Ik tolereer geen intolerantie, ik maak zelf wel uit wat ik koop!

Screenshot_37

Op zaterdag 9 februari is het weer zover, internationale BDS dag. Voor diegenen die nog niet weten waar BDS voor staat, even een korte uitleg. BDS staat voor Boycott, Divestment and Sanctions. Ben je voor BDS dan kan je je hier actief voor inzetten, onder andere door acte de présence te geven met aangepaste kleding en voorgekauwd script op bijvoorbeeld een vakantiebeurs, winkelstraten etc. om zo consumenten te overtuigen bepaalde produkten niet aan te schaffen.

 

 

Nu heeft economische boycott zich in het verleden goed bewezen, schoolvoorbeeld hiervan is wel de Zuid-Afrika boycott.De grondleggers van de huidige BDS beweging trachten hier een goede kopie van neer te zetten en hebben alle pijlen gericht op Israël. Thema voor aanstaande zaterdag is “Apartheidsfruit de winkel uit”. De apartheiddstaat Israël, waarbij ze de wereld willen doen geloven dat het geluk van Palestijnen en Israëlische arabieren staat en valt bij het wel of niet consumeren van een Jaffa sinaasappel, Sharonfruit, of bijvoorbeeld een Carmel mango. Het favoriete fruit van Desmond Tutu,een vurig voorstander van BDS, is overigens Sharonfruit en hij neemt dan ook graag een kistje van zijn favoriete fruit in ontvangst.

Nieuw in de markt sinds eind vorig jaar is het DOCP, een gezamenlijk initiatief van verontruste organisaties, actiegroepen en individuen in Nederland die “Israël-bashen” als core business op de agenda hebben. Onder de bezielende leiding van Mohamed Rabbae werd door hen de aftrap gegeven voor de actie “Apartheidsfruit de wereld uit”. Waarom deze organisatie erkend is als goed doel en de ANBI-status heeft verworven is mij een raadsel, misschien moet ik ook maar eens een ANBI-status aanvragen. Hoog tijd dat hier kamervragen over gesteld worden, als van Bommel kamervragen kan stellen over de ANBI-status van het Joods Nationaal Fonds, kan PVV misschien eens een balletje opgooien over DOCP.

Op YouTube kwam ik een sterk staaltje tegen van, laat zich raden, “Israelische Apartheid” ten top, vrouwen wegstoppen in een moskee, moet niet gekker worden. Maar juist dit heeft mij andermaal overtuigd. Overtuigd van het feit dat ik zelf wel uit maak wat ik koop en me niet laat hinderen tijdens het winkelen door een stel doorgeschoten idioten die te beroerd zijn om verder te kijken dan hun neus lang is.

 

Op zaterdag 09 februari heeft BDS Nederland een actie gepland in Beverwijk en wel op de Beverwijkse bazaar hal 32. In deze hal die onderdeel uitmaakt van de Oosterse markt worden schijnbaar nogal wat “Apartheidsproducten”aan de man gebracht. Hoe ironisch! De BDS’ertjes zullen zich daar verzamelen om 13.30 uur om het winkelend publiek attent te maken op de “besmette producten”die in deze hal worden verkocht.  Ik zou zeggen als u net als ik duidelijk wilt maken dat u zelf wel uit maakt wat u koopt, Israël een hart onder de riem wil steken en de winkeliers een leuke dag wil bezorgen, zorg dan dat u er bent en kopen, kopen, kopen!!!

Bron:

http://www.tolereergeenintolerantie.nl/ik-tolereer-geen-intolerantie-ik-maak-zelf-wel-uit-wat-ik-koop/

Auteur: Talyah Coenraad

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Palestina", antisemitisme, antizionisme, Israël, Joden, Jodendom, Jodenhaat, Naïviteit. Bookmark de permalink .

36 reacties op Ik tolereer geen intolerantie, ik maak zelf wel uit wat ik koop!

 1. Wij zijn aanwezig op de Zwarte markt. Als je ook komt laat het even weten, zodat we kunnen afspreken om elkaar te ontmoeten.

  Mocht je niet komen vergeet het niet Koop Israëlische producten!!!! op vrijdag of zaterdag

  Like

 2. Jan zegt:

  @Yakov

  Teken de lijst 🙂

  Zionist Terror 98
  BOYCOT APARTHEID, VOOR INTERNATIONAAL RECHT
  9/2 APARTHEIDSFRUIT DE WINKEL UIT – ACTIE IN BEVERWIJK!!
  http://stanvanhoucke.blogspot.nl/2013/01/zionist-terror-99.html?showComment=1360101584137#c2627610939451332355

  Like

 3. Ik heb Marloes geëmaild; marloes@docp.nl de organisatrice van de demonstratie en gezegd dat ik wel wil komen naar de Zwart Markt in Beverwijk in Hal 2 op de Zwarte Markt om 13.30 uur verzamelen daar maar ik wil alleen komen als ik mijn schilderij van Muhammad the Second (Mohammed de Tweede, Adolf Hitler) mag meenemen! Te bewonderen op de Facebook pagina NewsFeed Pro-Israel. Het schilderij is 50 bij 70 centimeter groot en die wil ik op mijn borst hangen!

  Like

 4. Jan zegt:

  Ik lees op de site van de Hamaskameraad Houcke het volgende:

  Faillissement Sieswerda eerste stap. ….Lees meer op de website van FNV Bondgenoten.
  http://stanvanhoucke.blogspot.nl/2013/01/zionist-terror-99.html?showComment=1360101584137#c2627610939451332355

  Elders lees ik dat de antisemieten van het FNV nu jammeren omdat mensen door eigen toedoen zijn ontslagen.
  Overigens, ik weet niet hoe effectief hun boycot is wat Sieswerda betreft en of zij hen zelf niet zwaar overschatten.

  City Tax breekt met Veolia; 45 banen weg.
  Een van de oorzaken voor het faillissement van Sieswerda was de lage indexatie die Veolia betaalt aan zijn contractpartners.

  FNV boos op Veolia om faillissement Sieswerda
  http://www.l1.nl/nieuws/198479-fnv-boos-op-veolia-om-faillissement-sieswerda#.URGCiUdtCTA

  Like

 5. Urbanus zegt:

  De socialisten halen de borden weer uit hun donkere kelders.. Kauf nicht bei Juden!

  Like

 6. Maakt niet uit wat ik zaterdag koop, het kan bijna niet anders of er zit Israëlische know how in.

  Wordt het niet eens tijd om islamofascistisch besmette producten te boycotten? Moeten we niet eens stoppen daarin te investeren? Waar blijven de sancties tegen het islamitische racisme?

  Like

  • jowitteroos zegt:

   Goed plan!! Ik koop alleen maar producten waarvan ik zeker weet dat ze uit Nederland of Europa ( wel opletten hierbij natuurlijk) of Israël komen. Bijvoorbeeld heerlijke dadels tegenwoordig uit israel, heerlijk!!

   Like

 7. luckybee zegt:

  Ik koop wat ik lekker vind, en laat de politiek daar buiten.Paul Kruger was een Gereformeerde.Hij heeft de appartheid politiek ingevoerd, ondanks dat God zei:” alle mensen zijn gelijk?”Dan moet hij hier voor een reden hebben.Waar om hij denkt dat Afrikanen toch anders zijn als blanken (Europeanen), en een apparte ontwikkeling nodig is om zo tot elkaar te komen.

  Like

 8. G.Deckzeijl zegt:

  Geen geschikte draad, te belangrijk om niet te vermelden, 3e wereldoorlog op til..??
  Let ook op de 1e zin.
  http://www.hln.be/hln/nl/960/Buitenland/article/detail/1574653/2013/02/06/Noord-Korea-zet-schokkende-propagandavideo-met-aanval-op-New-York-online.dhtml

  Like

 9. G.Deckzeijl zegt:

  Los van het feit dat het zeer moedig is om rockmuziek te maken in een islamitisch land en die zgn
  “geestelijke” uit z’n ongewassen nek lult dat rockmuziek onislamitisch is, ziet het er ook niet uit, zo’n rockende hoofddoek. Wees dan consequent en gooi dan ook meteen dat vod in een hoek!
  http://www.ad.nl/ad/nl/1013/Buitenland/article/detail/3388924/2013/02/05/Onislamitische-meidenband-uit-India-opgeheven-uit-angst.dhtml

  Like

 10. Jan zegt:

  @Populistische Omroep Nederland zegt:
  6 februari 2013 om 00:06Populistische Omroep Nederland zegt:

  Ik koop nooit iets bij moslims en nooit groente bij Heijn afkomstig uit Marokko of Egypte waar steevast bonen vandaan komen. Het is simpelweg niet kosher.

  Like

 11. G.Deckzeijl zegt:

  Ik zie echt niet in wat er(kennelijk volgens de beleving van Bussemaker & Co) nou zo excellent is aan islamitische apartheidsbunkers, want dat zijn islamitische scholen. Autochtone ouders: haal uw kroost weg uit die bunkers, voordat ze bekeerd raken..!!!
  http://www.trouw.nl/tr/nl/4664/Mijn-kind-moet-naar-de-basisschool/article/detail/3389009/2013/02/06/Inhaalslag-ook-islamitische-scholen-zijn-nu-excellent.dhtml

  Like

 12. Jan zegt:

  Ik koop niet bij moslims en geen groente uit Egypte en Marokko bij A. Heijn. Is niet kosher en nu al helemaal niet met die gek in Egypte.

  Like

 13. G.Deckzeijl zegt:

  Vervolg van 09:42
  Wafa Sultan over o.a. islamitisch onderwijs.
  http://www.hpdetijd.nl/2010-10-11/pas-op-moslims-willen-jullie-knechten/

  Like

 14. G.Deckzeijl zegt:

  Vervolg van 09:49
  Nahed Selim o.a. over moslimscholen.
  http://www.liberales.be/interviews/seliminterview

  Like

 15. Jan zegt:

  Enig info over Tutu en zijn dwarsconnecties

  Door toedoen van Tutu gingen over tot een boycot van Israëlische bedrijven en culturele instellingen de volgende instellingen en steden:
  * de Teachers Insurance and Annuity Association in de VS
  * het bestuur van de Australische stad Marrickville
  * universiteit van Johannesburg; geen academische uitwisseling
  * US Food Co-Cop

  Tutu had in 2011 zitting in het Russelltribunaal (samenraapsel van antisemieten en criminelen zoals Angela Davis (moordenares)
  Tutu zal in de Advisory Board voor de Global March to Jerusalem (GM2J), samen met Hamasleden: Zaher Birawi (Palestinian Forum of Britain, ‘Viva Palestina’ en PRC en dus samenwerkt met Qaradaqi’s Union of Good) en Ahmad Abo Halabiya(1) (rechterhand van Yassir Arrafat).
  Termen van Tutu voor Israël:
  * zionistische apartheidsstaat
  * koloniale entiteit
  * racistische staat, want zionisme staat voor hem gelijk aan racisme. Israël is daarom te vergelijken met nazi-Duitsland en met stalinistisch Rusland
  Maar Tutu ziet hoop want beide totalitaire staten gingen ten onder, ‘beten in het stof’ en dat zal volgens Tutu ook met Israël gebeuren.

  Tutu ziet overal Joden die de politiek bepalen en heeft het daarom over de ‘Joodse lobby’ die een ‘beangstigende’ invloed heeft op de politiek in Washington.
  Mede door toedoen van Tutu werd Durban 1, waar hij natuurlijk zelf ook aanwezig was, een antisemitische aangelegenheid.
  Tutu noemt het gedrag van de Israëlische politici ‘onchristelijk’ en een ‘onchristelijke staat’. De Christelijke God is volgens Tutu met de ‘Palestijnen’, het volk dat onder slavernij leeft van de Israëlische zionisten/nazi’s . Volgens Tutu gaven de nazi’s de Joden in de gaskamers een nettere dood dan de Israëlische Joden de ‘Palestijnen’ met hun apartheidsbewind.
  Volgens Tutu laat de verspreiding van Joden over de gehele wereld zien dat God (Tutu’s God) niets met de Joden te maken wenst te hebben.

  Tutu klaagt dat Joden ‘het monopolie op de Holocaust’ hebben en dat men daarom geen kritiek mag uitoefenen op Joden en Israël. Tutu eist dat de slachtoffers van de nazi-kampen hun beulen vergeven. Zoals Joden werden vervolgd zo vervolgen Joden nu de ‘Palestijnen’ en daarom zijn zijn nazi’s.

  Het hek is volgens Tutu een ‘apartheidsmuur’ en heeft niets te maken met de aanslagen die begaan werden en worden door terroristen.

  Grote bewondering heeft Tutu voor Obama. In 2009, gaf Obama, Tutu de ‘Medaille voor de Vrede’ van het Amerikaanse Congres. Beide hebben bewondering voor elkaar. Obama noemde Tutu “een morele geweldenaar- een stem met principes, een onverbiddelijke kampioen van rechtvaardigheid, en een onderscheiden vredestichter” en hij vergeleek Tutu met Albert Schweitzer en Gandhi.

  ‘Tutu’s war on Israel, Jews’
  http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-4107913,00.html
  http://cifwatch.com/tag/zaher-birawi/
  Aartsbisschop Tutu: Nederlandse kerken moeten Israël boycotten
  http://www.refdag.nl/kerkplein/kerknieuws/aartsbisschop_tutu_nederlandse_kerken_moeten_israel_boycotten_1_589068?localLinksEnabled=false
  (1) Ahmad Abu Halabiya:
  “O brother believers, the criminals, the terrorists are the Jews, who have butchered our children, orphaned them, widowed our women and desecrated our holy places and sacred sites. They are the terrorists. They are the ones who must be butchered and killed, as Allah the Almighty said: “Fight them: Allah will torture them at your hands, and will humiliate them and will help you to overcome them, and will relieve the minds of the believers?
  http://www.aish.com/jw/me/48882612.html

  Like

  • oogenhand zegt:

   Dat Anti-Semitisme en Islamkritiek niets met elkaar te maken hebben wordt bewezen door het feit dat Hitler nooit geprobeerd heeft Joodse vrouwen van hun geloof te trekken, en zwanger te maken.
   Joden zijn nooit beschuldigd van vrouwenbesnijdenis en eerwraak. Zelfs al zouden de beschuldigingen tegen de moslims nergens op slaan, dan nog is Islamkritiek iets heel anders dan Anti-Semitisme.

   Like

 16. Henk.V zegt:

  Er is een buitengewone vertaling van Wachteres en mijzelf onderweg / Het artikel heeft rechtstreeks te maken met de linkse acties die gevoerd worden tegen onze enige vriend in het Midden Oosten en impliciet alle Joden! Dit stuk zal menigeen de ogen doen open gaan.
  Het MOET op grote schaal worden verspreid.
  Momenteel wordt het artikel nog door Martien geredigeerd!
  Let dus op!
  Werkelijk, dat stuk zal de krankzinnige politiek van haat tegen Israël en de Joden vastpinnen op de plek waar die hoort: VOOR EEUWIG AAN DE SCHANDPAAL!
  Mijn walging en onversneden woede jegens allen die niet gehinderd worden door enige vorm van kennis en niettemin menen op Israël te kunnen blijven inhakken., kennen nauwelijks grenzen.

  DIT MOET STOPPEN!!!

  Like

 17. jowitteroos zegt:

  Weer een picture die je kunt opslaan en uit kunt printen als sticker of zelfs poster.

  http://5mfi.com/when-tillage-begins/

  Like

 18. jowitteroos zegt:

  Henk V

  Zie naar artikel uit en op voorhand hartelijk dank voor al jullie inzet!!!

  Groetjes Jolanda

  Like

 19. louis-portugal zegt:

  Wat zijn er toch veel mensen verblind door jaloesie op zo´n klein hardwerkend landje als Israël.
  Uiteraard moeten joden door hun zeer grote invloed op vele terreinen voorzichtig zijn.

  Like

 20. G.Deckzeijl zegt:

  @JT, 5-2, 23:03
  Je spoort niet.

  Like

 21. @Gerrit; gelukkig maar dat jij wèl spoort!!! Hartstikke fijn voor je! De dokter vroeg aan mij; “bent u al lang gek?” Ik zei; “nee hoor, pas een jaartje of vijf!”

  Like

 22. Jan zegt:

  Goed nieuws, bij SGP en CU gaat eindelijk het licht schijnen

  SGP en ChristenUnie richten parlementaire pro-Israëlclub op
  SGP en ChristenUnie gaan een informele parlementaire vriendengroep voor Israël oprichten. Met die groep sluiten ze zich dan aan bij de International Israel Allies Caucus Foundation (IIACF), een wereldwijd netwerk van pro-Israëlische parlementaire clubs die zich sterk maken voor een vredig bestaan van de staat Israël binnen veilige grenzen.
  http://www.refdag.nl/nieuws/politiek/sgp_en_christenunie_richten_parlementaire_pro_israelclub_op_1_712770

  International Israel Allies Caucus Foundation
  http://www.iiacf.org/usa/

  Geliked door 1 persoon

 23. Jan zegt:

  Unilever gaat weg uit Ariel (Samaria)

  Unilever sluit fabriek in Israëlische nederzetting
  http://www.easybranches.nl/binnenland-nieuws/unilever-sluit-fabriek-in-israelische-nederzetting/

  De merken van Unilever. Tijd om deze links te laten liggen
  http://www.unilever.nl/merken-in-actie/bekijk-onze-merken.aspx

  Like

 24. Tom Hendrix zegt:

  Juist de ISLAM VOLGERS zijn INTOLERANT jegens iedere andere wereldburger. Ik ben laaiend erover, dat ISRAEL constant word veroordeeld, maar de TERRORISTEN van Hezbollah en Hamas hun gang kunnen gaan, met vermoorden en verkrachten van iedere JOODSE MEDEMENS!

  Like

 25. Tom Hendrix zegt:

  @Jan 18.26. uur. Ook een organisatie als ” Christenen voor Israel”, staat op de bres voor Israel en het joodse volk. Zelf steun ik al enige tijd het werk van “Christenen voor Israel”.

  Like

 26. Jan zegt:

  Als je een paar minuten op de site bent van Uniler komt er een vragenlijst te voorschijn waarop ook de vraag gesteld wordt of je kritiek hebt op Unilever. Ik heb (netjes) mijn gal gespuwd en geschreven waarom ik hun producten niet meer zal kopen, dat is dan welgeteld ook maar 1. De rest is belachelijk duur en Calvé is nep, zit geen pinda in, wel in die van Lidl en Aldi , beide krijgen een 10 terwijl Calvé pindakaas ronduit smerig is, net zaagsel met olie.

  Like

 27. Jan zegt:

  Introductie sharia in bussen in Egypte

  Separate cars for women on trains starting Wednesday
  The Egyptian Railways Authority is set to enforce women’s-only train cars on several popular routes to and from the capital starting Wednesday.
  http://www.egyptindependent.com/news/separate-cars-women-trains-starting-wednesday

  Like

 28. Trucker zegt:

  Goed, van mijn partij het vlaams belang heb ik enkele jaren terug een mooi geel (plastic) spaarvarkentje gekregen, dit staat prominent (in het zicht natuurlijk) op het dashboard van mijn vrachtwagen waarbij de bedoeling is dat het zeker niet over het hoofd wordt gezien.
  Reaguurders die denken zit Trucker niet een beetje off topic….nee hoor.
  Deze gadget van onze partij was een reactie omdat de banken in Vlaanderen besloten hadden om geen spaarvarken meer te gebruiken om kinderen een rekening aan te prijzen, net als overal worden religieuze symbolen én zaken of voorwerpen die de “moslim niet welgevallig zijn” verwijderd.
  Tja een islamiet stoort zich ongeveer aan alles moet men dus alle materie maar weghalen inclusief het menselijke ras…
  OPZOUTEN met die haatbaarden recht naar hun woestijn paradijzen.
  Wat JAFFA’S betreft….
  Heb het reeds in een eerdere topic gepend JAFFA’S zijn lekkere appelsientjes en die haatbaarden, linksen, multikullers en boomhangers kunnen de boom in (kunnen ze nog wat lekkere JAFFA’s plukken voor ons islamofobe Rechtsen .
  Kan er niet bij zijn maar mijn morele steun hebben jullie in ieder geval, Israel moet gesteund worden : een kleine natie die niet met zich laat spotten en indien nodig keihard optreed is wat anders als die zakkenwassers in eurabia als het schulz, van rompuy en barosso’s en ander kontlikkende islamofielen tuig dat ons wil verkopen aan het islamgedoe.
  Eén Bibi is niet één maar : DUIZENDEN schulzen barossos’s of van rompuy’s waard.

  Like

 29. Ik koop al enige jaren (en wellicht al veel langer) alleen maar Israëlisch fruit en andere producten, waaronder dat van Jaffa. Het is heerlijk en smaakt altijd goed.
  Ik blijf Israëlische producten gewoon kopen waar mogelijk en niets of niemand die mij zal tegenhouden!

  Like

 30. Gaarne jullie commentaar:

  Zoals jullie gelezen willen wij als werkgroep Tolereer geen Intolerantie beginnen met het geven van lezingen.Thema is vooral Israël en als afgeleiden islam en EU.
  De bedoeling is dat we landelijk gespreid lezingen gaan houden. Nederland wordt daarvoor in vieren gedeeld: noord, midden, zuid en randstad. Wij denken in eerste instantie aan de volgende plaatsen: Sneek, Utrecht, Bergen op Zoom, Den Haag/Amsterdam.

  De eerste lezing wordt gehouden in Sneek op 17 februari aanstaande.

  We zijn in gesprek met de Hostel Stayokay-groep om vaste afspraken te maken. Dat is een keten van jeugdherbergen door het land verspreid. Ze zijn betaalbaar en hebben faciliteiten voor lezingen. Het entreegeld dat wij heffen gaat in zijn geheel naar de verhuurder, in dit geval Stayokay Hostelgroep (1). Aan sprekers betalen wij geen honorarium, maar vergoeden alleen reisgelden (2).

  Als werkgroep Tolereer geen Intolerantie moeten wij onze inkomsten hebben van donaties en giften.

  De frequentie van de lezingen op de verschillende locaties kunnen we niet voorspellen. Dat hangt af van de belangstelling en het aanbod van sprekers.

  Tevens gaan we proberen incidenteel een debat met een bekend persoon in de Balie in Amsterdam te organiseren.

  Wij roepen mensen die zich in staat achten een goede lezing te houden rond het hoofdthema Israël met als afgeleiden islam en EU zich bij ons te melden.

  (1) de Stayokay groep slokt alle inkomsten op die we maken met de entree. We moeten € 7,50 per persoon betalen aan deze organisatie. Hier zit wel 1 kop koffie in.
  Het is natuurlijk veel goedkoper om een zaaltje te huren bij een wijkcentrum. Helaas ben ik niet bekend in de bovengenoemd steden.
  Het zou veel handiger zijn als één van jullie, mocht je in één van deze plaatsen wonen, een zaaltje te regelen, en de lokale pers etc in te lichten.

  (2) Doordat we geen inkomsten (ook niet wat we eventueel van inkomsten lezing overhouden) hebben, moeten we op zoek naar geld rond de € 2000,00 per jaar om de reisgelden van de sprekers te kunnen betalen. (we zijn druk doende bezig om een sponsor te vinden).

  Ik weet ook zeker dat onder jullie zeer zeker mensen zijn die een lezing kunnen geven over één van de bovengenoemde onderwerpen.

  Hebben jullie ideeën om dit te realiseren en een idee voor fundraising?

  Dus SHOOT kom maar met ideeën!!

  Ik denk dat dit de enige manier is om mensen die niet tot onze kring behoren te benaderen en te informeren.

  Zaterdag zijn wij op de Zwarte Markt aanwezig!!!

  Mvgr. Ya’akov

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s