Iraanse burgers scanderen op revolutie herdenkingsdag: ”Dood aan Amerika” en ”Dood aan Israël”

Screenshot_12

Niets nieuws hier. Ze doen dit ieder jaar. Maar stel je eens voor dat Amerikanen of Israëliërs omgekeerd in dezelfde grote samenscholingen het uitschreeuwden ”Dood aan Iran”. De dag van vandaag echter is er door het in zwang zijnde multicultureel relativisme een nieuwe vorm van gemaskeerd racisme ontstaan, waarin moslims aan een lagere morele standaard  gebonden zijn dan ieder ander.  Ik zeg, laten we iedereen aan dezelfde morele standaard meten en deze genocidale bloeddorst voor niet meer en minder veroordelen dan dat wat het is. 

Honderdduizenden mensen marcheerden op zondag 10 februari door Teheran en andere Iraanse steden, luidt roepend ”Dood aan Amerika”, hiermee hun 34ste verjaardag van de islamitische revolutie herdenkend, die de door Amerika gerugsteunde Sjah verdreef.

In de hoofdstad wuifden groepen Iraniërs met vlaggen en portretten van de revolutionaire leider Ayatollah Ruhollah Khomeini terwijl ze naar het monumentale  AZADI ( vrijheid) plein liepen tijdens de door de Iraanse overheid gesteunde bijeenkomst die gezien kan worden als een van de hoekstenen van het huidige regime.

Betogers riepen ook ”Dood aan Israel” en ”Dood aan Amerika” tijdens hun gang naar het plein, sommigen wuifden met posters met de afbeelding van opperste leider Ayatollah Khamenei, terwijl van president Ahmadinejad verwacht werd dat hij een toespraak hield.

Iran houdt gelijksoortige bijeenkomsten door het hele land, speciaal in grote provinciesteden zoals Mashad, Isfahan en Kerman…..

Bron:

http://www.jihadwatch.org/2013/02/iranians-on-revolution-day-chant-death-to-america-death-to-israel.html

Robert Spencer

Vertaald uit het Engels door:

Guus

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Iran, Islam, Israël, VS. Bookmark de permalink .

6 reacties op Iraanse burgers scanderen op revolutie herdenkingsdag: ”Dood aan Amerika” en ”Dood aan Israël”

 1. baksteen zegt:

  Moeten we ook maar eens gaan doen op 5 mei, ook bevrijdingsdag…
  Moeten we wel een groot bord meenemen anders kunnen alle namen er niet op.

  Like

 2. Tante Poes zegt:

  gewoon met zijn allen nu naar Den Haag. Vlag van Iran mee en dan ritueel verbranden onder het roepen van “dood aan Iran”. Wellicht worden we opgepakt en anders in ieder geval aangeklaagd voor discriminatie.

  Duidelijk is dat we de Slag bij Wenen nu, na vele jaren, toch nog verliezen.

  Like

 3. Martien Pennings zegt:

  Je hebt het werk weer gedaan dat onze mainstream-media laten liggen, Bert.
  Nee, beter . . . . eh . . . . érger: het nieuws gebracht dat onze mainstream-media bewust laten liggen, bewust verzwijgen.

  Like

 4. Martha N zegt:

  Uiteraard wordt dit niet in onze media vermeld, past niet in het politieke straatje.
  Maar getroost, binnenkort kennen wij geen onderscheid meer tussen allochtonen en autochtonen, onze regering wil deze begrippen verwijderen… we zijn allen gewoon Nederlanders. Probleem opgelost. Dus wanneer er gedanst wordt in de straten en met vlaggen gezwaaid, als protest tegen Israel, of welk ander land dan ook, zijn dit allemaal Nederlanders.

  Like

 5. Zeker zal dit niet in het straatje van de MSM passen. Het volk mag immers niet bekend worden met dergelijke feiten en uitspraken. Het is toch de ‘ideologie van de vrede’? Breek me de bek niet open. In een dorp verderop sjouwen ook al van die jurken rond die je alleen maar smerig en vuil kunnen aankijken. Er komt een dag dat dat het helemaal fout gaat!

  Like

 6. louis-portugal zegt:

  Ziekmakend die islamisering door het niet vermelden van dat soort acties.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s