Barack Hoessein Obama en Hillary Clinton zijn lid van de Moslimbroederschap

Screenshot_8

(Door: Martien Pennings)

Glenn Beck kondigt een item aan over “The Project”. Dat is het project van de Moslimbroederschap om het hele Westen, en vooral Amerika,  onder het Kalifaat en de sharia te brengen. De plannen van de Moslimbroederschap die door de Amerikaanse geheime diensten in een Zwitserse villa zijn gevonden in het kader van de wereldwijde onderzoeken na de aanslag op de Twin Towers zijn duidelijk. Pamela Geller (Atlas Shrugs) heeft wel eens gezegd dat als Obama lid zou zijn van de Moslimbroederschap hij geen andere politiek gevoerd zou hebben dan hij in zijn eerste termijn heeft gedaan. Ik denk inderdaad dat Obama een geheim lid van de Moslimbroederschap is en dat hij waarachtig een “Manchurian Candidate” is.

Ga eens even luisteren naar deze ronduit krankzinnige uitspraak van zijn minister van BZ, Hillary Clinton (vanaf 3:50), in bovengelinkte aankondiging van Glenn Beck over “The Project”:

“And I want to applaud the ´Organisation of the Islamic Conference´ for its leadership in securing a recent resolution by the United Nations Human Rights Council that takes a strong stand against the discrimination or violence based upon religion or belief.”

Als je dit zegt ben je óf dermate naïef dat je te incompetent bent om zelfs maar loopjongen op Buitenlandse Zaken te zijn, of je bent gekocht of geïntimideerd door de Moslimbroederschap. Of, laatste mogelijkheid, je bent gewoon een linkse fellow traveler van de Moslimbroederschap.  Want als er nou ooit een organisatie heeft bestaan die geheel bestaat uit wrede islamitische dictaturen en islamitische terreur dan wel de OIC. Ze hebben bovendien de hele VN in hun greep en daarom noem ik ze altijd de Verenigde Nazi’s.

Van cruciaal belang is de toevoeging “or violence” in de uitspraak van Clinton. Dat is om te beginnen algemeen gesproken geheel van de pot gerukt. Want “religie” is tenslotte al datgene waarin een natie gelooft en niet te onderscheiden van politieke ideologie. Dat zou betekenen dat je, als zo humaan mogelijke demokratie,  geen oorlog meer zou kunnen verklaren aan een kwaadaardig systeem dat de wereld onder de voet dreigt te lopen.  Zoals daar waren het nazisme en het de verschillende varianten van het communisme, het Stalinisme, het Maoïsme, het Ho Chi Minhisme  en het Pol Potisme. Dat is waarschijnlijk ook de bedoeling: Clinton wil dat de islam in Amerika overwint.

Dat “or violence” strooit tegelijk zand in de ogen van alle Gutmenschen die denken dat Clinton bedoelt dat ook de islamitische terreur zou moeten ophouden. Maar dat bedoelt ze niet. Ze pleegt “Taqiyya”. Ze doet net of er verschil is tussen “islam” en “islamisme” en dat de bedoelingen van bijvoorbeeld Saoedie -Arabië heel vreedzaam zijn. Natúúrlijk weet ze beter. Natúúrlijk weet ze dat Saoedi-Arabië over de hele wereld de “vreedzame” infiltratie van de islam financiert, totdat het tijd is voor openlijke en gewelddadige Jihad. Ze is zelf een belangrijke pion in die infiltratie, net als Obama zelf.

Screenshot_9

En dat is geheel in lijn met de nieuwe tactiek van de Moslimbroederschap sinds de Twin Towers, namelijk dat de fase van vriendelijkheid en infiltreren in het Westen nog niet voltooid is. Glenn Beck legt het op 7:28 uit:

 “As you will see there are three phases. The last phase is radical violent Jihad. First it is ‘be kind!’ then it is ‘infiltrate!’ and then at the end radical Jihad. We are entering the third phase. We run almost out of time.”

Glenn Beck heeft gelijk. De Moslimbroederschap  wil niet nóg meer in gaten lopen dan hij al doet met de wereldwijde terreur in naam van de islam door terreuraanslagen in het Westen. Die terreur is goed voor Afrika en Azië, want daar blijft de Westerse publieke opinie toch blind voor. Al zijn zelfs de landkaartjes die het NON-journaal toonde bij de interventie door de Fransen in Mali duidelijk: over de hele breedte van het Afrikaanse continent rukt de islam van noord naar zuid op. We kunnen natuurlijk niet van het NON-journaal verwachten dat ze ook aandacht besteden aan het feit dat ook in Zuid-Afrika de islam aan het wroeten is en er weldra ook een beweging van zuid naar noord zal zijn.

Pamela Geller is niet gek. En ik meen te weten dat ik zelf ook niet achterlijk ben. Er zijn teveel tekenen die erop wijzen dat er iets heel engs aan de hand is in het Witte Huis in Washington. Je hoeft niet eens naar die absurde speech van Obama in Cairo over de pracht-islam geluisterd te hebben.

Als je alleen al goed tot je laat doordringen hoe totaal . . . . ja, je synoniemen voor mesjugge raken uitgeput . . . . mataglap bovengeciteerde uitspraak van Clinton over de OIC en over “religieuze discriminatie en geweld” is, dan weet je al genoeg. Nou ja: je moet een zekere voorkennis hebben, misschien, om de diepte van de gekte ervan te peilen. Je moet bijvoorbeeld weten dat de islam al 1400 jaar een inherent discriminerende en principieel gewelddadige “religie” is.

Nog één voorbeeld. En je moet misschien toch een béétje in een meditatieve stemming geraken én een beetje kennis van de islam hebben om volledig te kunnen appreciëren wat er in dit filmpje gebeurt. Hier wordt publiekelijk de onwil van de Obama-administration geëtaleerd om de gevaarlijkste doodsvijand van Amerika te benoemen. Ga eens kijken en luisteren!***
___________________________

*** Pat Condell heeft het hier (op 3:38) over een “American Spokesman” die zelfs niet de woorden “islamic” of “jihad” over zijn lippen kan krijgen. Dat is natuurlijk die Paul Stockton. Bijzonder onthullend is in dit kader van de connecties met het Witte Huis met de Moslimbroederschap wat Condell op 6:26 zegt:

“Every year the US State Department issues a report on the state of human rights in all UN member countries. This year for the first time they removed the section on religious freedom. Thus neatly sidestepping the need to acknowledge the violent persecution of Christians ( . . .).”

Bij het filmpje van Condell op YouTube wordt ook de bron aangegeven van bovenstaande bewering van Condell  over het bewust weglaten van de sectie over vrijheid van godsdienst. Namelijk het stuk van Deborah Weiss van 5 juli 2012 in de Washington Times.

Overigens denkt Pat Condell dat Obama geen Moslimbroeder is maar een gewone dhimmi. Ik denk dat-ie meer is.

Screenshot_11

Door:

Martien Pennings

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Dhimmitude, Islam, Islamisering, Jihad, landverraad, Moslimbroederschap, Obama, Socialisten, Taqiyya, Verenigde Staten. Bookmark de permalink .

39 reacties op Barack Hoessein Obama en Hillary Clinton zijn lid van de Moslimbroederschap

 1. E.Eliveld zegt:

  Hoessain Obama is de anti-christ en wie hier aan twijfelen: jullie gaan krijgen wat je verdient.

  Like

 2. Marcel zegt:

  Inderdaad mijnheer Pennings, zo is het.

  Onze leiders zijn zeer zeker niet stom, achterlijk, of incompetent, maar ‘ze’ zijn ronduit kwaadaardig te noemen.

  Niet alleen Hillybabie en Obamadrama,
  er zijn er meer …

  Like

 3. Jan zegt:

  @Martien

  Obama’s ring: There is no god but Allah
  As a student at Harvard Law School, then-bachelor Barack Obama’s practice of wearing a gold band on his wedding-ring finger puzzled his colleagues.
  Now, newly published photographs of Obama from the 1980s show that the ring Obama wore on his wedding-ring finger as an unmarried student is the same ring Michelle Robinson put on his finger at the couple’s wedding ceremony in 1992.
  Moreover, according to Arabic-language and Islamic experts, the ring Obama has been wearing for more than 30 years is adorned with the first part of the Islamic declaration of faith, the Shahada: “There is no god except Allah.
  http://www.wnd.com/2012/10/obamas-ring-there-is-no-god-but-allah/

  Like

  • Martien Pennings zegt:

   Bizar!
   Bizar dat geen mainstream-medium dit ooit heeft opgepikt.
   Ik bedoel: helemaal niet bizar dat geen mainstream-medium dit ooit heeft opgepikt.
   Want die vegen alles onder het tapijt dat het fatsoen en Israël helpt of het Kwaad aan de kaak stelt.
   Is het een gefotoshopte hoax?
   Nee, hoogstwaarschijnlijk niet, want het past perfect in het hele plaatje.
   Ik denk niet dat we al aan het einde van onze verbijsterings-weg zijn.
   De verbijsterings-weg van degenen die hun gezond verstand nog bij elkaar hebben, dus.

   Like

 4. Roelf-Jan Wentholt zegt:

  Barack Obama September 2012 spreekt tot de wereld in de VN vergaderzaal: “The future does not belong to those who slander the prophet of Islam.”
  Dat zegt alles. Hij heeft het echt gezegd. Zie hier: http://www.youtube.com/watch?v=T6uZFSj_ueM
  Obama voegt dan nog wat plattitudes toe om een namaak evenwichtigheid aan zijn beschouwing te verlenen.

  Like

 5. Henk.V zegt:

  Je slaat de spijker op de kop, Martien.
  Wie bovenaan de video clip van Glenn Beck klikt komt uit op YouTube en daar vind je aan de rechterkant van de web pagina de nodige verwijzingen naar video’s over het Project dat hij zo scherp uit de doeken doet.

  Fascinerend om te beluisteren,

  Persoonlijk geloof ik dat Obama uit volle geloofsovertuiging de doelstellingen van de islam uitvoert en in alles wat hij zegt constant taqqya pleegt. Hillary Clinton wordt zonder twijfel op de een of andere manier zeer beloond voor haar toewijding aan de islamitische zaak.
  Zij is zeer intelligent, maar heeft haar ziel verkocht.Wij eenmaal op die weg is verliest elk overzicht in goed en kwaad en is in staat tot elke verdraaiing van feiten.
  Zelden zag ik zo’n begaafd persoon absoluut in de morele sloot belanden. De foto’s die hier van haar lichaamstaal werden getoond zijn alles zeggend.Clinton bevindt zich in het kamp van van Agt, de zwarte weduwe Gretta, Timmermans .allemaal gekochte mensen met een behoorlijke intelligentie die niet meer over een vrije wil beschikken en zich met hart en ziel inspannen om de islam van dienst te zijn en Israël van de kaart te vegen.
  Glenns wens is dat het grote publiek tot inzicht komt en zich gaat verzetten tegen de duivelse plannen die worden bekokstoofd.
  Dat is ook onze enige hoop!
  Daarom moeten we doorgaan met informeren, zelfs wanneer we af en toe teleurgesteld raken wanneer we ogenschijnlijk te weinig respons op onze inspanningen krijgen.
  ALLE omwentelingen in de geschiedenis werden voorafgegaan door het verspreiden van gedachten, opvattingen!

  Dat zal ook in ons geval gebeuren. Waar zoveel kwaad zich opmaakt om ons te overmeesteren MAG geen plaats worden ingeruimd voor gevoelens in de trant van ”er-is-niets–meer-tegen-te-doen!
  Er is nog nooit succes geboekt door middel van défaitisme !

  Like

 6. oogenhand zegt:

  “We run almost out of time.”

  Heeft Satan haast?! Ik dacht dat moslims alle tijd van de wereld hadden. Overigens heeft Obama op de MLK Bijbel gezworen terwijl de oorlog tegen terreur gewoon doorgaat. Dit wordt door velen godslasterlijk gevonden.

  Like

 7. luckybee zegt:

  Het verbaasd me niet dat die twee lid zijn van de Muslim broederschap. Ook Billy Clinton is een pro moslim idioot. Niet vergeten!!!

  Like

 8. Pingback: BOINNK!!! | Een forse beschuldiging, maar de tijd zal het leren

 9. friki zegt:

  Volharden in de strijd is belangrijk!

  Like

 10. M. Devrindt zegt:

  Al voor de WO II waren de economieën van de V.S. en Saoedie Arabië met elkaar verbonden, zo zeer zelfs dat de munt van laatst genoemd land in de V.S. geslagen werd.
  De Ford-Foundation, even anti-semitisch als de man waarnaar die is genoemd en de grote olie-maatschappien, hebben aan de wieg gestaan van het huidige Saoedie Arabië.
  Zonder de olie van Saoedie Arabië zakt de economie vanb de V.S als een plumpudding in elkaar.
  Vandaar dar de Aravieren alle eisen aan de V.S. kunnen stellen die ze willen, zeker als die eisen op de lange termijn gesteld kunnen worden.
  Ik bedoel dat ze niet kunnen eisen dat de V.S. Israel van de ene op de andere dag zullen laten vallen, maar zeker is dat de stemming in de V.S zo zeer georchestreerd wordt, dat die steeds meer, net als in Europa, anti-Israel zal worden.
  Ook zal het moeilijk worden in het na-obama tijdperk allerlei afspraken die met de Arabische landen zijn gemaakt terug te draaien, omdat anders de toch al bijna failliete Amerikaanse economie, in elkaar zal storten.

  Like

  • Henk.V zegt:

   @M.Devrindt

   Zou het niet kunnen zijn dfat u er van uitgaat dat de oliestroom vanuit het Midden Oosten onbeperkt zal blijven stromen?? En gaat u ook niet voorbij aan het feit dat de Verenigde Staten uit meer landen dan Saoedi Arabië olie betrekken,en daarenboven ook nog zelf over redelijke oliereserves beschikken? Daarbij komt ook nog dat men in de U.S.A, net als in veel westerse landen en in de ontwikkelde Aziatische industrielanden allang naarstig zoekt naar heel andere energiebronnen waarop auto’s zullen gaan rijden?
   Het tijdperk van de auto’s die op benzine, lpg of diesel rijden loopt over immers enkele decennia zeker af!
   En daarmee zal ook aan de chanterende en omkopende rol van de islamitische olieleveranciers drastisch veranderen..
   Dat zou mede kunnen verklaren waarom het tempo om de wereld in de greep te krijgen van de islam de laatste jaren drastisch is opgevoerd.
   De omkopers en chanteurs weten misschien zelf het beste dat aan hun gouden jaren zeker over enige decennia zullen aflopen.

   Er MOET een relatie bestaan tussen. het opvoeren van allerlei vormen van jihad en het besef dat men, als men het ijzer nu niet smeedt, de mogelijkheid tot verovering is verkeken.

   Men zegt altijd dat de Arabieren alle tijd van de wereld hebben, maar bij het beeld dat iik boven schets gaat dat verhaal beslist niet meer op.

   Indien de Arabische landen werkelijk worstelen met de gedachte dat aan hun ogenschijnlijk onbeperkte middelen om invloed uit te oefenen toch binnen een overzienbare tijd een einde komt, dan zou veel van de geforceerde drang om de macht te grijpen wel beter verklaard zijn.

   Wat voor de Amerikanen opgaat is ook voor ons van toepassing; elk land dat zich wil redden MOET zich onafhankelijk maken van islamitische olie leveranties.

   Like

   • Henk.V zegt:

    Correctie:

    Door te veel woordherschikking loopt deze zin niet meer:

    ”De omkopers en chanteurs weten misschien zelf het beste dat aan hun gouden jaren zeker over enige decennia zullen aflopen.”

    Dat moet zijn:

    ”De omkopers en chanteurs weten misschien zelf het beste dat aan hun gouden jaren zeker over enige decennia een einde zal komen.”.

    Like

 11. Petrossa zegt:

  Zo zag hillary er 300 jaar geleden uit. Wel erg flatteus.

  Like

 12. effe kijken zegt:

  huh, had een reaktie geplaatst en nu issie weg!!
  nog maar een keer….wat een nepfoto met dat bordt, van het knullige knip en plakwerk………

  Like

 13. louis-portugal zegt:

  Goed artikel met dito reacties.
  Ik schrik even van die link van dgneree over over die nieuwe CIAman.
  Het wordt echt gezellig in de westerse wereld.

  Like

 14. Niek Verheyen zegt:

  Ik vrees al geruime tijd dat er een drone gereserveerd is voor Geert Wilders in opdracht van Barack Hussein Obama. Wellicht is de kans groot dat het alleen nog maar wachten is op een signaal van van Rompuy.

  Like

 15. Jan zegt:

  Dr. Ben Carson speaking to the White House prayer breakfast
  Een zure Obama die te horen krijgt dat zijn politiek van politiek correctheid en staatsinmenging op de vuilnisbelt hoort al wordt dit woord dan wel niet gebruikt

  Schandalig volgens de communisten, niemand levert kritiek op Chicago Jesus, de Verlosser
  http://www.breitbart.com/Breitbart-TV/2013/02/10/Dem%20Rep%20Attacks%20Doctor

  Like

  • Scarlatti Bombatti zegt:

   ja dit is grandioos! DEZE man had President vd USA moeten zijn, obama’s klus gaat steeds zuurder worden naarmate Dr Ben Carson aan het woord is! Wàt een màn! Gewèldig!

   Like

 16. Seculiere zegt:

  Ik heb in een reportage gehoord dat onder Obama 8 keer met drones meer moslims zijn gesneuveld dan bij Bush…is dat dan wel een moslim?hij is voor Homorechten zijn vrouw en dochters zijn meer in beeld dan bij de andere presidenten….niet echt moslim gedrag toch?

  Like

 17. dgneree zegt:

  Seculiere, is wat er in Syrië gebeurt geen echt moslimgedrag? Of de manier waarop Khadafi doodgemarteld werd?

  Like

 18. Martien Pennings zegt:

  En dan zijn er nog maar een paar namen bekend geworden van Moslimbroederschap-infiltranten in de regering Obama: https://ejbron.wordpress.com/2013/03/02/info/
  Nou, ja . . . . . infiltranten is niet het goede woord . . . . . . ze zijn gewoon qualitate qua uitgenodigd. Het is meer de hele Amerikaanse samenleving die geïnfiltreerd is.

  Like

 19. Scarlatti Bombatti zegt:

  Ik denk dat de mossels idd hààst beginnen te vertonen en volgens mij zou dat kunnen komen omdat hen duidelijk wordt dat steeds meer mensen door beginnen te krijgen wàt die islam is en wàt die beoogt. De mossels vrezen een opstand voordat zij de boel hebben ‘overgenomen’! Ik hoop dat ‘onze mensen’ dàt ook weer doorhebben en eindelijk begrijpen dat de tijd voor de REVOLUTIE NU is!

  Like

 20. Pingback: Achter Moslimbroeder Obama’s anti-Israël-politiek staat het islamofiele ploertje Benjamin Rhodes | E.J. Bron

 21. Pingback: Wat moet Europa doen in Syrië? Open Brief van pater Daniël Maes aan Herman van Rompuy | E.J. Bron

 22. Pingback: Bert Anciaux pleegt cultuurverraad, dus hoogverraad in het kwadraat | E.J. Bron

 23. Pingback: De vrijlating door Israël van Palestijnse terroristen en het gezicht van De Nieuwe Jodenhaat (opgedragen aan Bart Schut) | E.J. Bron

 24. Pingback: De waanzin is aan de macht, ook in Amerika | E.J. Bron

 25. Pingback: NOS-journaal: islamofilie, Israëlhaat, incompetentie | E.J. Bron

 26. Pingback: Atheïst Dirk Verhofstadt blijkt een linkse christen en bezig de islam te faciliteren | E.J. Bron

 27. Pingback: Obama: Moslimbroeder, antisemiet en peilloos arrogant | E.J. Bron

 28. Jan zegt:

  Leuk om te weten: Bill Clinton haat Obama

  Outwardly, they put on a show of unity — but privately, the Obamas and Clintons, the two power couples of the Democrat Party, loathe each other.

  “I hate that man Obama more than any man I’ve ever met, more than any man who ever lived,” Bill Clinton said to friends on one occasion, adding he would never forgive Obama for suggesting he was a racist during the 2008 campaign.

  The feeling is mutual. Obama made excuses not to talk to Bill, while the first lady privately sniped about Hillary.

  Inside the jealous feud between the Obamas and ‘Hildebeest’ Clintons
  http://nypost.com/2014/06/21/inside-the-jealous-feud-between-the-obamas-and-hildebeest-clintons/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s