Qatar breidt zijn invloed uit naar Denemarken

Screenshot_24

Nørrebro staat bekend om zijn hoge aandeel immigranten en zijn multiculturele, hoofdzakelijk door de islam uit het Midden-Oosten gedomineerde karakter. De afgelopen jaren is er ook sprake van meer geweld door de migranten tegen autochtone Europeanen en vooral tegen Joden.

In de voorstad Nørrebro van Kopenhagen wordt sinds afgelopen mei een moskee gebouwd. Het gebouw bezit een reusachtige koepel met een doorsnede van 16 meter, die op dit moment geplaatst wordt. De minaret zal de eerste in Denemarken zijn, meer dan 20 meter hoog.

Er zal geen sprake zijn van een gebedsoproep zoals gebruikelijk in islamitische landen. Dat was een voorwaarde van het stadsbestuur van Kopenhagen, want de moskee moest in overeenstemming zijn met het stedelijke bestemmingsplan om toestemming te kunnen geven voor de bouw van de minaretten.

Screenshot_25

De nieuwe moskee

In de moskee is een islamitisch cultureel centrum gepland, een sporthal, een restaurant en een jongerencentrum met een capaciteit van 700-900 mensen. En volgens informatie van de Hamdi, de Deense Islamitische Raad, die de opdrachtgever van het gebouw is, dient de moskee open te staan voor zowel moslims als niet-moslims.

Een nadere blik laat echter zien dat men kan twijfelen aan de goede bedoelingen om open te staan voor iedereen en aan de goede wil tegenover de rest van de samenleving.

Volgens informatie van de architect Metin Aydin van het architectenbureau Johanssen, die de moskee heeft ontworpen, financiert het land Qatar – het rijkste land ter wereld – in principe de bouw van de moskee.

Net zoals Iran, dat financieel heeft bijgedragen aan de geplande grote moskee die op de Vibevej in het noordwesten van Kopenhagen moet ontstaan, is ook Qatar een land met een radicaalislamitisch regime.

Screenshot_26

Bron:

http://europenews.dk/de/node/64054

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", Denemarken, Dhimmitude, Iran, Islamisering, Qatar. Bookmark de permalink .

17 reacties op Qatar breidt zijn invloed uit naar Denemarken

 1. E.Eliveld zegt:

  Tja als je als volk dat ook allemaal maar toelaat…. Kennelijk vinden de Noren het allemaal niet zo spannend. En dan verdien je niet beter.

  Like

 2. Ik begrijp het niet. Het lijkt erop dat er mogelijk zelfs zware (lijf)straffen staan op het uiten van islam-kritische uitspraken in Denemarken. Zou de onderdrukking van de autochtone bevolking dan nog veel erger zijn dan tot heden naar buiten is gekomen? Je zou het haast wel zeggen. Het lijkt er gewoon op dat nagenoeg de gehele Deense bevolking inmiddels monddood is gemaakt!

  Like

 3. luckybee zegt:

  Ik hoop dat ze eindelijk wakker worden!!!!

  Like

 4. Ik hoop het ook maar de kans daarop acht ik zeer klein. Eerst moeten er blijkbaar veel doden en gewonden vallen voordat daar de oogjes daadwerkelijk opengaan. Hetzelfde geldt niet alleen voor Denemarken maar evengoed voor Zweden, Noorwegen en al die andere landen waar de islam al een veels te dikke vinger in de pap heeft weten te krijgen!

  Like

 5. In het VK zijn ze het spoor allang bijster. In bepaalde Nederlandse steden zou het ook al verboden zijn om een moskee op de foto te zetten. In Franse banlieus (type ik dat goed?) is het al verboden om spek te verkopen. Spaarvarkentjes worden uit de handel genomen omdat het beledigend zou zijn voor de lange-tenen-brigade. In bepaalde Franse ziekenhuizen ben je als autochtoon je leven niet eens meer zeker. De lijst is eindeloos. Doodziek wordt je ervan!

  De autochtone inwoner wordt gedisrimineerd maar daar mag je niets over zeggen want dan breekt de demonisering en alle ellende die daarbij hoort over je los!

  Overal waar die gallige islam de harses opsteekt is het niets anders dan Doffe Islamitische Ellende en de overheden doet allang niet eens meer de moeite om de eigen bevolking te beschermen. Integendeel, ze faciliteren de instroom van dit vullis alleen maar meer en dat alles in de opdracht van de gezegende EUSSR!

  BAH! Het is godverdomme gewoon te ziek voor woorden!

  Like

  • koloth zegt:

   Pieter ik las gister is de telegraaf: Dat Moslim kinderen massaal spijbelden vanwege carnavals feesten op scholen, vanwege hun zg. geloofsovertuiging mogen ze daar van Allah niet aan meedoen (net als het kerstfeest)

   Like

   • Dat moeten autochtone ouders met betrekking tot hun kinderen eens proberen. Moet je kijken hoe hard ze dan optreden. Ja ja, discriminatie tegen autochtone Nederlanders, dan durven ze wel. Andersom zijn het een stel grote gore lafbekken…

    Like

 6. louis-portugal zegt:

  Idd het is te erg voor woorden die islamisering.

  Like

 7. guusvelraeds zegt:

  Er zal geen sprake zijn van een gebedsoproep zoals gebruikelijk in islamitische landen. Dat was een voorwaarde van het stadsbestuur van Kopenhagen, want de moskee moest in overeenstemming zijn met het stedelijke bestemmingsplan om toestemming te kunnen geven voor de bouw van de minaretten.

  De moslim heeft dat verbod op gebedsoproepen slechts tijdelijk aanvaard. De islam opereert waar nodig stap voor stap. Hun vraag voor gebedsoproepen zal tegen bepaalde tijd opnieuw ingediend worden en als nodig vergezeld zijn van drukmiddelen. Drukmiddelen zoals: intimidatie, kleine terreur, geweldpleging en criminaliteit, beroepen op discriminatie en rechtsongelijkheid. De autochtone overheid zal in haar politiek correcte lafheid toegeven en vanaf dat moment zullen alle omwonenden 5 x daags eraan herinnerd worden dat ze wonen in een islamitische enclave. De moskee is “”de cel”” waar uit het omringende gebied veroverd gaat worden. De eerste functie van een moskee is dienstdoen als politiek scholingscentrum en dienstdoen als uitval basis De tweede functie is zichtbaar benadrukken en onder de aandacht houden dat er een strikte scheiding is tussen man en vrouw. Deze “”apartheid”” is van groot belang in het islamitische bouwwerk. In neerwaartse lijn: Allah, Mohammed, moslim man, moslim mannelijk kind, moslim vrouw, moslim vrouwelijk kind, alle niet moslims. De derde functie van een moskee is controle uitoefenen op het omringende gebied. De vierde functie is ruimte bieden aan sharia rechtbanken hetzij openlijk, hetzij verborgen. De vijfde functie is in onderworpenheid reciteren van indoctrinerende koran mantra’s zodat verzekerd blijft dat geen enkele geest ooit nog zijn vrijheid terug zal vinden. Met gebed, contemplatie, innerlijke vrijheid en verrijking heeft een moskee niets van doen. De tijd zal leren hoe fout we gedaan hebben met het toestaan van moskee bouw.

  Like

 8. Trias Politica zegt:

  “Islam is coming to Denmark” staat er op dat bord. Dat land heeft gelukkig een opt out. Islam is coming to Europe ware beter geweest. De baarmoeder zal haar werk doen. Hetwachten is op de invasie van Oost Europese ‘inwijkelingen’.

  Like

 9. Avidia zegt:

  Ik denk niet dat dit zich in ons land gaat gebeuren, wij zijn nuchter en strijdbaar, volgens mij zijn de moslims als de dood voor ons, wij hebben een strijdbaar verleden en ze lokken ons uit, kijken hoever ze kunnen gaan, nou, wat mij betreft zijn ze gauw uitgekeken, ik ben er klaar voor, geweer bij de voordeur en schieten maar, jammer voor hen, ZELFVERDEDIGING!!!!

  Like

 10. Pingback: Wie Qatar tolereert, tolereert radicale islamieten | E.J. Bron

 11. Roni Thome zegt:

  @Pieter Veenstra.
  Nee. De Denen zijn alles behalve monddood!. Dat lijkt wel zo; maar schijn bedriegt. De huidige rood groene regering van premier Thorning – Schmidt doet haar best om politiek-correct te zijn. Echter, de haat van de bevolking tegenover immigranten uit de Derde Wereld in het algemeen en moslim immigranten in het bijzonder, groeit met de dag. De sfeer tussen de autochtone en allochtone bevolkingsgroepen staat onder hoge spanning. Vergeet niet dat de Denen afstammelingen zijn van de Vikingen. Op het moment dat iemand ze echt kwaad maakt, kunnen zij naar hun ruige gevaarlijke roots keren. Ook de Duitsers hebben niet veel succes met hen geboekt. De Denen hadden de pest aan de Duitsers en zij hebben hun Joodse buren in een stormige Baltische zee naar Zweden gebracht. Alles wat kon varen was voor hen zeewaardig genoeg om mensen naar de overkant te brengen. De Moslims kunnen beter op hun tellen passen voor het te laat wordt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s