Satire: We zijn allemaal nazi´s

Screenshot_5

Hoe de tijden kunnen veranderen. Heel vroeger kreeg je in Duitsland problemen met de regering als je geen nazi was, tegenwoordig is dat omgekeerd. Waarbij de staat altijd nog alleen beslist wie een nazi is en wie niet. Tegenwoordig worden er ook graag af en toe nazi´s gefabriceerd als men op dat moment niets anders bij de hand heeft. Maar zijn er dan echt zoveel nazi´s in Duitsland of is gewoon de betekenis van het woord veranderd? Ooit zouden er immers echt nazi´s in dit land hebben bestaan. Deze zijn intussen echter uitgestorven en men moet minstens 2 meter diep graven om er eentje te vinden. In Brandenburg zouden er echter een paar op een heuvel gezien zijn!

Blijkbaar worden nazi´s echt met uitsterven bedreigd. Zou men van hen toch niet beter een bedreigde soort kunnen maken, zodat ook toekomstige generaties nazi´s niet alleen uit films kennen? Per slot van rekening permitteert het ZDF zich een eigen nazi-kanaal. Bij ZDF-Info kan men 24 uur per dag, 7 dagen in de week iets over nazi´s te weten komen. Professor Dr. Guido Knopp legt hier de eigenaardigheden en de levenswijze van deze potsierlijke diertjes uit – helaas alleen maar in zwart-wit. Wie nazi´s in kleur wil zien moet een beroep doen op diverse conserven uit de VS. Maar dat zijn in werkelijkheid geen echte nazi´s. Daarom permitteert de Duitse regering zich nu een nazi-teeltprogramma. Het is haar gelukt een vrouwelijk exemplaar te vangen, helaas hebben de beide daarbij behorende mannetjes de jacht niet overleefd. Daarom zoekt een onderzoekscommissie nu naar andere mannelijke exemplaren voor het teeltprogramma in Köln-Ossendorf.

Maar eigenlijk bestaan er geen echte nazi´s meer. Het woord heeft ingang gevonden in ons taalgebruik en definieert tegenwoordig een staats- en maatschappijkritisch ingesteld individu zonder migratieachtergrond, in de omgangstaal ook wel “aardappel” genoemd. Het probleem daarbij is dat deze aardappels zich heel snel vermenigvuldigen, hoewel ze geen moslims zijn. De staat is schijnbaar machteloos tegenover deze invasie van ketterse en volksophitsende figuren. Ze komen uit boekhandels, conspiratieve ontmoetingen en vaak ook rechtstreeks van internet. Het nazisme werkt aanstekelijk en verbreidt zich zowel via het gesproken als geschreven woord. De aardappelziekte overvalt het slachtoffer in de vorm van besef, zoiets als een uitbreiding van zijn bewustzijn. De meest voorkomende symptomen zijn: islamofobie, kritische mening, een plotseling optredende drang om de koran te lezen en braakneigingen bij de aanblik van een broodje kebab.

Steeds meer biologische Duitsers en ook hier naartoe gekomen Europeanen, lijden aan deze ziekte. De symptomen worden erger na het lezen van de koran, wat bij de desbetreffende personen een regelrechte verhoging van de agressie veroorzaakt. In deze tweede fase van de ziekte voelen zij de dwang om politiek incorrecte woorden zoals “islamificering” of “Turkenrepubliek” in de mond te nemen. Enkele van hen schrijven deze ook op of posten ze op internet, waar ze zeer aanstekelijk werken. In heel erge gevallen staan deze mensen met een megafoon op pleinen, verzamelen handtekeningen, gooien folders met warrig, uiterst besmettelijk materiaal in brievenbussen of schrijven zelfs lezersbrieven, met volledig onbegrijpelijke inhoud, naar kranten. Deze worden vanzelfsprekend niet geplaatst. Daarom lijden de door de aardappelziekte aangestoken personen bovendien nog onder de waanvoorstelling dat de staat en de pers alleen maar onzin aan het volk vertellen. Ze hebben het over wazige staatszenders, die invloed zouden nemen op de publieke opinie.

Tot nu toe kon er nog geen antimiddel tegen deze nieuwe vorm van nazirithis gevonden worden. Weliswaar wordt er enorm veel geld gepompt in de strijd tegen de naziziekte, maar dit blijft veeleer in links gerichte kringen hangen. Door de geïnfecteerde personen worden begrippen zoals nazi, rechtse of bruin varken als enorm afkeurend en politiek incorrect gevoeld, omdat de meeste van hen niets gemeen hebben met de oude betekenis. Op dit moment spreekt men nog van een epidemie, die zich echter uitbreidt tot een pandemie. Al over enkele maanden of jaren kunnen grote delen van de niet-islamitische Duitse bevolking geïnfecteerd zijn. Dan houdt men rekening met zware onlusten en op burgeroorlog gelijkende toestanden. Al in het jaar 2020 zou 70% van de Duitse bevolking besmet kunnen zijn. Men vreest dat Duitsland dan terugvalt in een periode van barbarij en de vervolging van onschuldige moslims, zoals al eens eerder het geval geweest zou zijn.

– De gevolgen zullen niet te overzien zijn!

Bron:

http://50pf.wordpress.com/2013/01/30/wir-sind-alle-nazis/#more-1393

Auteur: 50pf

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "goedmenschen", "Nuttige idioten", Appeasement, Censuur, Counterjihad, cultuurrelativisme, democratie, Dhimmitude, Duitsland, Elite, EUSSR, Islamisering, Islamkritiek, Jihad, koran, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, mainstream-media, Mensenrechten, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nationalisme, nazisme, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, Socialisten, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

4 reacties op Satire: We zijn allemaal nazi´s

 1. Aegolius cs zegt:

  Briljant cynisch bijtende bitterheid!

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  @felix 16.01. uur. En MARX RUTTE vindt dat uiteraard goed. Mensen we zijn sinds de aanname van het ESM verdrag in Juni vorig jaar, verkocht en verraden door de Tweede Slaapkamer, in wezen zijn we BEZET door de communisten van de EUSSR!

  Like

 3. Jules Vismale zegt:

  We zouden feitelijk hier een Hannibal Barkas (247 v. Chr. – 183 v. Chr.), een veldheer uit Carthago nodig hebben om met een hele kudde olifanten over al die vreselijke EU-politici, anti-fascisten, moslimextremisten enz. heen te laten walsen! Ze zijn al net zo erg als de nazi’s maar het rijk van Hannibal werd, gelijk aan wat de islam met ongelovige autochtonen, bekeerde moslims e.v.a wil doen, door de Romeinen vernietigd!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s