Zweden: door 6,7% van de bevolking (hoofdzakelijk moslims) worden de sociale lasten zo hoog dat de gemeente moet besparen op de kosten van de maaltijden voor de ouderenzorg

Screenshot_32

In Härjedalen komt een einde aan (het extra uitdelen van) brood, boter en melk voor de bejaarden.

Härjedalen beperkt alle extra toevoegingen aan bezorgingen van voedsel in zijn thuiszorg. Van nu af aan zal er geen brood, boter of dessert voor ouderen zijn. Maar ze moeten nog steeds hetzelfde bedrag voor hun eten betalen, meldt de ‘Zweedse Radio’.

De gemeente heeft onlangs hoge prioriteit gegeven aan de steeds toenemende stroom van immigranten die men wilde opnemen.

In Sveg is een bestaand onderkomen voor jonge immigranten, dat sinds de oprichting werd gekenmerkt door ruzies en onrust, verbeterd met extra accommodatie voor een bedrag van 5,5 miljoen Zweedse Kronen. De mannen werden in de accommodatie rond de klok bediend door een staf die zo groot is als het aantal immigranten.

Screenshot_33

De gemeente heeft ook een grote toename van het aantal vluchtelingen gehad, vooral uit Syrië. In Hede werd onlangs besloten om  alle Syriërs die een verblijfsvergunning hebben gekregen een gratis huis aan te bieden.

Volgens de gemeente blijken immigranten bewezen redders van de pensioenen te zijn.

– We moeten dit op langere termijn bekijken, waarbij we al weten dat we in de toekomst veel mensen uit verschillende beroepsgroepen zullen hebben die met pensioen gaan. We moeten dit zien als een (toekomstige) bron van inkomsten, zegt de directeur van de gemeente Inger Lagerquist op onze vraag over de gratis appartementen voor de Syriërs.

Screenshot_34

Verwijzing:  Swedish Radio

Statistiek van de plaatselijke gemeente (onder): De gemeente van Härjedalen in Zweden heeft  een allochtone bevolking van niet meer dan 6,7%, waarvan de overgrote meerderheid moslim is, die nu oververtegenwoordigd zijn voor wat betreft de (financiële) giften van de overheid, in die mate dat ze de gehele lokale inheemse bevolking gepasseerd zijn. Deze enorme kosten voor de uitbetalingen aan immigranten, die vaak opzettelijk permanente uitkeringsgerechtigden zijn zonder dat zij actief werken, heeft de gemeente gedwongen om kosten te besparen op de andere dienstverleningen, zoals het verstrekken van maaltijden aan de ouderen in de ouderenzorg.

Screenshot_35

Grafiek: Lichtgroen = in het buitenland geboren, 6,7%. Donkergroen = in Zweden geboren, 93,3%. Rood = bedrag van de betalingen aan diegenen die oververtegenwoordigd zijn. (Bij degenen die in Zweden geboren zijn, zijn de kinderen van migranten ook opgenomen). De  kosten voor de immigranten, die slechts 6,7% van de bevolking uitmaken, bedroegen in 2012  51,4% van de totale jaarlijkse begroting voor de gemeente Härjedalen

“In elk van onze steden bevindt zich een tweede stad, een staat binnen een staat, een regering binnen een regering, een moslimstad, een stad die geregeerd wordt door de koran”  – Oriani Fallaci

Bron:

http://themuslimissue.wordpress.com/2013/02/17/sweden67primarymuslimpopulation-welfare-burden-so-high-local-council-have-to-cut-food-servings-for-the-elderly/

Vertaald uit het Engels door:

Wachteres

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", Immigratie, Islamisering, Linkse Kerk, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Socialisten, Zweden. Bookmark de permalink .

27 reacties op Zweden: door 6,7% van de bevolking (hoofdzakelijk moslims) worden de sociale lasten zo hoog dat de gemeente moet besparen op de kosten van de maaltijden voor de ouderenzorg

 1. Jan zegt:

  Ik ben bang dat de hulpbehoevenden van dit verzorgingshuis uiteindelijk nog minder kregen dan water en brood:
  The Waterloo General Hospital & Nursing Home 2012.

  Misschien zijn de hersenen van de Zweden op stand 0 gezet door de kou. De haat tegen je eigen volk moet wel gigantisch zijn.

  Like

 2. Fubar zegt:

  En eerst de oudjes pakken, want die zijn het minst weerbaar. Dan de zieken en gehandicapten en vervolgens meer importeren, zodat verzet door het weerbare deel v/d bevolking zinloos zal worden. Te walgelijk voor woorden dit.

  Like

 3. benny zegt:

  stel u voor hoe die ouderen zich moeten voelen,zij hebben trouwens levenslang bijgedragen aan de sociale zekerheid,de schaamte voorbij van de extremistische multiculti-nazi’s!

  Like

 4. marijke zegt:

  In en in triest .Bedankt Wachteres.Maar je word er wel pisnijdig van.

  Like

 5. Niet alleen Zweden! In Nederland is het niet beter, zo niet nóg slechter!

  Like

 6. Makropoelos zegt:

  Pas als de Zweden echt gaan begrijpen wat het betekent om je pensioen te verzekeren met een islam pensioen fonds, is het te laat en worden ze getolereerden in hun eigen land. Zijn dat geen whimppy`s of zo iets.
  Er heeft een ingenieur van Volvo ook al een burka met centrale verwarming ontworpen. Want je moet natuurlijk wel aardig voor je gasten zijn. Tenslotte hangt je pensioen van ze af. Ze hadden natuurlijk ook immigranten kunnen uitzoeken die geen moslim zijn, maar zo logisch kunnen de Zweden schijnbaar weer niet denken.
  Misschien kunnen wij er een paar honderd duizend van ons aan hun kwijt. Wij nemen liever minder pensioen in de toekomst en houwen het leuk in ons land.
  Nou ja, uiteindelijk gun ik de moslim`s ook wel wat! Behalve lucht!!

  Like

 7. Jade zegt:

  Ik moet steeds terugdenken aan de woorden van A. den Doolaard in de serie
  “de Oorlog” van L. de Jong. Hij schreef: “Het hakenkruis over Europa.” (1938).
  En het werd zijn slechtst verkochte boek….
  Mijn familie, m`n vrienden, verklaren me allemaal rijp voor de psychiater.
  Maar “mijn God”, wat hebben ze het mis….
  Anders gezegd: Als we die kut-moslims niet humaan terug parachuteren in de
  West-Sahara, en Turkije ,dan gutst ons bloed straks door de straten in Nederland,
  en in geheel Europa !!!
  Fuck de EU, die hier aan mee werkt!
  Mark my words, may God bless you, and. please, get a gun…!!!

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  @Jade 02.01. uur, eens met U Jade. Ook met overige reacties. Wat een HAAT heeft de ZWEEDSE ROVERHEID, GEHEEL BESTAANDE UIT RODEN, en GUTMENSCHEN, tegen de eigen bevolking! Maar het is zoals hier door Jade en Realpredictor is aangegeven, geen sodemieter beter, ons faalkabinet met Pinokkio RUTTE en KAMERAAD SAMSAM de 1 ste, is ook compleet ISLAMOFIEL en EUROFIEL!

  Like

 9. Wachteres zegt:

  Geen twijfel over: Zweden maakt duidelijk hoe knettergek links is.

  Ze zullen hun eigen bevolking nog laten verhongeren, als ze de moslims maar kunnen vertroetelen.Jan gaf dit ook al aan.

  In dit verhaal is links het kwaadaardig monster. De islam pakt gewoon waarvan zij menen dat ze er recht op hebben.

  Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  @Wachteres 08.51. uur. Inderdaad “eigen volk laatst”, dat is het adagium geworden van de RODEN en de overigen van ” de linkse kerk”.

  Like

 11. oogenhand zegt:

  Dit zal onvermijdelijk de legalisatie van euthanasie betekenen. En het Vaticaan noemt euthanasie een Nazi-praktijk. Dat breekt de Politieke Correctheid. In een land met seksuele vrijheid en dus lage geboortecijfers is euthanasie overigens altijd onvermijdelijk. Daarom heeft het Vaticaan vrije seks, abortus, geboortebeperking, eugenetica en euthanasie altijd in één adem genoemd als de Cultuur van de Dood, die volgens het Vaticaan altijd op concentratiekampen moet uitlopen. Zelfs atheïsme is volgens de Paus voldoende om op Hitler en Stalin uit te lopen. In mijn jeugd bracht mijn katholieke vader iedere vorm van seksuele vrijheid in verband met Nationaal-Socialisme. Ik begrijp dus niet waarom moslims tegen euthanasie en zo zijn. In Iran is het bijvoorbeeld verboden je gehandicapte embryo te aborteren. Moslims bewonderen immers Hitler.

  Like

 12. louis-portugal zegt:

  Idd. zien we het in Nederland ook al gebeuren.
  Bejaarden moeten hun mariakoekjevan, hier ongeveer EEN cent per stuk, zelf betalen las ik ooit.
  En reken maar dat het veel slechter gaat worden.

  Like

 13. luckybee zegt:

  Dat krijg je als je freemdelingen boven je eigen volk kiest.

  Like

 14. oogenhand zegt:

  Overigens, bejaarden zijn vaak babyboomers die islamisering in de hand gewerkt hebben. Zelfs de generatie vóór de babyboomers steunden in de jaren negentig de islamisering. In die tijd immers waren Christelijke en zelfs Joodse groepen de bondgenoten van de islam in de strijd tegen wereldwijde abortus en geboortebeperking.

  Like

 15. Martien Pennings zegt:

  “Eigen volk eerst” is door de hele geschiedenis van de islam in de aantrekkelijke strengere varianten toegepast.
  Zoals daar zijn: “Ander volk moet afgeslacht” en “Ander volk moet in slavernij” en voor de Joden speciaal “De Joden zijn onze honden”.
  Gelukkig zijn “wij” geheel doorgeschoten christenen daar een een prachtig complement van: “wij” willen niks anders dan de dood en de dhimmitude.
  Wat is de natuur toch mooi!
  Dat detail van die verkommerende bejaarden en die gepamperde jeugdige “asielzoekers” vond ik inspirerend.
  Ik hoop niet dat, als de burgeroorlog eenmaal is uitgebroken, ik die Duitser nog eens voor mijn loop, wielen, vlammenwerper of gewoon in handen krijg die onlangs uitlegde dat we moeten kiezen voor de “vitale” vertegenwoordigers van de Midden-Oosten-cultuur omdat Europa anders aan vergrijsde types ten onder zou gaan.
  Dat hoop ik dus niet, want anders bega ik een heel vreselijk ongeluk.
  Wie weet nog hoe die Mof heette?
  Bert?
  Ik bedoel: weet jij dat nog, Bert?

  Like

 16. E.J. Bron zegt:

  Nee, geef eens een hint…

  Like

 17. Piet Klont zegt:

  Zijn vader was tenslotte leraar Duitsch.

  Like

 18. Tistochwat zegt:

  Mijn vader heeft 40 jaar geleden al gezegd dat er ooit een tijd zou komen dat wij Nederlanders in ‘ons eigen’ land helemaal niets meer te vertellen zouden hebben en slaven zouden zijn van de islam! Hij is nu 89 en zit in een verzorgingstehuis waar hij en mijn moeder bijna niets eten omdat het voedsel dat aan die weerloze oude mensen daar wordt verstrekt, “niet te vreten is”. Ik heb dat ‘voedsel’ diverse keren gezien en het is schandalig wat die mensen letterlijk op hun bord gekwakt krijgen! Het ziet er fantasieloos uit en het smaakt écht voor geen meter. En de manier van ‘uitserveren’ op de gang?
  U kent dat wel uit films die over ouderwetse gevangenissen of over de familie Flodder gaan: het met een grote soeplepel het voer van grote afstand op borden smijten.
  Bij de koffie (verdund slootwater) krijgen ze per persoon één armzalig koekje aangereikt; vanuit de hand, zoals je een hond voert. Dat koekje wordt niet eens aangeboden op een schaaltje.

  Nu zijn er natuurlijk islam-minnende landverraders en andere linkse ‘Gutmenschen’ die zeggen dat onze bejaarden in elk geval nog IETS te eten krijgen terwijl er zo veel honger is in de wereld (“Geef met gulle hand aan Afrika, Moldavië, de uitstervende hulphond en de rest van de wereld!”) maar daar hebben onze ‘wegwerp’-bejaarden die toch al o zo duur zijn, niets aan! Het kan natuurlijk altijd nog slechter hè, uwe majesteit, met uw islamitische olieboer-vriendjes (voor het geval u hier meeleest).
  Zaten die gouden stoelen van de sultan van Brunei lekker en smaakte het eten goed?

  Als ik bij mijn ouders in het verzorgingstehuis op visite kom, moet ik 90 cent betalen voor een kopje thee (= gekleurd heet water, kopje 3/4 gevuld), die oude stakkertjes moeten zelf hun broodbeleg, wc papier, en nog veel meer betalen en… ach laat maar… dit land is tóch reddeloos verloren…
  Straks worden wij allen de moskee in getrapt en is onze nieuwe ‘koning’ W.A. een vooraanstaand imam…

  Geert Wilders heeft altijd al gelijk gehad maar mensen die gelijk hebben en die de waarheid vertellen, worden gehaat; dat is altijd al zo geweest.

  Geliked door 1 persoon

 19. Jan zegt:

  n 1995 werd Hans Janmaat van de Centrumdemocraten veroordeeld voor leuzen, die hij en zijn aanhangers hadden geroepen tijdens een demonstratie in Zwolle. Voor de leuzen ?Vol is vol? en ?Eigen volk eerst? kreeg Janmaat tweeduizend gulden boete, alsmede een gevangenisstraf van 35 dagen, waarvan vijftien voorwaardelijk. In hoger beroep liep de geldboete op tot 7500 gulden.
  http://www.vpro.nl/programma/buitenhof/afleveringen/43923318/items/44088349/media/44089004/#

  Like

 20. sprx zegt:

  De koekoek heeft dezelfde strategie, je moet wel ontzettend dom zij daar in te tuinen.
  Oh….oeps…!

  Like

 21. Jade zegt:

  @Martien Pennings 22 februari 2013 om 11:36

  Joschka Fischer?

  Like

 22. Peter Selie zegt:

  Ach ja, de bejaarden zijn immers een gemakkelijke prooi en blijven hun partij nog trouw ook!

  Like

 23. Tom Hendrix zegt:

  @Jan 12.07. uur. Inderdaad Janmaat werd aangepakt Jan. Maar dat de RODE HFD.COMMISSARIS op aandringen van de rode SAMSAM, PVV kiezers wenst te deporteren, gvd. kan dat dan wel IN DIT KLOTELAND?

  Like

 24. Tom Hendrix zegt:

  De RODE POLITIEKAP is uiteraard RIESSEN van AMSTERDAM!

  Like

 25. Pingback: Besparen op ouderenzorg | Golfbrekers

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s