GB: moslims zien af van moskee, omdat men sowieso gedreigd had deze in de fik te steken

Screenshot_27

De moslimleider van Chipping Norton

In Groot-Brittannië schijnt men nu genoeg te hebben van die aardige islamitische immigranten. Men denkt ook dat men nu wel genoeg moskeeën heeft, in ieder geval in Chipping Norton bij Oxford. Daar wilden de moslims in een winkel een moskee inrichten. Maar de niet-moslims (ja, allemaal racisten en nazi´s!) willen geen moskeeën meer.

Minister-president Cameron zegt dat hij “bezorgd” is dat de moslims gedwongen worden hun moskeeplannen op te geven, omdat de racisten gedreigd hebben deze in de fik te steken.

De islambazen hadden toestemming gekregen om in een lege winkel in Chipping Norton, de kieskring van Cameron, een moskee op te richten. Deze zou plaats hebben geboden aan 40 personen.

Maar de eigenaar van het pand, een zekere George Wissinter, ontving binnen enkele uren nadat de gemeente toestemming had verleend bedreigingen.

Daily Mail

En we weten al: alle niet-moslims zijn potentiële racisten. Je kunt je maar het beste tot de islam bekeren als je de racismeknuppel boven je hoofd niet kunt verdragen. Want dan mag je pas echt een racist worden. Straffeloos!

Screenshot_29

Chipping Norton bij Oxford

Bron:

http://www.kybeline.com/2013/02/17/grosbritannien-muslime-nehmen-abstand-vom-moscheebau-da-man-gedroht-hat-sie-sowieso-abzufackeln/#more-42480

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", Appeasement, Counterjihad, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Groot-Brittannië, Islam, Islamisering, Islamkritiek, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Overheid, politici. Bookmark de permalink .

31 reacties op GB: moslims zien af van moskee, omdat men sowieso gedreigd had deze in de fik te steken

 1. Jan zegt:

  Een goed voorbeeld doet volgen.

  Like

 2. Er zijn al veel te veel van deze haathokken. Elke haathok wat erbij komt is er één te veel! Als ze zo nodig in een haathok willen luisteren dan gaan ze maar mooi terug naar de zandbak.

  Like

 3. Makropoelos zegt:

  Ja dat is dan misschien niet zo`n slecht idee voor de rest van Europa!! En als onze regeringen het er niet mee eens zijn, of zich zorgen maken over het welzijn van de moslim kiezer, dan moet die ook maar eens aangepakt worden. En als het niet via verkiezingen kan, dan maar op andere wegen.

  WE MOETEN NEDERLAND VRIJ VAN BRUSSEL EN VRIJ VAN DE ISLAM MAKEN. EN DAN ALS VRIJE REPUBLIEK VERDER IN DE EEG.

  >>>>>>>>>>>>>>> SAMEN ZIJN WE STERK.<<<<<<<<<<<<<<<<

  Like

 4. Robbert zegt:

  Goede nieuws is ook het vermelden waard:)

  Like

 5. louis-portugal zegt:

  Jan als je bedoeld dat wij die moslims net zo behandelen als zij de christenen in hun moslimlanden ben ik het helemaal met jou eens.

  Like

 6. topsporter zegt:

  Ik ben altijd blij met goed nieuws, ik herhaal ik weet het.

  Like

 7. Maar het vervelende is dat die moslims niet van opgeven weten. Tot de dood erop volgt. Bovendien gaan ze dan via Linkse politici verder. Want ze zijn zo ‘zielig’…

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  Het valt mij op, moslims over de gehele aardkloot wensen overal hun MOSKETEN neer te kunnen zetten, maar als christenen in moslimlanden hun geloof willen beleven, zijn ze hun leven niet meer zeker! Net als andersdenkenden loopt iedereen gevaar die GEEN MUZELMAN is in Arabische landen.

  Like

 9. guusvelraeds zegt:

  Was te verwachten, vroeg of laat zal de fatsoenlijk en gewetensvolle burger met de rug tegen de muur staande van zich af gaan slaan. Een overheid die niet in staat is haar burgers te beschermen tegen deze fabrieken van haat en sociale controle kan beter opstappen. Vergeet vooral niet dat ook duizenden seculiere moslims gebukt gaan onder de sociale controle en mentale afpersing van deze centrums die slechts dienen voor de politieke en maatschappelijke overheersing.

  Like

 10. bobzelf zegt:

  effe nadenken allemaal graag , niet zo impulsief reageren !!!
  Ja, ik heb hem weer :
  1 lege liefst glazen fles
  1 oude doek
  fles vullenb met benzine en niet te vergeten beetje olie ( blijft het vuur
  beter aan de te verwijderen objecten hangen )
  EN GOOIEN , ZO VEEL MOGELIJK !!

  jAAAAAAAA, DAT WAS TIE !!
  en waar was dat feestje ?????????????????????

  Like

 11. Cameron has to GO! The COWARD!!!!

  Like

 12. Arie zegt:

  Dreigen met geweld is socialisme.
  Waarom wordt het afzakken naar dat niveau hier toegejuicht?
  Je kunt de democratie niet verdedigen door die te vernietigen.

  Like

  • bobzelf zegt:

   Beste Arie :
   WELKE DEMOCRATIE ?? , DE ONZE ???

   MAG IK EVEN VRAGEN WAAR DIE IS DAN ??

   62.9 % HEEFT nee GESTEMD !!! , EN ONDANKS DIE 62.9 % heeft die droplul van Balkenende ONS alsnog dit moeras Brussel ingetrokken !!
   Bij onze landverraders in Den Haag ,????
   Of bij D’66 pechthold ?, ( waar staat die D ?? eigenlijk voor ) , de man die nederland
   met een mooie strik erom , morgen in brussel af wil geven !!
   De partij die voor een referendum is , MAAR NU EFFE NIET WANT DAT LAATSTE IN 2005 WAS TOCH NIET ZO GOED BEVALLEN ??
   dE DEMOCRATIE WORDT DOOR alle gestoorde rasidioten de Baroso’s , de von Rompuy’s ,de vanhoffstadt figuren met voeten getreden !!

   Weet je wat democratie oplevert ??
   Met 500.000 man op het malieveld , EN DE STEM VAN HET VOLK TERUG !!

   DREIGEN MET GEWELD IS SOCIALISME ?????
   Nee lekker op je luie reet blijven zitten , en alles door deze graftakken naar de filistijnen laten helpen , dat is Democratie !!
   Dus u staat lekker met je hoofd in het zand en hoopt dat het vanzelf weggaat ??

   en dan komt alles goed !!
   Ja, daar zullen we de oorlog mee winnen !!

   gaat a.u.b. een uurtje naar Nigel Farage zitten kijken , en als uw ogen dan nog niet open zijn gegaan , blijf dan maar rustig op uw democratie zitten wachten !

   DENK DAT EIN VOLK , EINN REICH , EIN FUHER , MIT EIN EURO EERDER

   BINNENMARCHEERT , en denk erom Wir haben es nicht gewusst

   IST DANN ZU SPAT !!

   Like

   • Arie zegt:

    @Bobzelf,

    Niet boos worden omdat ik tegen terrorisme ben.

    Ik ben het met je eens dat de uitkomsten van een belangrijk referendum zijn genegeerd. En het volk wordt vaker genegeerd, er zijn heel veel dingen waar ik het niet mee eens ben. Maar dat rechtvaardigt geen terroristisch geweld. Geen enkele democratie is perfect, maar dat maakt Nederland nog geen dictatuur. Je mag hier nog steeds vrijuit spreken zonder door de overheid te worden gemarteld of vermoord.
    Ik spreek liever vrijuit dan dat ik moskeeën in brand steek, andersdenkenden vermoord of zelfs willekeurig Brievikje ga spelen. Ik verwacht dergelijk geweld eerder van linkse extremisten zoals de RAF, de rode Brigades, de kraakbeweging of het Japanse Rode Leger.

    Mensen zonder argumenten toveren altijd de 2e wereldoorlog in elke discussie. Daarom doet links dat altijd, en daarom doe jij dat nu ook.
    Je hebt véél meer met de socialisten gemeen dan je zelf doorhebt.

    Like

 13. luckybee zegt:

  Bij ons gaat de bouw van de Salvistische Moskee op de Hoek van M.H.Trompweg en Londonse laan gewoon door

  Like

 14. Trucker zegt:

  Yep, af en toe eens goed nieuws op E. J. Bron’s blog.

  Like

 15. Tante Poes zegt:

  wij zijn racisten, stelt men. We hebben al verloren

  Like

 16. Jean zegt:

  Hopelijk wordt dat voorbeeld in héél Europa door getrokken want die barbaarse rotzooi komt ons de strot uit willen we tenminste voorkomen dat onze strot niet wordt doorgesneden door die barbaren.
  Met de partijtjes die zich nu nog vastklampen aan die koranlovers rekenen mee af bij de eerstvolgende verkiezingen zodat ze hun pervers gedrag niet verder kunnen zetten met onze samenleving te verpesten.

  Like

 17. Piet Klont zegt:

  Voor de zekerheid toch maar opblazen, die lege ‘winkel’.

  Like

 18. bobzelf zegt:

  en om nog wat hele domme reacties zoals :

  DREIGEN MET GEWELD IS SOCIALISME !! TE VOORKOMEN !!

  HEEFT U ENIG IEDEE WANNEER EN MET HOEVEEL GEWELD ONZE EN DE AMERIKAANSE DEMOCRATIE IS ONTSTAAN ???

  NOU OOK NOG IN HET LAND WAAR DE VERNIETIGING ERVAN NU OOK WEER BEGONNEN IS , IN GRIEKENLAND !!!

  En wel in 490b.c. op de vlakte van marathonas aan de oostkant van griekenland , waar 12.500 atheense burgers inclusief 1500 plaeteers ,
  BESLOTEN OM 100.000 PERZEN HUN LAND UIT TE GOOIEN , OMDAT ZE HET SPOEGZAT WAREN , IEDERE KEER DIE BEZETTERS WEER IN HUN LAND !!!

  Dus als u denkt dat die rasklootviolen in brussel , zullen stoppen met hun Ein volk , Ein Reich und Ein fuhrer , als u naar Boer zoekt vrouw te gaan zitten kijken , kunt U lang wachten !!
  Ze ziin namelijk zo snel alles aan het regelen , omdat de burgers zitten te slapen , en ze de EUSSR als gedrocht klaar willen hebben voordat 500.000.000 europeesche burgers echt
  wakker worden !!

  Ik maak me sterk , dat Dhr. !!! dreigen met geweld , zelfs :

  http://www.burgerforumeu.nl nog niet getekend heeft ,

  WANT JA DIE DIE PRIVE INFORMATIE , DIE ZE ALLEMAAL WILLEN WETEN !!

  Nou van mij , mogen ze alles weten hoor, JA IK WEET HOE JE MOLOTOV COCKTAILS MAAKT !!
  En ik weet zeker als 500.000 nederlanders zo’n ding maken en er mee op het malieveld staan , DAT ER ZEKER NAAR ONS GELUISTERD GAAT WORDEN !!

  Like

  • Arie zegt:

   @Bobzelf,

   Natuurlijk had ik dat burgerforum EU al getekend. Jij denkt dat je gelijk hebt omdat je veel schreeuwt en veel dreigt, maar dat is geen wet van Meden en Perzen. Die hier overigens volkomen buiten staan.

   Like

  • delamontagne zegt:

   had ik het toch goed van die “cocktails”. Dat U dit zomaar durft te schrijven. (wonende in NL,,naar ik aanneem ) En wat betreft de (r)overheid die alles van je weet. Ik denk heel veel (alleen mijn pin-code nog niet ).Al zou U in South Georgia gaan wonen, weten ze je nog te achterhalen. Ik heb trouwens dat burger-forum-gedoe getekend, of het helpt???????? Maar wij wonen (dachten we ) veilig, ver weg. Als die :opstand: eventueel nog eens uitbreekt in NL, kom ik ook meedoen zover mijn conditie het dan toelaat. Kan ik in NL een “rollator”,huren???? kennen ze hier niet,heb ik niet.

   Like

  • Jade zegt:

   Moet je eens kijken wat voor moeite het kost om 40.000 stemmen
   te krijgen op https://www.burgerforum-eu.nl/
   De teller staat op 13.000 en is niet vooruit te branden.
   Waar wil u dan ineens 500.000 man vandaan toveren?
   Het nederlandse volk is gewoon totaal in coma…

   Like

 19. Robbert zegt:

  Elke moskee is er één te veel!

  Like

 20. Rick zegt:

  Denk dat “delamontagne” wel een punt heeft. “Bobzelf” en ik zouden best wel eens onderwerp van een “onderzoek” kunnen zijn of worden. Conform Echalon methode worden de door ons gebezigde termen als: Molotov-Cocktail en Napalm haarfijn uitgefilterd! Ook termen als Ein Reich en opblazen worden herkend.

  Like

 21. bobzelf zegt:

  Nou mijne heren , buiten een molotov cocktail , en het advies dank je wel ,
  hoe je napalm maakt ( altijd makkelijk , die tips )
  Ik weet trouwens ook hoe je een konijnenhok maakt , en een fietsband plakt !

  En ja , ik ben het strontzat , dat zelfs een M.P. als pinokkio , uren lang staat te liegen en te bedriegen , en deze figuren komen overal mee weg !
  WANNEER gaat die Pinokkio het nederlandse volk een keer vertellen , wat er bij die Bilderberg vergadering is gezegd ????
  Of heeft die graftak een zwijgplicht gekregen ???

  En na eerst 41 zetels ,( hoe is het in godsnaam mogelijk ) , krijgen ze er nu zo te zien nog 26 ?? ofzo , mijn hemel mensen , HOE IS HET MOGELIJK !!!!!!!!!!!!!!

  Balkenende, DIE christelijke FARIZEER , EN GELDWISSELAAR zit na de leugen van Lissabon , en 7 jaar liegen tegen 16.000.000 nederlanders nu gewoon op het pluche voor euro 410.000 bij zijn vriendjes !!

  Ons mooie landje tot aan zijn nek de stront ingetrokken ,
  WEET U NOG WEL , !!! anders ging het licht uit , en werden we een 3e wereldland ,
  WERKELIJK GENIAAL !!!

  Komen al deze marionet figuren hier dan allemaal gewoon mee weg ?????
  Als U een rookworst jat bij de hema , zit u vast !!
  Als je als Gerrit Zalm , Ik steel als de raven , de guldens omwisselt naar euro’s ,en hij steelt van iedere burger , van iedere dfl 2.20 dan dfl.0,40 ( ook van uw pensioenen )
  dan mag je gewoon ( op met onze centen geredde ABN/Amro) op de troon gaan zitten voor euro 710.000 excl . bonussen !!

  En daar mag ik niks van zeggen , dus ik moet stil blijven zitten , totdat deze kanjers nu ook nog een berg stront zoals de EU en Brussel met al zijn ongekozen figuren over de nederlandse burgers heen stort !!

  Nou ikke niet , maar zolang als aardig wat mensen zelfs op deze site , bang zijn om dingen tezeggen , DAN HEBBEN DE KLOOTZAKKEN , de 135 landverraders in onze regering , en de schorem in BRUSSEL , u allen haast zo ver als ze wilden !!

  U solliciteert graag om HORIGE , te worden , ik zou voortaan maar goed naar beneden kijken en niemand meer in zijn ogen .
  Zo zag het er in 1933 ook uit , volgens de boeken !!!

  Wat ze nu van plan zijn , daar hebben 51 miljoen !!!!!! ja, 51.000.000 mensen hun leven
  gegeven om dit niet te laten gebeuren !!!!!

  500.000.000 europeesche burgers wordt niets gevraagd , krijgen geen referendum ,
  moeten hun kop houden , en doodstil blijven zitten !
  Om straks ala 1930 met een pet in hun hand , om een baantje te bedelen !

  Nou lieve mensen , daar ga ik dus niet op zitten wachten , dus daarom weet ik hoe je een molotov cocktail maakt , en ook hoe je een guillotine slijpt !!!

  DE STEM TERUG NAAR HET VOLK , en U kon er in 1 keer vanaf , maar toen moest U zonodig stategisch stemmen , WANT U DURFDE NIET ,

  Nou ik wel . de groeten , bobzelf

  Like

 22. Tom Hendrix zegt:

  @Bobzelf 15.45. uur. Ben het geheel met U eens. Ik ben me wezenloos geschrokken 12 september 2012, na de verkiezingen. We zijn giga in “het pak genaaid”. Ik heb niet op deze ROVERSBENDE van VVD en PVDA gestemd! Wat ik wel schofterig vind, is dat MARX RUTTE het maatje SAMSOM uren voor de eindscore al feliciteerde. Ik krijg het gevoel niet weg, dat er is GEFRAUDEERD met deze verkiezingen! Want geloof maar, dat de stembureaux bemand waren met PeeVeeDee AA maten, en Vereniging Van Dieven adepten. Ik kots ervan!

  Like

 23. Tom Hendrix zegt:

  niet moet niets zijn in de 3e regel.

  Like

 24. Tom Hendrix zegt:

  @Arie 20.38. uur, op 17/2. Gaat U voort met slapen, we hebben GEEN DEMOCRATIE in NEDERLAND maar een PARTICRATIE.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s