George Galloway: “Met Israëli´s praat je niet” (+ VIDEO!)

Screenshot_36

George Galloway, het boegbeeld van het moderne antisemitisme, verliet gisteravond ijlings een discussiebijeenkomst op Oxford University nadat hij erachter kwam dat een van de discussiedeelnemers een Israëlisch staatsburger was.

Meneer Galloway, parlementslid voor de RESPECT-partij, een zusterorganisatie van de Duitse “Die Linke”, was verschenen bij een van de gebruikelijke “Pourquoi Israël”-discussies op de universiteit van Oxford.

Nadat hij als spreker in het begin tien minuten achter elkaar geëist had dat Israël onmiddellijk Judea en Samaria zou moeten ontruimen, werd hij achterdochtig toen een van de podiumdiscussie deelnemers over Israël sprak in de “ons”- en de “wij”-vorm.

Op meneer Galloways vraag antwoordde de 21-jarige Eylon Aslan-Levy inderdaad een Israëlisch en Brits staatsburger te zijn. Als door de bliksem getroffen sprong meneer Galloway op, maakte enkele hysterische geluiden over de “Apartheidsstaat”, greep mevrouw Galloway bij de hand en verdween.

Oops, I´ve done it again

In een onmiddellijk na zijn faux pas geschreven manifest beweerde Galloway later dat hij door de organisatoren “misleid” zou zijn. In een wanhopige poging om groots te blijven, drukte hij zich als volgt uit:

“Ik heb vanavond geweigerd om met een Israëli, een ondersteuner van de Apartheidsstaat, te praten. De reden daarvoor is simpel: geen erkenning, geen normalisering. Maar boycot, de-investering en sancties totdat de Apartheidsstaat definitief is overwonnen.”

Screenshot_39

Jakob Augstein, Günter Grass en al die andere Borderline-antisemieten die in de Duitse journalistiek hun geestelijke behoefte doen, zouden hun geloof in de eindoverwinning vermoedelijk niet beter tot uiting hebben kunnen brengen. Hamas ook niet.

Het wezenlijke verschil tussen de Duitse journalistiek en meneer Galloway bestaat er echter in dat het er bij haar Teutoonse navolgers altijd uitziet alsof hen als in een reflex iets heel typisch zou overkomen, min of meer vrijwillig-onvrijwillig, als ze aan Israël denken. In vergelijking daarmee komt het antisemitisme van meneer Galloway bewust over, berekenend en is zich bewust van het effect, want als “politicus” is meneer Galloway daarmee sociaal behoorlijk succesvol.

Screenshot_38Want uitlatingen zoals de hierboven geciteerde hebben hem in 2005 niet alleen het parlementsmandaat in zijn Londense kieskring Bethnall Green and Bow en in 2010 in Bradford West (in West Yorkshire) opgeleverd, maar ook het “Palestijnse” staatsburgerschap h.c.

Ja echt, George Galloway is “Palestijn” honoris causa, dus ereburger, vanwege zijn ondersteuning van Hamas en haar “Kill the Jews”-flottielje (Gaza-flottielje), die immers in het Duitse parlement ook nog steeds een cultstatus bezit.

De organisator van de podiumdiscussie op de universiteit van Oxford, Machmud Naji, heeft het schandaal van meneer Galloway beslist afgewezen en veroordeeld. Op geen enkel moment, aldus meneer Naji, zou de Israëlische identiteit van Eylon Aslan-Levy in het mailverkeer tussen hem en meneer Galloway een thema geweest zijn, en meneer Naji zou het in geen geval geaccepteerd hebben om zich bezig te houden met desbtreffende vragen.

Eylon Aslan-Levy noemde de uitlatingen van meneer Galloway “schokkend”. Hij zou het “diep beledigend om niet met iemand te praten op grond van zijn nationaliteit.” Dit zou “zuiver racisme” zijn en in een interview met de “Times” zei Eylon Aslan-Levy dat hij het des te verbazingwekkender zou vinden dat zulk gedrag getolereerd zou worden bij een parlementsafgevaardigde.

Info Daily Mail:

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2282261/George-Galloway-storms-Oxford-University-I-dont-recognise-Israel-I-dont-debate-Israelis.html

Video:

 

Bron:

http://haolam.de/artikel_12314.html

Auteur: Gerrit Liskow

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, Communisme, Dhimmitude, Groot-Brittannië, Israël, Joden, Jodenhaat, nieuw fascisme, politici, Racisme, socialisme. Bookmark de permalink .

12 reacties op George Galloway: “Met Israëli´s praat je niet” (+ VIDEO!)

 1. marijke zegt:

  Walgelijk mannetje en getrouwt met een moslima.

  Like

 2. Jade zegt:

  Hier vlak bij, staan ze ook in de wei…Galloway-runderen,
  een beetje simpel ,met veel haar, net als de moslims…

  Like

 3. Rufol zegt:

  Drie keer raden wat waarschijnlijk de grootste bevolkingsgroep is daar waar ze hem op het schild hebben gehesen.

  Like

 4. De Ekster zegt:

  Zielig mannetje. Helaas een van de velen…

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  De HAATBAARD heeft dat GALLOWAY ventje al. Bah, alles maar doen om ISRAEL in een kwaad daglicht te stellen!

  Like

 6. oogenhand zegt:

  Moslims lezen graag de Protocollen van de Wijzen van Zion. Maar mag dat wel, si7r leren? Si7r mag niet alleen niet gebruikt worden, het mag zelfs niet bestudeerd worden. En de Protocollen zijn mogelijk een vorm van si7r. Het zou immers door si7r zijn dat Kabbalistische Joden de wereld beheersen.

  Like

 7. A. Gerbenson zegt:

  Weer een neo-nazi opgestaan. Een gefrustreerde, maatschappelijke mislukkeling, die de politiek als podium misbruikt om. Deze zieke geesten hebben altijd volgelingen, helaas. Dit soort lieden bedient zich van omkeerpropaganda: leugen is waarheid en waarheid is leugen, enz.. Het meest verontrustende is altijd weer de publieke opinie, die slechts de schouders ophaalt. Zo dachten de politici van oude Weihmarrepubliek , dat Hitler wel zou worden doorzien en politiek vanzelf buitenspel zou komen te staan. De werkelijkheid kwam aan het licht toen het al te laat was.

  Like

 8. luckybee zegt:

  Tsia die vent blijft haar reigen en zij merkt niets? dat frustreerd natuurlijk Maar dat krijg je als je een besneden vrouw neukt.Dikke bult eigen schuld.

  Like

  • oogenhand zegt:

   Krijgen moslimvrouwen in het paradijs hun clitoris terug? Moslimmannen zouden na hun dood hun voorhuid terugkrijgen. Wat als de islam een leugen is?
   Het Jodendom daarentegen leert dat de Joden die naar de HEL gaan hun voorhuid terugkrijgen.

   Like

 9. louis-portugal zegt:

  Idd. A.Gerbenson, geen zielig mannetje maar een flinke nazi.
  Meer het type Himmler.

  Like

 10. E.J. Bron zegt:

  si7r = een soort vloek, het “boze oog”
  (mocht ik het niet goed hebben, dan hoor ik dat graag van oogenhand)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s