Duitsland: Turken verkrachten 15-jarig schoolmeisje en dwingen haar tot prostitutie

Screenshot_35

Verhalen van Pakistanen in bendeverband die in Groot-Brittannië puberale Britse meisjes onderwierpen aan groepsverkrachtingen en ze dwongen tot prostitutie zijn inmiddels genoegzaam bekend. Niet omdat men het nodig vond het bekend te maken, maar pas nadat de gelijkheidsideologen in politiek en media dit verschijnsel niet langer meer verborgen konden houden voor het grote publiek. Om toch hun idee hoog te houden dat alle culturen en religies moreel evenwaardig zijn, zagen zij zich genoodzaakt het algehele groepsverkrachtingsgebeuren te bagatelliseren van een algemeen islamitisch probleem naar een probleem specifiek behorende bij Pakistan.

De diepere waarheid is echter dat dit een probleem is dat altijd deel heeft uitgemaakt van de islam als cultuur en als politiek georiënteerde religie. In de islamitisch ideologische geloofsleer hangt men namelijk het idee aan dat het gerechtvaardigd is ongelovige vrouwen (dit zijn alle vrouwen die niet islamitisch zijn) te onderwerpen aan seksuele slavernij. Dit idee is gebaseerd op de voorbeeldfunctie en overleveringen van de zogenaamde profeet Mohammed. Dat dit idee de grondslag  en het excuus vormt voor dit wangedrag wordt als een waarheid beschouwd die te verschrikkelijk is om te benoemen, laat staan te erkennen.

Maar gelijksoortige seksueel roofzuchtige patronen van gedrag manifesteren zich overal waar bepaalde groepen islamitische mannen ongehinderd en ongecontroleerd toegang kunnen krijgen tot niet-islamitische vrouwen. Hier is een voorbeeld van precies hetzelfde fenomeen uit Duitsland. In dit geval komen de daders niet uit Pakistan, maar uit Turkije. Dit betekent dat de verbindende factor in beide fenomenen niet Pakistan of Turkije is, maar de islam.

De volgende YouTube bijdrage geeft aan dat het naast een Europees ook een globaal probleem is.

 

Het onderhavige verhaal vond plaats in het centrum van Hagen, Duitsland: een 15-jarig schoolmeisje werd door twee mannen (39 en 23 jaar) gedwongen om cocaïne te snuiven. Vervolgens werd ze verkracht, terwijl dit gefilmd werd.  Als eindresultaat van dit alles en de film werd ze ten slotte gedwongen haar lichaam in een bordeel in de binnenstad van Hagen te verkopen.

De saunaclub annex bordeelexploitant Ayhan A. (39) en zijn vriend Tugay C. (23) uit Boelerheide, buschauffeur in de Kreis (district) Ennepe Ruhr, zitten in verzekerde bewaring sinds 12 september 2012 en zijn nu gedaagd voor de jeugdbeschermingkamer van de arrondissementsrechtbank met de hoofdaanklacht mensenhandel met als doel seksuele uitbuiting gevolgd door nog een aantal aanklachten.

Jasmin (niet haar echte naam) is geen doorsnee meisje. toen de 15-jarige Jasmin de puberteit bereikte, waren er thuis vaak problemen.  Ze liep meerdere malen van huis weg. In januari vorig jaar belandde ze op het centraal station in de zogenaamde “shisha-bar”, een bar waarin waterpijpen gerookt worden. Hier ontmoet zij Tugay C. en hij introduceerde het schoolmeisje bij zijn Turkse landgenoot Ayhan A. , die op dat moment een bordeel runde in de Bergstraße in de binnenstad van Hagen.

De twee mannen waren naar het schijnt vanaf het begin van plan om het 15-jarige weggelopen meisje te exploiteren en maakten misbruik op basis van haar wegloopstatus en hun kansen om haar hiermee in de prostitutie te dwingen. Het begon met een manipulatief uitstapje in een BMW naar Dortmund Nordstadt. Hier werd  cocaïne gekocht en men dwong het meisje dit witte poeder via de neus op te snuiven.

Eenmaal terug in Hagen aldaar in een garage vlak bij het bordeel werd het meisje gedwongen door Ayhan A. tot seksuele gemeenschap zittend op een wasmachine. Vriend en mede aangeklaagde Tugay C. filmde de verkrachting van het schoolmeisje met zijn mobiele telefoon. Omdat zij gedrogeerd en alleen in de garage was met twee lichamelijk sterkere oudere mannen was het voor haar onmogelijk om zichzelf te verdedigen, verklaarde de rechter.

De volgende dag werd Jasmin voorgesteld een nacht door te brengen met een klant in een hotel.  Toen zij dit weigerde, greep Tugay C. haar en schopte haar in de rug: ze moest oppassen met wat ze deed, vertelde hij haar. Zij was een meisje en had hem te gehoorzamen. Zou zij dat niet doen, dan zou hij haar moeder iets aandoen, dreigde Tugay C.. Hierdoor geïntimideerd ging het 15 jaar oude meisje alsnog met de klant naar een kamer.

Nadien werd het 15-jarige meisje, dat nu de naam ”Kimberly” had gekregen, nog geregeld bedreigd met het vermoorden van haar familie als zij zich niet schikte en prostitueerde ten gunste van de mannen. Per klant werd € 50,00 ontvangen, het meisje zelf kreeg niets.

De twee beschuldigden gaven alle aanklachten toe voor de arrondissementsrechtbank. Deze algehele schuldbekentenis bespaarde het Jasmin persoonlijk een verklaring afgeven in een psychische problemen oproepende  confrontatie met haar pijnigers en zal straf verzachtende omstandigheden oproepen, aldus de verdediger van het tweetal Frank Becker. De rechtbank heeft inmiddels aangegeven dat Tugay C. een straf kan verwachten tussen de 3 en 4 jaar en de voormalige bordeelhouder Ayhan A een straf tussen 3½ en 4½ jaar hechtenis. De rechtbank komt weer bijeen op 20 februari.

De politie bevrijde naast Jasmin nog een ander meisje van 14 jaar uit het huis van Tugay C’s broer in de Vinckestraße (Altenhagen). De uit het dak gaande vader van dit meisje stond nadat hij van haar aanwezigheid daar wist met een hooivork voor het huis van de pooiers met het doel hen te lynchen.

Screenshot_34

Bron:

http://islamversuseurope.blogspot.ca/2013/02/germany-turks-rape-15-year-old.html

Bron oorspronkelijk artikel:

http://www.derwesten.de/staedte/hagen/zuhaelter-aus-hagen-zwingen-15-jaehrige-schuelerin-ins-bordell-id7619960.html

Vertaald uit het Engels door:

Guus

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Criminaliteit, Duitsland, Islam, islamofascisme, Mensenrechten, migrantengeweld, Moslims, Racisme. Bookmark de permalink .

14 reacties op Duitsland: Turken verkrachten 15-jarig schoolmeisje en dwingen haar tot prostitutie

 1. De harde waarheid. Het meest treurige is dat dit in nagenoeg elk land voorkomt waar deze verachtelijke ideologie de kop op steekt. Hier in Nederland gebeurt het in de vorm van deze zogenaamde loverboys. Loverboys? Pooiers zullen ze bedoelen. Ook in België bestaat dit al vele jaren maar blijkbaar is het een nogal gevoelig onderwerp wat niet graag of het liefst helemaal niet wordt gebracht in de media. Ja pas alt het echt niet langer onder de pek kan worden gehouden. Dit ‘gebruik’ (lees: misbruik) gebeurt al eeuwen lang binnen de islamitische landen.

  Like

 2. louis-portugal zegt:

  Wanneer lezen we over de eerste vader die echt zo´n stuk vuil opgeruimd heeft die zijn dochter gebruikt heeft???

  Like

  • Jade zegt:

   Zo`n vader krijgt dan wel 80 jaar celstraf…

   Like

  • Daar zit ik al een hele poos op te wachten.
   Als het al gebeuren zou, dan zullen ze dat zeker onder de pet houden om te voorkomen dat het vaker gaat gebeuren dat ouders het recht in eigen hand nemen. Daar zitten ze echt niet op te wachten. En als het als zou gebeuren dan weten we al precies hoe de uitspraak van de rechter zal luiden wanneer de vader of moeder van een misbruikt meisje doet wat de overheid al jaren gelden had moeten doen!

   Zo is het al jaren een ongeschreven regel binnen de politie dat alles wat riekt naar de misdaden van deze criminele bevolkingsgroep weggepoetst moet worden. Aangiftes die niet worden aangenomen, aangiftes die verdwijnen, het pertinent weigeren van bescherming voor de slachtoffers. Adresgegevens (ja, ook die van de locaties van die ‘blijf van mijn lijf’ huizen waar de slachtoffers worden ondergebracht) die doorgesluisd worden wanneer het wel lukt om een aangifte te doen; de lijst is ellenlang en dat allemaal om de burger te ontmoedigen om uberhaubt aangifte te kunnen toen tegen deze criminelen.

   Alles conform de gestelde regels van de EUSSR mbt de immigratie-politiek.

   Like

 3. Slavenhandelaren zijn het met de grootste minachting voor vrouwen en kinderen en jongens ook trouwens, en zéker als ze van niet-islamitische afkomst zijn, dan is het sowieso ‘toegestaan’ want het zijn toch maar ‘kuffars’… Buiten dat, zie hoe ‘hun eigen vrouwen behandeld worden, dat is al gruwelijk genoeg, laat staan wat WIJ, Europese vrouwen en alle àndere vrouwen van niet-islamitsche afkomst te wachten staat!

  Like

 4. Joannes den Hollander zegt:

  louis-portugal, veel vaders zijn nog relatief jong en willen nu nog niet naar de gevangenis. Dat gaat wel gebeuren als deze vaders een leeftijd hebben dat ze bijna naar een bejaardenhuis moeten. Dan is de tijd voor de afrekening. Bovendien zijn ze in de gevangenis veel beter af.

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  De KOTS MUZELMANNEN mogen dat van hun pedo profeet MO, berucht karavanenberover, krijgsheer, en halsafsnijder! En er bestaat geen GEMATIGDE ISLAM, als het erop aankomt, trekken ze partij voor elkaar. De strafmaat voor beide plaatboeven is belachelijk laag, weer natuurlijk d’himmie rechters, te vergelijken met demonen 66 rechters in nederland!

  Like

 6. jowitteroos zegt:

  Het is helaas gewoon in de islamitische “cultuur” ( LOL en walging en leugen) kinderen, meisjes en vrouwen door toedoen “van ter plekke verzonnen regels die mannen vrijpleit” zogenaamde “religieuze” Wettelijke regels, benadeeld worden. Zo zijn er tal van voorbeelden, zelfs dicht bij huis en ongetwijfeld in huis ( lees Nederland), alwaar buiten dat vrouwen toestemming van de man nodig hebben voor zowat alles, ze ook geronseld worden na ( in scenario gezette) verkrachting om hun “eer” te bewaren en dus zelfmoordenaar wordt na veel inpraten. Dan hebben we nog dat achterlijke en mensonterende kindhuwelijk en veelwijverij en schijnhuwelijken en dit alles voor vermaak en vertier van de mannen ………………………………….

  Ps Bron ik kan artikelen op uw site niet meer liken……………….( ze laat nu een traantje)

  Like

 7. Robbert zegt:

  Jowitteroos het is helaas zoals je schrijft. Het is een mensonterende ideologie die nergens eerbied, ontzag of respect voor heeft. Noem het maar op mensen, dieren, de natuur.

  Like

 8. koloth zegt:

  Er zal nog veel moeten veranderen in het huidige NL/EU beleid als we hier van af willen.
  Laten we éérst het corrupte zootje wat er nu zit in de ierkelder trappen.
  Beter geen regering dan deze, we lossen het zelf wel op.

  Like

 9. henk schroemges zegt:

  Volgens onze leiders en wegkijkende laffe landverraders zijn dit nog steeds kwajongensstreken van die lieve, aardige muzelmannetjes. Opzouten of?!!

  Like

 10. DonnaDolce zegt:

  Die achterlijke, IQ loze zandkorrels vergeten één ding…………..net als pedo Mo, komen ook zij UIT een vrouw. Of Mo moet uit de klei getrokken zijn, dan wordt het een ander verhaal 😉 😛

  Like

 11. Avidia zegt:

  Robbert zegt:
  19 februari 2013 om 10:15

  Het zijn geen dieren, het zijn MENSEN, mensen die dit andere mensen aandoen, er is geen dier die een ander dier verkoopt, een dier dood een ander dier alleen om te overleven. En er is geen Maroc in een of ander emigratieland die ooit genoeg middelen KRIJGT!!!! (denken ze) om te leven, maar onze GIFTEN aan hun zijn nooit genoeg, ze willen ook nog jullie kinderen, en het zal nog erger worden, want ze fokken maar raak, en de jaren vliegen voorbij, ze raken in de meerderheid, en wij hebben straks niets meer te vertellen. Ik hoop het niet mee te maken, ik walg er van!!!!!

  Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  @Avidia 03.27. uur. Ik hoop het ook niet mee te maken, maar met MARX RUTTE en SAMSAM aan de regering gaat de IMPORT van deze ACHTERLIJKEN GEWOON DOOR!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s