De policormaffia slaat weer toe: geen vertaling van ‘Marked for Death’ van Geert Wilders in Duitsland

Screenshot_5

(Door: Martien Pennings)

De oerfout is natuurlijk geweest dat de PVV en Geert Wilders niet gezorgd hebben dat er tegelijk met de Amerikaanse uitgave van ‘Marked for Death’ een Nederlandse vertaling verschenen is. Dat was minachting van zijn achterban door de Blonde Kamper en zijn consorten. Maar dat neemt niet weg dat we vandaag weer kennis kunnen nemen van een staaltje van stuitende lafheid in het aangezicht van de nazislamitische vijand. Wij vertalen een vandaag verschenen Duitse persbericht:

“(Radolfzell, 29/01/2013) De aangekondigde  Duitse uitgave van het boek ‘Zum Abschuss freigegeben’ door  HJB Verlag & Shop van het boek van de Nederlandse politicus en internationaal bekende islamcriticus Geert Wilders zal niet verschijnen. Uitgeverij en auteur konden het niet eens worden over een volgens Duits recht verdedigbare  Duitse versie. De bedrijfsleider van HJB, Hans Joachim Bernt betreurt deze uitkomst en distantieert zich van een nu mogelijk via een andere uitgeverij verschijnende Duitse versie van het origineel Amerikaanse ‘Marked for Death’.

Er is dus blijkbaar in de Duitse wetgeving iets dat stevige kritiek op de nazislam risicovol maakt. Des te meer reden om ‘Marked for Death’ in het Duits te publiceren. Want ik heb dat boek grondig gelezen en ik kan mij niet voorstellen wat er in dat boek bij enige fatsoenlijke wet verboden zou kunnen zijn. Niettemin is de zich terugtrekkende uitgever blijkbaar zó bang – voor aanslagen door moslims of voor de Duitse justitie of voor beide – dat hij nu al bibberend afstand neemt van een eventuele uitgever die het wél zou durven.

We hebben hier de zoveelste kruiperij voor de nazislam van onze Europawijde nep-elite. Ik ga de voorbeelden niet meer opsommen.

Screenshot_8Toevallig maakte ik vandaag een treinreis en had een paar uur om eens een boek te bekijken dat ik al een jaar “op stapel” heb liggen: Serge Trifkovic, ´Defeating Jihad´. Een weledelzeergeleerd boek van een man die ik niet aarzel een intellectueel te noemen. Thema: het verraad van de Westerse nep-elites die weigeren het evidente totalitaire en inhumane karakter van de islam onder ogen te zien en bezig zijn de Joods-Christelijk-Verlichte traditie onomkeerbaar aan deze doodsvijand uit te leveren. Ik heb vriend Roelf-Jan Wentholt opgebeld vanuit de trein en met hem afgesproken dat we van dit boek de inleiding en de samenvattende conclusies die Trifkovic bij de vijf delen van zijn boek geeft te laten vertalen. Tegen betaling, door een student. We spreken af dat we de vertaling op deze site publiceren met een inleiding die er nog eens op wijst dat tientallen boeken die onze beschaving zouden kunnen redden – zoals dat van Trifkovic en van Wilders – niet vertaald worden en geen aandacht krijgen in de Nederlandse pers. Misschien, zeiden we, zouden we in die inleiding een oproep doen aan de Nederlandse uitgevers.

En wat las ik bij thuiskomst in de late namiddag op deze 29st januari 2013 onder een stuk op deze site? Het volgende comment van Wim van Rooij:

“Wat ook opvalt, is dat in de media zelden of nooit boeken worden gerecenseerd die nu eens niet tot de algemene linkerzijde behoren en die Israël verdedigen. Noch in Vlaanderen noch in Nederland recenseert men de interessante werken van (ik noem er enkele willekeurig) Pierre-André Taguieff, Elisabeth Lévy, Ivan Rioufol, Jean Sévilla, Paul-François Paoli, Hughes Lagrange of Philippe Némo. Een intellectueel is toch niet gebonden aan één taalgebied! Waar zijn die ware kosmopolieten die zo prat gaan op hun universalisme?!”

Inderdaad. Ook niet vertaalde werken zouden door de quasi-intellectuelen die de systeemmedia volschrijven gerecenseerd moeten worden. Maar het zou helpen als er een Nederlandse vertaling van zou zijn en dus ook een potentieel wat breder lezerspubliek.

En nogmaals, ik heb het al té vaak gezegd: dit is het probleem van de greep die een “linkse” en hoogverraderlijke quasi-elite op onze cultuur heeft, op de media, het onderwijs en de politiek. Subsidiestromen gaan uitsluitend naar deze verstikkende bovenlaag  die elk ander geluid in de publieksmedia weet te smoren en de kritiek die nodig is om de Joods-Christelijk-verlichte cultuur te redden van overrompeling door de islam  verbant naar de “social media”.

Door:

Martien Pennings

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Appeasement, Censuur, Dhimmitude, Duitsland, Geert Wilders, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

31 reacties op De policormaffia slaat weer toe: geen vertaling van ‘Marked for Death’ van Geert Wilders in Duitsland

 1. wim van rooy zegt:

  Het lijvige boek dat ik samen met Sam van Rooy in het licht gaf over de islam (De islam. Kritische essays over een politieke religie’, 2010) mocht van de eerste uitgever niet ‘Zwartboek islam’ worden genoemd omdat hij vreesde voor zijn baan en zijn medewerkers. De tweede uitgever (Academic and Scientific Publishers), die het overnam, wilde het boek wel uitgeven, maar toch ook liever ook niet met de titel ‘Zwartboek islam’. Maar voorts is er niks aan de hand.

  Like

 2. Goed verwoord, Martien!

  Ontkenning van een duidelijk aanwezig en zichtbaar probleem is heden ten dage de maatstaf voor velen. Dat daardoor de waarheid vertraagd of zelfs tegen wordt gehouden komt zelden in het nieuws. Vandaar ook dat specifieke boeken tegenwoordig niet of nauwelijks in een bepaalde taal worden uitgebracht. Net zoals nu weer gebeurd met het boek van Geert Wilders en anderen die de vinger op de zwerende plek leggen.

  Links heeft duidelijk veel te veel invloed hierop. Mede door intimidatie, discriminatie en daadwerkelijke acties in dat licht weerhoudt de gemiddelde uitgever ervan om deze literatuur uit te brengen in de landstaal. Niet alleen in Duitsland meer overal binnen Europa zie je hetzelfde probleem boven komen drijven. Ik noem het simpelweg zelfcensuur mede door de opgelegde angst door de linkse elite.

  Like

 3. Aanvulling: Uiteraard heb ik zeer diep respect voor de uitgevers die zich niets van deze druk aantrekken en deze boeken alsnog uitbrengen, vertaald of niet. Dat mogen we vooral niet vergeten!

  Like

 4. toetssteen zegt:

  Gelukkig dat de meeste Duitsers het Engels machtig zijn.

  @Deckzeijl
  Natuurlijk is het beter nu de mond te houden, doet er immers toch niets toe.

  Like

 5. Aegolius cs zegt:

  Merkel verklaarde in een videoboodschap, op de dag dat Hitler 80 jaar geleden aan de macht kwam, dat Duitsland ‘een eeuwigdurende verantwoordelijkheid heeft voor de misdaden van het nationaal-socialisme, voor de slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog, en bovenal voor de Holocaust. En dit moet……..
  http://israeltoday.nl/headlines/9-nederlands/2846-merkel-verantwoordelijkheid-voor-nazi-misdaden-blijvend
  Het voorgaande rijmt niet met de huidige wetgeving als het boek “Marked for Death” van Wilders op Duits-juridische problemen kan rekenen na vertaling.

  Like

 6. koddebeier zegt:

  Na de Britten blijken nu ook de Duitser laffe honden !! Ze pamperen hun toekomstige moordenaars.

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  @Aegolius cs 06.35. uur. Aegolius, deze conclusie is 100% waar. De HYPOCRISIE ten top!

  Like

 8. Martien Pennings zegt:

  http://www.powned.tv/nieuws/politiek/2013/01/duitsland_censureert_boek_wild.html

  De Duitse uitgever HJB ziet af van het publiceren van een boek van Geert Wilders. Zaterdag zou de presentatie zijn van ‘Zum Abschuss freigegeben’ (Vrijgegeven om te worden afgeschoten) maar die is afgeblazen.
  Volgens HJB konden de uitgever en Wilders het niet eens worden over een uitgave die volgens de Duitse wet toelaatbaar zou zijn, meldt het ANP.
  Wilders meldde dinsdagavond dat het boek toch niet uitkomt, omdat de Duitse uitgever wijzigingen wilde vanwege de ‘Duitse wet en censuur’. Die aanpassingen waren voor de PVV-leider niet acceptabel. “Dit toont aan dat het slecht is gesteld met de vrijheid van meningsuiting in Duitsland”.
  Het gaat om het boek dat Wilders vorig jaar in de Verenigde Staten op de markt bracht onder de titel Marked for death over de islam en zijn strijd daartegen. In Duitsland luidde de ondertitel De waarheid over de oorlog van de islam tegen het westen.

  Like

 9. baksteen zegt:

  Wim / Sam van Rooy
  Wat hebben jullie een geweldig boek samengesteld!. Het is als een grote bonbon doos waaruit willekeurig een hoofdstuk/onderwerp gekozen en herlezen kan worden.
  Geschreven door toppers en geweldig onderbouwd.
  Een must voor iedereen die echt in het onderwerp geïnteresseerd is of “munitie” nodig heeft.

  Like

 10. baksteen zegt:

  Martien
  Het boek van Wilders bevat kritiek op de Islam en dat veroorzaakt woede bij Moslims dus is het haatzaaien en dus is het verboden, zoiets? Als ik zie wat er vorig jaar aan rellen in Duitse steden is geweest kan ik me voorstellen dat er mensen bang worden daar.
  De boeken van Spencer en Geller zijn blijkbaar niet te koop in Duitsland want daar staat precies het zelfde in.

  Like

 11. dutchess43 zegt:

  Bedoelt u met uw uitdrukking “De Blonde Kamper en zijn consorten” een belediging heer Pennings?

  Like

 12. louis-portugal zegt:

  Zolang Brussel met de rest van links Europa de dienst uitmaakt zal er weinig veranderen en waarschijnlijk nog erger worden totdat de boel in elkaar stort.

  Gerrit ik kan deze reactie van Wilders wel waarderen.

  Like

 13. Henk.V zegt:

  Bedankt voor deze zeer belangrijke informatie, Martien.
  Er zijn weinig sites waarop zoveel zeer relevant nieuws in zo’n snel tempo aan de lezer wordt voorgehouden.Nieuws dat ons nagenoeg overal wordt onthouden, omdat degenen die verantwoordelijk zijn voor de informatie van het volk, allang een allesbepalende basis opdracht uit het oog hebben verloren Bij goede nieuws voorziening laat men de feiten namelijk voor zich spreken en wel in hun volle omvang! Het gaat om feiten en nog eens feiten en het is aan de -hopelijk mondige- lezers van dat nieuws om daar samenhangende conclusies uit te trekken.

  Dat standpunt is allang verlaten en de vraag is: hoe kan dat? En de volgende vraag zou kunnen zijn: wanneer begon men met de selectie van het nieuws en wie zette de gewenste richting uit, waarin het nieuws ons moet voeren?

  Want één ding staat vast: het nieuws dat wij krijgen is geselecteerd en wel op wenselijkheid.
  Nieuws moet ons denken in een bepaalde richting stuwen.
  Maar is dat dat dan nog wel nieuws, of is nieuwsverstrekking tevens MANIPULATIEgeworden?
  Ik verwijs naar een van de ‘sleutel stukken’ op deze site:
  https://ejbron.wordpress.com/2013/01/24/3-videos-de-frankfurter-school-als-legitimatie-ideologie-van-de-huidige-politieke-correctheid/
  Precies! De Frankfurter School…
  Onthoud die naam, want het is de naam van uw doodsvijand .Elke linkse malloot heeft in zekere zin ”gestudeerd aan de Frankfurter Schule”.
  Ik geef maar wat links:
  http://nl.wikipedia.org/wiki/Frankfurter_Schule
  http://nl.wikipedia.org/wiki/Theodor_W._Adorno

  Ook ik heb een aantal keren -indirect- naar deze meest vernietigende stroming in het politiek correcte denken verwezen, maar dan door Michael Mannheimer te citeren en zijn voortreffelijk onderzoek op het gebied van de geplande islamisering van Europa..
  Hij brengt een groot aanhanger van de Frankfurter School onder onze aandacht, Jürgen Trittin en laat ons kennis maken met diens beschouwingen over ”die Meinungsführerschaft”, DE helaas feilloos werkende methode om permanent greep te krijgen op onze samenleving: via alle mogelijke opvoeding- en voorlichtingssituaties!!

  Zoek dat alles verder zelf maar uit en krijg de relevante gegevens op een rijtje, want tegen deze duivelse methodiek hebben we ons te verweren!
  Ik vat de strategie van deze stroming kort samen:
  De Frankfurter Schule is gestart door zeer linkse lieden.
  Zij hadden een hekel aan het ”Westen”, want de cultuur van het westen stond onder andere het kapitalisme toe.Volgens de opvattingen in de Frankfurter denktraditie is de westerse cultuur ONDERDRUKKEND.
  Daar MOET je als verlichte denker van af! En hoe doe je dat?
  De aanpak is in principe werkelijk dood simpel!
  Vernietig die maatschappij van binnen uit, vanaf de basis.
  Tast alles aan wat die maatschappij maakte tot wat die was!.
  Tast de godsdienst aan.
  Val de opvattingen over de verhouding tussen gezin en samenleving aan.
  Verleg vervolgens in opvoeding- en leerssituaties het accent van pure kennisverwerving naar te bewandelen wegen naar persoonlijke vrijheid, mondigheid,individuele zelfontplooiing en van daaruit naar maatschappelijke betrokkenheid.
  Hier begint de aftakeling van de kennisverwerving zichtbaar te worden, maar ook de absurde doorgeslagen cultivering van persoonlijke mondigheid, die in niet weinig gevallen tot zeer onhandelbare kinderen leidde, die een mondigheid voor zich op eisten die ze met geen mogelijkheid zelf konden dragen, omdat hun de basis daartoe was ontnomen in het ”vernieuwde onderwijs!”

  Dat is vanuit revolutionair perspectief een ideale situatie, want achter de schermen in dit proces van afbraak staan uiteraard altijd lieden die de verwarde, onkundige mens, graag een betere weg willen wijzen.
  Het is een beproefde methode in een maatschappij die op zich goed functioneert.
  Zijn er geen problemen en je wilt drastische veranderingen te weeg brengen?
  Dan creëer je die problemen toch zelf, om daarna in de ontstane chaos met oplossingen nieuwe stijl aan te komen?
  Dit afbraak proces is al decennia aan de gang, maar in economisch opzicht herstelde de maatschappij zich weer (“helaas”), want de structuren waarop onze maatschappij drijft hebben een sterk regeneratie karakter. .Sterke structuren kunnen herstel te voorschijn roepen.
  Maar ook daar kan natuurlijk iets gedaan worden door degenen die de nieuwe maatschappij voorstaan.
  Men kan namelijk problemen ook importeren.
  En daarvoor was de verbroedering tussen ” Europa”” en de islamitische wereld een voortreffelijk hulpmiddel, want sindsdien veranderen wij zeer zeker van binnenuit en dat daaruit problemen ontstaan, laat zich raden .
  Maar elk proces dat op dwang en manipulatie berust ,duldt een ding beslist niet: GEGRONDE TEGENSPRAAK!
  En daar komt een links afweer mechanisme weer eens onverkort en onbeschaamd naar boven: elimineer elke kritische geest.
  Ik raad iedereen die van geschiedenis houdt eens goed op te letten op wat de ultra socialistische revolutionairen met kritische denkers deden: schrijvers, studenten,leraren professoren, academisch opgeleiden, verslaggevers….
  Ze gingen er altijd aan.
  Of ze werden ”heropgevoed”
  Wel, de heropvoeding in het Westen is al decennia succesvol bezig.
  Nu de oervervelende tegensprekers nog.
  Iemand als Wilders, die het kwaad te rechtstreeks benoemt..
  En ook wij behoren niet tot een categorie waar de bouwers aan de nieuwe wereld met genoegen naar kijken.
  En tot de politiek correcte gedachten politie heb ik goed nieuws:
  WIJ GAAN DOOR MET ONS WERK.

  Wilders zal zijn boek bij Kopp Verlag moeten laten drukken.
  En anders elders in Europa, of daarbuiten..

  Like

  • friki zegt:

   Dank U wel Henk V. een goed verhaal. Hopelijk lukt het Wilders bij Kopp Verlag het boek uit te geven. Toen het net uitkwam heb ik het in het Engels gelezen, voor iedereen een aanrader.

   Like

 14. E.J. Bron zegt:

  @dutchess43

  Nee, daarover is op de site al meer misverstand geweest!! Martien vertaalt het Duitse woord “Kämpfer” nogal letterlijk naar het Nederlands: kamper ( = strijder/vechter)

  Like

 15. Richard zegt:

  Dan spreken we ook maar niet over boekwinkels die deze boeken niet eens in de etalage durven leggen. Angst, angst en angst….

  Like

 16. Tom Hendrix zegt:

  Henk V 12.32. uur. Heel goede reactie van U. En Henk valt het U ook niet op, dat de RODEN sinds 1968 zijn begonnen met ” hun mars door de instituties”, met andere woorden de linkse infiltratie van de gehele overheid, het onderwijs, de pers en de media. En de RODEN hebben goed onthouden welk een goed voorbeeld een andere linkse ideoloog gaf, namelijk de nationaal socialst Joseph Goebbels, Reichsminister für Propaganda in het 3e rijk. Wat een goede gelijkenis, de linksen zijn net zo radicaal als de nationaal socialisten waren.

  Like

 17. Tom Hendrix zegt:

  socialst is socialist.

  Like

 18. Aegolius cs zegt:

  Henk. V 12:32
  Duitsland, media en EU.
  Kristalhelder en samenhangende analyse van doel en middelen. Ook de onderbouwing laat niets te wensen over als men de moeite neemt, de gebeurtenissen van de afgelopen jaren in ogenschouw durft te nemen om “willekeurige” te ontwaren.
  Wel vraag ik me ernstig af welke (dubbel)rol Duitsland politiek speelt binnen de EU en in eigen land waarbinnen geloof, hoewel immer in richting verscheurd, een prominente plaats heeft ten opzichte van de islam, waarover menigmaal werd uitgesproken dat het een onderdeel zou zijn van de Duitse samenleving.
  Soms bekruipt mij gevoel of Hitlers gedachtegoed zonder oorlog voortleeft, hoewel men kan menen dat ik in dezen ver over de schreef ga. Ach: op de Duitse satelliet TV kanalen zoals N-24, Phoenix en N-TV worden bijna dagelijks Hitlers “erfzonde” verspreidt. Of ernaar gekeken en hoe het gewaardeerd wordt? Geen idee.
  Met dank voor uw posting en ja:
  En tot de politiek correcte gedachten politie heb ik goed nieuws:
  WIJ GAAN DOOR MET ONS WERK.

  Like

 19. Henk.V zegt:

  @Tom Hendriks- Ja deze ”opmars door de instituties” is precies de strategie de de Frankfurter School volgt en helaas heeft die succes gehad.Daarom is een site als deze broodnodig om tegengif en tegengif te bieden.
  Wat links doet is eigenlijk de meest doortrapte beïnvloeding die ik ooit heb gezien.De meest misdadige, omdat men moeiteloos de bestaande maatschappij de vernieling in jaagt. Opzettelijk!
  Dat is pure misdaad.

  Like

 20. Aegolius cs zegt:

  Aegolius cs 15:51

  Worden “erfzonde” verspreidt= verpreid.
  Emotie waar ook Henk. V soms mee te maken heeft.

  Like

 21. Tom Hendrix zegt:

  @Henk V 16.04. uur. Het IS MISDADIG INDERDAAD HENK!

  Like

 22. Henk.V zegt:

  @Aegolius. Ja met emoties krijg ik meer te maken dan mij lief is en soms staan mij in zulke gevallen oplossingen voor de door ons gesignaleerde problemen voor de geest die ik maar niet naar buiten breng.
  Wat de linkse waanzin aanricht roept wel iets bij mij wakker.
  Maar bovenal denk ik, dat wij ons nooit kunnen veroorloven om niets te doen. Opgeven is er werkelijk niet bij.
  De toekomst die de ”elites” voor ons bedacht hebben is namelijk zo weerzinwekkend, dat ieder mens met een beetje verstand de waarde van de verworvenheden vanuit het verleden niet alleen terecht zou moeten koesteren, maar ze ook met hand en tand zou moeten verdedigen!
  Om het maar ronduit te zeggen: door de geschifte samenwerking van politiek correct en islam ligt er niet eens een toekomst voor ons!
  Alleen maar een afgrond met puur verderf!
  Slechts halvegaren zien daar iets goeds in.

  Daar noemt u met betrekking tot de rol die Duitsland in de EU speelt een heel toepasselijk woord! Dubbelrol!

  Dat is niet zo verwonderlijk. Duitsland heeft aan een zware kwaal geleden, het nazisme.
  Daarvan is het met militaire middelen bevrijd. Vooral in het westelijk deel van het land probeerden allerlei politieke krachten het land te zuiveren van alle sporen ervan.
  Dat was moeilijk, want het bestuursapparaat van de nazi’s was fijnmazig ontwikkeld geweest.
  Net als in de landen in Oost Europa na de val van het communisme , bleven sporen van het ”oude”bestuursapparaat op allerlei gebieden over, al dan niet voorzien van een ander politiek etiket..
  Dus in Duitsland dwarrelt soms nog wel wat stof uit de nazi -periode rond.
  Maar van overheidswege wilde men de stal totaal schoon krijgen en daar is een ongebreidelde drang tot nationale zelfhaat voor in de plaats gekomen, gekoppeld aan veel idealisme , voor verregaand openstaan voor alles wat niet Duits is,voor buitenlanders en zeker ook voor de islam.
  Een Joodse expert op het terrein van de jihad en het bestrijden van terrorisme hoorde ik enige maanden geleden, tijdens een lezing nog zeggen dat in Duitsland de islamisering het allerverst gevorderd was..
  Maar vergeet ook niet dat er eveneens extreem linkse krachten in Duitsland actief zijn geweest en het ontstaan van de Frankfurter Schule vond dan ook niet toevallig in dat land plaats.

  Dus wij zien zeker invloeden van twee, of eigenlijk drie krachten die elkaar wel in zekere mate hebben gevonden : spoortjes van nazisme, linkse stromingen en gedachtegangen uit een opkomende islam en tegen een mengseltje van deze drie kunnen de Duitsers zich niet gemakkelijk verweren!
  Duitsers zijn zeer gezagsgetrouw, collectivisten, geen individualisten, zoals wij Nederlanders. Een groot verschil met ons!

  Het dan ook opvallend dat de Duitse onderzoeker, Dr Rath, met een opmerkelijk theorie naar buiten komt waarin hij probeert aan te tonen dat het hele streven van de EU om tot een eenheidsstaat te komen, PLUS de manieren die ze daarvoor aanwenden uit een nazi koker stammen!

  Wat wij, samenvattend, dus in Duitsland zien is een regeringscoalitie die -ongeacht de politieke kleuren ervan- onverkort aan samenwerking met de EU vasthoudt, terwijl het overgrote deel van de bevolking weinig of helemaal geen sympathie voor Europa voelt, maar vreemd genoeg zijn de Germanen nog niet op de voor de hand liggende gedachte gekomen om dan bij het stemmen eens een totaal andere richting in te slaan.

  Het land kent dus zeker zoiets als innerlijke tegenstrijdigheden.

  Like

 23. Urbanus zegt:

  Sinds kort ben ik als zzp-er uitgeleend aan een internationaal bedrijf en werk ik in een kantooromgeving. In de kantine ging het over dienstplicht. Dat is goed want die kut-Marokkaantjes hebben discipline nodig denken de collega’s. Hier verzieken ze de boel zoals ze op straat leven want in Marokko hebben ze sociale controle en treedt de politie streng op bij misstanden. Dat laatste is misschien waar maar dat de kut-Marrokaantjes islam denken en daarom anti-westers zijn ging er niet in. Er komt geen oorlog was het relaas, en mocht ie er onverhoopt wel komen dan zijn het luchtaanvallen of een bom en is alles weg. Voor de collega’s eigenlijk ondenkbaar want er is geen vijand…

  Ik attendeerde ze erop dat die oorlog misschien wel mogelijk is en in eerste instantie niet vanuit de lucht maar juist vanuit de wijken, de straten en dat die oorlog kan komen vanuit islam. Onmogelijk volgens de collega’s want hoe zouden ze aan wapens komen dan? M’n verwijzing naar België en Frankrijk waar aan de lopende band AK47’s of Kalasnikovs worden geconfiskeerd, of dichterbij huis, de schietpartij met automatische wapens in Amsterdam zorgde voor vraagtekens en stilte. Wij zijn geen Syrië want wij zijn een ontwikkeld land. Ja mijn collega’s wel. Ik ben maar niet begonnen over wat er in Nederland ondertussen rondloopt, dat begrijpen de collega’s niet want zij werken en thuis zitten ze voor de buis (dat rijmt) en kijken ze naar de publieke omroep of lezen de MSM. Het observeren van de directe omgeving is aan hen niet besteed.

  De chaos die de EU brengt en het idee van een wereldorde die de dienst kan uitmaken begrepen ze al helemaal niet. Vreemd want ze begrijpen wel dat er in het bedrijfsleven beslissingen worden genomen die ten nadele kunnen zijn van de sommige individuele medewerkers onder de noemer van continuïteit. Resume, islam is religie vooral van vrede en Europa heeft het beste met ons voor.

  Ik ben bang dat als die pleuris dan toch uitbreekt ik weinig heb aan mijn nieuwe collega’s en vooral zij met stomheid geslagen zullen zijn, sie haben es nicht gewuscht. En die pleuris gaat uitbreken binnen nu en drie jaar…

  Like

 24. @Urbanus: Je hebt het goed gezien. Met dergelijke gehersenspoelde figuren win je geen oorlog, laat staan dat je er rugdekking van kunt verwachten…. In mijn omgeving hetzelfde verhaal. Ze kijken je alleen maar aan alsof ze water zien branden!

  Like

 25. toetssteen zegt:

  Goede stap zou zijn in tig talen vrij te downloaden op het internet… Of breng ik nu mensen op verkeerde ideeën?

  Urbanus
  Marokkanen hebben niet echt veel met Berbers en hier in Nederland zitten hoofdzakelijk Berbers, Dat kwam omdat de koning die lastpakken kwijt wilde en omdat Nederland en nog wat stupide knuffelaars stemmers binnen wilde halen en eigen geiten wollen sokken wat te doen wilde geven. Die werkers van toen, waren al lang weer terug naar Casablanca en omstreken. Wat hier binnen is gesluisd kwam uit de Rif.
  Lees magreb, lees slavenhalers van oudsher.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s