De Joden worden uit Brussel verdreven

Screenshot_23

Het stemt treurig: de meeste EU-politici en vele werknemers van het Europees Parlement wonen op een comfortabel veilige afstand van de onaangename feiten in Brussel. Een feit is het toenemende antisemitisme, dat parallel aan de groeiende toestroom van moslims in de stad is toegenomen.

Toenemend aantal antisemitische handelingen

Het zijn geen vermoedens die ik hier opschrijf, maar conclusies uit een grondig vervaardigd rapport over het thema “Jeugd in Brussel” van de Vlaamse professor in de sociologie Mark Elchardus.

In een interview met de Belgische krant “De Morgen” zei Elchardus o.a. dat hij het “…alarmerend zou vinden dat men de helft van de islamitische scholieren antisemitisch moet noemen.. Wat nog erger is, is dat deze anti-Joodse gevoelens niets te maken hebben met een slechte opleiding of sociale problemen, die typisch zijn voor veel Belgische racisten. Antisemitisme is altijd theologisch geïnspireerd en er bestaat een rechtstreekse verbinding tussen datgene dat het heet een moslim te zijn en het voeden van antisemitische gevoelens.”

Het interview over de studie “Jeugd in Brussel” leverde Mark Elchardus – hij is een socialist (!) – een aanklacht op van de belangengroep “Islamitische Waakzaamheid” (Vigilance Musulmane), die vaststelt dat de Belgische antidiscriminatiewetten uit het jaar 2007 een discriminatie op basis van het religieuze geloof verbieden en bovendien dat de uitspraken in kranten gepubliceerd en zodoende massaal gepubliceerd werden.

De top van de EU – en de islam

Er wonen op dit moment meer dan 300.000 moslims in Brussel op een inwonertal van meer dan 1 miljoen, wat van Brussel vermoedelijk de meest door de islam gedomineerde hoofdstad van Europa maakt. Het zijn de eindeloze familieherenigingen die de immigratiemachinerie draaiende houden. Moskeeën met minaretten en Koranscholen schieten uit de grond in de voormalige arbeiderswijken, die door immigranten uit Marokko, Turkije en Albanië worden overgenomen.

De afgelopen jaren vond er vooral immigratie plaats uit landen als Pakistan, Egypte en andere Arabische landen en de militante islam wordt door steeds luider wordende propagandisten in Brussel uitgesproken. Het grote stadsdeel Molenbeek wordt tegenwoordig gedomineerd door Arabische migranten en vorig jaar deden geruchten de ronde volgens welke de politie een vrouw met een niqab achtervolgd zou hebben, wat de nieuwe bewoners had gemotiveerd om de politie aan te vallen.

Tijdens de afgelopen gemeenteraadsverkiezingen, waarna vele gemeenteraden volledig werden overgenomen door migranten uit islamitische landen, werd een joodse kandidaat uit het district Schaarbeek, van de Socialistische Partij, genaamd Yves Goldstein, openlijk een “actieve zionist en vijand van de islam” genoemd. Er werd materiaal tegen hem verzameld en er werd uitgelegd dat een stem op Goldstein gelijk zou staan met een “dolkstoot in de rug van de Palestijnen.”

De onzekerheid neemt toe

De Joden trekken weg uit de districten in de binnenstad van Brussel, daar waar ze honderden jaren gewoond hebben, en gaan naar de islamvrije voorsteden. “De stad heeft een immigratiepopulatie die niet Jodenvriendelijk is”, zegt een woordvoerder van de Israëlische ambassade in Brussel.

De oudste joodse school in Brussel zal mede vanwege deze reden worden gesloten. De Maimonidesschool werd in het jaar 1947 door de overlevende en teruggekeerde Joden gebouwd, nu staat ze echter in een islamitisch gedomineerde wijk en de kinderen en hun ouders willen niet meer in onveiligheid leven.

In het zelfbesef van diegenen die het EU-apparaat opgebouwd hebben, is Brussel een heilige stad. Maar in Europa zouden we er goed aan doen Brussel als barometer te beschouwen voor datgene wat de toekomst ons brengen zal als we niet STOP zeggen.

Bron:

http://europenews.dk/de/node/64053

Auteur: Morten Messerschmidt

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, Brussel, Elite, EU, Eurabië, Islam, Islamisering, Jodenhaat, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, nieuw fascisme, Racisme, Sharia. Bookmark de permalink .

11 reacties op De Joden worden uit Brussel verdreven

 1. Pingback: BOINNK!!! | De Joden worden nu uit Brussel verdreven

 2. Het antisemitisme neemt in Brussel steeds grotere en vooral ernstigere vormen aan. Joodse gemeenschappen worden inmiddels al openlijk bedreigd en aangevallen. Dit gebeurt niet alleen in Brussel maar evengoed in andere grote steden in België. Antwerpen is een duidelijk voorbeeld hiervan. Uiteraard zullen ze (de overheden) dit aan alle kanten ontkennen maar de realiteit is gewoon te schokkend. Wat A. Hitler tijdens de 2e Wereldoorlog niet gelukt is, lijkt tegenwoordig alsnog uit te komen! Een gruwelijke wetenschap.

  Aangezien de overheden dit gewoon toestaat dat dit gebeurt, maakt al duidelijk dat binnen enkele jaren ook de meeste Joodse synagogen zullen verdwijnen in de grotere steden. Niet alleen in België maar ook in alle andere landen op het Europese vasteland.

  Schandelijk en onverteerbaar voor hen die de Joodse gemeenschap een warm hart toedragen!

  Like

 3. louis-portugal zegt:

  De joden werden altijd en overal achtervolgd,weggejaagd en vermoord.
  En nu gebeurt het in west-europa op plaatsen waar 50 jaar geleden na de holocaust niemand kon vermoeden dat het nu weer zou gebeuren.
  De mensheid is niet te redden.
  De ellende die over hen heenkomt hebben ze aan zichzelf te wijten.

  Like

 4. Jade zegt:

  Wat ik mij afvraag, waar ligt de grens voor de “heren” in Den Haag?

  Like

 5. @Jade: Ik denk dat de heren in De Haag zelf niet eens weten wat grenzen zijn, gezien het feit dat een vreemde mogendheid die over de grens zit, hier alles al denkt te kunnen bepalen…
  Eenvoudig gezegd: Het zal ze glad aan den poepert roesten!

  Like

 6. guusvelraeds zegt:

  Jade zegt:
  9 februari 2013 om 18:12

  Wat ik mij afvraag, waar ligt de grens voor de “heren” in Den Haag?

  Hun grens ligt op het punt waarop de islam haar kampementen opslaat in hun eigen voor en achtertuin. Kortom als ze zelf aan den lijve de intolerantie en meedogenloosheid van de islam gaan ervaren. Alleen dan is te veel laat zonder gebruikmaking van geweld het islamitisch probleem op te pakken.

  Like

 7. Crusoe zegt:

  Het is te gevaarlijk om naam enz hier te benoemen, de islam kijkt mee.
  De islam maakt straks de dienst uit, iedereen op Geert Wilders stemmen.
  Er is geen gematigde islam, islam betekend haat tegen de Joden, tegen de Christenen, tegen Jezus Christus, tegen God de Schepper van Hemel en Aarde.
  Laten wij in opstand komen tegen onze regeringen en de invoer van de Islam stopzetten.

  Like

 8. Trias Politica zegt:

  Triest, treurig en tenenkrommend.
  Meer woorden zijn overbodig.

  Like

 9. Avidia zegt:

  Crusoe zegt:
  9 februari 2013 om 19:52

  kan mij wat schelen of de Islam mee kijkt, voor mij wordt die hele Islam uitgeroeid, liever vandaag dan morgen, Ik heb ze niet uitgenodigd, ik heb er niets mee te maken, onze regering is aansprakelijk niet WIJ, weg met dat afschuwelijke geloof, is niet verenigbaar met ons Joods christelijk geloof, wij hebben absoluut Niets met de islam te maken, ver van ons bed. Niet naar jullie zin????? Gauw terug naar het land van afkomst, ook al zijn jullie hier geboren, daar kunnen wij als Nederlanders ook niets aan doen dat jullie ouders zich niet aan de regels hielden, dus —gauw wegwezen!!!

  Like

 10. Pingback: BOINNK!!! | Gastschrijver aan het Woord met: Het Spook van het Antisemitisme

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s