Appeasement, Criminaliteit, cultuurrelativisme, democratie, Dhimmitude, Elite, EU, Immigratie, Islam, Islamisering, islamofascisme, Justitie, landverraad, Linkse Kerk, mainstream-media, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, political correctness. Bookmark de permalink .

38 reacties op Islamitisch geweld: De overheid kijkt toe en doet geen ruk!

 1. Mooi stukje geschreven, Pieter! Daar vermaak ik me mee!

  Like

 2. koloth zegt:

  Mocht je gelijk hebben Pieter en we delven het onderspit, dan moeten we toch zo veel mogelijk slachtoffers aan de andere kant zien te maken.
  Een verzetsbeweging oprichten lijkt me dan ook niet verkeerd.
  Wie gaat dat organiseren ?

  Like

 3. Mosje Groen zegt:

  Jack…bij mij geen vermaak; bij mij kroop er een soort van futuristisch eng deja-vu gevoel rond mijn hart….ik las de toekomst en de waarheid in dit artikel.

  Like

 4. kayakdirk zegt:

  volkomen correct.ook ik sterf liever dan me te laten overheersen door wie of wat dan ook.en deze verdwaasden beginnen me knap de keel uit te hangen,evenals de overheid,dit stelletje laffe meelopers en aasgieren laat nu zien waar ze voor staan.voor zichzelf en niets anders! ik hoop op daadwerkelijk verzet tegen deze misdadigersbende,wachten heeft geen zin meer,het wordt alleen erger nu.ik heb mijn plan getrokken in elk geval.

  Like

 5. Robbert zegt:

  Heel helder verwoord. De islam gaat inderdaad gepaard met geweld, chaos, verkrachtingen, infiltratie enzovoort. En dat gaat zo door tot de Dar el Islam is gevestigd.

  1. Dar el Islam is het Huis van vrede. Hier maakt de sharia de dienst uit en iedereen(ook degenen die in God geloven) hebben zich hieraan te onderwerpen.Voorbeelden zijn bijv. Irak en Iran waar kleine groepjes moslims het voor het zeggen hebben.

  2. Dar el Harb is het Huis van de oorlog. In deze landen heersen de ongelovigen(lees zij die in God geloven of in helemaal niets geloven)

  3. Dar el Suhl is het Huis van de wapenstilstand. In dit land is de islam nog in de minderheid en deze moet zich voorlopig nog aanpassen/inhouden maar iedere moslim die in dat land woont moet veel moeite doen om de islam te laten triomferen. Ze moeten proberen om aparte begraafplaatsen,koranscholen en moskeeën te stichten/op te richten. Heel veel landen zoals Frankrijk,Engeland en Duitsland zijn al in die derde fase. Nederland en België nog niet maar dat is een kwestie van tijd.

  Like

 6. Willie zegt:

  De bedoeling is dat deze gewelddadige scumbags ONS om zeep helpen,als de klus geklaard is wordt het hoogste tijd voor de nwo om allah’s adepten ook af te maken,en wees zeker, imo is dit het masterplan,er zijn 6,5 miljard teveel op deze bol,da’s dan ff meegenomen

  Like

 7. jowitteroos zegt:

  Pieter, geweldig! Ik kreeg tranen in mijn ogen…………..las het stukje: “Het zal weer net zoals in de Tweede Wereldoorlog zijn. De overheid hielp vrolijk mee om de Joden en anderen die tegen het Nazisme waren te verwijderen uit de samenleving. Dit zal opnieuw gebeuren en dan ten voordele van de islam!”

  Dat “gevoel” is zo benauwend niet weten hoe er tegen te vechten dan zoals we hier op dit blog pogen te doen en op andere websites……dan ben ik dankbaar voor al die mensen die hier werken op verschillende manieren om ogen te openen……
  Heel erg dank voor deze bijdrage, zeer treffend gezegd.
  groetjes Jolanda

  Like

 8. @Mosje; ik vermaak me als iemand de waarheid zegt over de islam. Ik vermaak me ook als Geert Wilders uithaalt naar de islam. Alhoewel de waarheid over de islam vreselijk kan zijn. Des te meer waarheid over de islam des te beter!

  Like

 9. oogenhand zegt:

  Je moet de moslims met sluwe ideeën bestrijden. Het is waarschijnlijk dat een baardsalafist een gewoon hoofddoekmeisje kan krijgen, maar dat een bontkraagje kan fluiten naar een meid met niqab. Is het verkrachten van een meid met niqab veel erger dan het verkrachten van een meid met alleen een hoofddoek? Dat zijn het soort vragen die de kafa’a (pikorde) oproept.

  Like

 10. guusvelraeds zegt:

  We hebben bij alle ellende een geluk. De gemiddelde islamiet is te stom voor de duvel te dansen, laat staan zijn eigen broek op te houden. Kijk bijvoorbeeld naar de afbeelding in bijgaand artikel waarop een spandoek is vol gekalkt met de woorden: BEHEAD THOSE WHO SAY ISLAM IS VIOLENCE. Hoe ongelooflijk dom, achterlijk en intellectueel besodemieterd moet je wel niet zijn, dit op te schrijven.

  Like

 11. Tom Hendrix zegt:

  Pieter proficiat met dit uitstekende relaas. En inderdaad, de volksvertegenwoordigers hebben ons verraden. En de grootste schoften zijn de RODEN, zij zijn de 5e colonne overal, ze ondersteunen de HAATBAARDEN en GEITENEUKERS waar ze maar kunnen. Ik krijg er tranen van in de ogen, en de vuile smerige ROOIEN hebben ook professor Pim laten vermoorden. Ik heb gisteren nog op you tube het filmpje gezien waar Pim terecht uitsprak: ” DIT LAND IS HET ZAT, C’EST CA. En daarop heeft LINKS het doodvonnis laten voltrekken door een milieugestoorde. Ik vind het onderhand tijd worden voor een herhaling van 1789 in Frankrijk, waar het volk na te zijn uitgebuit het heft in eigen handen nam. Onze 2e kamerleden zijn op de PVV en de SGP na, het doodschoppen nog niet meer waard.

  Like

 12. Ik heb mijn hele ziel en zaligheid zo’n beetje in dit artikel gelegd. Zoals ik overigens met alle volledige artikelen doe. Dank voor jullie complimenten. Helaas zie ik dat ik nog steeds dikke en/of ontbrekende vingers heb! Bert, zie jij kans de teipvauden te corrigeren? Het zijn er niet veel maar hier en daar mist een letter/spatie. Ach, teipvauden, ze horen eigenlijk ook een beetje bij me, Ik ben tenslotte ook maar een mens 😉

  @Robbert: Dank voor je uitleg. ik kende qua naam alleen nummer 1. Weer wat bijgeleerd!

  @Jo: Ik ken de verhalen van mijn grootouders maar al te goed. Te goed zelfs. Je zou het bijna zelfkastijding noemen maar om alert te blijven probeer ik deze verhalen mij zo goed mogelijk te herinneren en te blijven hopen dat ze niet opnieuw een gruwelijke werkelijkheid worden…

  @oogenhand: Dat zijn best wel verderfelijke gedachten… Helaas denken bepaalde idioten echt zo. Wij goddank niet! Ik verlaag me in ieder geval niet tot dergelijke beestachtige en onmenselijke daden.

  Helaas is het hier in Nederland zo dat elk opstandig geluid (vanuit hun standpunt gezien) de kop moet worden ingedrukt. Inmiddels zijn ze er al druk mee bezig maar het is gelukkig nog niet zo ver (hoop ik)!

  Like

 13. Mosje Groen zegt:

  Jah…ik weet het, jullie slimmerikken hebben gelijk…slechts mijn oma-emoties kwamen boven drijven…what the foch gaat er over 10, 20 jaar mer mijn kleine halfbloed schattebout gebeuren?????????????

  Like

 14. @Guus; ik heb weleens met een jonge moslim gesproken die vertelde mij dat moslims wereldwijd het zo slecht hadden door Joden, Christenen en Amerikanen. Zoveel gedode moslims… Daar was ie helemaal door gehersenspoeld. Viel niet uit zijn hoofd te praten. Hij begon ook steeds over dat gevalletje in voormalig Joegoslavië waar zoveel moslims de dood vonden…

  Like

 15. E.J. Bron zegt:

  @Pieter

  Sorry, ik kan geen fouten ontdekken eigenlijk.
  Stuur me ze even via mijn mail s.v.p.

  E.J.

  Like

 16. @Bert, You have mail 😉

  Like

 17. @Mosje: Ik hoop echt van uit het diepste van mijn hart, dat het nooit zo ver zal komen. Dat hoop ik niet alleen voor ons zelf maar evengoed voor al die kinderen en kleinkinderen die nog geen weet hebben van wat er in de grote boze mensenwereld speelt (en daar bedoel ik niets grappigs mee).
  Ik heb zelf geen (klein)kinderen, maar ik denk dat ik begrijp wat je bedoelt.

  Like

 18. @Mosje; huidskleur maakt niet uit als hij of zij de islam maar vervloekt!

  Like

 19. @Gerrit 21.40 uur; Mooie link staat daar!

  Like

 20. Wachteres zegt:

  Pieter, wat een indrukwekkend artikel! De gruwelijke waarheid open en bloot.
  Zelf heb ik het gevoel dat ik niet meer weet wat ik moet zeggen, ik denk dat ik momenteel leeg ben van binnen.Van reageren komt niet veel.

  Gelukkig zijn jij en Martha N en Martien, onze tekenaar en onze dichteres en anderen daartoe nog wel instaat.

  Ik vertaal, omdat ik hoop dat dit zinvol is en dat de waarschuwingen van anderen veel mensen zullen wakker schudden.

  Wat kunnen we in vredes naam nog meer doen? Ik zou het niet weten.

  Zelf ben ik alleen voor demonstraties als men zeker weet dat er honderden op afkomen. Anders is/wordt het voor mij een zielige vertoning. En voor zoiets moet de tijd rijp zijn. Waarmee ik niets wil afdoen aan de ijver van anderen om dit te organiseren. waarschijnlijk denken zij er anders over.Dat kan en mag.

  Wat jij ziet, zie ik ook Pieter en ik ben Goddank niet de enige.

  Dank voor je steun die je geeft aan een ieder van ons door te verwoorden wat wij allemaal voelen.

  Like

 21. Wachteres zegt:

  Fellow patriot,
  Police investigating reports of Muslim vigilantes attempting to implement Shariah zones in London have made two arrests.
  Details first emerged after video footage of ‘Muslim Patrols’ was posted to YouTube.
  In the film Muslims are seen ordering people to pour away alcohol, harassing people to leave the area, and telling them to stay away from the vicinity of the mosque.
  This is happening in OUR capital city, not Islamabad, Karachi or Kabal…but London!
  Our corrupt media and political elite have reduced our once proud and great nation to a shambles, overrun with foreigners and where most of our laws are made by foreign bureaucrats….this makes my blood boil!

  Is there hope that we can turn our country around?
  The ‘Britain First’ movement is the start of a new era for patriotic politics.

  Britain First is ook alert. Dit bericht ontving ik net.

  Like

 22. En dan te bedenken dat het in eerste instantie de bedoeling was om het als een reactie hier te posten. Halverwege het schrijven bedacht ik me opeens dat het beter was het geheel af te maken en het als artikel aan Bert te sturen. Ik ben blij dat ik die beslissing heb genomen…

  Overigens zweeft er nog een artikel rond van mijn hand waarin ik wat specifieker in ga op de rol van ‘onze’ handhavers van de wet. Het is geschreven in nogal harde bewoordingen. Je kunt het op mijn blog terug vinden:

  http://welketoekomst.wordpress.com/2012/08/01/politie-islam-best-friends-forever-bff/

  Het is de keiharde waarheid! Waarheid die men het liefst wegstopt…

  Like

 23. Jade zegt:

  Beste Pieter,
  Een bere-sterk stuk moet ik zeggen, blijf vooral schrijven!
  Helaas vrees ik dat je wens om alle verantwoordelijken
  als eerste te zien gaan, niet gaat uitkomen…
  Nee, deze lui ranselen je liever net zoals Demjanjuk de Himmelfahrtstrasse in.
  En dan gaan ze uiteindelijk zelf, de sukkels.

  Like

 24. realpredictor zegt:

  Ik ben het (al decennia lang) eens met jouw heldere visie! http://shortly.nl/mbS

  Like

 25. Tom Hendrix zegt:

  @Jade 00.43. uur. Dat zie ik ook zo maar gebeuren. De verkankerde LINKSE BENDE in DEN HAAG heeft lak gekregen aan de eigen bevolking!

  Like

 26. Martha N zegt:

  Mijn voorgangers/sters hebben alle woorden reeds gebruikt, ik sluit me daar bij aan en zeg alleen nog maar: Goed stuk!

  Like

 27. Piet Klont zegt:

  Ik dacht dat ik hier ook gereageerd had…
  Niet dus.
  Prima stukje hoor Pjotter!!
  Ben benieuwd naar je volgende!

  Nu ik toch bezig ben:
  @ Webmaster Bron: Hoeveel vrouwen houdt u er eigenlijk op na in uwen harem??
  😀

  Like

 28. E.J. Bron zegt:

  @Piet

  Dat worden er meer en meer! Hoezo??

  Like

 29. Pingback: Islamitisch geweld: De overheid kijkt toe en doet geen ruk! | Welke toekomst?

 30. Piet Klont zegt:

  @Gij Brutus:

  Ik heb er één in bruikleen nodig, vandaar mijn vraag.
  Wél in onbeschadigde verpakking graag!
  Wat er van overblijft, laat ik aan u.

  Like

 31. E.J. Bron zegt:

  Oei….dat klinkt niet best. Mail me even wat er gebeurd is!!! 😦

  Like

 32. Piet Klont zegt:

  @Brutus de Bruut:

  Er is helegaar (nog) niets gebeurd.
  Eerst het pakketje ‘vrouw’ toesturen, dan keuren en vervolgens het pakketje bij goedkeuring zonder inhoud terugsturen!

  Meer is er niet.
  En kijk niet zo sjacherijnig!!

  Like

 33. Pingback: ISLAMITISCH GEWELD, DE OVERHEID KIJKT TOE EN DOET GEEN RUK « Nieuws van deze tijd…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s