Vandaag de dag zou zelfs Joseph Goebbels misschien de Nobelprijs voor de Vrede krijgen

Screenshot_30

Hij zou stilletjes jaloers zijn dat hij de huidige instrumenten van de EU om  de ideologieën door te zetten destijds niet tot zijn beschikking had. Het is bedenkelijk. Het Europese Parlement investeert in trollen, die tot doel hebben de discussies op internet af te breken.

Volgend jaar vinden voor de burgers van de lidstaten van de Europese unie de verkiezingen voor het Europese Parlement plaats. De Europese Unie wil niets aan het toeval overlaten en gebruikt het geld van iedereen, dus ook van tegenstanders, voor indoctrinatie van internetdiscussies, omdat ze bang is voor de toenemende ontevredenheid met haar project. Ze gaat miljoenen euro’s gebruiken om het gedrag van  internetgebruikers te volgen en in geval ze bij haar spionageactiviteiten de neiging tot kritiek waarneemt, mengen haar employees zich  in de discussie en zullen ze trachten deze te ontregelen door het plaatsen van hun eigen reacties. Voor deze activiteit  gebruiken  ze een prachtige eufemistische uitdrukking:  “de zaken op orde stellen”. Ze zullen in het  bijzonder aandacht besteden aan de lidstaten die de laatste tijd een uitgesproken afkeer van de ideologie van de EU lieten blijken, dus landen waar volgens de EU het euroscepticisme toeneemt

Als u dit doet denken aan het Ierse “stem net zo vaak tot je de juiste keuze maakt” of aan het “kies vrijwillig JA”, bent u niet ver bezijden de waarheid. Volgend jaar kunnen we hierop het vervolg verwachten waarvoor Goebbels zich zelfs niet zou hoeven schamen. Het vervolg in de vorm van toenemende inmenging van de EU-trollen in de discussies die zich niet zullen houden aan het jaknikken voor de enige juiste idee. Dus, er gaat niets boven de juiste propaganda. Ik heb zelfs het vermoeden dat de bovengenoemde Joseph Goebbels tegenwoordig de Nobelprijs voor de Vrede kunnen krijgen als hij de instrumenten en mogelijkheden had gehad die Brussel nu heeft.

Screenshot_33

Bron:

http://frantisekmatejka.blog.idnes.cz/c/320112/Dnes-by-mozna-dostal-Nobelovu-cenu-miru-i-Joseph-Goebbels.html

Auteur: František Matĕjka

Vrij vertaald uit het Tsjechisch door:

Z.B.

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Brussel, Communisme, Elite, EU, Fascisme, socialisme, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

22 reacties op Vandaag de dag zou zelfs Joseph Goebbels misschien de Nobelprijs voor de Vrede krijgen

 1. BertG. zegt:

  Het is toch allang bekend dat de grondliggers van dit hele eu gedoe uit het nazi regiem kwamen en er blijkbaar tussen door geslopen zijn om hun werk te kunnen vervolgen.
  De gedachte wordt alleen maar voort gezet. Alleen het verhaal is anders maar niet de gedachte. erachter.

  Like

 2. BertG. zegt:

  En ja, de man had inderdaad de nobelprijs voor de vrede gehad.
  Want ze tuinen er weer opnieuw in.

  Like

 3. E.J. Bron zegt:

  Wie op mijn site het lef heeft om als EU-troll of EU-aanhanger ook maar één positief geluid over de EU te plempen, flikker ik er onmiddellijk van af!!! Trollen als propaganda voor de EU inzetten van mijn belastingcenten… Het is een godgeklaagd schandaal!!! En de politiek slaapt rustig verder.

  Webmaster

  Like

 4. Wachteres zegt:

  Ha Ha E.J., heb je in al die tijd nooit gemerkt dat ik een trol ben van de EU?

  Vertrouw nooit diegenen die ooit links hebben gestemd 😆

  Like

 5. Jan zegt:

  Yep , die linkSSe EU is hard op weg massamoordenaar te worden ..eentje dat schijt heeft aan mensenrechten en die rechten voor iedereen dus aan alle kanten wil beperken ..kan ze islam prima bij gebruiken

  Like

 6. G.Deckzeijl zegt:

  Hier is nog een goeie van Goebbels, eentje die zelfs in gebruik is bij Rutte en Samsom.
  Alleen letten op hetgeen Goebbels zegt over regering en propaganda en deze elkaar moeten aanvullen, NEGEER al het andere wat hij zegt!

  Like

 7. Jade zegt:

  @G.Deckzeijl :5 februari 2013 om 22:39
  Negeren??? Waarom?
  Ik zou de rest gewoon opdragen aan de arabische cultuurverrijking,
  en al hun geitewollensokken-handlangers…

  Like

 8. Wachteres zegt:

  En weer mag ik het filmpje niet bekijken……….

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  En zo gaat het maar door. De RODE BOJAREN in Brussel zijn “de schaamte”, allang voorbij. Het is toch niet te geloven, dat wij van ons BELASTINGGELD, belogen, bedrogen en geindroctineerd worden. En MARX RUTTE en KAMERAAD SAMSOM 1 vinden het schijnbaar prachtig!

  Like

 10. G.Deckzeijl zegt:

  @Jade, 6-1, 00:01
  Met negeren bedoelde ik JG’s dreigementen richting het joodse volk. Je moet de 52 seconden uit die toespraak plaatsen in het tijdsbeeld. Voor zover ik heb kunnen nagaan dateert die toespraak van vóór 40-45. Echter, de jodenhaat in nazi-Duitsland begon reeds met het schrijven van Mein Kampf in 1923 toen die Oostenrijkse prentbriefkaartschilder vastzat vanwege staatsgevaarlijke activiteiten, Kapp-putsch, etc.
  Neemt evenwel niet weg dat hedentendage de jodenhaat weer is opgelaaid en niet alleen binnen kringen van allahschreeuwers.

  Like

 11. Martha N zegt:

  Het is geen nieuws dat bepaalde sites in de gaten gehouden worden en zelfs beinvloed.
  Dat onderlinge e-mails gecontroleerd worden, waarbij men werkt met “steekwoorden”.
  Dit gaat automatisch. Bij opvallend gedrag gaat men persoonlijk controleren.
  Dat er spionnen zijn, die onder het mom van meekletsen of uitdagen in berichten of antwoorden, achter Uw gedachten komen is niets nieuws.

  Spionnen zijn er overal bij de uitwisseling van e-mail berichten en zeker op dit soort sites zoals bij Bert en anderen, gericht tegen moslims, de Eu en dergelijke.

  Zij weten precies dat ik tegen de EU ben bijvoorbeeld en andere zaken.
  Je mengen in de discussie bestaat al sinds lange tijd, je weet niet meer met wie je praat.
  MAAR… wat kunnen we eraan doen?

  Trouwens, hoewel een e-mail adres niet openbaar gemaakt wordt, is het voor deze spionnen een koud kunstje daarachter te komen, ook je paswoord en huis adres.
  Willens en wetens gooi ik me dus in de strijd (hoewel bescheiden)…

  In ieder geval zijn we opnieuw gewaarschud door het bericht.

  Like

 12. Jan zegt:

  En vooral die religieuze radicaaltjes goed duidelijk maken dat zodra ze aan onze mensen komen die de vrijheid van meningsuiting en de waarheid doorgeven het ze ook de kop kan kosten . Net als Theo v Gogh ..midden op straat .Ben je bekende linkse moslim en dan ook zo afgeslacht worden als een varken ….Tss! .Maar dat helpt vast wel om die islamitische achtertaliban van ze ook wat meer aan te laten passen aan onze heerlijk decadente vrije en vrijgevige cultuur . En zo niet ..mollen maar ! 🙂

  Like

 13. Jan zegt:

  Graag op het EP bij de volgende vergadering:

  Like

 14. Tistochwat zegt:

  @ E.J. Bron om 20:19

  Krachtige taal; daar houd ik van! Er zitten in dit land al genoeg slappe weekdieren die hun mond niet open durven te trekken.
  Als ik een voorbeeldje mag noemen van hoe het ook kan:
  Toen ik nog regelmatig in de trein zat, vroeg ik altijd met vrij luide stem aan mijn mede passagier of hij even wilde gaan kijken of er nog ergens een krant lag met daarin nieuws over onze leider Geert Wilders en de PVV.
  U had dan die gezichten overal moeten zien: verontwaardiging, ongeloof, lafheid, enz…
  Vooral als ik er duidelijk hoorbaar uit ging voorlezen.

  Die foto van die button, zou trouwens ook uitermate geschikt zijn om op euromunten te plakken, hoewel sommigen de boodschap daarvan misschien niet oppakken.
  Wij werken trouwens nog steeds aan kan-en-klare ronde anti-eu euromunt-stickertjes.
  Zodra ze beschikbaar zijn, laat ik het u weten.

  Like

 15. louis-portugal zegt:

  Gerrit ik ben naar nog wat andere nasifilmpjes gaan kijken.
  Bij eentje vraagt Hitler zijn verontschuldigen voor het uitroeien van de marxisten men de opmerking dat hij ook ansderen “opgeruimd” heeft.
  Eigenlijk kom je niet meer uitgekeken.

  Like

 16. Tistochwat zegt:

  “It’s ridiculous!” (ca. 0:15)
  En dat geldt voor heel veel in deze wereld!

  Like

 17. Jean zegt:

  Die ‘trollen’ zullen snel ontmaskerd én aangepakt worden.
  Één zaak staat nu al vast: hoe meer propaganda voor dat levensgevaarlijk gedrocht hoe harder het zal aangepakt worden want wij eisen dat het gesloopt wordt en die 45.000 parasieten met hun decadente salarissen een C4 onder de neus geschoven krijgen ZONDER oprotpremie.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s