Het dierenbeschermingsterrorisme

Screenshot_29

Janet Lawrence had illegale giften van ongeveer 80.000 Britse Pond ingezameld – in de beste winkelstraten van Londen. Wat er met het geld gebeurde? Het werd gebruikt voor terrorisme.

Als militante dierenbescherming mensvijandig wordt

Iedereen is eigenlijk voor dierenbescherming. Dat je echter ook kunt overdrijven met dierenbescherming en het de moeite loont om hier eens beter naar te kijken, wordt overduidelijk bij de dierenrechtenorganisatie Peta.

Dustin Hoffman verraste ons met een interview, waarin hij sprak over de dierenrechtenorganisatie Peta. “Wat mij betreft is Peta een radicale, fascistische organisatie”, zei hij. Ze zou zichzelf financieren door giften van manipuleerbare dierenvrienden.

Eigenlijk is het al voldoende om te lezen wat Peta in grote letters propageert om je van walging af te wenden. De in 1980 in de VS opgerichte organisatie wil zonder uitzondering alles verbieden wat vanuit haar oogpunt dieren uitbuit. Daartoe behoren niet alleen medische dierproeven, maar ook het menselijke gebruik van melk en honing, paardrijden, het bezit van huisdieren en het doden van ongedierte. Dat iedere vorm van het agrarisch houden van dieren evenals de jacht en de visserij afgeschaft moeten worden spreekt voor zich. Ettelijke Duitse dierentuinen en circussen hebben een voortdurend conflict met de activisten.

Welt Online

En omdat Peta (en andere dierenbeschermingsorganisaties) het misbruik van dieren in islamitische landen volledig negeert, kan het gebeuren dat slecht geïnformeerde Duitse goedmenschen beweren dat dierenmishandeling niet bij de moslims zou voorkomen, dat halalslachting zachtaardiger zou zijn dan de hier gebruikte, West-Europese methode – hoewel Peta de slachthuizen hier op de nek zit en er in de islamitische landen nauwelijks een noemenswaardige dierenbescherming bestaat.

Bron:

http://www.kybeline.com/2013/02/09/maxeiner-miersch-uber-den-tierschutz-terrorismus/#more-42256

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Arabische wereld, Dierenbescherming, Fascisme, Islam, Terrorisme, Westen. Bookmark de permalink .

12 reacties op Het dierenbeschermingsterrorisme

 1. guusvelraeds zegt:

  Geen dieren mishandeling in moslim landen? Nou, we zijn dit “”you tube”” filmpje nog lang niet vergeten hoor!

  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2013/01/video_incidentje_met_een_ezel.html

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ guusvelraeds om 16:20

   Nee hè? 😦
   Wat een vuil smerig tuig om zo’n onschuldig beestje zó te kwellen en te mishandelen! De tranen springen me hiervan letterlijk in de ogen.
   En dan zouden WIJ westerlingen dergelijk volk hier moeten tolereren?
   Dat ‘halal’ slachten is ook afgrijselijk! Maar ja, kelen doorsnijden is bij de islam heel gewoon. Als je het al zonder problemen bij mensen doet, waarom dan ook niet met ‘stom’ vee? Gezellige vent, die Allah met z’n leuke volgelingen!

   Like

 2. louis-portugal zegt:

  Een van de meest walgelijke dieren mishandeling zag ik ooit bij baranakedislam denk ik.
  Kamelen werden geslacht door hals doorsnijden waarbij andere te slachten kamelen moesten toekijken hoe hij uiteindelijk in zijn eigen bloed in elkaar storte.
  Het zien van die martelaar veroorzaakte zoveel stress bij die andere kamelen, dat de adrenalineschot die daarvan het gevolg was, het vlees lekkerder maakte vonden die beulen.

  Like

 3. Jan zegt:

  Archie Bunker on Vegetarianism

  Like

 4. winnie zegt:

  op mn reizen door egypte heb ik verschillende voor karren gespannen paarden en ezels gezien met om praktische redenen uitgestoken ogen

  Like

 5. G.Deckzeijl zegt:

  Foto 1… Nou, die halve krop sla dekt ook de lading niet. Ziet er verder prima uit. Ze mag bij mij langskomen voor een beschuitje, croissantje, etc. Zal best goedkomen.
  Beter dat DIT, in ieder geval: http://tinyurl.com/cbluo54

  Like

 6. baksteen zegt:

  Die muts moet maar eens gaan demonstreren voor de goede zaak op Tarhirplein.

  Like

 7. oogenhand zegt:

  Misschien zouden niet-moslims/niet-Joden ritueel slachten moeten overnemen, dat zou ons harder maken in de strijd; kourbania.

  Like

 8. Tistochwat zegt:

  Iemand trouwens nog een hapje ganzenleverpastei?
  Arme stakkers van dieren… 😦

  http://www.youtube.com/watch?v=WNyTRLSE-YA (bijv. vanaf 6:30)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s