GB: de afgelopen 15 jaar pikten de migranten 75% van alle nieuw gecreëerde arbeidsplaatsen in

Screenshot_21

Het was echt niet zo dat men in eigen land niet genoeg autochtone langdurig werklozen had die al lang iedere hoop hadden opgegeven nog een baan te vinden. Ja, er waren al meer dan genoeg werklozen met een migratieachtergrond, die moslims die al tientallen jaren geleden waren geïmmigreerd, Polen, Oost-Europeanen e.a. Maar de politici en de grote ondernemingen zetten de werknemers op straat en haalden steeds nieuwe migranten, die voor nog minder geld werkten. En deze nieuwe golven migranten pikten altijd de baantjes voor de neus van de allochtonen weg, ook als ze veel slechter werk leverden:

De immigranten pikten 75% van alle banen in die de afgelopen 15 jaar waren ontstaan.

Mensen, die buiten Groot-Brittannië geboren werden, pikten drie vierde deel van alle nieuwe banen in de afgelopen 15 jaar in, aldus de statistieken.

Maar vorig jaar vond er een grote ommekeer plaats. Voor het eerst steeg de werkgelegenheid van de  in Groot-Brittannië geborenen met 380.000, de grootste sprong sinds jaren-90.

Daarom publiceerde men deze cijfers, omdat ze daarmee de woedende Britse arbeiders willen geruststellen. Al die jaren dat ze migranten het land binnenhaalden, verzwegen ze zulke cijfers.

De ommekeer betekent dat het afgelopen jaar de meeste nieuwe arbeidsplaatsen naar werknemers gingen die in Groot-Brittannië werden geboren. De ommekeer is terug te leiden tot het feit dat de regering probeert de immigratie te verminderen.

The Times

Het land is intussen aardig geruïneerd, anders zouden ze nog meer hordes naar het land willen halen: uit Afrika, die nog goedkoper werken. Zo heeft iemand ergens op Facebook over zijn geboortestad geschreven dat die op dit moment Litouwers en Oekraïners haalt, omdat deze de minste eisen zouden stellen. De Polen en de Hongaren zijn alweer uit de mode

En wij? Wij bejubelen nog steeds iedere nieuwe golf immigranten, vooral als deze uit Afrika of uit Turkije komt.

Bron:

http://www.kybeline.com/2013/02/21/grosbritannien-in-den-letzten-15-jahren-schnappten-die-migranten-75-aller-neu-geschaffenen-arbeitsplatze-weg/#more-42591

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Groot-Brittannië, Immigratie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s