Plaatselijke inwoners zeggen dat Arabieren ruim 1 hectare wijngaard in Samaria vernielden

Screenshot_3

De bewoners eisen dat de misdaden op dezelfde manier worden onderzocht en behandeld als dat waar dan ook in Israël zou gebeuren. Vanochtend werd ontdekt dat de afgelopen dagen in de buurt van Shiloh in Samaria ongeveer 3.000 wijnstokken waren vernield. De wijngaarden worden tijdens dit seizoen om de paar dagen bezocht, dus het exacte tijdstip van de vernieling is onduidelijk. 

De schade wordt geschat op 200.000 NIS (Nieuwe Israëlische Shekel).

Voetafdrukken die naar het Arabische dorp  Kutzrah leidden, werden ontdekt door  rechercheurs van de IDF (Israël Defence Forces)  tijdens hun eerste onderzoek. Ongeveer een jaar geleden werd 1/8  hectare  in dezelfde wijngaard verwoest..

“Vanochtend hebben we ongeveer 3.000 vernietigde wijnstokken ontdekt, een beeld dat moeite kost om ernaar te kijken”,  vertelde Itamar Weiss, een medewerker van de wijngaarden. “Dit is de vierde keer dat deze wijngaard in de afgelopen jaren het doelwit is geweest”.

De Israëlische politie zei dat een onderzoek was gestart om de daders te ontdekken.

Weiss zei dat de bewoners “verwachten dat deze misdaden op dezelfde krachtdadige manier zullen worden behandeld als misdaden elders in Israël worden behandeld en onderzocht”.

Dit incident is een van de vele aanvallen die blijkbaar door Arabieren tegen Joodse landbouw- en veeteeltbedrijven  in Judea en Samaria worden gepleegd.

In het begin van november 2012 meldde ‘Tazpit News Agency’ dat een kudde van ongeveer 400 geiten werd gestolen van Avraham Hertzlich, een boer uit het Benyamin gebied.

Een olijvenboomgaard in de buurt van Shiloh, die eigendom is van Erez Ben Sa’adon, werd op ongeveer hetzelfde tijdstip vernield. Veel van de bomen werden ontworteld of gekapt en het irrigatiesysteem werd beschadigd.

Ongeveer een maand geleden was er een diefstal van 70 schapen bij een waterbron  in Sussia.

Screenshot_4

Nieuwe wijngaard in de Shiloh vallei

Bron:

http://www.jewishpress.com/news/israel/settlements-israel/arabs-destroy-2-5-acres-of-vineyard-in-samaria-locals-say/2013/02/18/

Auteur: Aryeh Savir

Vertaald uit het Engels door:

Wachteres

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Westbank", Arabische wereld, Criminaliteit, Islam, Israël, Joden, Jodenhaat, Moslims. Bookmark de permalink .

11 reacties op Plaatselijke inwoners zeggen dat Arabieren ruim 1 hectare wijngaard in Samaria vernielden

 1. Uiteraard in de ‘jihad tegen alcohol’ I presume??? Terwijl de schijnheiligen zelf alcohol drinke, drugs gebruiken, roken etc etc etc… kijk maar wat er al in Tunesië gebeurt nu, zijn al hele stukken door de salafieten ‘overgenomen’… (eindelijk een neutrale reportage van linxe vranckx) http://www.canvas.be/video_overzicht/211579 Nou zou ik sowieso al nooit naar een islamitisch land gaan en al helemaal niet ‘met vakantie’ mijn GOD!! maar er zijn er helaas nog zàt die dat wèl doen en eerlijk gezegd, ik hoop dat ze dat dit jaar dus ook gaan doen en dat ze daar een ‘eigen ervaring’ opdoen die ze niet vergeten zullen!! Aan den lijve ondervinden zeggen we dan! Dat is de beste leermeester!!

  Like

 2. wim van rooy zegt:

  De islam kan uit de aard van zijn wezen alleen maar destructief optreden, vernietigen, verwoesten, moorden en brandschatten, zowel in eigen gebied als in het huis van de oorlog. Creativiteit zal men elders moeten zoeken.

  Like

 3. Wachteres zegt:

  @ wim van rooy

  En dan moeten wij zo’n achterlijke voor middeleeuwse ideologie ook nog een ‘verrijking’ noemen.

  Links en degenen die links geïndoctrineerd zijn, moeten wel een gruwelijke hekel hebben aan onze maatschappij en onze cultuur, om ons zoveel gewelddadigheid en achterlijkheid op te dringen.

  En als het aan hen ligt, mogen ze hun ‘verrijking’ ook nog deel laten worden van onze maatschappij.

  Wat hebben we toch wat gemist, al die tijd voordat de islam er was. 😦

  Like

 4. Robbert zegt:

  Ik schreef het al in reactie op een ander artikel: NIETS is heilig of veilig voor moslims. Geen mens, geen dier en ook niet de natuur. ALLES moet vernietigd worden.

  Like

 5. Jan zegt:

  Ja maar, die wijnstokken staan wel op Palestijnse grond en dat water is ook van Palestijnen en die schapen waren nodig om de honger te stillen na de hongerstaking uit solidariteit met de illegale gevangenen van de zionisten. Overigens krijgt men van stenen gooien ook honger. Allemaal schuld van kolonisten, moeten zij maar in Europa blijven. Toch?

  Like

 6. Makropoelos zegt:

  Janneman, als het niet zo triest was zou ik om je geschrijvel kunnen lachen. Jammer dat de Palestijnen door de eeuwen heen zo weinig inniatief getoond hebben om iets op te bouwen, wat een bijdrage had kunnen zijn voor de bevolking.

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  De ISLAM is de KANKER voor de MENSHEID!

  Like

 8. Pingback: Arabisch geweld tegen Joden ontaardt | E.J. Bron

 9. Pingback: Nieuwsuur Eikelboomt Jodenhaat: de subliminale hersenspoeling door de Publieke Omroep | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s