Onderzoek naar Turkse bestuurders Rotterdam

Screenshot_41

Er komt een onderzoek naar mogelijke intimidatie en belangenverstrengeling binnen de Rotterdamse deelgemeente Feijenoord.

Dat heeft de Rotterdamse deelgemeenteraad donderdagavond besloten. Enkele deelgemeentebestuuders vertelden onlangs in NRC Handelsblad te zijn geïntimideerd door hun Turkse collega’s. Ook zouden er twijfelachtige subsidies zijn verstrekt en deed Feijenoord niets tegen een Turkse moskee die een illegaal internaat exploiteerde.

De verwevenheid tussen de Turkse politici en maatschappelijke organisaties in Feijenoord is te groot, vinden enkele huidige en voormalige bestuurders. Volgens hen is de druk uit de Turkse gemeenschap is ”groot en onaangenaam” en valt er ”niet aan te ontkomen”.

Brandveiligheid

Het illegale internaat was al een aantal weken in opspraak. Hoewel daar problemen waren met de brandveiligheid, hield de deelgemeente de gebouwendienst tegen om op te treden tegen de bijbehorende moskee. De brandveiligheid zou zelfs pas op orde komen als er eerst een vergunning voor een nieuw te bouwen moskee ‘geregeld’ kon worden.

Een commissie van 5 personen uit de deelraad zal de bestuursperiode sinds 2010 grondig laten onderzoeken. Het onderzoek moet voor 1 juni klaar zijn.

Bron:

http://www.nu.nl/binnenland/3257189/onderzoek-turkse-bestuurders-rotterdam.html

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", Cultuurstrijd, Dhimmitude, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland, politici, Turken. Bookmark de permalink .

7 reacties op Onderzoek naar Turkse bestuurders Rotterdam

 1. Tom Hendrix zegt:

  Tja, dat krijg je als de Pee Vee Dee Aa zo groot is. Hun vrindjes zijn de immigranten, deze PvdA heeft gewoon lak aan de van geboorte NEDERLANDERS. En het stomme kiesvee van 12 september 2012, komt zich nog aan het krabben waar ze geen jeuk hebben! Sufferds!

  Like

 2. luckybee zegt:

  Er zullen niets veranderen Rotterdam zit fast in handen van de PvdA en de islam.Eerts moet de Marokkanse Burgemeester met de Mujahedins naam Abu Talib verdwijnen.Dan mischien.

  Like

 3. Marc Bouwman zegt:

  Vreemd. Als het functioneren van de deelraad onderzocht moet worden, hoe kan het dat dit onderzoek gedaan wordt door vijf leden afkomstig uit diezelfde deelraad?

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  @Marc Bouwman 10.37. uur. Weet je hoe ze zo iets noemen Marc? Dat noemt men: ” de slager die zijn eigen vlees keurt”.

  Like

 5. louis-portugal zegt:

  De veroveringsideologie islam kruipt telkens verder.
  En velen willen het niet weten totdat het te laat is.

  Like

 6. Richard zegt:

  Zo werkt het in turkije ook……..

  Like

 7. Jade zegt:

  Er is mij altijd verteld dat die lui kwamen om te vegen…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s