Londen: islamitische bende hield 12-jarige seksslavinnen

Screenshot_1

Niet alleen pedofilie is een typisch  islamitische trek, maar ook het houden van slaven. Mohammed zelf had al slaven en ook seksslaven gehouden, dus deze naar Londen geïmmigreerde Mohammedanen handelden precies in de traditie van de islam. Ze gaven de kinderen, die ze als slaven hielden, zelfs hun desbetreffende eigenaar initialen, opdat een andere moslim hun eigendom (onze kinderen!) niet kon stelen:

Ze vecht met haar tranen, haalde diep adem – en legde toen haar schokkende getuigenis tegenover de rechtbank af: vier jaar lang zou een man genaamd Mohammed K. haar seksueel misbruikt en tot geslachtsverkeer met ontelbare mannen hebben gedwongen. Zoals de Britse krant “Guardian” bericht, zou haar vermoedelijke beul haar bovendien op de leeftijd van 12 jaar gebrandmerkt hebben: met de eerste letter van zijn voornaam.

Nadat hij haar op een sofa in haar ouderlijk huis had verkracht, zou hij een van haar haarspeldjes hebben gepakt, de kleur er met een mes afgekrabd en het speldje omgebogen hebben tot de letter “M”. Deze zou hij met een aansteker verhit en op de billen van het meisje gedrukt hebben. “Zo wisten anderen met wie ze seks hadden, dat ik van hem was.”(…).

“Als hij wilde dat ik iets voor hem deed dan deed ik het”, zegt de getuige voor de rechtbank. Ze ontmoette vreemde mannen in hotelkamers, kleedde zich naar eigen zeggen “als een hoer” aan, deed mee aan rollenspelen en waste zich na de verkrachtingen – op K´s bevel. Hij zou haar “vuile hoer” genoemd hebben en opdracht hebben gegeven “schoon te blijven”.

Verder lezen in “Der Spiegel”

Deze creaturen zijn zeker geen mensen, maar beesten. En men zou hen geen mensenrechten moeten geven, want dat is een belediging voor de mensheid als men deze penisbeesten als mensen beschouwt.

Dit maakt je zo woedend. Er bestaat geen passende straf in de hele wetgeving van democratische landen die zulke monsters juridisch n.a.v. hun daad kan veroordelen. Men zou hen en hun families naar Servië of Siberië moeten deporteren en ze daar dwangarbeid in een legerkamp moeten geven. Dat zou de enige gerechtigheid zijn die ze verdienen. En die hun slachtoffers verdienen.

Bron:

http://www.kybeline.com/2013/02/23/london-mohammedanerbande-hielt-12-jahrige-sexsklavinnen/#more-42659

Autyeur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", Criminaliteit, Groot-Brittannië, Islam, islamofascisme, Jihad, Mensenrechten, migrantengeweld, Mohammed, Moslims, Racisme. Bookmark de permalink .

8 reacties op Londen: islamitische bende hield 12-jarige seksslavinnen

 1. koddebeier zegt:

  Jammer, dat de doodstraf is afgeschaft.

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  DAT IS HET KEURMERk DER GEITENEUKERS EN ISLAM AANHANGERS. Dankzij de RODEN en GUTMENSCH POLITICI zitten we met deze PRIMATEN opgescheept!

  Like

 3. Zartha zegt:

  @koddebeier

  Ik vind het niet erg. Daarmee komt men er te gemakkelijk van af.Ik kan wel andere leuke straffen bedenken!!

  Like

 4. benny zegt:

  zulke beesten zouden inderdaad geen mensenrechten mogen hebben en terug de doodstraf invoeren voor bepaalde criminele feiten.de wereld zou er na een tijdje véél beter uitzien maar dat kunnen de linksen en globalisten niet hebben

  Like

 5. Martien Pennings zegt:

  Ga eens deze foto getwitterd door Filip Dewinter van boerkavulliszakken bekijken en de stompzinnige ophef die er richting Dewinter over is gemaakt http://bit.ly/ZDkfWw . . . . . . . . . . neem dan kennis van dit recente bericht uit Vlaanderen . . . . . .

  Vraag Eva Brems aan Minister Milquet over “Schadelijke afbeeldingen van meisjes en vrouwen en over een recente wet in Israël dat afbeeldingen van modellen wiens gewicht onder de WHO minimumnorm valt verboden zijn op de Israëlische markt” . . . . . . . . . . .

  Waarna men zich desgewenst mag realiseren dat de boerka een hellesymbool is van niet alleen totale seksualisering en onderdrukking van vrouwen, maar ook van de vermoording, tot-zelfmoord-drijving en verminking van duizenden vrouwen per jaar in het islamitisch “cultuur”-gebied http://bit.ly/K714Xa.

  Hoe krankzinnig wil je het hebben?

  Like

 6. Henny Clemens zegt:

  En met dit soort moeten wij samenleven, geweldig en bedankt EU en de lokale toezichthouders, want een regering kunnen wij dit zooitje niet meer noemen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s