Criminele bendes slaan door – er worden steeds meer gewone burgers in Kopenhagen aangevallen

Screenshot_27

Leden van de criminele immigrantenbende “Brothas” uit Kopenhagen

Vooral in het westen van Kopenhagen is sprake van steeds meer immigrantenbendes. Ze hebben hier hun eigen No-Go-Areas gecreëerd.

Dat zijn de gebieden, waarin sprake is van de vele grote gettoachtige gebouwen. Hier controleren gewelddadige bendes de wijken en plegen illegale activiteiten, zoals de illegale handel in drugs.

De situatie is nu dusdanig geëscaleerd dat de bendeleden zich niet meer tevreden stellen met het aanhouden van auto´s en het fouilleren van de passagiers.

Nu slaan ze de ruiten van auto´s in en bedreigen ook vrouwelijke chauffeurs en hun passagiers.

Een jonge man werd aangehouden en in zijn gezicht geslagen, vertelt de politie van Kopenhagen. Op maandag 4 februari om 20.00 uur werd een jonge man door bendeleden, die capuchons over hun hoofd hadden getrokken, aangehouden en in zijn gezicht geslagen.

De 20-jarige jonge man uit Kopenhagen zei tegen de politie dat hij op de Ballerup Boulevard richting Kopenhagen reed. Vlak na de kruising Malmparken, een gebied dat beheerst wordt door de migrantenbende Brothas, reed er een auto voor hem en een andere naast hem. Ze dwongen hem te stoppen.

Er stapten vier gemaskerde mannen uit de auto´s, deden het portier van de auto van de jongeman open en sloegen hem meerdere keren in zijn gezicht terwijl ze hem vroegen waar hij vandaan kwam.

Als resultaat van deze ontwikkeling, waar migranten hun eigen No-Go-Areas creëren en ermee beginnen de controle over bepaalde stadswijken over te nemen, riep de Deense Volkspartij de advocaat Morten Bødskov (sociaaldemocraat) ertoe op de wantoestanden uit de weg te ruimen.

Bron:

http://europenews.dk/de/node/64051

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", Criminaliteit, Denemarken, Dhimmitude, Islamisering, landverraad, Linkse Kerk, migrantengeweld, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme. Bookmark de permalink .

8 reacties op Criminele bendes slaan door – er worden steeds meer gewone burgers in Kopenhagen aangevallen

 1. koloth zegt:

  Zijn onze regeringen zich van deze situaties wel bewust ?
  Volgens mij denken ze: Ooo dat valt toch wel mee en ontkennen ze de ernst van de situatie
  om vervolgens weer met hun linkse hobby’s verder te gaan (wat ze waarschijnlijk veel leuker vinden)
  Dus om onze regeerders wakker te laten worden moet het nog veel erger worden, maar ja dan is het te laat en gaat de regering naar Honolulu of een ander paradijs en zitten wij met de gebakken peren. Oftewel we zullen zelf voor een oplossing moeten zorgen.

  Like

 2. Geloof me, ze zijn er zeker van op de hoogte, ze weten het allang en werken er zelfs actief aan mee. Ieder tegengeluid wordt steeds weer in de kiem gesmoord. Het lijkt wel of ze er op zitten te wachten totdat de autochtone bewoners daadwerkelijk het recht in eigen hand nemen en als reactie bijvoorbeeld de noodtoestand uitroepen en burgerrechten nog meer beperkt of zelfs geheel weggenomen zullen worden.

  De overheid is er allang niet meer voor de eigen bevolking maar voor hen die de samenleving bewust ontwrichten met dergelijke activiteiten.

  Like

 3. Joannes den Hollander zegt:

  Het wordt de hoogste tijd dat het leger gaat ingrijpen, met hulp van de oorspronkelijke bevolking. En dat geldt niet alleen voor Kopenhagen. Opstanden / burgeroorlogen kunnen niet lang meer duren. Ergens in West-Europa zal binnen afzienbare tijd de om barsten. Dit zal een domino effect veroorzaken in de andere Europeesche landen.

  Like

 4. Willie zegt:

  Iemand hier die zich nog de C.Bronson film Death Wish III herinnert ???? Met die hele stadswijk die ook geterroriseerd werd door zo’n bendes???? De oplossing daar was erg eenvoudig : ongeveer alle inwoners bliezen die gangsters naar Kingdom Come ! Zou hier ook moeten gaan gebeuren vind ik

  Like

 5. luckybee zegt:

  Zijn dat wel werkelijk Criminele bende ? Mischien zijn het Jihad’s bende’s?

  Like

 6. luckybee zegt:

  Ze zien niet echt Scandinavisch uit? toch?

  Like

 7. guusvelraeds zegt:

  Servië, Kroatië en Kosovo waren slechts het voorspel van het demografisch gewelddadig ramp scenario dat zich nu in Europa aan het ontvouwen is. Op het moment dat het lont in het kruitvat Europa gaat is de elite vertrokken. De burgeroorlog die komt wordt tweeledig veroorzaakt A) door ontwikkelingen binnen de EU. B) De gestage islamisering van Europa. Op het moment dat het conflict losbreekt zal de EU in Brussel de kant van de fundamentele moslim kiezen omdat deze de meest onberekenbare en qua agressie de meest meedogenloze factor is. De Europese burger komt met de rug tegen de muur te staan en zal opnieuw moeten leren dat vrijheid niet cadeau gekregen is. Vrijheid het meest kostbare bezit ons afgenomen door EU en islam zal met veel bloed terug veroverd moeten worden. De tekens staan levensgroot op muren maar weinigen willen het zien.

  Like

 8. BertG. zegt:

  @Guus,
  Jij hebt ‘m door. Ik hoop dat de rest het inmiddels ook door krijgt.
  Met de rug tegen de muur om opnieuw terug te winnen, of het voor wezen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s