Athene moet grote moskee bouwen

Screenshot_24

Het bankroete van EU-gelden afhankelijke Griekenland bouwt de eerste moskee van Athene. Athene wil echter geen Turkse bemoeienis.

Bijna lijkend op een groot vooropgezet plan schieten bouwplannen voor moskeeën in Europa uit de grond. In Kopenhagen zal, ondanks verzet van de bevolking, een grote moskee met 20 meter hoge minaretten ontstaan.

De Beierse hoofdstad München dient op wens van de stadsraad, onder de bezielende leiding van burgemeester Ude, het Centrum voor de islam in Europa, München (ZIE-M) te krijgen. Lange tijd onder uitsluiting van het publiek gepland, dient midden in München onder leiding van imam Bajrambejamin Idriz uit Penzberg in Oberbayern, die o.a. op verdenking van titelbedrog en contacten met radicaalislamitische kringen van zich deed spreken, het ZIE-M te ontstaan.

Aan de burgers wordt niets gevraagd, noch in München noch in Keulen

Ook hier ontstaat massaal verzet tegen de moskeebouw met een daarbij behorend cultuurcentrum. Al meer dan een jaar lang formeren zich burgerinitiatieven om via een burgerreferendum de inwoners van München zelf te laten beslissen of er een 6000 m² groot bouwwerk, financieel vooral gesteund door het streng islamitische Qatar, gebouwd moet worden. Een van de plaatsen voor de bouw van het ZIE-M was tot nu toe het Stachus terrein.

De “Süddeutsche Zeitung” berichtte vorige zondag dat volgens burgemeester Ude het ZIE-M daar niet meer gerealiseerd zou kunnen worden. Uit veiligheidsredenen. Ude en de derde burgemeester van München, Hep Monatzeder (Groenen), hadden aan de rand van de Münchener veiligheidsconferentie een ontmoeting met de Minister van Buitenlandse Zaken van Qatar. Deze had zijn welwillendheid tegenover het project bekend gemaakt.

Screenshot_25

DITIB Centrale Moskee in Keulen

Tegen de centrale moskee in Keulen, het grootste moskeeëncomplex in Duitsland, waarvan de bouw op dit moment vanwege bouwgebreken bijna stil ligt, bestond vanaf het begin verzet. De opdrachtgever is hier de Turks-islamitische DITIB. Deze autoriteit ressorteert rechtstreeks onder de Turkse minister-president Erdoğan. De afgelopen jaren zou te zien zijn dat de DITIB in extreme mate door radicale islamieten gedomineerd zou worden.

Druk uit Brussel: Grieken moeten moskee bouwen – betaald met EU-gelden

Het bankroete Griekenland plant met EU-geld eveneens een moskee voor Athene. Dit gebeurde vooral op druk van Brussel. Sinds 2010 wordt er vanuit Brussel door de mensenrechtencommissaris van de Raad van Europa samen met de Europese commissie op gehamerd dat meerdere tienduizenden illegaal in het stedelijk gebied Athene levende migranten uit islamitische landen (overwegend Irakezen, Egyptenaren, Pakistani en Afghanen) nog steeds geen eigen moskee in Athene hebben. Omdat Griekenland niet over eigen financiële middelen beschikt waarvan het islamitische bouwwerk in de hoofdstad Athene gebouwd zou kunnen worden, wordt er een greep in de EU-potten gedaan – via omwegen dus mede door de Duitse belastingbetaler betaald.

De Griekse regering weigert echtere iedere inmenging van de Turkse regering. Financiële steun zou men in geen geval willen aannemen, aldus de plaatsvervangende Griekse Minister van Buitenlandse Zaken Constantinos Tsiaras. Athene zou een van de weinige Europese hoofdsteden zonder moskee zijn, men zou echter niet ingaan op een samenwerking of afspraken met Turkije. De moskee zou geen minaret krijgen en het grondstuk waarop hij gebouwd wordt blijft in handen van de Griekse staat.

Het bouwproces dient door vijf Griekse en twee islamitische vertegenwoordigers begeleid te worden. De imam zal ook ingezet worden door het Griekse Ministerie van Onderwijs.

Islamitische kazernes

De grootste criticus van het geplande grote project is de metropoliet Seraphim uit Piraeus, een hoge hoogwaardigheidsbekleder van de Grieks-orthodoxe kerk. Seraphim ziet bij de huidige onzekere economische en politieke situatie door de onbeperkte instroom van de Turken en andere moslims naar Athene een grote bedreiging voor de sociale vrede.

De bouw van het moskeeproject, Seraphim noemde het een “islamitische kazerne”, zou verhinderd moeten worden, omdat dit een project van de nakomelingen van de kruisvaarders en Turkenvrienden uit Brussel zou zijn. Een groepering, met o.a. bisschoppen, academici en legerofficieren, is ook een initiatief tegen het parlementsbesluit gestart om een moskee in Athene te bouwen.

Screenshot_26

Bisschop Sepharim uit Piraeus is tegen de bouw van de moskee in Athene

Turkenjuk

De Grieken kijken terug op een lange en droevige geschiedenis van onderdrukking en geweld door de Turken. De 400-jarige Turkenheerschappij over het huidige Griekenland, de Turkse invasie van Cyprus en gebiedsaanspraken van Turkije in de Egeïsche Zee zijn er de oorzaak van dat slechts heel weinig Grieken positief op islamitische stromingen reageren.

De tijd van het Ottomaanse rijk wordt in de moderne Griekse nationale geschiedenis vaak Turkokratia (“Turkenjuk”) genoemd. De bouw van de grote moskee in Athene onder controle van de Griekse staat en Brussel dient een kleine stap in richting verzoening en democratie te zijn.

Het blijft echter de vraag of Griekenland op dit moment geen belangrijkere problemen heeft dan de realisatie van een islamitisch godshuis.

Bron:

http://www.blu-news.org/2013/02/11/athen-muss-grosmoschee-bauen/

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Appeasement, Christendom, Dhimmitude, EU, Griekenland, Islam, Moslims, Turkije. Bookmark de permalink .

21 reacties op Athene moet grote moskee bouwen

 1. Godgeklaagd, ik heb er geen woorden meer voor, opstand, revolutie moet er komen en de PVV moet duidelijker worden in zijn bewoordingen over het gevaar vd islam en de eu uiteraard… want van ONS belastinggeld wordt notabene in Athene weer een haatkeet gebouwd waar de plannen in gesmeed worden ons allen uit te moorden want dàt is het wat ons te wachten staat!!!

  Like

 2. In opdracht van de EUSSR worden overal de lokale bevolkingen gedwongen om dit soort haatkazernes te tolereren. Probeer het eens andersom? Ik denk dat je dat wel kunt vergeten. Het is al eeuwen lang een soort van éénrichtingsverkeer geweest wat betreft de islam en de pogingen daarvan om overal voet aan de grond te krijgen. En dan te bedenken dat dit ook nog eens wordt gefinancierd door radicale moslim-organisaties die steeds vaker middels stro-figuren een steeds dikkere pap in de lokale politiek hebben (gekregen, mede door de pusherij van de EU vazallen).

  Het is en blijft een gevaarlijke ontwikkeling en het laat duidelijk zien dat koste wat het kost dit soort haatkazernes gebouwd worden onder toeziend oog van de lokale overheden welke puur op eigen lijfsbehoud uit zijn. Ga er maar gevoegelijk vanuit dat lokale politicie behoorlijk onder druk worden gezet (lees: geïntimideerd) om maar vooral toestemming te geven of het eventuele bestaande bestemmingsplan aan te passen om zo die verwenste islamistische haathokken alsnog te kunnen laten bouwen. en dan gebeurt het bouwen ook nog eens door buitenlandse en voornamelijk Turkse bedrijven.

  Dit is niet alleen in Griekenland zo, maar overal op het Europese vasteland zie je dezelfde problematiek met betrekking tot het bouwen van dit soort walgelijke objecten met opstaande piemels welke ze minaretten noemen. probeer zelf maar eens een antenne te plaatsen op een mast van diezelfde hoogte. Moet je eens kijken wat voor ellende je moet doormaken voordat je genieten kan van je recht op vrije nieuwsgaring zoals vastgelegd is in Artikel 10 van het Verdrag van Rome… En dan kunnen zij door middel van intimidatie en onder druk zetten van lokale politici vrij eenvoudig een tenminste 20 meter hoge haat-pik neerpoten? Kom op zeg!

  Like

 3. Avidia zegt:

  Wat toch verschrikkelijk, alles moet wijken voor de Islam, ik word er beroerd van, en alleen door de olie en de z.g. ” hooggeplaatsten” onder ons die geïnvesteerd hebben in olie, alles gaat naar de knoppen vanwege die rot olie. Alsof de Islam de nieuwe religie geworden is, al de oude waarden worden door de wc gespoeld, overal!!!!

  Like

 4. luckybee zegt:

  Hierin het Westen heeft Karel Martel de arabieren zo’n nederlaag bereidt ,da ze tot de dag van vandaag nooit meer teboven waren gekomen. Wij hebben de alleraatste Khalief,Abdulrachman al Sidiqi gedood, in de slagt bij Poitiers.Nooit vergeten!!!!

  Like

 5. Martien Pennings zegt:

  Als ik die moskeeën zie in het Westen, krijg ik vaak de indruk van een soort agressieve krab: dat lijf met dat schild (de koepel) en dan die poten (minaretten) gekromd omhoog klaar om toe te grijpknipscharen.
  Bij bovenstaande foto heb ik ook zoiets, maar het zou ook een agressief met een helm bedekt smoel kunnen zijn.
  Ik bedoel zo’n helm met zo’n ijzeren neus-stuk.
  Gepantserde schouderstukken zijn ook aanwezig.
  Ben ik nou de enige die dat ziet?

  Like

  • Martien Pennings zegt:

   En dan vergeet ik Erdogan van Turkije natuurlijk nog die zelf de koepels en minaretten van de moskeeën met respectievelijk helmen en bajonetten heeft vergeleken.
   In de vergelijking hier boven vergeet ik bovendien dat je inderdaad naast die helm met neusstuk en die gepantsrerde schouders die speren omhoog ziet steken

   Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Ik hoop dat de Grieken TEGEN de bouw van dit HAATPALEIS blijven. Het is sodedju van de gekken, dat van ONS BELASTINGGELD mosketen worden gebouwd. Het bewijs dat de EU een zeer vileine. tegen de eigen bevolkingen, gerichte MAFFIA BENDE is!

  Like

 7. Roelf-Jan Wentholt zegt:

  Al die moskeeën moeten op een dag weer worden afgebroken.

  Like

 8. Jan zegt:

  Korankraftwerk.

  Like

 9. Jan zegt:

  Griekenland spendeert €100.000.000 aan Formule I racebaan

  Despite data showing Greece is heading for its sixth year of recession, the government is pushing ahead with constructing the track in Xalandritsa, near Patras.

  The total cost of the project will be €94.6m (£75.6m) and it is hoped the circuit will be able to host a Formula One race in the future.
  http://www.telegraph.co.uk/finance/financialcrisis/9580361/Greece-to-spend-almost-100m-on-building-F1-track.html

  Henryk M. Broder:
  De redding van Griekenland is slechts in scene gezet
  Die Milliarden, die Griechenland “zur Verfügung” gestellt werden, kommen so am Bestimmungsort an wie einst die “Titanic” im Hafen von New York. Sie werden nur hin und her geschoben, von einem Konto aufs andere, von einer Bank zur nächsten, um die den Griechen gewährten Kredite zu refinanzieren und damit den Zusammenbruch nicht etwa der griechischen Ökonomie, sondern der Banken zu verhindern.
  http://www.welt.de/wirtschaft/article112320492/Die-Rettung-der-Griechen-ist-nur-eine-Inszenierung.html

  Like

 10. M.A.L. Sion zegt:

  Schandalig dat uit de mede door ons gevulde EU-pot een moslim-kazerne in het door fraude bankroete Griekenland wordt gebouwd. Ook dit is een reden om zsm de EU te verlaten.

  Like

 11. Zoals al eerder is gemeld door velen, zal het door de Europese bevolking opgehoeste belastinggeld nimmer daar komen waar het nodig is/was. En dit is wellicht nog maar het topje van de welbekende ijsberg. Het verdwijnt in idioterie projecten. De Griekse bevolking staat het water aan de lippen en ondertussen worden er voor vele miljoenen Euro’s aan projecten gestart die totaal niets te maken hebben met het aanslingeren van de neergaande economie. Het geld gaat naar banken en naar instellingen die graag mogen schuiven met geld wat helemaal niet van/voor hun is!

  Like

 12. koloth zegt:

  Ja het is ongelovelijk allemaal.
  Gister gelezen dat alle kipprodukten in Nederland halal geslacht zijn, want dat is goed voor de export.
  Verder een artikeltje over een Turks reintergratie burootje onder leiding van een PvdA Turk met alleen een paar Turks sprekende criminelen in dienst, die 500.000 subsidie krijgen.
  Een normaal mens zou dit allemaal niet geloven en toch is het zo, wat gaan we doen ? Niets ? O……..

  Like

 13. Makropoelos zegt:

  Het is natuurlijk wel zo handig dat Mario Drahgi aan de geldkraan zit van het ECB in Brussel. Deze zelfde Mario Drahgi en Mario Monti waren als adviseurs van de Goldman Sachs Bank betrokken bij fraudeleusen bankhandelingen om Griekenland in de EU te wurgen. Dit had nooit mogen gebeuren!! Maar de Bilderberg vazallen in Brussel zoals Barosso en van Rumpuy, VanderHofstadt enz enz die gehoorzamen “The Steering Committee” van de Bilderberg Groep! Waar ook weer de Goldman Sachs Bank veel invloed heeft.

  Dus die Moskee in Athene gaat er wel komen, ik ben namelijk steed meer overtuigd det de Bilderberg Groep ook niets tegen hulp van de islam heeft om de door hun voorgenomen chaos in Europa te versnellen.
  Mijn intuitie laat mij denken aan Beatrix en Erdogan. Beatrix en Qautar, Batrix en Brunei. En Beatrix is met haar zoon lid van Bilderberg. Waar zou ze voor kiezen als het om de belangen van Shell gaat? Nederland of deze islam landen? In Nederland daar zit geen olie er lopen alleen 16 miljoen naive en zelfs domme Nederlanders rond.

  Wie weet hier meer van? Laat het weten op dit forum.

  Like

 14. Ik hoop dat een groot aantal Grieken inmiddels wakker is geworden en ook daar gaat dreigen met het in de hens steken van dergelijke haathutten. Maar dat het niet bij dreigen alleen blijft. De daad bij het woord voegen werkt uitstekend, dat hebben de islam-schreeuwers al zelf uitgevoerd. Het wordt tijd dat het nu eens de andere kant op gaat werken!

  https://ejbron.wordpress.com/2013/02/17/gb-moslims-zien-af-van-moskee-omdat-men-sowieso-gedreigd-had-deze-in-de-fik-te-steken/

  Like

 15. Robbert zegt:

  Bisschop Sepharim is een zeer verstandig man. Hij ziet het grote gevaar van de islam ideologie. Hij weet net als zoveel andere Grieken wat de bezetting door de Ottomanen voor ellende heeft opgeleverd. Het was in die tijd zelfs verboden een kerkklok te luiden (om dat te verhinderen roofden deze barbaren gewoon alle klokken) en pleegden dagelijkse terreurdaden tegen de Grieken. In de diverse musea op o.a de eilanden Kos, Kreta, Zakynthos is de toenmalige islamitische bezetting goed in kaart gebracht en indien jullie die eilanden bezoeken is het heel goed hier kennis van te nemen. Vooral die eilanden hebben ondervonden hoe moslims te werk gaan door hun allah op te dringen. Dat ging wel in de trant van: niet goedschiks….. dan maar kwaadschiks.

  Like

 16. louis-portugal zegt:

  Idd. Martien, we hebben hier in de rijstvelden van die kleine paarse zoetwaterkreeftjes, waar overigens bijna geen vlees in zit, dus niet de moeite waard om ze te koken en te eten.
  Als je in hun buurt komt steken ze meteen hun schaartjes open omhoog.
  Ik zal nu als ik ze weer zie telkens denken aan de agressieve islam en marokkaantjes.

  Schandalig die stimulans om gemeenschapsgeld in een ideologie te steken tegen de zin van de grote massa van de bevolking.

  Like

 17. Tom Hendrix zegt:

  @Robbert 12.07. uur. Dat klopt Robbert! Vorig jaar in september op Kreta geweest, en tijdens een excursie gehoord, hoe de Turken daar huis hebben gehouden. Vrijheidstrijders werden door deze muzelmannen levend gevild en onthoofd! En dat klotevolk hebben we nu massaal hier!

  Like

 18. bobzelf zegt:

  Nou mijn kennissen en vrienden kennende in Athene !!!
  Dit is n.l. het land waar in 490 B.C , de grieken met 12.500 strijders op de vlakte van MARATHONAS , 100.000 PERZEN IN DE PAN HAKTEN , EN ZO NIET , VERZOPEN HEBBEN IN DE MOERASSEN ALDAAR !!
  Ik ga U op een briefje geven , dat die gedrocht er niet komt, dan wel niet lang zal staan !!
  Griekenland, waar de bevolking WEL BOOS IS , en niet naar Boer zoekt Vrouw zit te kijken !!!!!!!!!!!!!!!!!
  Daar loopt echt NIEMAND , van de griekse regering nog over straat , om effe een boodschappie te doen, whahahahahaha
  Nee , die worden ter plaatse gelynched dan wel opgehangen !!
  Mooi systeem , moeten we hier ookj snel voor zorgen !!
  Dan hebben die 135 landverraders wat meer tijd om zich te verdiepen in :

  HET GEKKENHUIS BRUSSEL MET ZIJN ONGEKOZEN DICTATORS !!!

  Like

 19. Pingback: Druk van de EUSSR: Athene moet moskee bouwen | Golfbrekers

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s