Nordrhein-Westfalen waarschuwt voor nieuwe golf van armoedemigratie

Screenshot_3

Vanaf 2014 hebben Roemenen en Bulgaren in Duitsland volledig aanspraak op sociale uitkeringen. De Duitse steden voelen zich met dit probleem in de steek gelaten. Maar nu waarschuwt ook de Minister van Sociale Zaken van de Duitse deelstaat Nordhein-Westfalen Schneider voor de “ongelooflijke gevolgen” van de armoede-immigratie.

Volgend jaar treedt ook voor Bulgaren en Roemenen het recht in werking om overal in Europa vrij te kunnen werken. In Groot-Brittannië is dit al een van de dominerende politieke onderwerpen.

Ook voor Duitsland zou dit recht van vrije vestiging levensgevaarlijk kunnen worden. De Minister van Sociale Zaken en Integratie van de Duitse deelstaat Nordrhein-Westfalen, Guntram Schneider (SPD), waarschuwt voor een massale toename van armoede-immigratie in grote Duitse steden. “Als er niet eindelijk tegengas wordt gegeven, zal de situatie zich na 1 januari 2014 toespitsen”, zei Schneider tegenover de “Frankfurter Allgemeinen Sonntagszeitung” (FAS).

In het eerste halfjaar van 2012 steeg het aantal immigranten uit Bulgarije en Roemenië in vergelijking met dezelfde periode het jaar daarvoor met 88.000 personen, aldus het Duitse Bureau voor de Statistiek. En omdat Roemenen en Bulgaren vanaf 1 januari 2014 in Duitsland volledig aanspraak zouden kunnen maken op sociale uitkeringen, zou dit voor de grote Duitse steden “ongelooflijke gevolgen” kunnen hebben, zei Schneider.

“Ik observeer deze ontwikkeling al maandenlang met zorgen”, zei de minister. Het zou meestal om Roma gaan, die in hun thuisland gediscrimineerd zouden worden. Maar in Duitsland zouden ze bij gebrek aan goede kwalificaties nauwelijks kans hebben om werk te vinden.

Verleden week heeft de Duitse vergadering van de afgevaardigden uit de steden een document gepubliceerd, waarin hij de staat, de deelstaten en de EU verweet de steden met hun problemen door de immigratie uit Roemenië en Bulgarije in de steek te laten. Minister Schneider zei dat hij “het volste begrip” voor dit document zou hebben.

De vergadering van de afgevaardigden uit de steden ziet talrijke problemen op de steden af komen. “Gevallen van criminaliteit, bedelarij en prostitutie leiden tot problemen in de buurten”, staat er in het document. Bovendien zouden veel immigranten zwart werken en op de scholen zou de gebrekkige talenkennis voor problemen zorgen. Veel steden zouden niet over voldoende financiële middelen beschikken om de talrijke moeilijkheden te verminderen of zelfs op te lossen, zei de president van de vergadering, de burgemeester van München Christian Ude (SPD).

Screenshot_2

Bron:

http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2013/02/18/nordrhein-westfalen-warnt-vor-neuer-welle-der-armuts-migration/

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Bulgarije, Duitsland, EU, Immigratie, Roemenië, Roma en Sinti. Bookmark de permalink .

13 reacties op Nordrhein-Westfalen waarschuwt voor nieuwe golf van armoedemigratie

 1. E.J. Bron zegt:

  DISCRIMINATIE!! Daar heb ik de dames en heren politici NOG NOOIT over horen klagen wat betreft die honderdduizenden islamitische armoedzaaiers uit Noord-Afrika en het Midden-Oosten die op de Duitse vleespotten afkomen!!

  Like

 2. Dat was ook mijn gedachte! Het probleem is dat als er veel niet-islamietische instroom is, de islamieten minder krijgen of moeilijker misbruik kunnen maken van de middelen waarvoor de autochtone Duitser zich inmiddels ook blauw aan betaald. Stel je voor dat die allah-schreeuwers de zaken niet meer als enige volledig kunnen uitbuiten en dat ze de buit dan moeten delen met ongelovigen…

  Like

 3. louis-portugal zegt:

  Duitsland kreeg in 2012 meer belasting binnen dan ooit.
  Het gaat goed zegt Schauble maar we moeten wel 27 miljard meer bijlenen dan we binnenkrijgen.
  Hoe krijg je met dat soort mensen een land op het goeie spoor???
  Overigens lees ik al op wat duitse sites dat het erop lijkt dat Merkel aan het veranderen is t.o.v. Brussel waarvan de laatste bezuiniging van het 7-jarig budget een voorbeeld is.
  Men spreekt zelfs al van een duits-engelse as.
  Het zal nog moeten blijken of het alleen voor de verkiezingen in september is of dat ze het ook werkelijk begint te zien.
  Dat zelfs socialistische potverteerders hier oog voor krijgen en durven te zeggen is al heel wat.
  Om eerlijk te blijven wil ik er wel op wijzen dat Buschkovsky in Berlijn al langer probeert te wijzen op de problemen in Neuköln.

  Like

 4. Geert zegt:

  Wacht maar tot ook turkije bij de eu komt, dan zijn de rapen gaar dan is het sociale vangnet gelijk weg. Tot jij of ik daar eens gebruik van moeten maken na 40 jaar werken.

  Like

  • Tegen die tijd zal een dergelijk vangnet (waar men al jaren premie voor betaald heeft), vrees ik, niet meer voor ons beschikbaar zijn… Hetzelfde geld voor pensioenen en al die andere voorzieningen die langzaam maar zeker steeds meer worden opgevroten door onaangepast importvolk die er geen ruk voor gedaan hebben…

   Like

 5. luckybee zegt:

  Wij hebben Frans Bauer die voor deze asociale mensen een eerste klas reclame bleek te zijn. mensen. Leve de multie cultie!!!!

  Like

 6. Makropoelos zegt:

  Zolang Angela merkel haar lidmaatschap van de Bilderberg Groep niet opgeeft daan is elke verandering van standpunt t.o.z van Brussel een ijdele droom.
  Maar Louis ik zou er wel graag aan willen geloven aan die Duits Engelse as!!. Dus,…. Juist optimist blijven.

  Meer info voor de Burger in Nederland omtrent de gluip en sluip technieken van de Bilderberg Groep. Deze hebben gelijk de nazi`s, voor om een “Nieuwe Wereld Orde” te vestigen. En wat dat inhoud is zeer eenvoudig. Kop buigen!! Bek houden!! En ploeteren voor een habekrats!!!

  Dat is erger dan destijds de neutronen bom!!! Dus de straat op mensen en het Bilderberg Tuig een afstraffing geven.

  En wij Louis, wij drinken op onze vrijheid nog een witte in die kroeg van jou !!!!

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  Eens met voorgaande reacties. Ziehier (kots) de zegeningen der EUSSR. En nog gaan de Eurofielen en Islamofielen door met nog meer verrijking! Mag ik een teiltje..svp.

  Like

 8. Petrossa zegt:

  Laat maar komen, geld zat. Gewoon wat cijfertjes inkloppen op de ECB computer en hopla! Of nog beter rechtstreeks geld naar Roemenie enBulgarije overmaken op voorwaarde dat ze hun grenzen gesloten houden.
  Scheelt weer sloten vervangen, ruiten repareren enz.

  Like

 9. Pingback: INTERESSANTE BERICHTEN ELDERS.. « Nieuws van deze tijd…

 10. benny zegt:

  ik dacht dat onze ouders,grootouders en overgrootouders een sociale zekerheid opgebouwd hadden om ons en toekomstige generaties hun toekomst te verzekeren en NIET voor de linkse elite die gans de wereld inviteert om daar te komen van meeprofiteren,tot zelfs volkeren toe die ons haten. hoe respectloos naar die mensen toe die dit allemaal opgebouwd hebben,de linksen kennen geen schaamte.

  Like

 11. BertG. zegt:

  En dit zit er nog eens aan te komen. Bijdrages korten dan iedereen retour sturen, nieuwe chantage. Komen ze er wel eindelijk achter hoeveel er in werkelijkheid niet bestaan.
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2013/02/nieuwsuur_marokkaneninvasie_op.html

  Like

 12. Jan zegt:

  Het totale failliet van Nordrhein-Westfalen (232 miljard schuld) en hoe sommige steden de situatie nog erger maken (Essen die een voetbalstadion bouwt. ‘Zukunftoptimismus’ voor de burger noemt de linkse burgemeester dit. Luister naar zijnlachwekkende excuus, ook om nog meer woningen te bouwen tegen een natuurgebied aan terwijl 20.000 woningen leeg staan)
  http://www.zdf.de/ZDFmediathek/hauptnavigation/sendung-verpasst#/beitrag/video/1636938/Versenkt,-verbaut,-vergraben

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s