Een Rus kijkt vol verbazing naar de frappante overeenkomsten tussen de Europese Unie en de voormalige Sovjet-Unie.

Screenshot_26

“In de Sovjet Unie hadden we de Goelag, in Europa hebben we er denk ik ook een, een intellectuele, en die heet “politiek correct”. De enige vrouwelijke minister-pesident van Engeland tot op heden, Margaret Thatcher, bijgenaamd de IJzeren Dame, had een vooruitziende blik. Ze bekleedde deze positie van 1979 tot 1990 en in die periode zei ze het volgende over Europa:

“Wat Europa zal creëren is onzekerheid, werkeloosheid, nationale weerstanden en etnische conflicten”.

Misschien is er wel een Rus voor nodig zoals te zien in onderstaande videoclip, die in drie minuten duidelijk weet te maken dat er een hele enge overeenkomst bestaat tussen de voormalige Sovjet-Unie en Europa.

“De Sovjet-Unie werd bestuurd door 15 mensen die niet waren gekozen. Ze benoemden elkaar en ze hoefden aan niemand verantwoording af te leggen. De Europese Unie wordt bestuurd door 24 mensen die niet gekozen zijn en elkaar benoemen, in het geheim bij elkaar komen en die niet door ons ontslagen kunnen worden.

In de Sovjet-Unie werd ons verteld dat we een Federale Staat nodig hadden om oorlogen te voorkomen. Dat is precies hetzelfde wat er gezegd wordt over de Europese Unie. In de Sovjet-Unie hadden we de Goelag, in Europa hebben we er denk ik ook een, een intellectuele, en die heet “politiek correct”.

In de Europese Unie heb je tienduizenden eurocraten met meer dan goed betaalde banen (3.000 EU- ambtenaren verdienen meer dan Rutte), privileges, gigantische onkostenvergoedingen en levenslange immuniteit als het gaat om (straf)vervolging.

De bedoeling van de Sovjet-Unie was om een nieuwe historische entiteit te creëren, de Sovjetmens, en dat wij onze eigen cultuur en historie moesten vergeten. Hetzelfde schijnt het geval te zijn met de Europese Unie. Ook zij wil een nieuwe historische entiteit creëren, de Europeaan, waarbij iedereen zijn cultuur en historie beter kan vergeten.

De Sovjet-Unie werd gecreëerd door dwang en die was vaak van militaire aard. De Europese Unie wordt ook op die manier gecreëerd, weliswaar (nog) niet door militair ingrijpen, maar door economische intimidatie. Het oude Sovjetsysteem was niet in staat om hervormingen door te voeren noch is de Europese Unie dat.

Maar er is een alternatief tegen de gedwongen regering van die 24 zelfbenoemde mensen in Brussel: “onafhankelijkheid”.

Zoals Winston Churchill ooit zei:

“We zijn met Europa, maar geen deel van
We zijn verbonden, maar niet gecombineerd
We zijn geïnteresseerd en geassocieerd, maar niet geabsorbeerd”.

Toch verloopt alles, gelukkig, niet naar wens. Zo heeft de president van het Europese Parlement Martin Schulz gezegd in een interview met het Duitse blad General-Anzeiger (Algemeen Nieuwsblad) dat ‘de EU dodelijk wordt bedreigd’ omdat de burgers het vertrouwen in de Unie hebben verloren.

Daarom gaat het Europees Parlement nu miljoenen investeren in trollen. Dat zijn mensen die worden betaald om zich op internet actief te roeren op fora, in chatrooms, sociale media en dergelijke om een bepaalde mening te verkondigen of om desinformatie te verspreiden. U hoort het goed! En wie dat betaalt? De belastingplichtigen natuurlijk, die mensen die dat hele Europacircus nu juist niet zien zitten. Het bewijst eens temeer hoe weinig wij er toe doen. Bereid je maar vast voor, want de komende tijd zul je dus op dat soort sociale kanalen op internet ineens (meer) mensen zien verschijnen die allemaal heel erg pro-Europa zijn en ons zullen afdoen als “aluhoedjes”, “angstzaaiers”, “paranoïde” en nog wat van dat soort termen. Een site als nujij.nl is al langere tijd vergeven van dit soort trollen.

En nee, even voor alle duidelijkheid, alhoewel Herman van Rompuy zijn uiterlijk misschien niet mee heeft, is hij geen trol (mogelijk wel een mol) en ook geen figuur uit Lavenland in de Efteling. Hij is voorzitter van de Europese Raad. Wil trol NL007 zich melden bij de receptie voor meer desinformatie?

Video:

 

Bron:

http://www.niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=4111:de-europese-goelag-met-trollen-en-al-video&catid=37:wereld&Itemid=50

Bron oorspronkelijk artikel:

Telegraph

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EUSSR. Bookmark de permalink .

11 reacties op Een Rus kijkt vol verbazing naar de frappante overeenkomsten tussen de Europese Unie en de voormalige Sovjet-Unie.

 1. BertG. zegt:

  Ik heb het ook nooit anders gezien. eu en ussr. Alleen dit is versie eussr 2.0
  Door de kennis van ussr 1.0 hebben ze de kennis hoe ze het nog beter moeten aanpakken dat bevolking tuig.

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Hoe vooruitziend waren Churchill en Margeret Thatcher. En de enige echte FASCISTEN zijn BAROSSO,VERHOFSTAD,SCHULTZ en de mafdoos MALMSTRÖM. En het is verdomme bij de kloten van herodes, een grote schande, dat wij moeten betalen voor de AGITPROP van de EUSSR, en voor de TROLLEN die ze op deze en andere blogs zullen inzetten. HITLER en STALIN zouden hiervan nog geleerd hebben!

  Like

 3. baksteen zegt:

  Laat ze maar komen, de mensen prikken daar wel doorheen, ze zien het iedere dag om hen heen hoe het gaat, daar kan geen mol tegenop uiteindelijk.
  Dan wordt het overschakelen op Eurogendforce voor de EU, er zullen nog heel wat drones en look-alikes door onze straten vliegen op hoeken hangen, gesprekken en gezichten opnemen, mensen volgen, infrarood…….angst doet wonderen, vooral als bv blijkt dat vrienden waarmee je het goed kon vinden opeens hun baan kwijt zijn.
  Het feestje is nog niet klaar.

  Like

 4. Pingback: BOINNK!!! | Het is al meerdere mensen opgevallen zeker zij die het ‘oude communisme’ van nabij gekend hebben.

 5. Jan zegt:

  Mooi artikel ..spijker op kop ..De ogen gaan langzamerhand open 🙂

  Like

 6. benny zegt:

  die trollen,ook wel debunkers genoemd zijn lachwekkend éénzijdig maar ze hebben wel een hoog amusementsgehalte.
  als je ze om de oren slaat met feiten beginnen ze over schrijffouten of leiden ze de discussie af vanwege gebrek aan gegronde tegenargumenten,amusement verzekerd!
  die kunnen geen discussie winnen omdat hun betogen op veronderstellingen of persoonlijke wensen gebasseerd zijn die ze niet kunnen staven met concrete bewijzen.

  hier maakt mark steyn een grappige analyze van een linkse ubermensh

  Like

 7. E.J. Bron zegt:

  Wie op mijn site ook maar één positief geluid over de EU durft te plempen, flikker ik onmiddellijk van de site af!!

  Webmaster

  Like

 8. Avidia zegt:

  Het is een beetje laat zie ik, zit alles uitgebreid te lezen, wil hier even reageren, de “trollen” die we kunnen verwachten is eigenlijk een cadeautje, we kunnen ze ongezouten de waarheid zeggen, ik verheug me erop, weten ze eindelijk direct hoe wij er over denken, kan niet wachten tot ze komen. Met pek en veren verdwijnen ze uit de internet chatboxen, gaan in een hoekje zitten om zich te schamen. Mag het morgen beginnen?

  Like

 9. Pingback: WAARSCHUWING DE EU GAAT OP INTERNET SPIONEREN EN INFILTREREN! (reblog) | eunmask

 10. Tom Hendrix zegt:

  @Benny 20.14. uur. Mark Steyn heeft het heel goed verwoord!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s