Revisited: terroristenhoer Gerdi Verbeet en terrorist Mahmoud Abbas

Screenshot_62

(Door: Martien Pennings)

Ik zie Gerdi Verbeet, nu ze kamervoorzitster af is, nog wel eens in tv-programma’s optreden. Dan lijkt ze altijd heel beschaafd en verstandig. Gek dus dat zij, nadat ik haar zowel hier  als hier  als hier  gewezen had op het foute van haar vriendschap met de krypto-terrorist Mahmoud Abbas, nog geen van die tv-optredens heeft gebruikt om te zeggen:

“Ik ben in juli 2011 door de grote denker en polemist Martien Pennings een terroristenhoer genoemd. En ik denk achteraf dat hij gelijk had. Ik had die Palmaffioso Abbas nooit zo enthousiast mogen kussen. En ik denk dat de Majesteit ook spijt zou moeten betuigen voor het feit dat zij die Abbas ‘in privéaudiëntie’ heeft ontvangen. Want dat maakt onze eigen koningin Beatrix, zoals mijnheer Pennings ook betoogde, tot een nog grotere terroristenhoer dan ik.”

Nee, dat heeft Gerdi Verbeet nog nergens gezegd. Terwijl er steeds meer reden voor is. Nu zij de zware taak van kamervoorzitster niet meer hoeft te vervullen, zou zij eens een beetje het nieuws kunnen gaan volgen en constateren dat de “gematigde” Abbas zijn masker steeds meer laat vallen, nu hij met de meer openlijke genocidalisten van Hamas gaat samenwerken en de rolverdeling “good cop” (Fatah) en “bad cop” (Hamas) steeds meer doorgeprikt raakt.

Verbeet zou nu ook tijd kunnen vinden om eens een verantwoord essaytje of boekje over de geschiedenis van Israël te lezen, in plaats van de linkse leugenbagger waarmee ze zich blijkbaar tot nu toe geestelijk gevoed heeft. Het opstelletje van David Meir Levi  bijvoorbeeld “De Nazi-wortels van het Palestijnse nationalisme”. Of eens een degelijke academische studie ter hand nemen waarin een en ander staat over de man die Arafat zijn grote voorbeeld en mentor noemde en die in 2010 ook door Abbas werd geprezen met deze woorden:

“We moeten ook herinneren aan het uitstekende vroege leiderschap over het Palestijnse volk door de Grootmoefti van Palestina Haj Mohammed Amin al-Husseini, die de strijd vanaf het begin heeft gesponsord ( . . .).“

Welke man? Welke goede zaak? Wat voor uitstekend leiderschap? Het gaat om de voormalige Grootmoefti van Jeruzalem, Amin al-Husseini, die persoonlijk verantwoordelijk was voor gruwelijke pogroms in Palestina vanaf de jaren 1920, waarbij Joodse kinderen, vrouwen en mannen letterlijk geslacht werden. Die ook talloze goedwillende Arabieren, die met de Joden wilden samenwerken heeft laten vermoorden. Aangaande deze man concluderen Klaus-Michael Mallmann en Martin Cüppers in hun studie  “Halbmond und Hakenkreuz” (die ook in het Engels is verschenen):

“Talloze notulen van vergaderingen, toespraken, memoranda, brieven en andere verklaringen getuigen ervan dat zijn haat voor de Joden de fundamentele impuls was die hem dreef.”

En ook toen hij in 1941 eenmaal naar Nazi-Duitsland was gevlucht, zette de Moefti  zijn haat in daden om, deze mentor van Arafat en voorbeeld voor Abbas. Duizenden Joden, vooral kinderen, heeft hij persoonlijk op zijn geweten, omdat ze alsnog vergast werden doordat de Grootmoefti persoonlijk bij de Nazi-top gedaan kreeg dat ze niet via een uitruil met krijgsgevangenen naar Palestina mochten. Cijfers? Het gaat om 5.000 joodse kinderen uit Bulgarije. Maar ook om 75.000 Roemeense Joden die door interventie van de Grootmoefti alsnog in de gaskamers terecht kwamen. Als Rommel in 1942 had kunnen doorstoten naar Egypte en Montgomery had hem niet tegen gehouden, dan zouden de mobiele vergassingsinstallaties naar Palestina verscheept zijn. Want die had de Moefti al klaar laten zetten in Griekenland.

We eindigen met een oproep van  Grootmoefti Amin al-Husseini, op 1 maart 1944 in een uitzending van radio Zeesen die overal in het Midden-Oosten kon worden ontvangen.

“Arabieren! Sta op als één man en vecht voor je heilige rechten. Dood de Joden waar je ze ook vindt. Dood ze met je tanden als dat nodig mocht zijn. Dit behaagt Allah, de geschiedenis en de godsdienst. Jullie eer wordt hierdoor gered.”

Ik zou zeggen, ga nog eens kijken naar het filmpje waarin de man die zelf trots zegt in deze traditie te staan, Mahmoud Abbas door een  enthousiaste Gerdi Verbeet wordt gekust (op 1:50), terwijl kunstkwast Alexander Pechtold glunderend op de achtergrond zijn beurt staat af te wachten. Joël Voordewind (CU) is de enige die de goeie vragen aan Abbas stelde en aangaf dat 50 Nederlandse miljoenen per jaar voor dit soort terroristen verkeerd besteed geld is.

En ze geven geen krimp, de rotzakken.  Verbeet, Pechtold,  Van Oranje, ze blijven heel ontspannen hun media-optredens doen.  Niks aan de hand.
______________________________

Door:

Martien Pennings

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Palestina", "Westbank", antisemitisme, antizionisme, Elite, Fatah, Gazastrook, Hamas, Hypocrisie, islamofascisme, Israël, Joden, Jodenhaat, Linkse Kerk, Naïviteit, nazisme, Nederland, nieuw fascisme, politici, Socialisten, Terrorisme. Bookmark de permalink .

9 reacties op Revisited: terroristenhoer Gerdi Verbeet en terrorist Mahmoud Abbas

 1. friki zegt:

  Ja, heer Pennings, ik deel Uw woede, het is niet te verteren.!!

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Dit is inderdaad onverteerbaar! Het is een schande dat de rode Verbeet, gemene zaak maakt met islamofascisten als Abbas. Maar de RODEN zijn n.m.m. gewoon de 5e colonne van deze weerzinwekkende ideologie de islam.

  Like

 3. Nou Martien, zal ik dan maar aangifte doen? Verbeet de woorden in de mond leggen dat Beatrix een nog grotere terroristenhoer is dan zijzelf. Hoever moet je gaan? Vluchten kan niet meer.

  Maar dan verwacht ik wel een serie artikelen van je exclusief voor ons omroepje, getiteld ‘Martien Pennings op water en brood’. Dat water en brood zal steeds meer lezers aanspreken omdat het zo goed bij hun eigen belevingswereld aansluit. Want de linkse kerk, geleid door wat Verbeet ook best wel eens het totalitaire ijskonijn zou mogen noemen, zal niet rusten tot ze haar visie op een rechtvaardige wereldorde er totaal heeft doorgedrukt. Dit alles bejubeld door de MSM, dat spreekt.

  Like

  • Martien Pennings zegt:

   Ze durven me niet aan te pakken, want dan komt er een enorme stennis van die ik zal gebruiken om een en ander uit te leggen rond de islam en Israël.
   Als het zover komt, ben ik zelfs bereid met mijn smoel in de media te verschijnen.
   Dan maar dood!

   Like

 4. maria zegt:

  Daar is Gerdi dan mooi klaar mee, want door Abbas wordt ze ook als hoer
  beschouwd. De begroetingskus is nl. alleen voor mannen onderling bedoeld.
  Maar in/op welke media had Gerdi bovenstaande feiten kunnen lezen/zien?
  Of zou ze het op school geleerd kunnen hebben of in een diplomatenklasje?
  NEE, want alle feiten over “Palestina” worden verzwegen of verdraaid.
  En de Christenunie wordt maar half serieus genomen, laat staan Wilders.
  Dus aan Martien Pennings de schone taak om haar voorlichting te geven.
  Maar laat dat “hoer” dan achterwege, dat is een islamitische dooddoener.

  Like

  • Martien Pennings zegt:

   Dat “hoer” is een prikkeldingetje dat tot lezen moet aanzetten.
   Ik hou zelf eigenlijk ook meer van het creatievere schelden, maar soms moet je bot zijn om de aandacht te krijgen.

   Like

 5. Anneke zegt:

  Verblind en verdoofd door het faky succes, rang, dus ‘satanic-dirt’ status. De ogen niet meer open voor realiteit; dàt is gif in de visie van dit soort bekendheden. Krijgen allemaal zuurstof van de aardse leugenheerser…of wel bloody -, death satan!!! Zullen eens het loodje leggen; uitgeschakeld worden for ever….”Verliezen nu al enige tijd meer en meer hun zogenaamde geloofwaardige bekkie/ – gezicht”. Ogen en oren van de bevolking gaan eveneens openstaan en men laat z’n gedachtengangen weer enigzins actief worden…..Let op: onze heersers zijn in feite DOODSBANG voor het gewone volk!!! Amerika onderneemt ‘het uiterste’, om d’r bevolking maar te doen ontwapenen…lukt niet zo vlotjes…Hahahah!!! “Wij lachen het laatst, dus eveneens het hardst. Liggen krom; betr. de grillen van die zogenaamde ‘wijsheren’, die menen zeer goed te regeren….”

  Like

 6. Jan zegt:

  Au Mazen, aka Mahmoud Abbas op de ‘Freedom and Dignity conference’ : “De terroristen en moordenaars in de Israëlische gevangenissen kunnen niet verantwoordelijk gehouden worden voor hun daden. Immers, zij probeerden alleen maar Joden te vermoorden.”

  Abbas: Palestinians who kill Jews cannot be punished
  Many of the Palestinians jailed by Israel took part in attacks that killed innocent Jewish men, women and children. And most of the rest were captured while trying to do so.
  According to Abbas, these killers and would-be killers must not be held accountable for their crimes. After all, they were only trying to kill Jews.

  Aanwezig op de Conferentie voor Vrijheid en Waardigheid’ Was ook Isabelle Durant van het Europees Parlement aanwezig. Martin Schulz, die Israël beschuldigt van het gevangen zetten van ‘Palestijnen’ omdat zij Joden vermoorden, was afwezig, vandaar dat Durant voor hem sprak.
  Carter zond een videotape waarin hij onderstreepte dat het vrijlaten van moordenaars en terroristen een voorwaarde is voor vrede.
  http://www.israeltoday.co.il/NewsItem/tabid/178/nid/23817/Default.aspx?hp=article_title

  (Gekken leiden het gekkenhuis)

  Like

 7. Pingback: NOS-Journaal-ratten uit hun collaboratie-holen gedreven door voetbalschandaal Qatar | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s