Spanje implementeert sharia onder dwang van Marokko

Screenshot_54

(Door: Blondemevrouw)

Wetgeving wordt aangepast! De Spaanse minister van justitie heeft onlangs gemeld tegemoet te komen aan de eisen van de Marokkaanse minister van justitie, om in de Spaanse wet vast te leggen dat Marokkaanse kinderen die door Spaanse families worden geadopteerd, cultureel en religieus moslim dienen te blijven en dus een islamitische opvoeding dienen te genieten.

The agreement obliges the Spanish government to establish a “control mechanism” that would enable Moroccan religious authorities to monitor the children until they reach the age of 18 to ensure they have not converted to Christianity. The requirement, which will be enshrined in Spain’s legal code, represents an unprecedented encroachment of Islamic Sharia law within Spanish jurisprudence. The move also represents a frontal assault on the freedom of religion or belief, which is protected by Article 16 of the Spanish Constitution.

Herinnert u zich de uitspraak van Erdogan nog inzake de Turkse pleegkinderen in Nederland? “Nederland, en andere Europese landen proberen de Turkse kinderen via pleegzorg te assimileren, Nederlands te maken, of christelijk, of in elk geval levend naar westerse maatstaven – niet naar Turkse.”

Wees niet verbaasd als ook de Nederlandse overheid tegemoet gaat komen aan eisen van Turkije, zoals Spanje tegemoet komt aan die van Marokko.

Screenshot_53

Bron:

http://www.dagelijksestandaard.nl/2013/02/spanje-implementeert-sharia-onder-dwang-van-marokko

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islamisering, Marokko, Sharia, Spanje. Bookmark de permalink .

19 reacties op Spanje implementeert sharia onder dwang van Marokko

 1. A3an zegt:

  Daar kunnen we dus heel simpel wat aan doen, gewoon geen kinderen meer adopteren uit die “groep”…

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Spanje dus ook al in de overgavemodus ten opzichte van de Islam. Franco draait zich om in zijn graf. Ongelooflijk dat de conservatieven van de partido popular dit allemaal slikken!

  Like

  • Zijn ze in Spanje vergeten wat voor een slag ze hebben geleverd om van die iesjlamieten àf te komen?? Ik kàn gewoon NIET begrijpen dat ze ondanks de harde leerschool, ze er toch weer binnen gelaten hebben en je weet het… het is net een plaag, een rat binnen en voor je het weet, word je overstroomd door die troep..

   Like

 3. dwz zegt:

  Ja als je iemand wil helpen moet je er wel wat voor over hebben.

  Like

 4. louis-portugal zegt:

  Dit is geen islamisering hoor.
  Ken je wetje weet je rechtje zou den UYL zeggen.

  Like

 5. Makropoelos zegt:

  Beste Nederlanders, dit is allemaal goed en aardig, maar gaan we nu echt ons land zo uit laten hollen en ondergraven, dat het voor de eigen mensen in Nederland onleefbaar wordt.

  Ik lees elke dag met vertwijfeling steeds weer nieuwe regels die ons leven aan banden leggen. Maar die vertwijfeling komt niet in de eerste plaats van de nieuwe regels, maar vooral door de slappe totaal ongeinteresseerde houding van de Nederlandse bevolking.

  Wachten we met ingrijpen, gelijk kort voor de oorlog toen Chamberlain nog wilde onderhandelen met de nazi`s omdat hij nog in Sinterklaas geloofde, En waarop wachten we nu om in te grijpen omdat de islam zo vredelievend is? Zij zijn erger dan de nazi`s, zij verkopen een gelijksoortige idiologie gelijk de nazi`s als een religie. Ze hebben maar 1 ding in hun kop, gelijk de nazi`s en dat is “Wereld Overheersing.

  Als dat het ideaal is van de meeste Nederlanders, dan ken ik mijn land niet meer.

  Like

  • Ik begrijp dit ook niet Makropoelos, ik begrijp niet dat er geen enorme volksopstand ontstaan is, een revolutie gaande à la de Franse revolutie, dat er geen gijzeling is ondernomen tijdens het Vragenuurtje op dinsdagmiddag, dan willen die ego trippers graag voor de microfoon komen en heb je de meeste kans t grootste gedeelte te pakken te hebben! Vervolgens dwing je ze de koran onder begeleiding te lezen met vraag en antwoord, de You tubes die WIJ allen wèl kennen, Vervolgens laat je ze in t openbaar zeggen dat ze volledig fout zitten en zaten en inderdaad terecht voor een Krijgsraad gedaagd moeten worden, tezamen met àlle àndere ‘feeders vd krokodillen’ en dan het leger inschakelen om alle no-go-moslim area’s leeg te maken en die moordenaars, al of niet in de dop, naar de zandbak landen terug! Ik zou willen voorstellen om te zorgen dat de infra-structuur in de ‘thuislanden’ volledig vernield is en van het puin hoge dikke ondoordringbare muren te laten bouwen door de autochtone gevangenen zodat die ook eens wat nuttigs doen, na aankomst, het laatste gat in de muur dichtmetselen en nooit meer er uit laten… Die infrastructuur moet wel compleet vernietigd zijn, dus alle vliegtuigen en vliegvelden plat bombarderen, alle wegen opblazen… niets meer overeind, hebben ze gelijk genoeg te doen om vd overgebleven brokstukken onderdak te maken en voor de rest zijn ze toch te lui en te onwetend ook maar iets te repareren… en dat ‘leegmaken’ mag voor mij ‘creatief’ ingevuld worden, iets wat begint met stry en eindigt op chnine en cya en eindigt op nide…. is ms iets vlugger en zeker zo doeltreffend want het zijn er nog al niet wat die ‘weg’ moeten….

   Like

 6. Turul zegt:

  het is ongelofelijk hoe de Europese volkeren dit allemaal toestaan. De eigen etnische en culturele ondergang op elke manier mogelijk steunen.

  Daarnaast heb ik nooit de juridische legitimatie begrepen van import van “exotische” adoptie kinderen uit derde wereldlanden in het Westen. Ook dit is etnische zelfmoord.

  Maar het gebrek aan zelfrespect en eigenwaarde van de Europese “elite” is te gek voor woorden en zal de geschiedenis in gaan als één van de zwarte bladzijden. Ja, ik geloof in het voortbestaan van de etnische Europese volkeren, al zal dat een lange en pijnlijke weg worden, wat niet nodig was geweest.

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  @Makroepoelos 11.48. uur. Beste Makroepoelos, helaas zijn de meeste nederlanders gehersenspoeld door de sufgerukte “LINKSE KERK”, en andere RODE ORGANEN. De meeste zitten ’s avonds verdoofd voor de tv te kijken naar de RODE PROPAGANDA, zoals DWDD van PAUWEL EN ZAUWEL, naar NIEUWSZUUR, en naar domme speprogramma’s. Dat komt de KLIEK in Den Haag goed uit, ze hebben goed begrepen wat de romeinse keizers al deden, geef de stomme massa maar “brood en spelen”. En dat is wat er loos is, de slapwans nederlander komt pas in actie als het einde “brood en spelen”, is m.a.w. als er geen ETEN meer GEKOCHT kan worden!

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  Foei het moet zijn Makropoelos excusez!

  Like

 9. Anneke zegt:

  Een gevoel van FURIE neemt nu even de overhand!!! “De mohammed-children hebben zich MAAR EENS aan te passen aan de westerse normen en waarden….voorzover deze nog aanwezig zijn”. Géén moskeeën, géén misbruik van de (zgn.) demoacratische rechten…voldoe héél vlot aan de ZW-Europese plichten….Máár helaas…die gelden merendeels voor de autochtone westerling!!!

  Like

  • Anneke zegt:

   Trouwens het Spaanse koningshuis is afgelopen tijd (weer) volop in het nieuws…Fiks betrokken bij FRAUDE/CORRUPTIE….de koninkjes van de black dirthy DEVIL. Een waar -, keihard feit…!!! Neem de Europese monarchieën maar eens ‘onder de loep’..hùn machten nemen (met ’t jaar) af; al valt dit proces menig persoon (nog) niet op.

   Like

 10. Marc Bouwman zegt:

  Ik vind de beslissing van de Spaanse regering onbegrijpelijk. Ik begrijp het echt niet. Zouden er soms Saoudische oliedollars tegenover staan?

  Like

 11. Tom Hendrix zegt:

  @Jade 20.28. uur op 22/2. Dat is de reine waarheid!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s