Frankrijk en islam: aantal overvallen op Joden bijna verdubbeld

Screenshot_12

Het kleine meisje Myriam Monsonego (foto) werd, samen met nog 3 andere kinderen, door een radicale moslim doodgeschoten, omdat ze een Jodin was. Omdat de media abusievelijk beweerden dat de dader een rechts-extremistische Franse nazi zou zijn, kwamen er onmiddellijk enkele Joden en moslim bij elkaar voor een anti-rechts-extremistische manifestatie…

De Joden in Frankrijk moeten de gevolgen van de islamisering op de meest pijnlijke wijze aan den lijve ondervinden en ze moeten zich hier ook alleen mee redden. Want hoe ze ook met de antisemitisme-knuppel zwaaien, deze helpt niet tegen de groeiende machtspositie die de moslimmigranten zich, dankzij de politieke correctheid en andere goede modellen van de dressuurelites – zoals het verwijt van kolonialisme en de racismeknuppel – wisten te bemachtigen. De centrales van de dressuurelites (o.a. de media) zijn nu in handen van de islamofiele antisemieten, zodat men in Frankrijk nauwelijks nog discussieert over het toenemende antisemitisme.

En dit groeit en groeit, vooral in de islamitisch beheerste gebieden, in de banlieus rondom Parijs of in het zuiden van het land, waar de moord op de schoolkinderen in Toulouse door ene Mohammed Merah bijna een  jaar geleden de hele wereld schokte.

Frankrijk beleefde in 2012 in vergelijking tot 2011 een stijging van 58% antisemitische overvallen – aldus een rapport van de joodse gemeenschap in Frankrijk.

Het rapport werd dinsdag gepubliceerd door SPJC, de veiligheidsafdeling van de joodse gemeenten. Daarin wordt gezegd dat er 614 overvallen gedocumenteerd werden in vergelijking met 389 in 2011.

Incidenten, waarbij de slachtoffers op straat lichamelijk of verbaal werden aangevallen, stegen van 177 in 2011 naar 312 in 2012, aldus de SPJC. Bij 25% van de lichamelijke overvallen op Joden was een wapen in het spel.

Het SPJC-rapport toont bijna een verdubbeling van de lichamelijke aanvallen op Joden, die in 2011 nog bij 57 lagen.

Jerusalem Post

Je moet je eens voorstellen dat zulke feiten ook op de Franse of Duitse publiekrechtelijke zenders op de beste zendtijd ter sprake zouden komen. En je moet je eens voorstellen dat in een talkshow als gasten 2 pro-Joodse goedmenschen, een rabbi, een pro-Joodse en slechts één vertegenwoordiger van de moslims aanwezig zouden zijn. Onvoorstelbaar, nietwaar? Maar precies dat is altijd de samenstelling als het om moslimonderwerpen gaat, alleen in omgekeerde verhouding: 4 islamofielen (2 goedmenschen, 1 islamofiele politicus en een imam) – en slechts één tegenspeler. Daarom kunnen we de conclusie trekken: de media bij ons worden door de moslims en hun handlangers beheerst. De Joden hebben geen kans, ze moeten de gevolgen dragen. Daarbij hebben ze slechts één troost: voor de autochtone Fransen, Duitsers, Nederlanders enz. is het nog veel erger.

Bron:

http://www.kybeline.com/2013/02/20/frankreich-und-islam-ubergriffe-auf-juden-und-antisemitische-taten-haben-sich-fast-verdoppelt/#more-42564

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", antisemitisme, Censuur, Dhimmitude, Elite, Eurabië, Frankrijk, Islamisering, islamofascisme, Joden, Jodenhaat, Linkse Kerk, Moslims, Racisme, Socialisten. Bookmark de permalink .

4 reacties op Frankrijk en islam: aantal overvallen op Joden bijna verdubbeld

 1. Jan zegt:

  Met de paplepel ingegeven
  http://atlasshrugs2000.typepad.com/.a/6a00d8341c60bf53ef01310f274cf8970c-600wi
  (Melbourne, januari 2009)

  Geert heeft nog veel evangelisatiewerk te verrichten in Down Under

  Like

 2. Jan zegt:

  Rechtzaak tegen Credit Lyonnais in Frankrijk wegens bankrekeningen van Hamas

  Judge Clears Path for Trial Against French Bank’s Hamas Accounts
  http://www.investigativeproject.org/3937/judge-clears-path-for-trial-against-french-bank

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Helemaal eens met artikel. De roden/ linksen hebben hun 40 jarige infiltratie bijna voltooid. In heel europa wel te verstaan hoor.

  Like

 4. Jan zegt:

  Van Agt: ‘Verzet van palestijnen tegen burgers is gerechtvaardigd”

  Kind van 3 in kritieke toestand in ziekenhuis na aanval met rotsblokken
  A woman and her three daughters were injured on Thursday in a car accident caused by stones hurled by Palestinians on Route 5 connecting Tel Aviv and Ariel.

  One of the girls, three-year-old Adele, was critically wounded, while the mother, Adva Biton, 40, and her two other daughters, Avigail and Naama – ages four and five – sustained moderate injuries.

  One of the girls, three-year-old Adele, was critically wounded, while the mother, Adva Biton, 40, and her two other daughters, Avigail and Naama – ages four and five – sustained moderate injuries.
  http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-4356683,00.html

  Slachtoffer van terreur (met goedkeuringszegel van Van den Broek, Van Agt en de gehele antisemitische typhusbende)
  http://israelmatzav.blogspot.nl/2013/03/this-is-face-of-terror-victim.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s