1 op de 4 Zweedse vrouwen zal worden verkracht omdat het seksueel geweld met 500% toeneemt

Screenshot_15

Zweden heeft enorme aantallen islamitische immigranten uit het buitenland laten komen, wat een catastrofaal effect heeft. De Zweedse bevolking groeide in de jaren 2004-2012 van 9 miljoen naar 9,5 miljoen, voornamelijk als gevolg van de immigratie uit ‘landen als Afghanistan, Irak en Somalië’.16% van alle pasgeborenen hebben moeders die geboren zijn in niet-westerse landen. De participatiegraad onder immigranten is 54%.

Zweden heeft nu het op een na hoogste aantal verkrachtingen in de wereld, na Zuid-Afrika, dat met 53,2 per 100.000  zes keer hoger is dan in de Verenigde Staten. De statistieken geven nu aan dat 1 op de 4 Zweedse vrouwen zal worden verkracht.

In 2003 waren de verkrachtingsstatistieken in Zweden hoger dan gemiddeld met 9,24, maar in 2005 schoten ze omhoog naar 36,8 en in 2008 stegen ze naar 53,2. Nu zijn ze vrijwel zeker nog hoger omdat moslim immigranten nog steeds een groter percentage van de bevolking blijven vormen.

Omdat moslims in maar liefst 77% van de gevallen van verkrachting vertegenwoordigd zijn en een grotere toename van de gevallen van verkrachting parallel loopt aan een grotere toename van de islamitische immigratie, blijkt de beloning voor de islamitische immigratie een epidemie van seksueel geweld door een vrouwenhatende ideologie te zijn.

De statistieken zijn scheefgetrokken door de stedelijke centra, waar de islamitische kolonisten zich verzamelen. In Stockholm was er deze zomer een gemiddelde van 5 verkrachtingen per dag. Stockholm is overgegaan van een Zweedse stad naar een stad die voor een derde deel uit immigranten bestaat en daarvan is tussen een vijfde en een kwart moslim.

Zweden moet, net als de rest van het Westen, in het reine komen met het feit dat ze of de gelijke behandeling van de vrouw of islamitische immigratie kunnen krijgen. Zij kunnen niet beide hebben.

Bron:

http://frontpagemag.com/2013/dgreenfield/1-in-4-swedish-women-will-be-raped-as-sexual-assaults-increase-500/

Auteur: Daniel Greenfield

Vertaald uit het Engels door:

Wachteres

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", Appeasement, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Immigratie, Islam, Islamisering, Jihad, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, political correctness, Socialisten, Zweden. Bookmark de permalink .

30 reacties op 1 op de 4 Zweedse vrouwen zal worden verkracht omdat het seksueel geweld met 500% toeneemt

 1. Pingback: BOINNK!!! | Seksueel geweld neemt onnoemlijk veel toe

 2. Tom Hendrix zegt:

  Wat een geweldige verrijking van Zweden, door deze kanjers uit Arabirië- PVDA modus uit! Kotsmisselijk ,dat ben ik van deze import van achterlijke onaangepaste primaten uit Arabirië, en nog blijven de vervloekte linkse luchtfietsers wegkijken voor deze realiteit. Iedere geiteneuker mag van het HAATBOEK KORAN verkrachten, vermoorden en halsafsnijden. LINKS is met name schuldig aan de toevloed van deze primaten in Zweden!

  Like

 3. jowitteroos zegt:

  Europa onder het zwaard van de islam

  Door: Franklin ter Horst (Aangemaakt: februari 2002) (Laatste bewerking: 29 januari 2013)

  Diverse West-Europese steden kennen al complete moslim vrijstaten waar de islamitische immigranten zich als bezetters gedragen. Velen zijn van mening dat de multiculturele samenleving en de integratiepolitiek zijn mislukt omdat het merendeel van de immigranten gewoon niet van plan is te integreren. Volgens de Duitse Bondskanselier Angela Merkel is de poging om van Duitsland een multiculturele samenleving te maken, mislukt. Zij voegde daaraan toe dat haar land zich een tijdlang voor de gek heeft gehouden. Het was een vergissing om te denken dat de gastarbeiders die in de jaren zestig in Duitsland kwamen weer weg zouden gaan. Merkel deed deze uitspraken op een jongerenbijeenkomst van haar partij, de CDU, op 16 oktober 2010 in Potsdam. “Dat is niet de realiteit”, zei ze over de verwachting dat gastarbeiders na verloop van tijd weer huiswaarts zouden keren. Even later voegde ze daaraan toe: “De poging om een multiculturele samenleving op te bouwen en naast elkaar te leven, is mislukt, volkomen mislukt.” Met deze uitspraken sloot Merkel zich aan bij Horst Seehofer, leider van de CSU, die zei: “Multiculti is dood!” Bij sommige Europese leiders lijkt de tijd van politieke correctheid voorbij, waarin er niets nadeligs gezegd mag worden van de islamitische inwoners. Verschillende politieke leiders beginnen aarzelend toe te geven dat de multiculturele samenleving op een enorme flop is uitgelopen.

  Volgens de Duits-Egyptische politicoloog en publicist Hamed Abdel-Samad “staat de islamitische wereld voor de ondergang” omdat de islam geen constructieve antwoorden biedt op de uitdagingen en de levensvragen van onze moderne tijd. Vooral in alledaagse vragen en in hun wetgeving lukt het de islamitische wereld niet met het westen samen te werken en is ze ook niet capabel om het denken van anderen te integreren in de eigen beleveniswereld”. Zo stagneert het onderwijs en de opvoeding en wordt er niets op economisch gebied bereikt. De meeste islamitische staten leven van toerisme, landbouw of de opbrengst van hun bodemschatten. Maar over uiterlijk dertig jaar is er geen olie meer. Ook water wordt zeldzaam. Al deze problemen kunnen 57 islamitische landen bij elkaar niet beheersen. Gunstige uitzonderingen zijn Indonesië, Maleisië en deels Turkije”.

  Abdel-Samad heeft het over “een soort schizofrenie” in islamitische landen. “Men consumeert westerse producten, maar gelijktijdig schildert men het westen af als decadent en amoreel”. Ter illustratie: nergens wordt zoveel tijd voor de televisie doorgebracht als in islamitische landen. “Maar als het gaat om de modernisering van het denken, om de gelijke rechten van man en vrouw en om de zelfbeschikking van het individu, houdt het moderne denken op. Er is geen vrijheid, gelijke rechten, zelfkritiek en het ter discussie stellen van de islam mogelijk”.Volgens Abdel-Hamad moeten moslims hun houding ten opzichte van de Koran veranderen. ,,Wij kunnen niet alle levensvragen door de Koran oplossen. De Koran weerspreekt zich als fundamentalisten hun geweld met de Koran legitimeren en politici de vrede met hun uitleg van de Koran. De Koran is in de 7e eeuw in Arabië ontstaan om zaken in een geloofsgemeenschap te regelen”. Maar in de 21e eeuw hebben moslims “nieuwe antwoorden nodig, we hebben gezond mensenverstand nodig”.

  Ook vindt Abdel-Hamad men niet moet toegeven aan de eisen van moslims om hun Sharia te laten prevaleren boven de grondwet of bedrijfskantines alleen te voorzien van halal vlees, of hun dochters te verbieden om aan zwemlessen deel te nemen.” En daarom stelt hij ook: “Moslims die niet bereid zijn de Duitse grondwet na te leven en die zich niet duidelijk van geweld en geweldretoriek distantiëren, hebben in Duitsland niets te zoeken”.

  Net als in Duitsland bieden ook in de rest van Europa de moslims weerstand aan elke vorm van integratie en wordt de nadruk gelegd op de slachtofferrol wanneer er kritiek is op hun optreden. Steeds meer Europeanen vinden dat de oprukkende islam een halt toe moet worden geroepen en zijn het knuffelen door de overheden van deze bevolkingsgroep meer dan zat. Het minste of geringste commentaar op hun houding levert de reactie op dat ze worden gediscrimineerd. Islamitische geestelijken verkondigen het sprookje dat de islam geen vijand is van Joden en Christenen. Moslims, Joden en Christenen zouden altijd in harmonie met elkaar hebben samengeleefd. De geschiedenis vertelt echter een heel ander verhaal. Ze beweren dat islamitisch terrorisme voortkomt uit sociale en politieke grieven en dat de rest zich prima gedraagt in de westerse democratieën.

  Europa zich willoos naar de islamitische slachtbank voeren

  Lees verder hier:
  http://www.franklinterhorst.nl/Europa%20onder%20het%20zwaard%20van%20de%20islam.htm

  Like

 4. Jean zegt:

  Toch prachtig als men dan ziet hoe die gevaarlijke oost duitse madame zich inzet voor de veiligheid in Europa!! “moslims,jullie zijn allemaal welkom” roept ze tegen de moslims want de islam is toch zo lief!!!
  Hopelijk steunen de Zweedse vrouwen nu alles wat zich inzet voor het wegjagen van die bende Europavernietigers onder leiding van de schijnheilige drievuldigheid.
  Een sterk Europa, prima maar wel zonder die levensgevaarlijke dictatuur hokkend in Brusselallahbath.

  Like

 5. jowitteroos zegt:

  De moslims achten Zweden dus al als veroverd gebied!!

  Like

 6. Wachteres zegt:

  Volgens Angela Merkel is ‘de multiculti samenleving mislukt’. Dat ben ik roerend met haar eens.

  Een intelligente constatering, Angela, maar hoe verder?

  Tot nu toe bent u niet verder gekomen dan deze uitspraak en die is al weer een aantal jaren oud, meen ik.

  Als er geen conclusies worden getrokken en maatregelen worden genomen om die zich ontwikkelende rampzalige samenleving een halt toe te roepen, dan worden wij weer eens voor de gek gehouden.

  Niet alleen door Angela, maar ook door Mark Rutte en wie van onze ‘elite’ nog meer dezelfde kreet heeft geslaakt.

  Wij mogen dan constateren dat de kreet: “de multiculti samenleving is mislukt’ een doekje voor het bloeden is.

  Wij blijven met de ellende zitten en ‘de elite’ gaat door op de multiculti weg die zij is ingeslagen.

  Denken jullie dat wij gek zijn, of zo?

  Like

  • koloth zegt:

   Ja hartstikke gek en onze leiders liggen in een deuk van het lachen, dat het klootjesvolk zo te belazeren is en ze durven helemaal niks te doen.

   Like

 7. koddebeier zegt:

  Wat is er mis mee?? Deze vreugde van de socialistische heilstaat hebben ze toch zelf gewild ??
  Links is er schuldig aan………..maar wie hebben deze linkse idioten gekozen ??

  Like

 8. koddebeier zegt:

  En Nederland gaat de zelfde kant heen, met de grauw grijze kiezers die iedere keer weer op de zelfde brokkenmakers stemmen.. Een volk krijg de regering die het verdiend..
  Jammer genoeg zijn de wijze er dupe van..

  Like

 9. luckybee zegt:

  Dat komt er van als je Marxisten laat regeren.

  Like

 10. guusvelraeds zegt:

  Om de schande en het leed niet al te groot te laten zijn kan de Zweedse vrouw altijd nog kiezen met de verkrachter te trouwen. Wie vertelde ons ook al weer dat cultuur er niet toe doet? Hoop in elk geval dat het overgrote deel van de verkrachte vrouwen thuis horen in het progressieve multiculturaliteit minnende kamp. Kunnen ze de verrijking aan den lijve voelen en testen hoe hoog hun vermogen tot tolerantie gaat.

  http://nos.nl/artikel/318493-afghaanse-moet-verkrachter-trouwen.html

  Like

 11. admin zegt:

  Thank you for translating and letting people know the facts that the media doesn’t want to publish most of the time. This is true and accurate predictions based on government statistics.

  Like

 12. tsja je kunt wel zeggen ‘ze hebben zelf gekozen hiervoor’ maar vergeet niet HOE dat naw gegaan is, net zo als bij ons de 12e September is vergaan en t èrgste is dat die ‘kiezende’ idioten geen IDEE hèbben wat ‘ons’ dus te wachten staat.. en niet alleen ‘ons vrouwen’ gaat dit treffen, laten wij vooral niet vergeten dat iederéén en alles verkracht zal gaan worden, het maakt die smeerlappen niet uit, man vrouw kind dier dood of levend, het maakt hen niets uit en dàt staat ons dus te wachten en dan heb ik t nog niet over het andere chapiter waar die mossels zo dol op zijn en dat is hun voorliefde voor geweld, het wreder dan wreed martelen, doodmaken op de gruwelijkste manier die je dus helaas OOK kunt zien op youtube films en ook op tv al lijkt t wel alsof alle ‘overheden c.q. ambtenaren daar hartstikke blind en doof voor zijn, t lijkt wel alsof ze denken wat dan nu toch wel ietsjes ‘dichterbij’ is gekomen voor hun ‘aandacht’ Mali dus, want Zweden, Denemarken, Noorwegen, Frankrijk, Duitsland, België èn Nederland zijn kennelijk TE dichtbij om te zien wat er speelt… Het feit dat dit maar door en door kan gaan,dat er zelfs zgn. ‘grappen’ gemaakt kunnen worden over een eventuele pier-moskee, geeft voor mij aan dat de onkunde enorm is en het maakt mij lètterlijk KOTSMISSELIJK en dat is nog maar gematigd uitgedrukt… het wordt echt ieder voor zich qua verdediging ben ik bang….

  Like

 13. Tom Hendrix zegt:

  @Scarlatti Bombatti 20.44. uur. Scarlatti de RODEN in heel Europa zijn het meest schuldig aan de misdaad van: “de resolutie van Straatsburg”, en het massaal toelaten van de onaangepasten onder Joop den Uyl, het verraden van de bevolking aan de fascisten van de EU- samen met de hypocriete liberalen en christen-democraten- en het handjeklap van de verrader WIENTJES werkgevers met VVD en CDA in de 80er jaren om de inloop van nog meer gelukzoekers NIETS in de weg te leggen. Lees ook ” De schijn-elite van de valsemunters”, van PVV lid Bosma.

  Like

 14. Voor de nieuwelingen onder ons: Zoek op dit blog eens op Zweden, lees en huiver… Aangezien Zweden wel heel erg hard op weg is om volledig geïslamiseerd te worden is het goed om dit land, ondanks zijn natuurlijke schoonheden, als voorbeeld te gebruiken voor wat ons in de zeer nabije toekomst te wachten staat.

  Like

 15. @Tom Hendrix 21.31u.
  Volledig gelijk Tom, en vergeet die belg, thys declerq niet die samen met joop den uyl dat straatsburg verdrag gesloten hebben, ik kàn met de beste wil vd wereld niet snappen dat ‘het volk’ niet overeind komt, je kunt dit alles toch alleen maar NIET weten als je met oogkleppen en oordoppen op en in loopt?? Ik heb een beetje een ‘downdag’ het is zo veel en t lijkt wel alsof t tij niet meer te keren valt…. die grijnzende morsi, v rompuy, stompzinnige verhoffstadt, die gore trut die ‘historica’ bij Buitenhof afgelopen zondag, mensen om mij heen die hun baan verliezen, aangegeven zelfs worden om hun uitspraken op FB zoals Hans van der Liet, sterven… kortom alleen vandaag al was ‘me het dagje wel’ het is echt om moedeloos van te worden…

  Like

 16. oh Bert?? hier is duidelijk iets mis gegaan, ik had een bericht doorgestuurd gekregen en ik probeerde dat op te slaan zou jij dat gedeelte willen verwijderen als je dat kunt?? dus tot aan het @teken a u b, ik stuur je die mail wel even door ms dat jij dat wel kunt plaatsen hier…

  Like

 17. Roni Thome zegt:

  Ik weet niet of ik met de Zweedse vrouwen medelijden moet hebben. Zij zijn mede verantwoordelijk voor de verraderlijke Quisling-regering die zij nu hebben. Een regering die met de vijand hult. Ieder volk moet voortdurend op de hoede zijn om eigen vrijheid, integriteit en soevereiniteit te behouden. Als men een regering kiest die deze waarden regelrecht aantast, moet men zo’n regering zo snel mogelijk naar de vuilnisbak van de geschiedenis sturen. In Zweden is kennelijk te tijk aangebroken om actief verzet te plegen. Men moet de regering en de nieuwe indringers laten weten dat zij beide PERSONA NON GRATA zijn. In de laatste maanden van de DDR hadden de Oost Duitsers over het hele land, iedere maandag, grote demonstraties gehouden met de slagzin : “Wir sind das Volk!’. De demonstraties waren succesvol. In oktober 1989 was Erich Honecker en zijn kornuiten van de SED foetsi.

  Like

 18. Tom Hendrix zegt:

  @Roni Thomé 09.07. uur. Gelooft U maar niet Roni, dat de grote meerderheid der nederlanders, geheel gehersenspoeld door links, de straat zal opgaan. Neen, het moet eerst zo ver zijn, dat we niets meer te vreten hebben, dan, pas dan komt “de nederlander”, uit zijn winterslaap.

  Like

 19. nou @Rhoni Thome… wat betekenen dan jouw woorden voor Nederland en België? IK heb wèl gestemd op de PVV en ik probeer wèl zoveel mogelijk te ‘zien, door te geven, door te waarschuwen…’ en ik voel me als een roepende in de woestijn…
  die ‘gestraft’ gaat worden dankzij de gemakzucht van velen die het verrèkken om verder te kijken’.. vanmiddag nog in het hondenbos… in dat gesprek zei die mevrouw, dat zij, bij tijd en wijle, met opzet niet meer naar de tv keek, geen kranten las, en ‘gewoon wlde leven met dr man en kinderen en hun hond’… en ik begréép haar maar al te goed… zou ik ook wel willen… niet op de hoogte zijn…. wàt een rust zou dat geven…

  Like

 20. Rabaham mualie zegt:

  DIT IS HOE HET MOET! ALLAH VEROVERD DE WERELD, WE HEBBEN ZWEDEN VEROVERD! NU DE REST VAN EUROPA! WE ZULLEN JULLIE VROUWEN MASSAAL VERKRACHTEN! JULLIE STEDEN PLATBRANDEN! WE KOMMEN EUROPA! JE HOUD ONS NIET MEER TEGEN! HET IS TE LAAT! EIGEN SCHULD EIGEN SCHULD! JULLIE ZIJN SLAP JULLIE POLITIEK IS SLAP!! DIT KRIJG JE ERVAN! JULLIE ROEIEN JEZELF UIT!! JULLIE GAAN NIET DE STRATEN OP JULLIE DOEN NIKS VOOR JE LAND!! ALEEM MAAR KLAGEN KLAGEN KLAGEN VOOR DE PC!!!

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Wees geduldig, dat zijn wij ook. In tegenstelling tot jullie gebruiken wij ook ons verstand. In sommige opzichten heb je gelijk, maar je kunt je nog lelijk vergissen!!!

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   Islam baardaap ik hoop dat je stikt in je eigen haat. Rabaham mualie, je zou je wel eens flink kunnen gaan vergissen. We rekenen wel met jullie af, lang zal dat niet meer duren.

   Like

  • Martien Pennings zegt:

   Voor hetzelfde geld is dit een grapjas-provocateur.
   Ik geloof niet dat je dit ernstig moet nemen, ik bedoel, wel de dreiging die op termijn reëel kan worden – en in Zweden blijkbaar al is – maar niet deze tekst.

   Like

   • E.J. Bron zegt:

    Het toont heel duidelijk hun ware tronie Martien!!!😦

    Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Martien Pennings 15.51. uur. Nu ik het verder even heb laten bezinken martien, zou het inderdaad ook een grapjas-provocateur kunnen zijn, maar weten doe ik het ook niet.
    En wat de dreiging betreft, denk ik er ook over dat deze zeer actueel is.

    Like

 21. Bassie zegt:

  Wanneer gaan we dat islamtuig s massaal te lijf, als we op de overheid niet kunnen rekenen!!

  Like

 22. Pingback: ISIS wint terrein in Irak, Syrië en Zweden met behulp van linkse politici | E.J. Bron

 23. Pingback: 1 op de 4 Zweedse vrouwen zal worden verkracht omdat het seksueel geweld met 500% toeneemt | Nageltjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s