Kosovo is een “tikkende tijdbom”

Screenshot_48

Het is in principe de intrige van  de VN, de Amerikaanse regering en Brussel. Zij allemaal hebben de radicale islam in Kosovo vetgemest en beschermen hem tot op de dag van vandaag. De media hier ondersteunen deze ontwikkeling uit alle macht:

Kosovo: radicale islam als “tikkende tijdbom”

Kosovo beleeft, begunstigt door armoede en werkloosheid, een sterker wordende radicale islam. Diens aanhangers eisen meer echten en provoceren daarmee tegenreacties van seculiere Kosovaren.

Een groot bronzen standbeeld van Bill Clinton, zijn hand geheven in triomf of ter begroeting, siert een boulevard die zijn naam draagt. De voormalige Amerikaanse president wordt hier als held bejubeld, omdat in 1999 NAVO-vliegtuigen Servische troepen liet aanvallen.

Bekeerlingen en hardliners

Een ander, indirect gevolg van het conflict wordt tegenwoordig echter met argwaan bekeken: een strenge vorm van de islam trekt bekeerlingen in heel Kosovo aan. De opkomst van deze groep trekt de tradities en aanspraken van een samenleving in twijfel, die minder door haar islamitische geloof dan door haar lidmaatschap tot de Albanese bevolkingsgroep en haar pro-Amerikanisme werd gedefinieerd. Tot 1999 nog volledig onbekend zijn de religieuze conservatieven en hardliners tegenwoordig een kleine, maar in toenemende mate zichtbare groep met aanhangers in alle grote steden en enkele van de armste streken op het platteland.

Politiemedewerkers berichten dat deze strengere vormen van het geloof na de oorlog opkwamen, als gevolg van de toestroom van islamitische hulporganisaties in Kosovo en de scholing van lokale geestelijken in Arabische landen. De politiemedewerkers spreken van 50.000 aanhangers van deze conservatieve islam in Kosovo.

Der Standard

Waar ligt het verschil tussen het pro-Amerikanisme en het “islamisme” in Kosovo? Hebben niet juist de pro-Amerikanen het “islamisme” mogelijk gemaakt? Zonder deze partij zou de intocht van de “islamisten” – gefinancierd met Saoedisch geld – helemaal niet mogelijk geweest zijn! Daarmee is Clinton een van de grootste Moedjahediens van de 20e eeuw.

De seculiere Kosovaren hebben deze ontwikkeling volledig gesteund! Uit pure haat tegen Serviërs, christenen!

Op uw gezondheid!

Screenshot_1

Bron:

http://www.kybeline.com/2013/01/29/kosovo-ist-eine-tickende-zeitbombe/#more-41929

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Brussel, Islam, Islamisering, Islamitisch fundamentalisme, Kosovo, Verenigde Naties, VS. Bookmark de permalink .

19 reacties op Kosovo is een “tikkende tijdbom”

 1. Moslims haten de hele wereld. Goddelozen hebben niet door dat ze na de Joden en Christenen zelf aan de beurt zijn. Waarom niet samenwerken?

  Like

 2. Bill Clinton was toch een Christelijke president? Waarom liet ie dan het vuur openen op mede-Christenen in Sevië? Heb ik nooit begrepen!

  Like

  • Anneke zegt:

   Beste Jack, Bill Clinton was voor de ‘schone schijn’ christen, maar in werkelijkheid een tot op het bot oer-VRIJMETSELAAR…Een NWO-dienaar…!!! “De afgod van het verderf en kapitalisme…..”

   Like

 3. Jan zegt:

  Hillary Rodham en Thaci de moordenaar.
  Hillary’s Halloween: “We Will Not Allow Anyone to Question Kosovo’s Independence. This Cannot be Discussed”
  http://www.juliagorin.com/wordpress/?p=2933

  Socialisten hebben iets met de dood.

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Democraten in Amerika zijn de RODEN aldaar. Clinton, moordenaar en verrader is het voorbeeld van de moslim Obama. Ongelooflijk, de muzelmannen hebben een mol op de hoogste post van Amerika.

  Like

 5. Bill Clinton is een christen in woord maar niet in daad net als dat stuk stront wat zich Hillary laat noemen, van hetzelfde kaliber en even corrupt en misleidend als de rest! Stuk voor stuk zijn het moslim-lovers!

  Like

 6. Martien Pennings zegt:

  @ yaakov siepman om 20:49:
  Ik spreek in een bijdrage van vandaag over het boek van Serge Trifkovic , ‘Defeating Jihad’.
  Hij heeft een kort hoofdstuk (16 pp) over de Balkan waarin de grote lijnen worden geschetst van de islamitische Jihad aldaar: pp. 229 – 245: ‘Jihadist Base in the Balkan’.

  Like

 7. Ja Martien en voor je het weet zitten ze in je achtertuin. Slaap gerust zou Rutte en Samson zeggen

  Like

 8. Paardestaart zegt:

  Een post van de fanatieke islam in het hart van Europa..Wat zou daar van nu de bedoeling zijn geweest!?
  En de pers maar smalend schrijven over die Serven, met hun gezeur over het Merelveld, en hun imperialistische dromen van Groot Servië..
  Zó beloont de christenheid de volken die eeuwenlang de grenzen met het kalifaat hebben verdedigd; wier kinderen werden geroofd om als vreemde strijders in het leger te dienen dat de sultan moest verdedigen tegen zijn eigen geloofsgenoten..

  Like

 9. luckybee zegt:

  Niet vergeten dat de ergste moslim; uit de geschiedenis, Lala Mustafa Pasha ook een Albaan was.Google maar naar zijn naam.

  Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  @Paardestaart 01.46. uur. De Serven hebben van de hypocriete policorrecte regeringen de schuld in de schoenen geschoven, met betrekking tot de burgeroorlog in voormalig Joegoslavië. En geheel onterecht. Nooit, hebben de huichelaars van politici, en de rode linkse pers aandacht geschonken aan de vernietiging van meer dan 100 servische dorpen door moslimstrijders onder leiding van het MOSLIMBEEST ORIC. Mensen werden aan deuren vastgenageld zelfs kinderen. En dat is door de verrader CLINTON en zijn vrindjes – onze regeringen- nooit te berde gebracht.
  Net als obamadrama is clinton een massamoordenaar!

  Like

 11. Jan zegt:

  Jack Terrible zegt:
  29 januari 2013 om 19:40

  It started with a Lie – Nato Aggression against Serbia 1999 Part 1

  Wim Kok en zijn bende in actie:

  Like

 12. Anneke zegt:

  Kosovo is een ‘tikkende tijdbom’ gelijk de gehele wereld nu is….!!! “Hebben ze maar ‘mooi’ voor elkaar gekregen al die VALSE VRIJMETSELAAR FARIZEEËRS…de huidige ‘gouden kalf’ aanbidders; ect.ect.ect. En de burgers maar tegen elkaar ophitsen tot de dood er letterlijk op volgt…Dit soort leiders verdienen in z’n geheel géén aanzien, maar helaas men was en is wel zo geniepig; de gewone burger stampt er nog altijd met beide pootjes in de (voor hem klaargelegde) ‘stront’….Het vuil van onze leidinggevenden. “Om te kotsen….”

  Like

 13. De Ekster zegt:

  Inderdaad, Kosovo is -evenals Bosnië- inmiddels afgegleden naar het schandelijke niveau van de stomste, ergste moslimlanden ter wereld. Met dank aan de EU, de NAVO, de VS etc. Dat terwijl Joegoslavië zo’n prachtig land was.. Maar de Serven hadden te veel vijanden en verloren meteen al de propagandaoorlog. Deze werd uiterst geraffineerd, met veel geld gefinancierd en door een professioneel reclamebureau de wereld in geslingerd. Mabel Wisse Smit en haar toenmalige misdadige vriendje Sacirbey hielden zich daarmee bezig.
  En Paardestaart, wat jij schreef is zo waar, zo pijnlijk en dieptragisch. Inderdaad hebben de Serven eeuwenlang mede voor ons gestreden en veel mensen verloren in hun strijd tegen de islam. Zij weten uit ervaring wat de islam met mensen doet. Ze zouden door ons eeuwig beloond moeten worden maar worden in plaats daarvan tot op de dag van vandaag onbarmhartig gestraft. De pijnlijke waarheid wordt koste wat kost geheim gehouden.

  Like

 14. Tom Hendrix zegt:

  @De Ekster 16.33. uur. Inderdaad, zouden de Serven eeuwig beloond dienen te worden. De Serven zijn verraden en verkocht geworden, door toedoen van de fielt Clinton, de NATO, en de EEG. Het is een gotspe van hier tot ginder, dat de Serven de schuld kregen van de burgeroorlog in voormalig Joegoslavië. Inderdaad weten de Seven verrekte goed waar de HAATBAARDEN/Islamisten toe in staat zijn, maar de verraders van onze regeringen hadden besloten om de muzelmensen te helpen, en de Serven te laten bloeden. En het zijn voornamelijk de RODEN in heel Europa, die uiteraard het meeste gedaan hebben voor de MUZELMANNEN. Ik kots op dat hele politiek correcte zooitje, die dus eerst de Serven, en daarna ONS hebben verraden aan de weerzinwekkende volgelingen der KORAN!

  Like

 15. Pingback: Het Kosovo-experiment: vijf jaar onafhankelijkheid | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s