De geoliede EU propagandamachine

Screenshot_20

(Door: Lucas Hartong)

Ieder zichzelf respecterende superstaat beschikt over een geoliede propaganda­machine. Niet omdat de resultaten dermate denderend zijn om over naar huis te schrijven en te roeptoeteren, maar om de ontvangers te overtuigen van het feit dat zij verstokte oerconservatieven zijn die maar niet in willen zien wat een geweldig instituut die superstaat is. Enter EU!

Deze week wordt door de Commissie Interne Markt advies gegeven aan ‘mijn’ Commissie Cultuur en Onderwijs inzake de toepassing van de EU richtlijn audiovisuele mediadiensten. Daarin vind je zinnen als “De Commissie wijst erop dat de culturele diversiteit en productie van artistieke werken moet worden beschouwd als onderdeel van het onvervreemdbare recht op vrije meningsuiting en informatie”. Daarmee zeg je dus precies eigenlijk helemaal niks. Het wordt echter nog gekker: “De Commissie meent dat omroeporganisaties 20% van hun zendtijd of programmabudget moeten wijden aan Europese producties van onafhankelijke producenten…” De EU die Nederlandse omroeporganisaties gaat vertellen hoe zij hun zendtijd moeten invullen. Tsja. Laten we de diverse propagandaprojecten van de EU eens onder de loep nemen. Ik houd daarbij de bedragen voor 2011 aan, tenzij anders aangegeven.

Lees verder…

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EUSSR, PVV. Bookmark de permalink .

6 reacties op De geoliede EU propagandamachine

 1. G.Deckzeijl zegt:

  Alleen al die eerste zin van van Hartong’s artikel was voor mij duidelijk genoeg. De inhoud bewijst dat we te maken hebben met bestuursFASCISTEN die goed hebben onthouden wat in het verleden werd gezegd. Klik maar op “regering en propaganda” van deze pagina:
  http://www.amsterdampost.nl/ach-meneer-ali/ en vergeet niet de zin erna te lezen!
  Trouwens, wisten jullie dit al? Hebben jullie goed in de gaten wat de “heren” van plan zijn?
  http://www.amsterdampost.nl/spraak-en-gedachtemisdaden-beroepsverboden-en-straf-voor-het-hulp-bieden-aan-onderduikers/

  Like

 2. BertG. zegt:

  Compleet off-topic.
  Voor degene die wordpress gebruiken. Dat zijn er vrij veel. Belangrijke update.

  https://www.security.nl/artikel/44896/1/WordPress_verhelpt_37_bugs.html

  Like

 3. WEDEROM met verbijstering gelezen en… mensen ècht!! Wàkker worden!! Kom in Opstand!
  Ben vandaar door gegaan naar het onvolprezen stuk van Prof. VanFrikschoten en ècht je ‘bek’ valt er van open! Hoe hij op een zeer ‘ludieke’ manier de smeerlapperij van de ambtenarenschoften weet neer te zetten! Hulde aan Lucas Hartong en de Professor! http://www.amsterdampost.nl/europese-unie-nu-echt-kiriwiet-geworden/

  Like

 4. realpredictor zegt:

  Dit doet me denken aan de japanse oorlog die hun propaganda via megafoons onze soldaten gek probeerden te maken. En uiteraard de mega roeptoeters in moskeeën, die bijna elk uur hun hersenspoeling over de stad gillen!

  Like

 5. @BertG.: Dat geldt voor degenen die de WordPress software van WordPress.org gebruiken. Deze software loopt qua updates iets achter met de software gebruikt door WordPress.com. Er zit een wezenlijk verschil tussen deze twee.

  Ontopic: Mijn onderkaak klapte op het bureau toen ik dit las. Zoals Scarlatti Bombatti het al zegt: Wakker Worden! Maar hoe hard moeten we wel niet roepen, schreeuwen en vloeken voordat de slapende meerderheid van de bevolking daadwerkelijk wakker wordt en eens niet meteen Facebook/Hyves/Twitter en al die andere zooi gaat bekoekeloeren en eens serisues kgaat rondkijken en op zoek gaat naar de waarheid achter dit alles? Want dat is op dit moment, samen met de leugens uitgebraakt dor de MSM, het hoofdprobleem waarom men niet ziet wat er werkelijk gebeurt!

  Like

 6. Aargh! Weer die dikke vingers!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s