De Palestijnse jeugdbeweging in nazi stijl bereidt zich voor op de Jihad

Screenshot_40

Het is nog verontrustender dat slechts enkele van de tientallen door het Westen gefinancierde mensenrechtenorganisaties die actief zijn in de Gazastrook hebben geprotesteerd tegen het kindermisbruik van Hamas. Zelfs het Kinderfonds van de Verenigde Naties [Unicef​​], dat werd opgericht om werkzaam te zijn voor de rechten van kinderen in het belang van hun voortbestaan, hun ontwikkeling en bescherming, moet Hamas nog veroordelen voor het rekruteren van schoolkinderen voor zijn militair apparaat.

Duizenden Palestijnse schoolkinderen hebben in de Gazastrook militaire training gekregen om hen voor te bereiden op de jihad tegen Israël.

Volgens Mohamed Siam, een hoge ambtenaar van het door de Hamas bestuurde ministerie, hebben ongeveer 9.000 middelbare schoolleerlingen zich al aangesloten bij 36 (trainings)kampen in de Gazastrook en hen wordt geleerd hoe zij verschillende soorten wapens moeten gebruiken en hoe zij om moeten gaan met explosieven.

Hamas zegt dat het doel van de kampen is om Palestijnse kinderen zowel militair als psychologisch voor te bereiden op de “bevrijding van Palestina, van de rivier [de Jordaan] tot aan de [Middellandse] Zee”, met andere woorden Israël in zijn geheel.

Hoe kan iemand praten over de tweestaten oplossing als duizenden Palestijnse kinderen worden getraind om wapens en explosieven te gebruiken om Israël te vervangen door een islamitische staat? Gelooft Mahmoud Abbas echt dat deze schoolkinderen ooit zijn strategie van vrede met Israël zullen accepteren? Dit zijn vragen die het Westen zichzelf moet stellen voordat er nogmaals druk wordt uitgeoefend om te komen tot een tweestaten oplossing.

De training wordt gehouden onder toezicht van het Ministerie van Onderwijs van de Hamas regering en de trainingskampen zijn Al-Futuwwa [jeugd en geestelijk ridderschap] genoemd.

Volgens Wikipedia was Al-Futuwwa de naam van de pan-Arabische fascistische en nationalistische jeugdbeweging in de stijl van de Hitlerjugend [Hitlerjeugd] die in de jaren 1930 en 1940 in Irak bestond. In 1938 stuurde de Al-Futuwwa jeugdorganisatie een afgevaardigde naar de bijeenkomst van de nazipartij in Neurenberg, en op zijn beurt was Baldur von Schirach, de leider van de Hitlerjugend, gastheer. In 1941 namen de fascistische pan-Arabische Al-Muthanna vereniging en de Al-Futuwwa beweging deel aan de Farhud aanval op de joodse gemeenschap van Bagdad.

Screenshot_38

Vorige week, tijdens een diploma-uitreiking voor duizenden schoolkinderen, verklaarde premier Ismail Haniyeh van Hamas dat zijn beweging van plan was om een militaire academie voor training en opleiding van leerlingen van de groepen 7 tot en met 9 op te richten. Het doel is, zei hij, om de Palestijnse kinderen voor te bereiden op de jihad tegen de ‘zionistische entiteit’.

Toen hij de cadetten toesprak, verklaarde Haniyeh: “Jullie zijn de toekomstige leiders. Jullie zullen jullie mensen leiden naar vrijheid en waardigheid. De Al-Futuwwa zal eindigen in een overwinning en in de bevrijding van heel Palestina, van de rivier de Jordaan tot de Middellandse Zee “.

Zoals valt te verwachten hebben ouders in de Gazastrook niet geprotesteerd tegen deze vorm van kindermishandeling. Veel ouders schijnt in feite het idee dat hun kinderen worden opgeleid hoe ze explosieven en verschillende soorten wapens moeten hanteren wel aan te staan.

Het is nog verontrustender dat slechts enkele van de tientallen door het Westen gefinancierde mensenrechtenorganisaties die actief zijn in de Gazastrook hun stem hebben verheven tegen het kindermisbruik van Hamas. Zelfs het Kinderfonds van de Verenigde Naties [Unicef​​], dat werd opgericht om werkzaam te zijn voor de rechten van kinderen, in het belang van hun voortbestaan, hun ontwikkeling en bescherming, moet Hamas nog veroordelen voor het rekruteren van schoolkinderen voor zijn militair apparaat.

Veel van de Hamas-kinderen zullen ongetwijfeld naar het front worden gezonden tijdens de volgende ronde van de strijd tegen Israël. Sommigen zullen ook op zelfmoordmissies tegen de ‘zionistische vijand’ worden gestuurd, terwijl anderen zullen worden voorzien van geweren en raketten om die te gebruiken tegen Israëlische doelwitten.

Door het vergiftigen van de harten en de geesten van schoolkinderen voedt Hamas een hele generatie Palestijnen op tot het verheerlijken van zelfmoordterroristen, jihad en terrorisme.

En dit gebeurt op een moment dat sommige regeringen en leiders in het Westen het hebben over de noodzaak om het vredesproces tussen de Palestijnen en Israël te doen herleven – en op een moment dat de Palestijnse Autoriteit zich inspant om tot overeenstemming te komen met Hamas.

Dit zijn vragen die Abbas zichzelf moet stellen als hij nog steeds naar eenheid zoekt met Hamas en het Westen zou er goed aan doen zich die vragen ook te stellen.

Screenshot_39

Bron:

http://www.gatestoneinstitute.org/3569/palestinian-youth-movement-jihad

Auteur: Khaled Abu Toameh

Vertaald uit het Engels door:

Wachteres

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestina", Hamas, Israël, Jihad, Jodenhaat. Bookmark de permalink .

19 reacties op De Palestijnse jeugdbeweging in nazi stijl bereidt zich voor op de Jihad

 1. Wat me opvalt aan de bovenste foto dat al die moslims een baard hebben. Een zwarte of grijze baard, behalve dat jongetje. Haatbaarden!

  Like

  • Urbanus zegt:

   Dat zie je in Nederland ook steeds vaker, de jongens met een Mohammed (die we niet mogen tekenen) baardje en kleine meisjes met een haatdoekje. Maar weest gerust, er is geen sprake van islamisering hoor, echt niet.

   Like

 2. luckybee zegt:

  De Gouden eeuw en dat wij vrij kunnen leven,hebben wij te verdanken aan Karel Martel, die de invasie van de Islam in tours vernietigend geslagen heeft.

  Karel Martel heeft niet zo maar de slag bij Tours gewonnen maar hij heeft de islam een verherende nederlaag berijdt.De hoogste autoriteit van de Islamistische wereld de Umayaden Khalief Abdulrachman al Sidiqi, werdt bij deze slag gedood.Onze vrijheid hebben wij dus aan hem te verdanken dat wij vrij mogen leven.Waarschijnlijk ook de vrijheid dat door Isabella van Castilie en Ferdinand van Aragon befochten was, was alleen mogelijk door de nederlaag dat de islam in Poitier hebben geleden.En hun leider kwijt was geraakt.Dat feitelijk hun Paus was geweest. Maar wij weten hier van bijna niets.
  Ook de impact dat deze overwinning op de Islamise wereld is bemerkbaar. Zonder leider was de islam een makkelijke prooi voor eerst; de Mongolen, dat Baghdad plunderde; toen de mongolen geen interesse meer hebben in het MO om dat hun aandacht op China en Hindustan richteten,(Meer buit als in het MO), namen de Turken de macht over, dat ze nooit meer uithanden lieten gaan.Tot dat ze door de Wahabisten, die tegen ze in opstand kwamen,verslagen worden.En zo kwamen de arabieren weer langzamerhand op krachten.Zo te zien willen ze weer een Kalief hebben.Wij hebben ze eens vernietigend verslagen en zullen we dat weer gaan doen.De naakoomlingen va Karel Martel leven nu nog steeds en zijn erg talrijk.Want alle nakoomlingen van Karel de Grote zijn feitelijk ook de nakoomlingen van Karel Martel.De zoon van Karel Martel was Pipijn III de Korte dat hij bij een bij vrouw heeft verwekt,, dat ook de vader was van Karel de Grote.

  Like

  • oogenhand zegt:

   Dit betekent dat de Wahabisten een soort takfiri’s waren. Gezien het feit dat Saoedische mannen met Pakistaanse vrouwen mogen trouwen en andersom niet, hebben de Pakistanen voldoende motief om takfeer te doen op de hoogopgeleide Saoedische vrouwen.

   Like

 3. G.Deckzeijl zegt:

  Zijn we gauw klaar: de hele islam is doordrenkt van fascisme. Sterker nog: die veroveringsideologie is nog gevaarlijker dan nazi-fascisme en communisme samen.
  Wakkerschudder voor naïevelingen: http://tinyurl.com/cjzsqzz

  Like

 4. Henk.V zegt:

  Word wakker, handel en verspreid dit artikel.
  Het past bij het grotere artikel dat deze kwestie in een zo ruim mogelijke context plaatst en onder weg is . Het zal hier zeker worden geplaatst en het is HET antwoord op alle racistische, ongefundeerde linkse gewauwel over ”Palestina” dat wij moeten aanhoren.
  De verbinding tussen het islamitische denken, de zogenaamde Palestijnse kwestie en het nazisme zal uitvoerig en glashelder uiteengezet worden.
  Het westen steunt nazisme en dus ook, de EU steunt nazisme en daarom geldt eveneens dat: IEDERE politiek correcte figuur die kritiekloos de islam en de zogenaamde strijd voor de Palestijnse bevrijding steunt en IN WERKELIJKHEID manier de Joden en Israël levensgevaarlijk in hun bestaan bedreigt .
  Iedereen die met een groot gebaar pleit voor ”de bevrijding van een verdrukt volk” werkt er werkelijk aan mee dat de Joden en Israël opnieuw de holocaust worden ingestuurd.
  Iedereen die Israël boycot is -mogelijk zonder het zelf bewust te willen – een deelgenoot aan de plannen van Adolf Eichmann.
  Een onvergefelijke schuld zal op hun schouders rusten.
  Breng de leugen tot zwijgen.

  Like

  • Henk.V zegt:

   Als gevoolgt van reconstructies van zinnen ontstond er totaal fout geformuleerde bewering..
   Teveel emotie tijdens het schrijven..
   Die moet zijn:

   ”IEDERE politiek correcte figuur die kritiekloos de islam en de zogenaamde strijd voor de Palestijnse bevrijding steunt , bedreigt IN WERKELIJKHEID de Joden en Israël levensgevaarlijk in hun bestaan !! ”.

   Like

 5. louis-portugal zegt:

  Een goede opvoeding noemen die mohammedanen dat.

  Like

 6. koddebeier zegt:

  En de stompzinnige EU maar geld storten.

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  @Koddebeier 16.05. uur. En het ergste is koddebeier, dat de fascisten van de EU geld, dat ze van ons hebben afgeperst, gebruiken om Israel te vernietigen. En MARX RUTTE boeit het voor geen meter!

  Like

 8. oogenhand zegt:

  Waarom worden Palestijnen boos als Israëlis Palestijnse jongens doden? Hoe meer mannelijke moslims er sterven, hoe meer vrouwen er over blijven voor de andere moslimjongens en mannen.

  Like

 9. guusvelraeds zegt:

  Werkelijk! Er is geen verschil in het misbruik van kinderen tussen de nazi-islamitische Palestijnse maffia en de Duitse nationaal socialisten. De vrede zal het meest gediend zijn als alle subsidies naar de Palestijnse politieke misdadigers per direct gestopt wordt. Een Palestijnse natie oprichten interesseert hun geen enkele moer. Was dat wel geweest hadden ze dat immers allang gedaan tussen 1948 en 1967. Samaria en Judea was in die periode geheel onder hun controle.

  Like

 10. Pingback: De Palestijnse nazi-imitatie jeugdbeweging bereidt zich voor op de Jihad | Likoed Nederland

 11. Jan zegt:

  New Data on Incitement in the Palestinian Authority Education System

  Like

 12. Jan zegt:

  Missiles, RPGs found stashed at Arab village school
  Police found anti-tank missiles and rocket-propelled grenades stashed in a school and a kindergarten for special needs children in Abu Sinan, near Acre, during a raid on Tuesday morning.
  http://www.jpost.com/NationalNews/Article.aspx?id=302189

  Ja, ‘special needss kids’

  Like

 13. treintrien zegt:

  Dat schijnt daar meer voor te komen.
  Geestelijk gehandicapte kinderen zijn een schande voor de familie,
  dus als je zo op zo een manier ‘kwijt’ kan worden is de eer weer gered. Kuch.

  Bovendien is het veel gemakkelijker om een geestelijk gehandicapte ervan te overtuigen dat het goed voor hem/haar is als je jezelf opblaast in een tram ergens.

  http://disability.about.com/od/LatestPoliticalStorylines/a/Using-The-Disabled-As-Suicide-Bombers.htm
  http://www.foxnews.com/story/0,2933,327445,00.html
  http://en.wikipedia.org/wiki/Child_suicide_bombers_in_the_Israeli%E2%80%93Palestinian_conflict

  etcetera etcetera….

  google maar eens op handicapped suicide bombers, 600.000 resultaten.
  Omdat het zo een fíjne religie is, die van de vrede.

  Like

 14. treintrien zegt:

  Ohja, ik heb nog even gegoogeld in het Nederlands:
  gehandicapt terrorist/aanslag/zelfmoordaanslag allemaal nul op het rekest.

  Gehandicapte bom levert één relevante treffer op de eerste pagina:
  http://forums.marokko.nl/archive/index.php/t-478044.html
  Als je dan op dat forum weet hoeveel reacties van de doelgroep (marokkanen) er op een topic verschijnen dat gaat over seks bijvoorbeeld: http://forums.marokko.nl/archive/index.php/t-17814.html (twaalf pagina’s), of het gaat over seks voor het huwelijk http://forums.marokko.nl/archive/index.php/t-199725.html (ook twaalf)…

  Zie het verschil. Dit wordt ook benoemd in de reacties onder het artikel over de bomgehandicapte. Eén pagina met reacties van ‘kaasjes’ !

  Knettergek die lui. Allemaal!

  Like

 15. DonnaDolce zegt:

  Het wordt met de paplepel ingegoten. Nu nog in de wieg een boerka of een baard 😉

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s