De nieuwe wereldorde: waarom de observatie van radicale islamieten faalt

Screenshot_15

(Door: Udo Ulfkotte)

In het Duitstalige gebied begint iets te veranderen. Geschiedenis betekent per slot van rekening verandering. De politiek beweert dat de veranderingen goed voor ons zullen zijn. Daarbij ontstaat er op dit moment met steeds meer islamitische kiemcellen in ons oude vaderland een nieuwe wereldorde.

Er bestaan veel goede boeken en dvd´s over de islam. Maar desondanks blijft één ding meestal buiten beschouwing: als je naar de doelen, motieven en ideologisch-religieuze achtergronden van het radicale islamitische netwerk kijkt, dat zo te zien over stevige institutionele contacten en een niet te onderschatten criminele energie beschikt, dan zou je verwachten dat de onrust bij de Duitse autoriteiten en onder de burgers zou toenemen. Er leven meer dan 3,2 miljoen moslims in Duitsland, die op het eerste gezicht vreedzaam samenleven met hun medeburgers.

Maar in menig kebabzaak, moskee of islamitische vereniging wordt waarschijnlijk niet altijd alleen maar ontspannen gediscussieerd. Midden onder ons ontstaat een islamitisch getto dat vele, niet alleen vreedzame, gezichten heeft en zich ook laaft aan het gedachtegoed, dat de tot nu toe voorgestelde verenigingen, organisaties en broederschappen onder de gelovige moslims verbreiden. Een van de verborgen gezichten is de tronie van de terreur, die zichzelf openlijk camoufleert door dialoogforums, multiculti-manifestaties en een aan de Duitse “gesprekscultuur” aangepaste excessieve discussievreugde, in het geheim echter oorlog en terreurdaden toestaat of bevordert om de zogenaamde plannen van Allah te realiseren. Zo bezorgt een kleine, radicale minderheid de islam in zijn totaliteit een slechte naam, omdat zij zich bereid toont om in de niet al te verre toekomst de oorlog aan onze steden te verklaren.

Zeker, het veruit grootste deel van de moslims identificeert zichzelf niet met de radicale islamieten. Per slot van rekening komen 72% van de in Duitsland levende mensen met het islamitische geloof op voor een duidelijke scheiding van kerk en staat. Slechts 3% is georganiseerd in de door de binnenlandse veiligheidsdienst geobserveerde radicaalislamitische scene. Als je daar hun familieleden bij optelt, kom je op ongeveer 10% van alle moslims. Procentueel gezien bevinden de radicaalislamitische groeperingen zich daarmee iets boven de rechts-extreme partijen zoals de DVU of de NPD, waartegen de binnenlandse veiligheidsdienst terecht met grote inspanningen optreedt. De naar verhouding over wezenlijk meer aanhangers beschikkende Turkse radicale scene is helemaal niet zo vreedzaam zoals de leider naar buiten toe beweren, maar hoeft niet in dezelfde mate bang te zijn voor de binnenlandse veiligheidsdienst als de rechtse scene. Maar een handjevol medewerkers houdt zich bezig met deze club extremisten. Waarom is dat zo?

Screenshot_12

In Duitsland observeren iedere deelstaat en daar iedere autoriteit individueel de activiteiten van verdachte groepen, waarbij voor deze groepen vaak verschillende personen verantwoordelijk zijn. Verbanden tussen potentiële terreurgroepen en de georganiseerde misdaad kunnen alleen daarom al niet herkend worden, omdat voor beide terreinen volledig van elkaar gescheiden afdelingen verantwoordelijk zijn. Eentje daarvan zit bij het Bundes Kriminal Amt (BKA) in Wiesbaden, de andere in Meckenheim. Men heeft weliswaar contact met elkaar, maar belangrijke uitwisseling van informatie vindt nauwelijks plaats. Zo komt het af en toe tot de absurd aandoende situatie dat de ene afdeling wegens witwassen van geld en de andere wegens terreurgevaar een onderzoek instelt naar dezelfde groepering, maar dat de informatie van de onderzoekers bijna nooit bij elkaar komt.

In de onderzoekstechnische wirwar sneeuwt net zoals in de openbare discussie steeds opnieuw een punt onder dat voor het geheime optreden, de geheime samenwerking en het geheime begrip van terroristische groeperingen in Duitsland enorm belangrijk is. Het bindende element van alle groeperingen is het gemeenschappelijke stereotype vijandbeeld. Of je nu leden van de Turkse radicale islamieten of van de Libanese Hezbollah ondervraagt, ze zijn het allemaal eens over de afwijzing van de staat Israël en ze spreken van “wereldzionisme”. Ten tweede zijn vanuit hun oogpunt Europeanen atheïsten en afgodenaanbidders, woekeraars, kapitalisten, plegers van overspel, alcoholici en aan pornografie overgeleverde waardeloze schepselen, agenten en andere vijanden, die weliswaar als leraren, artsen of ingenieurs mogen optreden, in werkelijkheid echter vijanden van de islam vormen.

Vanuit hun oogpunt geven de media van die “ongelovigen” bewust een vertekend beeld van de islam, die daarbij toch de enige uitweg uit de westerse wereld vol sadisten, pedofielen, massamoordenaars en ander perverse mensen biedt. Deze fundamentele houding is ook zeker van toepassing op vele niet radicaalislamitische moslims in Duitsland. De radicale islamieten worden echter verenigd door het doel om met gewelddadige middelen een einde te maken aan de onhoudbare toestand in de christelijke Europese wereld door de heroprichting van een “kalifaat”.

Screenshot_14

Het is deze droom van het “kalifaat” die de vertegenwoordigers van Turkse extremisten, de aanhangers van Algerijnse terreurgroepen en Tsjetsjeense “rebellen”, de strijders van de Palestijnse Hamas, van Hezbollah, van de Palestijnse Jihad en de Egyptische Gamaat al-Islamiya tot een geestelijke eenheid smeedt. Want wat de vertegenwoordigers van Hizb ut-Tahrir in een moskee in Hamburg tijdens het vrijdagsgebed voorlazen en wat bezoekers woord voor woord op video vastlegden, zou kunnen rekenen op de instemming van alle extremisten, om het even tot welke organisatie ze behoren:

“In naam van Allah, de barmhartige. Het islamitische kalifaat is de bescherming voor d elanden van de moslims. Zijn oprichting is plicht. En de inactiviteit daarbij een zonde. Het kalifaat is een collectieve leiding voor alle moslims op deze aarde om de islamitische wetten te implementeren en de islamitische boodschap in de hele wereld uit te dragen. Het is een politieke structuur, die moslims en hun landen verenigt. De profeet van Allah heeft de moslims bevolen een kalifaat op te richten, dat hen met de wetten van de sharia regeert. Het kalifaat is ook de staat, wiens terugkeer ons werd voorspeld door de profeet, toen hij zei: ´Er zal weer een kalifaat ontstaan volgens het plan van het profetendom! Het is die staat, die datgene ten uitvoer brengt wat Allah, de verhevene, de moslims aan islamitische wetten in de rechtspraak, het regeringssysteem, het economische, sociale en familiesysteem, het onderwijs en in de buitenlandse politiek heeft bevolen. Het kalifaat is ook die staat, die de jihad ten uitvoer brengt, die Allah aan de moslims heeft opgelegd om de islamitische boodschap in de hele wereld te verspreiden, de landen van de moslims te beschermen en hun leven, hun familieleden, hun eigendom en dat van hun dhimmi´s te verdedigen.”

Screenshot_13

Als we de gezamenlijke droom van het kalifaat van de extremistische groeperingen kennen, kunnen we begrijpen waarom de radicale islamieten, ondanks het verwarrende grote aantal organisaties waarin ze zich bewegen, onder elkaar zo´n groot saamhorigheidsgevoel ontwikkeld hebben. En we zien de reden voor het feit waarom het blootleggen van conspiratieve netwerken een uitzichtloze onderneming is, zolang deze groepen niet in verband gezien worden en hun dwarsverbindingen onder elkaar, inclusief alle contacten tot de georganiseerde criminaliteit, met de hoogste prioriteit worden onderzocht.

Het “kalifaat” is een van de trefwoorden die in het islamitische staatsbestel grote betekenis hebben. Toen de profeet Mohammed op 8 juni 632 in Medina stierf, liet hij volgens de soennitische richting van de islam geen opvolgers na, terwijl hij volgens de sjiieten, die tegenwoordig bijvoorbeeld in Iran regeren, zijn neef en schoonzoon Ali tot zijn opvolger (tot “kalief”) benoemde. Van 632 tot de ontbinding van het kalifaat door de Turkse Nationale Vergadering in het jaar 1924 was het begrip verbonden met de wereldlijke en geestelijke leider van de moslims, die echter geen richtlijnen mocht opstellen. Sinds de afschaffing van het kalifaat kan theoretisch gezien iedereen zichzelf tot kalief uitroepen, wat de “kalief van Keulen” immers ook deed. Hoewel zulke benoemingen geen bindend gevolg voor andere moslims hebben, willen veel van hen een Europees kalifaat, waarin de daar levende christenen en Joden als “schatplichtigen” een ondergeschikte rol spelen.

Na alles wat we tot nu toe te weten zijn gekomen, is het afzienbaar dat de strijd tegen dit soort terrorisme niet zal eindigen zoals de gebruikelijke oorlogen. We moeten afscheid nemen van het idee van een in principe in staten opgedeelde wereld, waarin de staten tegen elkaar oorlog voeren en vrede sluiten. De trend – dat hebben de Balkanoorlogen in Europa al aangetoond – gaat naar denationalisatie, privatisering en commercialisering van een oorlog, in het verloop waarvan lokale krijgsheren, bendeleiders, huurlingenfirma´s evenals internationaal verbonden en inzetbare geloofsstrijders meer en meer opklimmen tot de eigenlijke spelers van het oorlogsgebeuren. Deze privatisering van het geweld is een kenmerk van het internationale terrorisme, waarbij de grenzen tussen huurlingenbendes en terreurgroepen vloeiend geworden zijn. Fataal daaraan is: het gaat niet langer om de oorlog tegen een staat, een economische macht of bepaalde regeringskringen, maar het gaat om de oorlog van een – islamitische – wereldbeschouwing. Kortom: het gaat om de vernietiging van de westerse wereld. Daarbij hoeft niet gerekend te worden op een verdrag, een wapenstilstand of zelfs een vredesakkoord.

Screenshot_16

Bron:

http://info.kopp-verlag.de/hintergruende/deutschland/udo-ulfkotte/die-neue-weltunordnung-warum-die-beobachtung-radikaler-islamisten-versagt.html

Auteur: Udo Ulfkotte

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islamitisch fundamentalisme, islamofascisme, Jihad, Mohammed, Moslims, Salafisten, Sharia, sjiieten, soennieten, Terrorisme. Bookmark de permalink .

21 reacties op De nieuwe wereldorde: waarom de observatie van radicale islamieten faalt

 1. Tom Hendrix zegt:

  Helemaal eens met het artikel. De MUZELMANNEN hebben slechts 1 agenda, verovering van de hele wereld, als het moet met geweld!

  Like

  • Peter Klaasing zegt:

   Als de moslims in Nederland aanslagten gaan plegen, kan ik mij niet voorstellen dat wij rustig blijven toekijken. Of wel soms??

   Like

   • Dat gebeurt toch al Peter Klaasing?? Al die zgn. ‘incidenten’ ben IK nog niet vergeten hoor, die jongen die zgn. ‘zelf onder de trein liep’, al die aanvallen op ambulanciers, brandweerlieden, overvallen, diefstallen, inbraken, verkrachtingen, moorden, aanslagen op begrafenis stoeten, en ik kan zo nog wel even doorgaan en ja het kan NOG erger, kijk maar alvast naar Zweden, dat komt hier ook dus…. daarom, er is maar één oplossing en ik zou kiezen voor de ‘simpelste’ en dat is strychnine in het drinkwater doen in die getto’s zodat je de ratten uit kunt roeien… toch?!

    Like

 2. louis-portugal zegt:

  Bedankt voor de vertaling Bert en ik ben het er volledig mee eens.

  Like

 3. Robbert zegt:

  Ik kan er helemaal mee instemmen. De Graslims kennen maar één doel en dat is de wereld te onderwerpen aan de islam ideologie.

  Like

 4. oogenhand zegt:

  Vooral interessant is dat oorlogen niet langer door staten worden gevoerd. Ook wij moeten ons niet langer als staten op stellen. In plaats van de Nederlandse staat onder druk te zetten, kunnen wij beter netwerken buiten de staat om op bouwen.

  Like

 5. Jan zegt:

  Deze had er moeten staan.
  Waarom wapens afgeven stupide is

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  @Jan 17.50. uur. Inderdaad Jan, ik heb me lang afgevraagd waarom de burger geen wapen mag bezitten, maar het is mij meer dan duidelijk nu. Ze wensen ons eronder te houden, en onze vrijheid te ontnemen, en dan komt het de machthebbers gelegen dat we als vrije burgers ongewapend zijn!

  Like

  • exact Tom Hendrix, daarom blijf ik als Nederlandse toch maar in België wonen want het zal er op neer komen dat het ieder voor zich zal worden, want hoe graag ik ook zou netwerken, voorlopig komt het niet vd grond en vraag me niet waarom want IK snap het niet, zijn wij hier nu de ENIGEN die doorhebben hoe dicht wij bij onze ondergang staan??

   Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  Leve het 2e amendement van the declaration of independence, leve het amerikaanse vrije wapenbezit, dat moeten we hier ook hebben.

  Like

 8. Martien Pennings zegt:

  Ik ben er diep van overtuigd dat er een consigne is uitgegaan van de Moslimbroederschap om voorlopig geen aanslagen meer te plegen in Westerse landen.
  Je kunt alleen hopen dat islamitische splintergroeperingen het toch zullen doen.
  En dat er een fiks aantal doden bij zal vallen.
  Anders zal West-Europa niet wakker worden voor het definitief te laat is.
  Het is de prijs die we zullen moeten betalen voor het linkse hedonisme en narcisme.
  De pc-multikulklutsers laden een enorme schuld op zich.
  Kijk alleen al eens wat ze mij dwingen te hopen!
  Maar ik hoop ook dat ze de rekening nog een keer gepresenteerd krijgen op een Neurenberg 2.0.
  En dan zal ik pleiten voor de enige straf die past bij hoogverraad.
  Maar ze mogen wel kiezen: strop, injectie of de kogel.
  Kijk nou toch eens wat ze mij doen bepleiten!
  Ze laden een enorme schuld op zich.
  Maar dat zei ik al.

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  @Martien Pennings 18.49. uur. Hierop zeg ik voluit AMEN. Geheel gelijk Martien!

  Like

 10. Er is helemaal geen daadwerkelijk toezicht op de radicale islam. Men spint garen bij deze ontwikkeling want het onderdrukkende werk wordt nu door hen uitgevoerd. gemakkelijker kan het haast niet. Kortom: Bevolkingsverraders en collaborateurs!

  Like

 11. gielah zegt:

  Zelf indien er hier een grote aanslag zou komen…. wat ik absoluut NIET hoop…. ook niet om alle slapenden wakker te schudden…..zouden de dames en heren verslaggevers vanaf de eerste minuut om strijd gaan beklemtonen, dat ´niet álle moslims zo zijn…. of dit soort dingen doen´.
  Daarin zouden ze gelijk hebben.
  Maar die dwangmatige reactie ( zélfs na een aanslag BLIJVEN wij politiek-correct hoor…. nu misschien wel méér dan ooit….) zal bij al die slapenden vallen als Gods Woord in een ouderling…. en hen in slaap hóuden.
  Je zult een enkele imam voor de televisie zijn afgrijzen van het gebeurde horen verwoorden.
  Je zult stille tochten zien, waarbij Nederlanders en islamitische nieuwkomers in warme gezamenlijkheid, misschien wel arm in arm, meelopen.
  Je zult kerkdiensten meemaken, waarin pastoor of dominee het vijands-denken scherp zullen veroordelen en waarin zij zullen verkondigen, dat juist het vijanden liefhebben tot de grootste kracht van een Joods-christelijke cultuur behoort, dat iedere crisis een mogelijkheid tot een geheel nieuw begin is, dat wij de slachtoffers het beste eren door bóven wraakgevoelens te gaan staan en op bepaalde extremistisch-linkse sites zal zelfs meneer Wilders openlijk of verholen de schuld krijgen van het gebeurde….. want zijn voortdurende gedram over de islam maakte de lui er niet echt vréédzamer op.

  Onderschat nooit de hersenspoeling, die dit volk de afgelopen jaren over zich heen gekregen heeft.

  Like

  • Dat is het gewoon, de hersenspoeling die er subtiel ingehamerd is sinds decennia lang! Ms moeten we ons daarom realiseren dat WIJ, wèl wétenden, ons moeten gaan organiseren, netwerken, gsm netwerken, providers, servers, programma’s waardoor je niet te tracen bent zoals dit https://www.torproject.org/about/overview.html.en en laten wij gewoon gaan beginnen en dat afwachten heeft geen zin! De tijd v praten en dergelijke is gewoon ‘voorbij’ voor zover het al ooit zin zou hebben gehad want deze lui zijn geen ‘normale mensen’, het zijn islamrobots die doden op bevel en op bestelling na of voor het vrijdag’gebedje’…

   Like

 12. Wachteres zegt:

  Gielah, ik geloof niet dat ik de hersenspoeling van links en alle links geïndoctrineerden onderschat.

  Maar de manier waarop jij hun gedrag beschrijft …. ik heb het Henk V. voorgelezen en we hebben hartelijk gelachen. Dat mag ook … als het niet zo erg was……

  Blijf ook op DDS schrijven. Steeds meer mensen worden daar wakker.

  Like

 13. @Gielah: Als het al zou gebeuren dan zal Geert Wilders ongetwijfeld per direct de schuld ervan krijgen, zover zijn de meesten al wel gehersenspoeld…

  Like

 14. Jan zegt:

  @gielah zegt:
  18 februari 2013 om 21:24

  Heb je gelijk in.
  Enige tijd terug zag ik dat Hamaskameraad Hijmans schreef dat Wilders al meer doden op zijn geweten heeft dan Hamas.

  De PvdA zit vol met gehersenspoelde idioten. Je kent zeker nog wel het geval Bouchra Ismaili: “Luister goed jij vuile gek, wij blijven hier. Júllie zijn hier de allochtonen. Met Allah aan mijn zijde vrees ik niks en niemand. Een advies als ik zo vrij mag zijn bekeer je tot de islam en vind rust in je hart.”….
  http://hvv.amsterdampost.nl/HVV/www.hetvrijevolk.com/indexdae3.html?pagina=5168

  Over vijanddenken in de kerk gesproken.
  Iedereen weet wat Luther over Joden schreef ‘Von den Juden und ihre Lügen’, maar toen René Süss dit in zijn proefschrift ‘Luthers theologisch testament’ naar voren haalde en dat zei dat de Lutherse kerk hiervan nooit scherp afstand heeft genomen waren de rapen behoorlijk gaar.
  http://www.ikonpastoraat.nl/column.asp?oId=417&oItem=32

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s