Palestijnse Autoriteit liegt over salarissen aan terroristen

Screenshot_3

De Palestijnse Minister van Gevangenen Karake

De Palestijnse Autoriteit ontkent ten opzichte van de royale Europese geldgevers dat zij salarissen betaalt aan terroristen. Dit naar aanleiding van kamervragen in Groot-Brittannië en Noorwegen. Volgens de Palestijnse Autoriteit gaat het slechts om sociale uitkeringen. Zo stelde zij in een Engelse verklaring. Niet voor de eerste keer was een verklaring van de Palestijnse Autoriteit in het Engels heel anders dan de verklaring over hetzelfde onderwerp in het Arabisch.

Want wat publiceerde het officiële nieuwsagentschap van de Palestijnse Autoriteit in het Arabisch op 27 december 2012:

“[De Palestijnse Minister van gevangenen] Karake ontkent geruchten over het wijzigen van de salarissen in sociale bijstand … Hij merkt op dat de regering onder leiding van Salam Fayyad de kwestie van de gevangenen centraal stelt en wetgeving heeft opgesteld om hen te ondersteunen en te beschermen, uit achting voor hun opoffering en strijd.

Palestijnse gevangenen krijgen het salaris van de PA dus niet als bijstand, maar als beloning voor hun terroristische daden tegen onschuldige Israëlische mannen, vrouwen en kinderen. Dit terroristensalaris is bovendien ook nog eens veel hoger dan het Palestijnse bijstandsniveau.

Dezelfde Palestijnse minister bevestigde een en ander onlangs op de Palestijnse televisie. In een nieuwsprogramma stelde hij dat 4.000 inmiddels vrijgelaten terroristen hun “permanente en volledige maandsalaris” gewoon doorbetaald krijgen na hun vrijlating, zonder dat zij worden gevraagd om daarvoor te werken (zie hieronder).

Voorbeelden van Palestijnse terroristen die bovengenoemd salaris in de Israëlische gevangenis ontvangen zijn bijvoorbeeld de moordenaars van de vijf leden van de familie Fogel (waarbij bij de baby de keel werd doorgesneden) en de terrorist Ibrahim Hamid, veroordeeld tot 54-voudige levenslange gevangenisstraf, voor de organisatie van zelfmoordaanslagen waarbij 54 onschuldige Joodse slachtoffers vielen.

In de woorden van CU-kamerlid Joel Voordewind: “Nederland geeft 50 miljoen euro per jaar aan de Palestijnse Autoriteit. Daarvan gaat 6 miljoen naar terroristen die kinderen opblazen voor een salaris van 2300 euro per maand. Dat begrijp ik echt niet.”

Likoed Nederland begrijpt ook niet dat dit financieren van geweldpleging niet onmiddellijk gestopt wordt. Een meer voor de hand liggende bezuiniging van 50 miljoen is werkelijk niet te vinden.

________________________________________________________________

Video:

De transcriptie van het interview:

Tv-presentator: “U spreekt van een permanent salaris voor elke gevangene die meer dan vijf jaar in de gevangenis zat. Die krijgt zijn salaris terwijl hij thuis zit. Sommigen van hen zijn in de bloei van hun leven en kunnen een baan en werk krijgen. Waarom wordt er geen gebruik van hen gemaakt op de arbeidsmarkt en ontvangen ze toch een salaris?”

Minister Karake: “Dat klopt. Ik heb het voorgesteld aan de regering en wij besloten om voorrang te geven aan deze gevangenen om in dienst te nemen … om de gevangene tot een productieve persoon te maken…”

Presentator: “Is het aantal gevangenen dat een volledig maandsalaris krijgt bekend?”

Karake: “Ongeveer 4.000.”

Presentator: “Dat is een leger.”

Karake: “Ja, dat is een groot aantal, dat nog steeds toeneemt.”

Presentator: “Zij werken niet. Zij krijgen alleen een salaris.”

Karake: “Sommigen werken.”

Presentator: “Een klein aantal.”

Karake: “Sommige doen vrijwilligerswerk en werken in verschillende organisaties.”

Screenshot_1

Bron:

http://likud.nl/2013/02/palestijnse-autoriteit-liegt-over-salarissen-aan-terroristen/

LIKOED

 

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestina", Graaien, Hypocrisie, Linkse Kerk, Naïviteit, Terrorisme. Bookmark de permalink .

2 reacties op Palestijnse Autoriteit liegt over salarissen aan terroristen

  1. M.A.L. Sion zegt:

    Hier zouden ook in Nederland Kamervragen over gesteld moeten worden.

    Like

  2. guusvelraeds zegt:

    De terreur blijft bestaan omdat hij gefinancierd wordt door de slachtoffers zelf. De subsidie systemen zijn uitgevonden om via omwegen met belastinggeld al dat te financieren dat rechtstreeks op straffe van volksopstanden niet gefinancierd kan worden. Subsidie het meest perverse en verborgen corrupt politieke instrument ooit. Allen die boter op hun hoofd hebben gaan vragen stellen in de kamer, laat mij niet lachen. Het populistische volksdeel wordt gedemoniseerd omdat “”alleen zij”” het zijn die deze subsidiestromen willen aanpakken. De Pal-maffia politieke criminelen en terroristen zouden snel hun verderfelijk werk moeten neerleggen als de geldkranen uit Europa rigoureus dicht gedraaid werden. Dat zal echter niet snel gebeuren omdat hiermee belangen in het geding zijn en dan bedoel ik niet bepaald de belangen van de misdadige politieke elite in het midden oosten maar veel meer de belangen en aangegane verplichtingen van de politieke elite in Europa. Zij weten al decennia dat met Europees geld haat, geweld en dood verspreidt wordt in het Midden Oosten en met regelmaat ook terreur gepleegd wordt in Europa en de rest van de wereld. Bovendien betalen we naast de subsidies ook middels de benzine prijzen aan de pomp rechtstreeks mee aan de algehele islamitische terreur.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s