Vijandbeeld islam: moslims volgens Karl Marx

Screenshot_9

(Door: Udo Ulfkotte)

De aanhangers van Karl Marx en Friedrich Engels zetten zich op dit moment in Europa als nauwelijks een andere bevolkingsgroep in voor de vermeerderde islamitische immigratie. Daarbij zal men moeilijk mensen vinden die meer door de moslims werden gehaat dan Marx en Engels. Lees hieronder wat de voorbereidende denkers over moslims hebben geschreven.

De communistische Dietz-uitgeverij in Oost-Berlijn heeft in 1961 de verzamelde werken van Marx en Engels uitgegeven (instituut voor Marxisme-Leninisme bij het Centrale Comité van de SED) Op pagina 170 staat: “De koran en de op hem berustende islamitische wetgeving reduceren de geografie en de etnografie van de verschillende volkeren tot de eenvoudige en simpele tweedeling in gelovigen en ongelovigen.

De ongelovige is een harby, d.w.z. de vijand. De islam veracht de natie van de ongelovigen en creëert een toestand van permanente vijandigheid tussen moslims en ongelovigen.” Op pagina 171 staat bij Marx: “Omdat de koran iedere buitenlander tot vijand verklaart, zal niemand het wagen in een islamitisch land op te treden zonder voorzorgsmaatregelen te hebben genomen.” Op pagina 173 zegt Marx dat christenen volgens de islam geen eigendom mogen hebben: “Uiteraard betekent in dit geval bezit niet eigendom, wat de christenen door de koran verboden wordt, maar alleen het recht van vruchtgebruik.”

En Turken beschrijft Marx als extreem hebzuchtig, bijvoorbeeld op pagina 175 (hoofdstuk: “Over de historie van de Oriëntaalse kwestie”): “De deuren van de kerk zijn op slot en worden door Turken bewaakt, die deze alleen tegen betaling openen en al naar gelang hun stemming of hebzucht weer op slot doen.”

Op vele pagina´s van het boek wordt de islam door Marx en Engels “vol haat” genoemd. Volgens de op dit moment heersende politieke correctheid zijn zulke uitspraken “racistisch”en “islamofoob”. Maar Marx en Engels mogen dat waarschijnlijk, in tegenstelling tot Thilo Sarrazin, die onlangs vanwege zulke uitspraken onder luid gejubel van linksen met zakjes stront bekogeld werd. Als we onze kinderboeken al politiek correct herschrijven, dan alsjeblieft ook de werken van Marx en Engels.

Linkse politici tonen tegenwoordig niet alleen begrip voor aanhangers van de islamideologie, maar verklaren zich zelfs solidair met hen. Oskar Lafontaine spreekt zelfs van “raakvlakken tussen linkse politiek en islamitische religie”. Daarbij is niets voor de moslims zo vreemd als de goddeloze linksen. Ook dat heeft Karl Marx al herkend.

Maar waarschijnlijk hebben de linksen Marx of Engels nooit gelezen. Anders zouden ze zich nauwelijks solidair met de moslims verklaren, die Marx en Engels als vijanden hebben neergezet.

Tot slot nog de aanwijzing dat u strafbaar bent in Duitsland als u Karl Marx citeert. De door mij hierboven uitgekozen passages voldoen in ieder geval bij ons tot op de dag van vandaag aan het delict van belediging. Wie een moslim “muzelman” noemt, maakt zich strafbaar. Want dat is volgens een rechterlijke uitspraak “racistisch” en discriminerend.

Leest u dus de hierboven geciteerde passages van Karl Marx nog een keer heel goed door, waarin hij moslims “muzelmannen” noemt. Als er tegenwoordig dus linksen onder de foto van Karl Marx op straat tegen “racisme” demonstreren, dan weet u wat u moet denken van het IQ en het opleidingsniveau van de marcherende horde. Per slot van rekening was Karl Marx vanuit actueel oogpunt een heel gewone “racist”.

Ach ja – ondanks intensief onderzoek heb ik nog geen politicus of goedmensch gevonden die nu eist dat de werken van Karl Marx en Friedrich Engels zo herschreven moeten worden dat ze nu politiek correct zijn. Wat bij kinderboeken vanzelfsprekend schijnt te zijn, geldt bij linksen blijkbaar niet. Dat noemt men dubbelhartig. En dat is typerend voor mensen die politiek correct zijn. Ze hebben geen kont in de broek. En daarom sluiten ze een pact met diegenen die Karl Marx als onze “vijanden” neerzette: muzelmannen.

Bron:

http://info.koppverlag.de/hintergruende/deutschland/udoulfkotte/feindbildislammuslime-in-der-sicht-von-karl-marx.html;jsessionid=F24C99AFBA48A576DDB9B387E105F8A3

Auteur: Udo Ulfkotte

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "goedmenschen", "Nuttige idioten", Appeasement, Dhimmitude, Duitsland, Islam, Islamisering, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, political correctness, Socialisten. Bookmark de permalink .

14 reacties op Vijandbeeld islam: moslims volgens Karl Marx

 1. Wat betekent “Muzelmannen” eigenlijk? Tom Hendrix gebruikt dat woordje vaak.

  Like

 2. Muzelman: Het is een verouderde vorm van moslim. En een gevangene in een concentratiekamp die door de ontberingen geheel apatisch is geworden.

  Like

 3. Sprx zegt:

  Dit is absoluut juist, ik kan als Marxist bevestigen dat wat zich NU links noemt, nooit een geschrift in handen heeft gehad, laat staan gelezen of begrepen.
  Marx was anti religieus, maar maakte ook onderscheid (discriminatie ) tussen geloven, de islam werd door hem niet als zodanig beoordeeld omdat het consequenties heeft voor de totale maatschappij en iets wat wij later apartheid noemen.
  De inhumaniteit en de irrationaliteit waren voor deze filosoof stuitend.
  Linkse mensen zijn te dom om voor Marxisten te worden u.itgescholden, voor de echte is het zeer beledigend.
  Als Marxist kun je in deze tijd maar een keuze maken, stemmen voor het vaderland, voor onze cultuur en vrijheden,en sociale verworvenheden.
  Dat kan slechts met de PVV.

  Like

 4. Karl Marx en de SED zijn wel twee verschillende zaken. Marx was een leven van 1818 tot 1886 en de SED 1950 1990. Maar het is goed om te lezen dat Marx de islam volgens Udo heeft gedefinieerd als klasse vijandig. Tegelijk toch raar want de essentie van de ideologie van Marx is dat het als onderdeel binnen het idealisme een nieuwe variant van re-distributie betekent … net als de islam. Marx en Engels definieerden weliswaar hun heilsleer als dialectisch materialisme … maar het materialisme zoals zij dat op hebben gevat was ondergeschikt aan hun definitie van klassen.
  Het Marxisme is een kritiek op de politieke economie van Ricardo. en Marx vat daarin dat de arbeiders gemeenschap een klasse zouden zijn en of zouden kunnen worden.
  Marx heeft zich daar echter vergist in de twee klassen van de crony en de venture capitalists …
  Klassen zijn zij die eigenaar zijn van de productiefactoren gebouwen machines en grondstoffen.
  Eigenaren van deze factoren zijn producenten.
  De arbeidersgemeenschap is enkel reproducent.
  De producent produceert een product in eigendom dat buiten de mens bestaat en een waardering in gebruik en waarde krijgt en door de mens wordt geconsumeerd.
  Marx dacht dat de arbeidskracht en de arbeider ook productie factoren waren en dat het bewijs van de arbeid als een productie factor het arbeids contract was. Maar arbeidskracht gaat niet op in het geproduceerde product omdat een arbeider die niet werkt even veel moet eten en kleden en een dak boven het hoof d moet hebben om te overleven als een werkende en reproducerende arbeider.
  De arbeiders zijn dus geen klasse en geen producenten en geen productiefactor en geen eigenaren van productie factoren.
  Immers: Als de arbeiders een klasse zouden zijn dan zouden ze eigenaar van de productie factoren zijn en dan zouden ze intrinsiek onderdeel van hun eigen reproductie zijn en zouden ze zichzelf consumeren.
  Uiteindelijk in de laatste werken over de Meerwaarde is Marx dat ook gaan poneren.
  Marx is ten aanzien van de Islam niet in staat gebleken om de overeenkomst te zien met zijn eigen dwaalleer dat het eveneens op redistributie is gebaseerd.
  Redistributie staat tegenover innovatie (venture capitalism) en innovatie is de enige bron van welvaart.
  Een Marxistische economie produceert steeds meer kwantiteiten van hetzelfde bij mogelijk steeds minder keur aan producten ….
  Oscar Lafontaine is geen voormalige SEDer of een PDSer maar een Linke.
  Een Wessie. Lafontaine heeft weinig benul van het Marxisme. Zoals alle sociaal-democraten maakt de linker vleugel met Lafontaine de platte gedachte fout om de islam als religie in plaats van een onder de dekmantel van een religie in werkelijkheid een moorddadige militaire doctrine te zijn.
  Het is Marx kwalijk te nemen dat hij dat ook niet door had. Marx schreef immers via Bruno Bauer over het Joodse vraagstuk dus Marx had een heel scherp idee wat religie is. In de tijd van Marx waren er 4 Europeanen (Christenen) tegenover 1 moslim. Vandaag in de 21e eeuw is dat 5 moslims tegenover 4 Europeanen. Marx heeft waarschijnlijk de ideologisch superieure kracht van de Islam gebagatelliseerd op basis van die verhoudingsgetallen en technologisch-industrieel totaal inferieure ontwikkeling.
  De inschattingsfout van Marx heeft de westerse mens in de huidige situatie gebracht dat geen gevaar ziet in de Islam

  Like

 5. Paardestaart zegt:

  Muzelman, via het Turks ontleend aan Perzische muslimān, het meervoud van muslim

  Like

 6. oogenhand zegt:

  Reblogged this on oogenhand and commented:
  En Stalin was ook niet aardig voor moslims. Salafistische literatuur is dan ook erg vijandig tegen communisme.

  Like

 7. luckybee zegt:

  Niet vergeten dat ook de PvdA waar vele sefardische joden lid van zijn, Marxisten zijn.Denk aan Ed van Thijn, Diederik Simsom, Job Cohen en vele anderen.Ze veraden liever de zionisten, in Israel als hun zgn vrienden de Muzelmannen.Dar bij staat in de Koran precies beschreven, dat de zgn. vrienden van Muzelmannen als eerste er aan moeten gaan. Soera 9 vers 123.is hier heel duidelijk in.
  9. Berouw (At-Taubah)

  Geopenbaard nà de Hidjrah. Dit hoofdstuk heeft 129 strofen.
  123. O, gij die gelooft, bestrijdt de ongelovigen die in uw nabijheid zijn en laat hen hardheid in u vinden en weet, dat Allah met de godvruchtigen is.

  Like

 8. Latraviata zegt:

  Zijn van van Tijn, Samson en Cohen sefardische joden? Ik betwijfel dat ten zeerste.

  Like

 9. Jan zegt:

  Zijn de arrestatieteams al onderweg naar socialist Diederik Samsom en Rutte?

  Like

 10. louis-portugal zegt:

  Weer een mooi artkel met goeie informatieve reacties, waarvoor mijn dank.
  Klein probleem mijn dosiertje begint steeds dikker te worden en ik kopiëer nog maar een gedeelte.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s