De recessie is nog lang niet voorbij. We zitten dieper in de schulden dan ooit!

Screenshot_12

De Nederlanders (net zoals in andere landen, maar wij wonen nu eenmaal hier) worden gemanipuleerd. We worden tot werkslaaf gemaakt om andere landen (voor een groot deel ons vijandig gezinde landen) te voeden en te ondersteunen. Jawel, maar dat voeden kunnen we vergeten! Het enige dat we voeden is de aankoop van wapens om ons te vernietigen.

We worden uitgezogen, daardoor kwetsbaarder. De media manipuleren (in opdracht van de overheid) de werkelijkheid en Pauw en Witteman zijn de godheden die de waarheid spreken.

Eigen initiatief en gedachten vallen weg, men is moe, wil met rust gelaten worden… Werkt, kijkt tv, kinderen computer en alles pais en vree… Aan de meeste mensen gaat het volledig voorbij wat er plaatsvindt. Misschien heb ik het fout allemaal. Hoelang nog voor we zekerheid hebben?

Ik hoop het niet meer mee te moeten maken. Maar ik leef niet alleen. In ieder geval zijn we verder weg dan ooit van de oplossing van geldelijke problemen. Zullen ook nooit uit de crisis komen, wanneer het zo doorgaat.

Regering>EU>Banken> Mensen vergeet niet dat U de Staat bent, dat U de regering bent. ALLE geld dat door de STAAT en de EU… EN de banken verkwist wordt, is van U! De bank is er voor U en door U! Regeringsleiders zijn er voor U en door U! De EU is er voor U en door U!

DE EU BESTAAT ALLEEN DOOR U!

U werkt ervoor… U kunt allen een rijk leven leiden, wanneer U NEE zegt tegen al die verkwistingen, het is van U en U hebt het RECHT om NEE te zeggen! Laat U dit recht niet ontnemen door de EU met haar dreigementen!

BANKEN EN HUN PROBLEMEN

NEDERLAND NOG STEEDS IN RECESSIE

SNS REAAL BANK

Screenshot_9

Amper 14 dagen geleden werd er een streep getrokken door ongeveer 300 miljoen aan aandeelhouderswaarde en 1 miljard aan achtergestelde leningen. Weg geld van de kleinere beleggers, geen extra centjes meer voor de oude dag. Jeroen Dijsselbloem had er geen enkele moeite mee om dit besluit te nemen. Reeds maanden was bekend dat de SNS Reaal het zwaar had, maar de investeerders hielden vertrouwen, ten onrechte. Achter de schermen werd hard gewerkt aan de voorbereidingen van het gebeuren, zoals op 1 februari openbaar werd gemaakt, een zwarte dag voor velen. Ik vraag mij af hoeveel politici hun geld hebben verloren? In ieder geval hebben zij, door interne informatie, alle tijd gehad hun eventuele belangen veilig te stellen.

Alweer een strop, niet alleen voor de kleine investeerders maar ook voor de Staat. En de Staat bent U, want het is uw geld waar de Staat mee werkt. Ook nu moet de burger weer de portemonnee trekken, want ergens moeten de kosten van overname van de SNS door de Staat vandaan komen. Buiten hetgeen de kleinere beleggers en andere investeerders nu kwijt zijn, wordt opnieuw een extra bijdrage van hen gevraagd zowel als van de burger die totaal onschuldig is aan het instorten van de SNS.

Al deze extra miljarden, door verlies van gelden en overnamekosten, komen uit de geldbeurs van de burger. De hoge bonussen uitbetaald aan hen die hier geen recht op hadden, werden niet teruggevraagd. Door de TOP mensen werd de bank naar de afgrond gebracht, waarvoor zij een rijkelijke beloning ontvingen!

Screenshot_10

Het is niet nieuw, mag ook niet uitgesproken, want “Big Brother” let op je, maar de grootste dieven worden beloond. Wie een wanbeleid voert, gaat weg met een gouden handdruk, tenminste wanneer je in de juiste kringen verkeert.

HET IS NIET ALLEEN DE SNS REAAL BANK, DIE PROBLEMEN HEEFT

Het gaat steeds slechter in Nederland in plaats van beter en hoe kan het ook anders met de verplichte miljarden extra en extra, die het Nederlandse volk op moet hoesten aan de EU.

En de EU maar doorgaan met zinloos geld verspillen aan zinloze doelen.

Ook in andere landen verkeren banken in problemen.

Leren ze het dan nooit?

Zo las ik het volgende artikel in Nu Nederland:

http://www.nu.nl/schuldencrisis/3180182/slechte-leningen-bij-banken-lopen-snel-op.html

Slechte leningen bij banken lopen snel op. Het totale bedrag aan slechte leningen dat banken in de eurozone hebben uitstaan, is in een jaar tijd met 9,5% toegenomen en nadert de 1 biljoen euro! 1 BILJOEN EURO!

Dat blijkt uit een berekening die onderzoeks- en adviesbureau Ernst & Young maandag heeft gepubliceerd.

Sinds het oprichten van de Europese Unie met de eenheidsmunt de euro is het nog nooit zo slecht gegaan met de economie. Vroeger moesten landen voor zichzelf zorgen, nu moeten slechts enkele landen (in ieder geval Nederland en Duitsland) alle arme landen op de been houden…

Screenshot_11

1 Januari 2002 werd de euro officieel ingevoerd. Vooruit denkende mensen zeiden: NU gaat het grote plukken beginnen. Sinds de invoering van de euro en de dominante EU-leiders is het rap bergafwaarts gegaan met de opgebouwde welvaart in Nederland.

In augustus 2007 begon de economische crisis. Wouter Bos (en partijgenoten) zei dat deze aan ons land voorbij zou gaan, met Nederland was niets aan de hand. Nu hoor je ze daar niet meer over, mensen vergeten snel. In ieder geval is de crisis wel aan Wouter Bos voorbij gegaan!

We leven nu in 2013 en de crisis is nog lang niet voorbij, het lijkt erop dat deze alleen maar erger wordt en is dat vreemd te noemen? De werkende Nederlander levert zoveel geld aan de EU- bijdrage, dat ze vele arme landen kunnen onderhouden. Een klein landje zoals Nederland, veel te vol met mensen uit allerlei landen die een ticket voor life hebben gekocht, niemand wil meer weten wat ook dit allemaal kost. En Brussel zegt, nog meer… jullie mogen niemand weigeren, nog meer anders een boete.

Is het vreemd te noemen dat we met al deze molenstenen om onze nek niet uit de crisis komen?

Screenshot_13

Nederland weer in recessie:

http://www.nu.nl/economie/

Deutsche Bank duikt diep in het rood.

Te lezen in de Volkskrant van 31 januari 2013

http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2680/Economie/article/detail/3386184/2013/01/31/Deutsche-Bank-duikt-diep-in-het-rood-na-herstructurering.dhtml

Het netto verlies van de Deutsche Bank kwam uit op 2,17 miljard euro. Het concern is bezig 2000 banen te schrappen, dus door wanbeleid kunnen 2000 mensen de straat op. Dit wanbeleid is echter wel betaald met geld van de bevolking! Maar er wordt driftig bezuinigd want lees het volgende bericht: Deutsche Bank beperkt bonussen en betaalt dit jaar slechts 3,2 miljard (alleen aan bonussen) uit, dat is een daling van 11% vergeleken met vorig jaar. Zo staat in de Volkskrant van 15 februari 2013. Het bericht zelf dateert van 1 februari.

http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2680/Economie/article/detail/3387014/2013/02/01/Deutsche-Bank-beperkt-bonussen.dhtml

Die bonussen worden niet door de bank betaald, maar door U, door de werkende bevolking die verplicht gebruik moet maken, bij alle transacties, van de bank. Of dit nu in Duitsland of Nederland is, of Engeland, want ook de machtige Bank Barclay’s staat er slecht voor. Barclay’s Bank in Engeland zet 3.700 mensen op straat, een artikel te lezen in de Daily Mail, vanuit “The Guardian”.

http://www.guardian.co.uk/business/2013/feb/12/barclays-cuts-3700-jobs-strategic-review

De bonussen werden ook bij deze bank echter niet vergeten, maar waren wel minder dan vorig jaar. Zo werd een bedrag van 1,8 biljoen Engelse ponden aan bonussen verdeeld, omdat het zo goed gegaan was.

Mensen, allemaal nog even de tanden op elkaar en we zijn uit de crisis.

De Europese Unie regelt, net als de banken, Uw geld, het is goed belegd voor Uw toekomst.

VERGEET HET MAAR.

Screenshot_15

Door:

Martha N.

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Brussel, Elite, Eurocrisis, Europa, EUSSR, landverraad, Overheid, politici. Bookmark de permalink .

20 reacties op De recessie is nog lang niet voorbij. We zitten dieper in de schulden dan ooit!

 1. M.A.L. Sion zegt:

  We weten dat het waar is maar kunnen er niets aan of tegen doen!
  Alles gebeurt achter gesloten deuren.
  Het zijn de ‘grote jongens’ – de big shots – die de beslissingen nemen.
  Het is voor u en voor mij een vraag welke waarde de munt heeft.
  Dat betreft het nu. Dat betreft de Euro waarmee we naar de supermarkt gaan om eten te kopen.
  Is die Euro daar morgen ook voor te gebruiken …… en volgende week?
  Er wordt op EU-niveau gedeald. Wie controleert dat?
  Het is bekend dat accountants regelmatig weigeren om een verklaring van goedkeuring af te geven. Geldt dat ook voor de boekhouding van de EU?????
  We hebben allemaal financiële belangen. Grote en kleine.
  Voor het beschermen van die belangen moeten we ons vertrouwen geven aan de volksvertegenwooridiging. De gebeurtenissen van de achter ons liggende tijd hebben aangetoond, onder andere door interviews met Kamerleden, dat deze volksvertegenwoordigers er ook niets aan kunnen doen. Ze kunnen de problemen van de ingewikkelde financiële machinaties niet overzien. Blindelings hebben de meesten zich uitgesproken voor een leidende rol van de Europese Commissie.
  Het is te hopen dat we tijdig verlost worden van de huidige regering, die met open ogen onze belangen verkwanselt.
  Het is ook te hopen dat bij een hopelijk spoedige nieuwe verkiezing de argeloze burgers van ons landje zich niet opnieuw in het pak laten naaien. De huidige regerende partijen, PvdA en VVD zijn aartsvijanden, die louter vanwege het plucheplakken een coalitie zijn aangegaan. U, de burgers van dit, ons dierbaare landje, heeft het al gezien gelet op de peilingen maar daar hoeven deze clowns in het staatscircus zich niets van aan te trekken.
  Het wachten is op de beslissende clash en hopelijk komt die zsm!

  Like

  • luckybee zegt:

   De Brazillianers denken dat de multicultie bij hun gelukt was,en veel minder in de USA.Niet vergeten dat Brazillie ontstaan was van de Slaven houders van de Portugezen.Ze importeren afrikaanse slaven meer als ergens anders.En zo iets pikken op den duur de Indio’s nooit.ze zullen deze indringers kwijt willen, egaal of ze wit zijn of Zwart.Wedden?In Brazillie hebben ze nog niet eens echt begonnen.In de USA waren de slaven houders niet de mensen die de USA opgebouwd hebben, maar Calvinisten bij wie iedere mens gelijk is aan de anderen.

   Like

 2. Deze huidige crisis is waarschijnlijk nog niet eens op de helft. Het zal alleen nog erger worden. De beurskrach van 1933 zal daarbij slechts kinderspel blijken te zijn. Als je kijkt in welk tempo grote banken binnen Europa ‘omvallen’ en in staatshanden vallen, kun je bijna op je vingers natellen dat dit slechts een begin is. Grotere bedrijven dumpen op een regelmatige basis aandelen op de markt om zo de markt te manipuleren. Het lijkt op een kundig georchestreerd plan om de huidige economie te sloten.

  De bevolking wordt steeds armer door alle lastenverzwaringen die worden losgelaten, de vele ontslagen die vallen, eerst bij de kleine bedrijven die op de fles gaan en stukje bij beetje de grotere bedrijven die hun deuren sluiten. Het meest recent is de situatie van tenminste 1500 werknemers bij een Belgisch concern. Ontslag, nagenoeg direct na de bekendmaking. De daarop volgende demonstraties werden met harde hand neergeslagen omdat, volgens de officiële lezing, men wou optrekken naar overheidsgebouwen. Grof en gewelddadig optreden van politionele handhavingstroepen, niet alleen in België maar ook in Spanje, Portugal en wie al waar nog niet meer.

  Het is nog maar de vraag of er uberhaubt een einde zal komen aan deze crisis. Er zijn te veel partijen bij betrokken die hier garen bij spinnen.

  Like

  • louis-portugal zegt:

   Nou Pieter, ik geloof niet dat er snel een einde aankomt.
   Ik vrees dat het pas gaat gebeuren als de €uro in elkaar stort.
   De club die nu aan het roer zit overziet de problemen überhaupt niet en dat met telkens meer schulden en garanties de boel wel goed komt.
   Als de € instort zal het eerst erger worden maar daarna kan elk land op zijn eigen manier proberen er weer bovenop te komen.
   In Portugal, met officiëel 400.000 werkelozen, zijn volgens een grote port. krant (CM) 1.440.000 mensen zonder werk waarvan 400.000 geregistreed die iets ontvangen.

   Ik geloof pas in verbetering als die werkeloosheid terugloopt en het tegengestelde is het geval.
   Je hoort alleen maar over ontslagen en dat dan in HEEL Europa.

   Als een particulier een bank beroofd krijgt hij gevangenisstraf.
   Als een bank een particulier beroofd krijgt hij een bonus.

   Like

 3. Old Powder zegt:

  Ik lees al een heel tijdje mee. Dit stukje geeft naar mijn mening 100% mijn gedachte over de gemiddelde NLer weer.

  Like

 4. Frans Brassens zegt:

  Ik wil hier alleen mijn waardering uitspreken over dit uiterst duidelijke stuk van Martha.
  Dit zou iedere Nederlander aandachtig moeten lezen. Het is leesbaar voor iedereen.

  Alles wat ik erbij zou kunnen schrijven zou op hetzelfde neerkomen.

  Like

 5. willemientje zegt:

  ja, SNS, ik ben er ook zo’n 10.000 euro mee het schip in gegaan, een aandelenpakketje voor de oude dag, laatste jaren geen divident, maar ach, dat moest je op de lange termijn zien, de avond voor de nationalisatie zou de bank nog gered worden door een investeerder en twee banken
  volgende dag ben je bestolen, maar niet gelijke monniken gelijke kappen, de grote jongens werden niet onteigend, kijk die aandelen zouden niet verhandelbaar mogen zijn, de overheid zou ze in onderpand moeten nemen, maar stel dat de bank over een jaar of 10 alle schulden had afbetaald, met rente, zou ik mijn eigendom weer terug moeten krijgen,
  met deze gang van zaken, dat gewone obligatiehouders niet worden bestolen, ben ik het oneens, als de bank failliet gegaan was, had iedereen moeten betalen,
  goed stuk Martha

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Goed artikel Martha, en ben het eens met de overige reageerders. Buiten de ellendige recessie, hadden we al een staatsschuld van meer dan 400 miljard euro, wat zou uitkomen op plm. 28.000 euro per nederlander, van baby tot grijsaard. De rest komt er gewoon bij, inderdaad we denderen de afgrond in!

  Like

 7. koddebeier zegt:

  Chapeau !! Martha heel goed stuk, jammer dat ze daar in Den Haag niet van leren en als schapen de EU afgrond inrennen !!

  Like

 8. bobzelf zegt:

  En om nog even op Sion te reageren :
  De EU /Brussel heeft het zelfs zo gek kunnen maken , dat er :

  NOG NOOIT , IK HERHAAL NOG NOOIT , OOK MAAR 1 MAAL EEN GETEKENDE GOEDKEURING VOOR WELK JAAR DAN OOK IS AFGEGEVEN !!!

  DUS AL DIE MILJARDEN , ???? ACH DOE MAAR WAT JOH ??

  Kan jou het schelen !!
  Geluidscherm voor koeien in Polen.
  Omkopen croatische regering voor 350 miljoen om toe te treden !!
  zal ik nog een uurtje doorgaan !!

  En dan sturen wij , pinokkio naar brussel , hij komt juichend terug !!
  WANT WE GAAN DE KOMENDE 7 JAAR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! , JA NIET LACHEN HOOR !!

  SLECHT 131 MILJOEN PER JAAR , MEER BETALEN !!!
  hIJ HAD EEN GELADEN PISTOOL IS ZIJN ZAK, NOU HET BLEEK EEN PUDDINGBUKS TE ZIJN !!!

  En deze droplul kreeg van u allen 41 zetels !!!

  Gaat U allen heel diep schamen !!!

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  @bobzelf 09.42. uur. Beste Bob, ik heb NIET op PINOKKIO RUTTE en de RODE KAMERAAD SAMSOM gestemd! Neen, in Juni vorig jaar heeft de kliek in Den Haag, de schatkist overgegeven- door aanname van het ESM GEDROCHT-aan de jokers in Brussel te weten van Rompuy, Barosso en Verhofstad. Zo is het gegaan!

  Like

 10. Pingback: INTERESSANTE BERICHTEN ELDERS.. « Nieuws van deze tijd…

 11. bobzelf zegt:

  Beste tom

  heb het tegen de hersenloze figuren die voor die 41 zetels hebben gestemd !!
  Dus als ik het tegen jou had gehad , had ik je naam er wel bij gezet !!
  Rotterdammers , noemen altijd man en paard , dus glimlach er maar om !!

  Like

 12. Martha N zegt:

  Allemaal bedankt voor jullie goedkeuring, en komplimenten.
  Dit stuk is eigenlijk niet voor Den Haag geschreven, maar dat er meer burgers wakker worden.
  Stuur het zo veel mogelijk door.
  Een fijne dag nog 🙂

  Like

 13. Martha N zegt:

  Speciaal mijn dank aan EJ voor de zeer toepasselijk foto’s.

  Like

 14. Tom Hendrix zegt:

  @Bobzelf 12.08. uur. Beste Bob bedankt voor de aanvulling. Met vr.gr.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s