Huisvlijt vlammenwerpers en messen nodig om seksuele aanvallen van de Moslimbroederschap op het Tahrirplein tegen te gaan

De video laat de moeilijke omstandigheden zien, waarin de Tahrir ”anti seksuele aanvallen”  groep moet werken. 

Het samenscholingstafereel is chaotisch en het is vaak moeilijk te onderscheiden wie van de mannen een vrouw aan het helpen zijn en wie de aanvallers zijn.  De vrijwilligers dragen gewoonlijk een T-shirt of vest om zich te onderscheiden van de rest van de meute en spelen in op een aanval met  behulp van wreed afschrikwekkende vlammenwerpers, gemaakt van haarspray bussen. Ze verzamelen zich rondom een vrouw die seksueel aangevallen wordt en sluizen haar te midden van een beschermende haag uit het gevaarlijke gebied naar een afgeschermde  ruimte, onderweg vechtend met aanvallende mannen.

Het zijn verwarde rommelige scènes, ook als het uiteindelijk goed gaat, zoals de video laat zien. Vrouwelijke vrijwilligers worden steeds opnieuw aangevallen bij elke reddingspoging en de mannen moeten tegenstand bieden aan het gepeupel met messen.

Naar verluidt worden deze seksuele aanvallen uitgeoefend door betaalde bendes die verbonden zijn aan de Moslimbroederschap. Egyptes regerende partij betaalt bendes misdadigers om vrouwen die protesteren tegen het beleid van president Morsi op het Tahrir plein te Caïro seksueel aan te vallen, aldus de activisten.

De kranten hebben met 2 mannen gesproken die erkend hebben betaald te zijn om protesterende vrouwen als doel uit te zoeken. Victor en Tutu, beide in de dertig, vertelden dat zij opereren in groepen van rond de 65 lokale mannen en betaald werden met een bedrag tussen  £10 en  £20 per keer dat ze aanvallen uitvoerden. Maar ze wilden niet bekend maken door wie ze betaald werden.

Ons werd gevraagd erop uit te trekken om meisjes seksueel lastig te vallen zodat zij de demonstratie zouden verlaten. Aldus vertelde Victor tegenover The Times. Hij vertelde dat het doel was ontwrichting en angst te veroorzaken onder de demonstranten. Hij vertelde dat omstanders soms spontaan mee gingen doen met de aanvallen.

Wat kost het  de Moslimbroederschap om een aanrander te werven? Zoals het schijnt rond de 15 tot 30 dollar.

Door:

Guus

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Arabische Lente", Egypte, Moslimbroederschap. Bookmark de permalink .

9 reacties op Huisvlijt vlammenwerpers en messen nodig om seksuele aanvallen van de Moslimbroederschap op het Tahrirplein tegen te gaan

 1. Jan zegt:

  In India hebben vrouwen zich bewapend met messen en chilipoeder. Messen zien er overigens uit als ontleedmessen.
  Een nunchaku is overigens ook effectief en kost niets.

  Indian women given kitchen knives, chili powder to fend off rapists
  India’s Shiv Sena party is handing out three-inch blades to women in New Delhi seeking to defend themselves from rapists. They’re also distributing chili powder — to be thrown into an attacker’s eyes. In India, one rape is reported every twenty minutes.

  http://www.nydailynews.com/news/world/knives-chili-fend-rapists-india-article-1.1247705

  Like

 2. Petrossa zegt:

  Dat is in Egypte een aardig bedrag. Goed van de EU/USA Morsi nog wat geld te sturen.

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  En dit had iedere eenvoudige nuchtere Jan met de Pet, vorig jaar al zien aankomen. Dat is nu de geweldige “arabische lente”, volgens de achterlijke klootzak Bertus Hendriks, en de moslim hielenlikkende “linkse kerk”. Ik noem dat “van de regen in de stortbui”, ze zullen grote spijt krijgen van hun opstand tegen Mubarak, hoewel deze ook geen echte fijne democraat was, maar…de egyptenaren hebben daarvoor in de plaats gekregen de HAATBENDE der MUZELMENSEN. Fijn hé Bertus Hendriks, toch?

  Like

 4. oogenhand zegt:

  De Shiv Sena is het Indiase equivalent van de PVV.
  Degene die in Egypte de portemonnee trekken, zijn natuurlijk Qatar en Saoedi-Arabië. Maar dan rijst de volgende vraag: de religieuze politie is arm, en kan daarom in het aardse leven nooit met een islamitische maagd trouwen. De rijke Mohammed bin Laden gaf immers zijn afdankertjes aan zijn knechten. En zich opblazen is er ook niet bij. Vragen, vragen, vragen…

  Like

 5. Dit soort ‘hysterische toestanden’ hebben wij dus ‘straks’ hier ook in onze landen, het is al begonnen kijk maar naar Marseille, London…. beweegt er al iemand toch ietwat ongerust in zijn/haar stoel?

  Dit zijn géén normale mensen… griezels van het zuiverste water!

  Like

 6. maria zegt:

  Volgens mij hebben islamitische mannen geen tientje als aansporing voor verkrachting nodig. Ik zeg met opzet islamitisch hoewel ik ook wel weet dat in andere culturen ook verkrachtingen plaatsvinden. Maar alleen islamitische imams verklaren vrouwen op zo’n onnavolgbare wijze vogelvrij: http://english.alarabiya.net/articles/2013/02/07/264982.html

  Like

 7. G.Deckzeijl zegt:

  Hoorde ik vanmorgen om half 9 op radio 1: Hoge School InHolland stopt met de imam-opleiding.
  Aldus Doekle Terpstra.

  Like

 8. dwz zegt:

  Een ouderwetse kuisheidgordel met een flink slot erop.Daarna op ten strijde naar het plein.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s