Islamisering bestrijden

Screenshot_19

Iedere dag komt de islamiseringsstrop strakker om de nek van Jan Modaal te zitten. Ondersteund door ijverige linkse Duitsland-afschaffers, de propagandistische pers en vele duizenden islamitische duikboten in de politiek en de economie maakt de verandering van Duitsland in een islamitische staat gestaag vorderingen.

Als een kikker die men in koud water zet en dit tot zijn dood verhit, wacht de gezagsgetrouwe Duitser, omgekocht door Harz IV en dronken van het noodzakelijkheidgezwets over immigratie, op de dingen die over hem worden uitgestort.

Verstard van angst, de naziknuppel zou wel eens tegen hem gebruikt kunnen worden, laat men zienderogen, net zoals ooit in 1933, het denken en aansturen over aan diegenen die ons zonder pardon naar de catastrofe leiden. Stiekem is men het eens met Thilo Sarrazin en Udo Ulfkotte, maar men heeft niet de moed om de linkse mentaliteitsterreur te bestrijden.

Wij zijn het volk – nog! Maar terwijl wij ons over de galopperende islamisering en de daarmee gepaard gaande gruweldaden en meest absurde eisen opwinden, gaan de Duitslandhaters en hun islamitische handlangers onverstoord door met hun definitieve werk.

Wat moet er dus gedaan worden? Achter het toetsenbord kruipen en mededelen hoe vreselijk alles is?

Toen in 1989/1990 de maandagdemonstraties in de voormalige DDR begonnen, waren het in het begin ook slechts enkele mensen die opgestaan zijn en hun stemmen verhieven tegen het regime.

Om dit kwaad te stoppen, zal er niets anders opzitten dan kleur te bekennen en een duidelijk standpunt in te nemen – dat doen linksen overigens ook. Wees ervan overtuigd dat alleen het openlijke en democratische verzet tegen ondemocratische politiek effectief kan zijn.

Ga erbij staan als partijen zoals “Die Freiheit” of “Pro Deutschland” een informatiestand hebben of tegen de islamisering protesteren. Word lid van een partij die uw vertrouwen heeft of geef een donatie aan haar. Organiseer zelf verzet en verschaf uw medemensen opheldering.

De tijd verstrijkt zoals in een zandloper en we moeten beseffen dat je niet alles kunt afwachten. Moedige mensen waren er altijd en hier en nu is het onze tijd om moedig te zijn.

Wij zijn het volk

Bron:

http://www.zukunftskinder.org/?p=37916#more-37916

Auteur: Ambre66

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", Dhimmitude, Duitsland, Elite, Eurabië, Islam, Islamisering, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, mainstream-media, Naïviteit, nieuw fascisme, politici, Socialisten. Bookmark de permalink .

8 reacties op Islamisering bestrijden

 1. koddebeier zegt:

  Verloren landen ??? Duitsland, Engeland, Belgie, Frankrijk. Zijn wij de volgende??

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Ambre 66, ik ben het geheel met de strekking van het artikel eens. Het zou mooi zijn, als alle patriotten van Europa zich zouden verenigen, en zich gezamelijk zouden inzetten voor het behoud van ieders land soevereiniteit, en tegen de ISLAMISERING van Europa. Volgens mij zou deze samenwerking toch mogelijk moeten zijn. Kijk maar naar de uitnodiging voor Wilders, die welkom was in Duitsland.

  Like

 3. Exàct exàct exàct!! Nederland hoort al bij de landen die onder het islamitisch geweld lijden dankzij de gore dhimmies!!

  Ik schreef het net nog min of meer, bij die volgende gek dat babies een burka aanmoeten, ik zal het hier nog maar weer eens neerzetten want dit is wat er volgens mij gebeuren moet:

  nogmaals en wederom doe ik een oproep tot OPSTAND, een soort van FRANSE REVOLUTIE met guillotines en laten wij er vandààg nog mee beginnen en tegelijkertijd ook àlle Europese ‘overheden en eu voorstanders en gutmenschen’ naar het schavot brengen!

  Rechtzaken zijn niet nodig, het is overduidelijk wat de feiten zijn, je moet er toch niet aan denken dat er zo’n advocaat à la ‘voorankerbroeders’ dit soort weerzinwekkende idioten komt vrijpleiten! GENOEG IS GENOEG! Afgelopen! Uit! Over!

  Like

 4. Wachteres zegt:

  In Engeland krijgen ze er ook genoeg van:

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2273150/Rant-woman-Suffolk-students-Spain-Nigeria-Ipswich-Hospital.html#axzz2JxPurPXG

  ‘You’re coming here and pleading poverty while we’re paying taxes’: Shocking rant of woman against foreign students in hospital waiting room caught on mobile

  MAILONLINE EXCLUSIVE
  Incident happened at Ipswich Hospital in Suffolk on Saturday at 7:30pm
  Woman shouted abuse at university student Gina Thompson, 23, of Nigeria
  She was at A&E with her 21-year-old Spanish friend who is also a student
  Woman now charged with five offences and will appear at court on Feb 20

  Like

 5. winnie zegt:


  vanaf min.4

  Like

 6. Jade zegt:

  Dat eerste plaatje onder “Topberichten” , dat is wat er moet gebeuren.
  Resultaat zal zijn dat de oliekraan wordt dicht gedraaid, maar daar moeten
  we dan maar iets op verzinnen, of mee leren leven.

  Like

 7. dwz zegt:

  Zodra het willen tot daad wordt.Daar gaat het uiteindelijk om.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s