“De verrijking is werkelijk grenzeloos”

Screenshot_6

Tunesiërs onthoofden een kat en pochen ermee op internet. Plaats van gebeuren: Zweden. De moslim namen zijn geloof het of niet: Hamza Tchaki, Youssef Ben Ali, Kuorbam Uomama en Firas Mani. Allemaal Tunesiërs die de “Arabische Lente” zijn ontvlucht en met open armen in Zweden werden ontvangen ter verrijking van de autochtone Zweedse samenleving.

Dit toont aan (kijk naar de grijns op hun smoelen) dat binnen de algemeen islamitische opvoeding een hiaat zit betreffende ontwikkeling van geweten, gevoel van mededogen en gevoel van respect voor alles wat leeft. Men zegt dat de islam een cultuur van schaamte is, maar merkwaardig genoeg bestaat voor dit soort gedrag geen schaamte. Integendeel. Ze zijn nog trots ook. Mensen die de islam omarmen zullen nu zeggen dit een incident is of een kwajongensstreek. Dit is echter niet zo. Het mishandelen van dieren vindt natuurlijk ook plaats door ”zieke personen” uit Westerse culturen maar dan met het verschil dat de Westerse dader niet openlijk trots zijn daad toont. Integendeel. Hij doet het in het geniep. In de moslimcultuur is van geniepigheid totaal geen sprake, omdat het klaarblijkelijk een normaal onderdeel is van hun cultuur. Van schaamte is bij deze moslimjongeren dan ook geen sprake. Over de hele wereld merk je bij dit soort voorvallen steeds op dat het overwegend islamitische cultuurdragers zijn die hierin een rode draad vormen.

Screenshot_8

Zoals hier:

http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2013/01/video_incidentje_met_een_ezel.html

En ook hier:

http://news2.onlinenigeria.com/news/top-stories/195435-muslim-youths-in-nigeria-crucify-a-cat-on-the-cross-to-protest-anti-islam-film.html

Screenshot_7

Bron:

http://europenews.dk/en/node/64339

Vertaald uit het Engels door:

Guus

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", Immigratie, Islam, Islamisering, Moslims, Tunesië, Zweden. Bookmark de permalink .

49 reacties op “De verrijking is werkelijk grenzeloos”

 1. wim van rooy zegt:

  Ik gaf n.a.v. boeken als ‘De malaise van de multiculturaliteit’ en ‘De islam. Kritische essays over een politieke religie’ tot nog toe 120 lezingen over islam, migratie en multiculturalisme. Telkens opnieuw, na elke lezing, vroeg ik één (1) voorbeeld te geven van verrijking, slechts één. Ik drong aan, telkens opnieuw. Niet éénmaal kwam er een antwoord.

  Like

  • louis-portugal zegt:

   Ze hebben geen enkel antwoord.
   Daarom is het ook zo griezelig dat er hier zoveel varraders achteraan lopen.

   Like

  • Jade zegt:

   De arabische cultuurverrijking is één grote leugen.
   Wat wil je, die lui lopen gewoon 1400 jaar achter…

   Like

  • Martien Pennings zegt:

   En toch is dat ene voorbeeld er.
   Maar het is er inderdaad slechts één: veel minder hondenstront op onze trottoirs.
   En dat komt niet omdat de hondenbezitters alles zo trouw opruimen, maar omdat islamieten geen honden hebben.

   Like

  • Mirjam zegt:

   Daar hoeft, in feite, nog niet eens naar gevraagd te worden, de ongevoeligheid, het gebrek aan geweten van het verschil tussen goed en kwaad, het normaal vinden van afschuwelijke, tegenmenselijke dingen en handelingen, geeft aan dat er psychisch een totaal gebrek aan gevoel en inzicht in dit ‘volk’ zit.
   Vanaf de geboorte worden ze door hetzelfde ongevoelig volk tot volwassenheid gebracht en ze baseren hun ‘cultuur’ op een boek van een barbaar, die het ‘goede’ gedeelte (als je het zo al kunt noemen) na eigen inzicht gekopieerd heeft van de bijbel. En aangezien zijn inzicht die van een moordenaar, verkrachter, pedofiel is, kun je je voorstellen dat dat wat eruit komt nog niet eens naar het Heilig schrift van God mag kijken.
   Waren ze allemaal maar in ‘Lutjebroek Oosten’ gebleven. Daar horen ze thuis. Het is om van te walgen, dat deze psychopaten hier in het Westen een Hilton verblijfsvergunning krijgen, ‘a permit to kill and misbehave on human society in Western countries’.
   Sluit de grenzen voor altijd voor dit tuig. Alle grenzen, ook de menselijke, want ze komen niet voor goedheid en hulp, ze komen, omdat ze hun zinnen hebben gezet op rijkdom en bezit.

   Like

   • ‘Die Rijkdom en Bezit’ daar vallen ook Westerse (jonge) vrouwen onder en de moslims noemen dat ‘slaven en oorlogsbuit’. Dat staat in de Sira en Hadith, die samen met de Koran tot de trilogie van de islam horen.

    Like

   • Mirjam zegt:

    Dat kan wel zo zijn, Jack, maar dat zegt al genoeg over de debiliteit van de Europese elite die dit ook weten, maar ziende blind zijn en dit volk hiernaartoe halen en bovendien ook nog alles toelaten wat de psychopaten in hun barbaarse hoofden halen. Eruit ermee en auf nimmer wiedersehen!

    Like

 2. Piet Klont zegt:

  Hier zijn woorden niet op hun plaats.
  Enkel nog daden.

  Like

 3. Urbanus zegt:

  Godverdomme! Walgelijk.
  Hier word ik kotsmisselijk van… eerst al dat filmpje met die ezel.
  Die mensen zijn erger dan beesten.

  Like

  • Ik kan ze al jaren niet meer zien als mensen, niet als als beesten, maar als bacteria welke vernietigd moeten worden voordat ze de gehele mensheid besmetten met hun dodelijke ideologie

   Like

  • John zegt:

   Ja mensen .dit is wat ons te wachten sta dit islamitiche TUIG. Bereid je er maar voor. en Nederland slaap lekker verder.en denk maar dat gebeurdt hier niet. ik zelf ben bewapent.mocht er iets gebeuren
   Denk aan je kinderen Die krijgen hier het meest last van.der zal toch een afrekening met onze Landverraders moeten komen die ons in deze ELLENDE hebben gestort.
   Dus bij de volgende verkiezingen.DENK HEEL GOED NA OP WIE JE STEMT
   dan is et mischien nog een Redding.

   Like

 4. henk schroemges zegt:

  Inderdaad alweer tonen die moslims hoe dapper en flink ze zijn om een onschuldig katje de kop af te snijden. Kennelijk doen ze dit om de zweedse media en bestuurders nog banger en laffer te maken dan ze nu al zijn.
  Hoe zou echter de gemiddelde Zweed -als hij dit te zien komt- hierop dan wel niet reageren? Of ligen ook die al volledig op hun knietjes voor die vredelievende cultuur.?

  Like

 5. Jan zegt:

  Dé enige manier om het moslimprobleem op te lossen. Hier rekenen Russen af met een terrorist

  Like

 6. Breget zegt:

  Shockerend voor het westen ,dat moet erkennen dat het ongedierte van de afgelopen 1400 jaar naar de oppervlakte is gekomen ,en dat volgens linkse en vele gristenen een verrijking van onze beschaving zou moeten zijn .

  Like

 7. benny zegt:

  die aliens hebben voor geen enkel levend wezen enig respect behalve voor hun soortgenoten en dan nog.

  Like

 8. Weerzinwekkend! Als kattenliefhebber kan ik dit amper aanzien. Deze ‘cultuurverrijkers’ geven met deze weerzinwekkende en walgelijke gedragingen aan dat niets maar dan ook echt niets heilig is voor hen. Tevens geeft dit de totale onmenselijkheid weer van deze creaturen die al jaren van uit mijn standpunt nog lager op de ladder staan dan de ratten die we allen verafschuwen.

  En nog zijn er individuen welke deze onmenselijke beesten meer liefhebben en de ‘hemel in prijzen’ dan hun eigen bloedverwanten!

  Like

 9. Eline zegt:

  @ Piet Klont 21:06

  Hier zijn woorden niet op hun plaats.
  Inderdaad hr.Klont,ik heb alleen maar keihard gevloekt.

  Like

 10. Piet Klont zegt:

  Zelfs de ratten die leven in de buurt van dit soort beestachtige ‘cultuurverrijkers’ hebben stofjassen aan en gasmaskers op.

  Like

 11. Als ze dit al met katten doen, beestjes welke zich in het geheel niet kunnen verdedigen tegen zulks een barbaarsheid, hoe zou het dan de voor hen zo onreine honden vergaan? En dan is het slechts een kleine stap naar bijvoorbeeld kinderen van westerse afkomst?
  We weten inmiddels al wat ze met vrouwen doen, westers of niet.

  Aangezien men weet dat velen van ons katten adoreren, kan dit slechts als pure sadistische intimidatie worden gezien. Het raakt velen, waaronder mij en de lezers hier diep in ons hart. En ze weten dat. Ze denken wellicht dat ze ons op een zeer gevoelige plek kunnen raken.

  Maar ook zij hebben een gevoelige plek, zeker weten!

  Heeft iemand van de linkse elite/politici al ‘geschokt’ gereageerd?

  Like

 12. Martha zegt:

  E.J.

  In de loop der tijd, door ervaring wijs geworden, heb ik mij aangeleerd
  de nodige voorzichtigheid in acht te nemen, alvorens je site aan te klikken.

  Ik weet immers niet wat ik te zien of te lezen krijg?

  Vanavond was ik onvoorzichtig en stuitte op dit artikel met bijbehorende foto’s.

  In godsjezushemelsnaam E.J. dit is te erg voor mij als poezenliefhebster.

  Ikl heb in het verleden de meest vreselijke foto’s van mensenleed zien passeren
  en ze staan op mijn netvlies gebrand.

  Nooit zal ik ze vergeten of ik moet dement worden.

  Maar vanavond na het zien van dat poezengezichtje en de romp, het villen van een poes,
  heb je mij horen snikken in mijn keuken?

  Moet ik in het vervolg nog voorzichtiger worden bij het bezoeken van je site of wil
  je je bezoekers een beetje ontzien.

  Like

 13. luckybee zegt:

  Volgend de Koraan moeten de linksen voor al voor mensen zo als Ali B en Najib Amhali oppassen.
  Soera 9 vers 123.

  Like

 14. E.J. Bron zegt:

  @Martha

  Ik weet het Martha. Ik kan echter niet net doen of het niet is gebeurd en het dan maar niet plaatsen. De islam MOET blootgelegd worden zoals hij is: gewelddadig, pervers, krankzinnig!!!

  E.J.

  Like

 15. Tom Hendrix zegt:

  Ziek, ziek, ziek dat zijn deze zandkamelen, waar we mee opgescheept zitten, en worden!

  Like

 16. Stradi zegt:

  “Tolerance becomes a crime when applied to evil”.

  Zweden multicul

  Sweden Begins To Realise What A Serious Muslim Infiltration Means. Muslim Immigrants destroying Scandinavia.
  Muslims Just Hate Everyone!

  http://www.youtube.com/results?search_query=sweden+moslim&oq=sweden+moslim&gs_l=youtube-reduced.3…18282.25832.0.26494.13.11.0.2.2.0.111.906.10j1.11.0…0.0…1ac.1.zeLnpiJWOfM

  Goodbye Sweden

  Like

 17. koddebeier zegt:

  Krankzinnige idioten.. Wat een walgelijk volk. Stuur er nog een paar EU miljoentjes heen voor een democratie op te bouwen. Nederland de gekke Henkies van Europa betalen wel.

  Like

 18. koddebeier zegt:

  Van mij mogen ze op dat hele zgn. Midden Oosten een neutronenbom (geen fallout) gooien, daarna is het heerlijk rustig.

  Like

 19. Stradi zegt:

  The Fall of Europe and Coming of Eurabia – Mark Steyn (4)
  Mark Steyn explains Multiculturalism

  Douglas Murray on Multiculturalism (3)
  Our race is deliberately being targeted for extinction through massive non-white immigration into EVERY SINGLE WHITE NATN, and ONLY White nations.

  Pat Condell multiculturalism

  Like

  • benny zegt:

   ik volg deze drie schitterende musketiers al een lange tijd,een trio van gezond verstand en in het bezit van de oorspronkelijke westerse normen en waarden.

   Like

 20. Robbert zegt:

  Beste Martha

  Ook ik als poezenliefhebber twijfelde een ogenblik of ik dit wel moest bekijken. Ik heb het toch gedaan. De waarheid over die wrede islamideologie moet getoont worden. Niets is voor deze zogenaamde godsdienst van waarde en hieraan zie je ook al dat ze geen enkel respect hebben wat God gemaakt heeft. Alles werkelijk alles moet vernietigd of verminkt worden. Het sprookje dat allah dezelfde is al de Schepper die alles heeft gemaakt gaat dus ook niet op. Alleen de linksen geloven in die onzin omdat ze als het ware onder een betovering zijn. Hierdoor keuren ze ALLES goed wat uit naam van deze ideologie gebeurt. Noem het maar op (dieren) mishandeling, verkrachting, verminking, terreur, diefstal. (roof) moord, uitbuiting, intimidatie, vernietiging, onderdrukking, slavernij enzovoorts enzovoorts.

  Like

  • koloth zegt:

   Islam/Allah komt van Satan, het is een Duivelse ideologie.
   En of die aanhangers hiervan nog te redden zijn…….. ik vrees van niet.

   Like

   • 12.57 uut; Mooi gezegd Koloth, daar sta ik volledig achter! De Duivel verblindt mensen zodat heel veel mensen hier in het Westen denken dat de Duivel niet bestaat, maar ondertussen!

    Like

 21. Pingback: Grenzelose verrijking | Golfbrekers

 22. Pingback: Zweden, de hemelse multicul samenleving | Nageltjes

 23. Martha zegt:

  Beste Robbert

  Natuurlijk hebben u en E.J. gelijk.
  De niets- en niemand ontziende wreedheden van de islamieten moeten getoond worden.

  Maar soms kunnen deze beelden voor ons Westerlingen te erg en als belastend worden
  ervaren.

  Maar dat doets niets af aan de waardering voor E.J. en zijn site!

  Like

 24. Martha zegt:

  doet zonder s.

  Like

 25. Willie zegt:

  Ik heb ook poezen , en als er iemand van die gedrochten aan hen durft 1 vinger uitsteken, wel ik maak hen persoonlijk af !!!!! Wet of geen wet :FUCK THE LAW !!!!

  Like

 26. Tom Hendrix zegt:

  De ISLAM is de KANKER voor de HELE WERELD!

  Like

 27. Willie zegt:

  Heel goed idee Bert G. !!!!!

  Like

 28. Jan zegt:

  Dhiyaa Al-Musawi: “Moslims zijn gewoon een volk van Neanderthalers, achterlijk en wonen in geestelijke spelonken”

  Like

 29. Hans Nabuurs zegt:

  Als er onkruid in de tuin staat schoffelen mensen dat weg. Dit soort figuren zijn ook onkruid.

  Like

 30. Bad giltay zegt:

  Vuil vieze honden zijn het zelf van berg trappen en anders terug de zee op

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s