VIDEO: Bossen aanleggen in de woestijn

 

Geplaatst door:

E.J. Bron

h/t:

Likoed

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Israël. Bookmark de permalink .

18 reacties op VIDEO: Bossen aanleggen in de woestijn

 1. Tom Hendrix zegt:

  Israel laat “de steppe bloeien”. Het joodse volk, gezegend door Adonai, maakt het beste ervan. Zie hoe deze dappere joden, bloei en groei bewerkstelligen!

  Like

  • Anneke zegt:

   Ja, Tom een vreugde-gevoel omhelst ons…!!! De woestijn zal bloeien als een (vruchtbare) roos!!!

   Like

   • Anneke zegt:

    Israel bloeit en hoe…; terwijl het westen in ‘doodsstrijd’ is. Hier worden de bomen/bossen massaal gekapt en bewust doodgesnoeid. “Als men de bomen hier in NL ‘observeert’ dan kan men de moeheid zien; het zijn net luciferhoutjes geworden…”

    Like

 2. louis-portugal zegt:

  Het zal de bekrompen arabieren nog jaloerser maken.
  Helaas i.p.v. ervan mee te profiteren en samen met die joden een beter leven voor hun eigen volk op te bouwen.
  Hoe ziek is vooral de leiding van dat volk.
  Het interesseerd hun geen moer hoe het volk lijdt als zij het maar goed hebben en dat hebben ze goed geregeld.

  Like

  • Anneke zegt:

   Tóch vindt er onder de mohammed-gelovigen in het M-O een opwekking plaats. Méér en meer arabische ogen en – oren gaan openstaan. Geldt overigens eveneens voor orthodoxe – en seculiere joodse inwoners. “Het geloof in Yeshua neemt toe…” Voor veel westerlingen heel moeilijk te ‘bevatten’ en waarom??? De westerling meent wijs te zijn (geweest) en de inhoud van G-ds Woord zou geheel te zijn verzonnen… “Gehersenspoeld door super a-theïstische lieden en al decennia lang…nu is het westen snel kopje onder aan het gaan…”

   Like

   • Anneke zegt:

    By the way…Nederland is letterlijk (momenteel) het natste land van Europa. Veel oogst zal dit jaar verdrinken…de weilanden zijn ‘vijvertjes’ geworden. Overal zichtbaar!!!

    Like

 3. Makropoelos zegt:

  Dit soort van bericht zul je niet zien bij de buren van Irael. Die hebben door de koran namelijk een totaal verziekte mentaliteit. Plus dat ze 3x per dag met hun kont omhoog liggen, of aan een waterpijp liggen te lurken, thee slobberen of hun vrouw niet met rust kunnen laten. Ooit zo`n zandbak figuur wel eens echt zien werken. Een moslim schijnt dat niet te mogen en ze zijn dan ook verschrikkelijk handig om het anderen te laten doen of een uitkering te bemachtigen. In Malesie is er niet 1 moslim die een slag werkt, dat is voor de mensen uit India en China.

  Het wordt de hoogste tijd dat we in Europa laten zien wie we zijn en deze figuren terug naar af sturen. Goedschiks of kwaadschiks!!! Als ze maar opdonderen. Ze brengen alleen maar ellende.

  Like

 4. Richard zegt:

  Niet lullen maar poetsen! Dat is de mentaliteit van de Israelieten. Als de arabische buren nu ook eens de handen uit de mouwen zouden steken, dan konden ze hun levensstandaard verhogen. Maar die zitten alleen maar te klagen en hun problemen aan Israel toe te schrijven……
  Belachelijk!

  Like

 5. Daniel Deblaere zegt:

  Met brio geslaagde” plant een boom actie” Fantastische (voorbeeld) inzet voor mens en natuur door Israël! Hopelijk krijgt het navolging… waar nodig vereist, verwacht én levensnoodzakeljk.

  Like

 6. Jan zegt:

  Al Qaradhawi: moslims zijn luie varkens

  Like

  • Anneke zegt:

   Enorm chaotische mensen; kunnen heel moeilijk ‘iets’ plannen en ‘gesmeerd’ uitvoeren. Deze handicap is werkelijk (letterlijk) overal in het M-O zichtbaar!!! Okay; natuurlijk zijn daar ook mensen die meer talenten hebben ontvangen…maar toch over ’t algemeen is het diepe droevenis en duisternis in de Arabische regionen.

   Like

   • luckybee zegt:

    Vergeet het Anneke;van inteeld krijg je zieke kinderen.Je weet wel Downsyndroom ADHD, Dislectie, en Autisme.Voor dehele gemeente alleen maar lasten bezorgen en niets geen bijdraag kunnen ze leveren.

    Like

 7. De bijbelse Jood Jesaja zei; “De woestijn zal bloeien als een roos”! Dat is ook nog eens uitgekomen!

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  @Jan 14.09. uur. Voor een keer heeft deze BAARDMANS gelijk.

  Like

 9. luckybee zegt:

  Bossen ? in Arabie? Waar halen ze het water vandaan?Bossen hebben veel water nodig?

  Like

 10. Avidia zegt:

  Ik heb een stuk of 10 keer meegegaan aan “plant een boom” ik heb zo’n 10 Certificaten daarvan. Het is fantastisch als je dat allemaal ziet, wat een rijkdom in zo’n kale woestijn. En wat een arbeid, zo zie je, arbeid loont, daarom ziet het er bij hun buren zo beroerd uit, net zo beroerd als je ze er zelf uitzien en leven.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s