Kersttoespraak: Beatrix heeft eindelijk het licht gezien. Radio Oranje herleeft.

Screenshot_27

(Door: Ronald Kaatee)

Op zoek naar spirituele verdieping stuitte ik op de kersttoespraak van onze koningin. Als zovelen had ik daar op de tweet van Geert Wilders na (‘Klein foutje in kersttoespraak Koningin: “Europa, dat zijn we zelf” had natuurlijk moeten zijn “Europa, dat betalen we zelf”.’) geen aandacht aan besteed. Na het lezen van de eerste zin van de toespraak (‘Met Kerstmis gaat Gods licht op over onze wereld en de duisternis heeft het niet overwonnen.’) voelde ik, waarschijnlijk door die behoefte aan spirituele verdieping, een onstuitbare drang om door te lezen. Wat ik daar las, had kennelijk nog niemand gelezen. Ik kan niet anders concluderen dan dat de transformatie waar we op 21-12-2012 allemaal doorheen zijn gegaan, nu al tastbaar is geworden. Het is zo klaar als een klontje: ons staatshoofd roept ons allen op tot verzet tegen de alsmaar verder gaande islamisering en om Geert Wilders in zijn strijd te steunen.

Want lees maar eens mee wat de koningin had te zeggen: ‘Er is nu meer dan ooit behoefte aan gezamenlijke waarden als basis voor vertrouwen.’ ‘Gezamenlijke waarden’, wat wil dat zeggen? Wil dat zeggen dat vrouwen, homo’s en joden minderwaardig zijn? Ik dacht het niet.

‘Het vergt geloof in elkaars trouw en betrouwbaarheid.’ ‘Trouw en betrouwbaarheid’, wat wil dat zeggen? Wil dat zeggen dat je moslims met rust laat en alleen maar autochtonen berooft? Dat je in het Nederlands heel andere dingen zegt dan in het Arabisch? Dat je taqiyya pleegt? Ik dacht het niet. ‘Onze grondwet geeft burgers gelijke rechten maar vraagt ons ook anderen als gelijkwaardig te aanvaarden en te respecteren.’ ‘Gelijke rechten’ en ‘anderen als gelijkwaardig te aanvaarden en te respecteren’, wat wil dat zeggen? Wil dat zeggen dat vrouwen juridisch worden achtergesteld en Joden en christenen blij moeten zijn met de dhimmi-status? Ik dacht het niet.

‘In openheid en tolerantie ligt een belangrijke grondslag voor vertrouwen. Door de eeuwen heen putte onze maatschappij kracht uit de aanwezigheid van mensen met verschillende culturele en levensbeschouwelijke achtergrond. Verdraagzaamheid heeft ons land sterk gemaakt.’ ‘Openheid en tolerantie’ en ‘verdraagzaamheid’, wat wil dat zeggen? Wil dat zeggen dat je oproept om makers van kritische cartoons en films te vermoorden? Wil dat zeggen dat je een totalitair brok haat en achterlijkheid moet omarmen? Ik dacht het niet.

‘De erkenning van waardigheid en gelijkwaardigheid van een ieder is een wezenlijk element van een vreedzame en rechtvaardige samenleving.’ ‘Een vreedzame en rechtvaardige samenleving’, wat wil dat zeggen? Wil dat zeggen dat je steeds maar dieper buigt voor steeds waanzinniger eisen en gevoeligheden? Wil dat zeggen dat je steeds meer profiteurs financiert? Ik dacht het niet.

‘Het inzicht dat ons eigen welzijn mede afhangt van het leven in andere landen richt de blik naar buiten. Niet in isolement ligt onze kracht maar in saamhorigheid. Dat is de achtergrond van de internationale samenwerking waartoe ons land zich heeft verplicht.’ ‘De blik naar buiten’ en ‘internationale samenwerking waartoe ons land zich heeft verplicht’, wat wil dat zeggen? Wil dat zeggen dat we onze ogen sluiten voor het afslachten van steeds meer christenen? Voor de voorbereidingen van de Tweede Holocaust? Ik dacht het niet.

‘De opdracht is anderen te aanvaarden als naasten die zijn zoals wij, mensen met bestaansrecht.’ ‘Naasten die zijn zoals wij, mensen met bestaansrecht’, wat wil dat zeggen? Hebben we het dan over mensen als Saddam Hoessein, Osama bin Laden, Mohamed Merah, Ahlam Tamimi (http://tinyurl.com/a3nw4p2) en Mohammed Bouyeri – mensen met bestaansrecht? Ik dacht het niet.

En natuurlijk denkt ook ons staatshoofd dat niet. Die is echt niet gek. En bovendien diepgaand beïnvloed door de transformatie van 21 december. Die wil er, na de hulp van haar vader en haar echtgenoot aan de nazi’s, nu alles aan doen om het islamofascisme te bestrijden en de voorbereidingen voor een Tweede Holocaust te dwarsbomen. Die roept ons dus op om in verzet te komen. Om de intolerantie niet langer te tolereren (www.tolereergeenintolerantie.nl). Om de omroep van het verzet te steunen. Openlijk oproepen tot verzet kan allang niet meer, maar Nederland moet weten: Radio Oranje herleeft!

Beter nieuws voor komend jaar konden we ons niet wensen. Want reken maar dat ze invloed heeft, die Beatrix.

Ik wens jullie allen een jaar van verzet en verzetjes.

Bron:

http://www.popned.nl/asp/invado.asp?t=show&id=1604

Auteur: Ronald Kaatee

(Voorts ben ik van mening dat een Populistische Omroep goed voor Nederland zou zijn: word lid van PopNed.nl [Populistische Omroep Nederland]. Als u dat doet o.v.v. E.J. Bron, is dat in 2013 gratis.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Koningshuis. Bookmark de permalink .

24 reacties op Kersttoespraak: Beatrix heeft eindelijk het licht gezien. Radio Oranje herleeft.

 1. jowitteroos zegt:

  Ronald Katee

  Ik had het bericht via mail gelezen en ik mag met u hopen dat het waar is wat u zegt……..

  Heb echter nog wel vraagtekens: want als de Koningin zoveel invloed heeft zoals u zegt, waarom is het dan zover doorgegaan? Waarom zo “onduidelijk” spreken en niet noemen waar het om gaat? Waarom bij een van haar Staatsbezoeken een hoofddoek om ( bij uitstek was dit het moment waarop zij een stil verzet had kunnen plegen met enorme impact) Is haar functie zo moeilijk ( boven alles staan) en er voor iedere Nederlander , maar toch niet voor iedere religie??!! Zij behoort de grondwet in haar gedragen te verdedigen dus die gelijkheid te verkondigen en te laten zien. Een hoofddoek is bij uitstek iets wat tegen de grondwet is namelijk het staat voor ongelijkheid en theocratie en nog veel meer van die ellende.
  Zover is de Majesteit vermoedelijk nog niet, want de grondwet zegt ook vrijheid van religie, maar islam is geen religie en wordt door haar wel zo behandeld.

  Wat denkt u zelf over de Bilderberg club? men doet voorkomen alsof het een denktank is die het beste voor heeft met de wereld, maar deelt ons daar niet in. Wat doet een Pechtold of en Samson of een Rutte in functie in de 2dekamer of regering bij die bijeenkomst? Waarom krijgen wij zo weinig inzage en wordt de Bilderberg club zo geheim gehouden? Wat is het verzet van onze Koningin hierin ten bate van ons, het volk, haar volk?

  Ik hoop van ganser harte dat zij tot verzet oproept maar lees het niet als u………………ik zie het gewoon niet, maar hoop het zo!!!

  Like

 2. realpredictor zegt:

  Kaatee heeft de “verborgen boodschap” in de toespraak geanalyseerd en kwam tot deze
  verhelderende én verbijsterende conclusies!!

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Tja, als dat eens WAAR kon zijn.

  Like

 4. G.Deckzeijl zegt:

  Dat van Bea en radio oranje is een hoax.
  Afijn, nog drie maanden, dan mag haar oudste zoon z’n opwachting maken.
  Heb grote twijfels: http://tinyurl.com/66b3t9r
  http://www.luckymedia.nl/luckytv/2013/02/uw-beeld-van-beatrix/
  Toedeledokie.

  Like

 5. jowitteroos zegt:

  Het is echter wel een heel raar idee, als de Koningin mee zou werken aan een EUSSR, ze zou zichzelf en ons Koningshuis te niet doen daarmee.

  Like

 6. G.Deckzeijl zegt:

  Ahmadinejad beweert dat zijn land een nieuw gevechtsvliegtuig heeft geproduceerd dat volgens hem stealth-eigenschappen heeft. Ben benieuwd of het überhaupt kan opstijgen…
  http://www.jpost.com/IranianThreat/News/Article.aspx?id=301837
  Maar ik hoop dat de IAF sneller is.

  Like

 7. Eerst zien en dan pas geloven…

  Like

 8. Leo zegt:

  @ deckzeyl 15:29

  Over 3 maanden is de klucht pas echt compleet.
  Dan hebben we een koningin, een heerseres, over een “volk” dat voor haar “niet bestaat”
  maar waar ze zich wel door laat betalen.
  Is dat nog wat dan ??

  Like

 9. Tistochwat zegt:

  “‘In openheid en tolerantie ligt een belangrijke grondslag voor vertrouwen. Door de eeuwen heen putte onze maatschappij kracht uit de aanwezigheid van mensen met verschillende culturele en levensbeschouwelijke achtergrond. Verdraagzaamheid heeft ons land sterk gemaakt.’”

  Hoe zat dat nou ook alweer met die bomen-zoenende zus van Bea die vroeger stiekem rooms-katholiek was geworden? Irene trouwde toen toch ooit in Rome zonder dat die ‘tolerante’ ‘leden van het koninklijk huis erbij aanwezig waren? Het had ook iets te maken met die Carlisten.
  Onze majes gaat natuurlijk véél toleranter om met islamieten; dat spreekt.
  Ze bezoekt zelfs gehoofddoekt graag diverse moskeeën om haar olie-vrienden geheel belangeloos te behagen.

  Like

 10. BertG. zegt:

  Nederland kan de tyfus krijgen.
  Hebben jullie het nou nog niet door met dat hele eu verhaal erbij bekeken met alle medewerking erbij.

  Like

 11. BertG. zegt:

  Uitvreten wat je nog kan uitvreten en stelen. Zolang iedereen alleen maar verontwaardigt is, is er niks aan de hand.
  En als we het niet meer pikken, dan staan de vliegtuigen naar elders al klaar.

  Ook dan zullen er mensen bij staan met oranje vlaggetjes.

  Like

 12. Tistochwat zegt:

  @ G.Deckzeijl om 15:37

  Dat is zéker een stuk belangrijker en interessanter dan dat gezwijmel over die ‘oranjes’!
  Wat een genot om te zien hoe Geert werd toegejuichd en gewaardeerd!
  Hebben jullie ook gehoord dat onze toekomstige ‘majesteit’ het een eer vindt (of andere lege woorden van gelijke strekking) om ‘ons te dienen’?
  “DIENEN”! Hoe dúrft die persoon dit te beweren!
  De leden van het ‘koninklijk huis’ dienen alleen zichzelf met hun schaamteloos rijke en zorgeloze luizenleventjes!

  Like

 13. Tom Hendrix zegt:

  @Tistochwat 20.07. uur. Deze zoon van BEA BILDERBERG dient alleen het eigenbelang van de graaiesteiten van oranje. Olie is daar de belangrijkste van! En dan zijn er onnozelen die met oranje vlaggetjes zwaaien!

  Like

  • Tistochwat zegt:

   Ik vind het vreselijk om te moeten zeggen en het is niet mijn bedoeling om mensen te ontmoedigen, maar zolang die familie Van Amsberg nog wordt aanbeden en hier de dienst blijft uitmaken, zijn we verloren…
   Omdat we NIETS te vertellen hebben…
   De vlaggetjeszwaaiers en de ‘Máximaaaaaa!-roepers zijn nog steeds in de meerderheid.
   Degenen die de gevaren van een ‘koninklijke’ familie en hun vazallen inzien, verkeren in de minderheid; de échte elite verkeert dus in de minderheid…

   Like

 14. @ jowitteroos, 2 februari 2013 om 13:48
  Ik heb geprobeerd er een beetje satirisch stukje van te maken. Is geloof ik maar matig gelukt. Maar geeft niet: het leek me sowieso nuttig om eens duidelijk te maken in wat voor een waanwereld de linkse kerkgangers leven (ik zie Beatrix als het hoofd van die kerk). Van iemand die na de moord op Theo van Gogh wel naar een Marokkaans buurthuis en niet naar de ouders van Theo gaat, heb ik niet zo’n hoge pet op. Er zijn weinig mensen die de belangen van de Nederlanse bevolking meer hebben geschaad dan Bea.

  Like

 15. jowitteroos zegt:

  @ P.O.N .

  Geeft niet, heb satire niet altijd door, soms wel. Dacht wel dat u juist de nadruk wilde hebben op woorden van de Koningin in haar toespraak en wat voor een uitwerking/gedachte deze zouden hebben bij andersdenkenden; een soort uitlokking van gedachten bij anderen nadat u de eerste stap had gezet in dit stuk.
  Ik walg sowieso van de houding van de Koningin m.b.t. islam en haar eigen volk, zeker toen met Theo van Gogh!!

  Like

 16. @ G.Deckzeijl, 3 februari 2013 om 09:41
  Zeker, zo vergeetachtig ben ik nog niet, hoor.

  @ Tistochwat, 3 februari 2013 om 12:48
  Mooi stuk. Voor nog meer Bea-satire: http://www.amsterdampost.nl/lang-leve-de-koningin-de-tijd-is-gekomen/

  Like

 17. Tistochwat zegt:

  Hier hebben ze ook niet zo veel op met het ‘koningshuis’!

  Like

 18. Anneke zegt:

  Zelf ben ‘k nooit een fan geweest van huize Oranje!!! Een huis vol met BASTAARDJES; vanaf eind negentiende eeuw al hoor….Wilhelmina moest zo nodig met haar kornuitjes op de vlucht slaan naar England…Een ware vorstin blijft in tijden van oorlog in eigen land, dichtbij zijn/haar burgers. Die zal niet de weg van de minste weestand kiezen!!! En wat vandaag al eerder heb geschreven…Zie de komende troonswisseling als een AF-LEI-DINGS-MANOUVRE….het volk begint meer en meer wakker te worden. We moeten afgeleid / VERLEID blijven worden; dat is hun visie. Waarheid en realiteit zijn al zo’n vijf decennia geleden de mond gesnoerd, maar niet voor de islamieten….!!! “Die hebben nog volop vrijheid van meningsuiting….”
  King Alex-I of the Netherlands zal zich al helemaal hebben laten insneeuwen door z’n moeder…”Goed voorbeeld doet goed volgen, maar….slecht voorbeeld doet SLECHT volgen”.

  Like

  • Anneke zegt:

   Houdoe Queen….geniet van het ruim beloonde pensioen..U hoeft géén eurocent minder op de rekening te ontvangen; denk hier eens over na!!!..Al uw bezit is in feite opgebracht door de NL-bevolking…”Jammer; dat je ons zo in steek hebt gelaten en ons NL zo te koop hebt gezet”. Wat is er nog van ons…is ons achtertuintje nog wel wezenlijk van ons??? Rest in peace……

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s