Migranten maken jaarlijks bijna 400 miljard euro over aan hun familie in hun herkomstlanden

Screenshot_25

(Click op afbeelding voor groter overzicht!) 

Bovenstaande grafiek laat het geld zien dat migranten naar allerlei landen sturen. De bevolkingen van de desbetreffende industrielanden hebben geen kans om te bepalen of ze dat goed of slecht vinden. De migranten, de landen van herkomst van de migranten en de lobby´s die voorstander van migratie zijn, vinden dat okay. Dat moet volstaan om voorstander van migratie te zijn.

Migranten stuurden vorig jaar meer dan 385 miljard euro naar hun families in hun herkomstlanden – een bedrag dat de economie van landen zoals Iran of Argentinië ver overstijgt.

Door deze geldstroom ontvangen de ontwikkelingslanden veel meer dan door de reguliere ontwikkelingshulp.

Indiërs in Groot-Brittannië bijvoorbeeld stuurden 2,9 miljard euro naar India, terwijl de ontwikkelingshulp slechts 322 miljoen euro bedroeg.

De kandidate van de oppositie voor de functie van Minister van Ontwikkelingssamenwerking, de in Bangladesh geboren Rushanara Ali, is van mening dat Groot-Brittannië deze geldstroom zou moeten controleren en mee zou moeten nemen in de ontwikkelingshulp.

Wereldwijd zijn er meer dan 214 miljoen migranten. Ter vergelijking: de bevolking van de VS telt 314 miljoen mensen.

Veel landen rekenen dit geld, dat hun naar de ontwikkelde landen gestuurde volksgenoten jaarlijks naar huis sturen, vast mee in hun nationale economie.

Toen de volkerengemeenschap Ruanda wilde bestraffen vanwege de massamoorden en de ontwikkelingshulp stopzette, riep de president zijn in het buitenland wonende landgenoten ertoe op meer geld naar huis te sturen.

Zoals we dus gemakkelijk kunnen zien, vermeerdert de bevolking in deze ontwikkelingslanden zich niet in de laatste plaats omdat hun geëmigreerde landgenoten dit mogelijk maken door het overmaken van geld.

Veel landen, banken of transfergemeenschappen (de islamitische Halawa) incasseren hele hoge transferkosten – tot wel 20%.

Daily Mail

De cijfers zouden zojuist gepubliceerd zijn. Misschien vindt iemand gedetailleerde informatie m.b.t. Midden-Europa? Zoals je op de kaart kunt zien, gaat er alleen al vanuit Duitsland bijna een miljard euro naar Turkije.

De grootste profiteur van deze geldtransfer is India met ca. 46 miljard euro, gevolgd door China met 44,8 miljard euro en Mexico met 17 miljard. De bedragen uit het artikel (Britse Pond) hebben we omgerekend naar euro´s.

Bron:

http://www.kybeline.com/2013/02/01/migranten-transferieren-uber-300-milliarden-jahrlich-an-die-familien-in-ihren-herkunftslandern/#more-42033

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", Derde Wereld, Immigratie, Naïviteit, Nieuws, Westen. Bookmark de permalink .

11 reacties op Migranten maken jaarlijks bijna 400 miljard euro over aan hun familie in hun herkomstlanden

 1. G.Deckzeijl zegt:

  Voor mij niks nieuws, weet ik al heel lang. Het verschil is alleen dat het zo VERDOMDE SLECHT wil doordringen tot de meeste eigenwijze, politiek correcte koppen* in de EU en DIT land!
  Lees de citaten uit Eikelenbooms boek “Jihad in de Polder” via
  http://tinyurl.com/3wdvven
  *en zelfs HIER moet bijna alles telkens opnieuw herhaald worden.

  Like

 2. Als er al zo veel geld door voormalige inwoners wordt gestuurd naar al deze landen waarvoor ook zogenoemde ontwikkelingsgelden beschikbaar worden gesteld, dan lijkt het me een duidelijke zaak dat deze ontwikkelingsgelden per direct kunnen worden stopgezet. Deze zijn immers een druppel op de welbekende gloeiende plaat en worden ruimschoots overruled door de vrijwillige giften van ‘onze medelanders’ die blijkbaar geld te veel hebben.

  Is er al onderzoek gepleegd naar de financiële mogelijkheden van deze immigranten welke vele miljarden euro’s op jaarbasis naar hun land van herkomst kunnen sturen? Als ze daadwerkelijk hard werken voor kun geld en een eerlijk bestaan hebben opgebouwd dan zul je mij niet horen, maar het kaartje zegt mij dat vanuit vele westerse landen er wel verdomd veel geld richting landen gaat waarvan ontzettend duidelijk is dat er vanuit enkele landen islamitische terreur afkomstig is! En dat zijn ook landen waar vele bekeerlingen naar afreizen om te worden opgeleid als Jihadist om terug te keren als slapende terroristische cellen of hun geleerde diensten/kunsten aanbieden aan de hoogste bieder…

  Like

 3. Van die miljarden euro’s bouwen ze moskeeën en kopen wapens. Dat staat bovenaan hun verlanglijstjes!

  Like

 4. Leo zegt:

  Gek he??
  Die begrotingstekorten in de europese lidstaten?
  Hoe zou dat toch komen ???
  Zou het echt, joh….. ?
  Nee joh, ….. gekkie
  Je meent het !?

  Zzzzzzzzz

  Welterusten.

  Like

 5. luckybee zegt:

  Ik geloof alleen de Partij van Wilders kan dit wel stoppen als we ze de kanst geven.

  Like

 6. G.Deckzeijl zegt:

  @realpredictor 02:26
  Wil je niet meer naar die linkedin-ROTZOOI linken, ik wil er niks mee te maken hebben!
  (is met hetzelfde sop overgoten als http://tinyurl.com/auxaelu )

  Like

 7. jowitteroos zegt:

  Nederlandse migranten sturen jaarlijks ongeveer 230 miljoen euro, dat is ongeveer 316 euro per persoon. De grootste ontvangers zijn Turkije en Marokko. Dat blijkt uit eerder onderzoek van Christine Carabain van de Vrije Universiteit.

  http://www.joop.nl/wereld/detail/artikel/19319_migranten_leveren_honderden_miljarden_economische_hulp/

  Like

 8. Robbert zegt:

  Er zijn helaas maar een paar politieke partijen die zich tegen deze ongewenste ontwikkeling afzetten: In Duitsland is dat o.a PRO NRW, in Oostenrijk de FPÖ, in Zwitserland de SVP, in Vlaanderen het VLAAMS BELANG en in Nederland de PVV en de SGP.

  Like

 9. Pingback: Waarvoor heeft Turkije de Turken in het buitenland nodig? | E.J. Bron

 10. Pingback: Immigratie | Fubar

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s