PLANET EUSSR

Colloquium ‘Pro Europa dus tegen deze EU’ –  College van Thierry Baudet in Vlaanderen d.d. 04 december 2012

Ter aanvulling een uitstekend artikel op de Amsterdam Post: ‘Zit u klaar met pen en papier, juffrouw Wouke? Het Europese drama in Jip en Janneke-taal’.

View original post

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op

 1. wim van rooy zegt:

  Het zou goed zijn, mochten ook de andere sprekers op dit colloquium aan bod kunnen komen.

  Like

 2. bobzelf zegt:

  En er is niemand van de 135 landverraders , zakkenvullers, baantjesjagers , andre van duyn imitatoren , referendum specialisten D 66, onze Pinokkio , onze nog niet uit de kast gekomen M.P. ( kan de deur niet vinden ) Eussr aanhangers , in Den Haag , die dit willen weten !
  Die ongewassen viezerik van de PvdA heeft toch tijd zat om dit te lezen , als je je nooit douched dan wel je haar wast ???
  Nivelleren is een feest , NOU VIEZERIK, DOUCHEN OOK EN NIET ALLEEN MET KERSTMIS !!

  Is er ook maar iemand die Geert Wilders ( en nigel Farage ) de laatste jaren ook maar op 1 leugen heeft betrapt ???
  Nee hee !!!!!!!!!!

  Dus kom op allemaal , blijven stoken , en vergeet niet uw kennissen en vrienden , uw vijanden , en collega’s http://www.brugerforumeu.nl te laten tekenen !!

  Kom op nou allemaal , het begin is er !!!

  Like

 3. luckybee zegt:

  Ik ben ook tegen de EU zo als het nu in elkaar zit.Ik heb op TV Buitenhof angezien. Timmermans liegt als hij alleen zijn mond open doet.Zelfs de jongeren nauwelijks droog achter hun ooren beginnen ook al te liegen net als de profies.Hij zei dat alleen de SP zijn de echte oppositie. Heeft die kloyo nooit van de PVV gehoord of Geert Wilders?

  Like

 4. Ben zegt:

  Als Baudet nou eens zou beginnen met het beter leren hanteren v/d NLse taal. Hij doet het al heel behoorlijk voor een Fransman, echter niet voldoende om mij te overtuigen. Maar veel overtuigender dan zijn betoog mag klinken, vind ik het gegeven, dat er tot nu toe nog slechts 13100 handtekeningen zijn geplaatst tav een mogelijk referendum. Word het zo langzamerhand niet de hoogste tijd om toe te geven dat de inwoners van dit land erom smeken te worden overgenomen door welk ander onzinnig land dan ook?.

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Dhr. Baudet heeft volkomen gelijk. Terug naar de vorm van voor de vermaledijde EU en wel naar de EEG vorm. De EU maakt ons allemaal straatarm!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s