Hezbollah: een terreurbeweging die het moeilijk heeft om in Europa als terreurorganisatie erkend te worden

Screenshot_7

De islamitische activisten hebben erkenning als terroristen nodig, want anders zouden de “gematigde” moslimschaapjes door een radicalere organisatie verleid kunnen worden en dan sta je plotseling helemaal alleen, niemand meer die je bewondert, vreest en van geld voorziet. En dan Allah! Wat zal Allah zeggen als je ooit in de hemel komt en niet eens op de terreurlijst van Europa staat? Zal hij dan nog geloven dat je je leven lang fanatiek de gewapende Jihad tegen de “ongelovigen”, de “Zionisten”, “kruisridders” en “afvalligen” hebt gevoerd? Het zou kunnen dat je niet eens meer de hemelse maagden krijgt, dat je genoegen zult moeten nemen met synthetische vervanging.

Dus doet Hezbollah haar best, op Cyprus of in Nederland, in Berlijn of elders. Maar wat helpt het? De Europese regeringen zijn dermate zuinig met de titel van meest verachte islamitische terreurorganisatie dat je eerder door de bliksem zou kunnen worden getroffen, de lotto zou kunnen winnen of gewoon bezoek van aliens zou kunnen krijgen dan op deze lijst te komen.

Philipp Mißfelder, woordvoerder buitenlandse zaken van de CDU/CSU, gebruikt andere woorden: “Hezbollah is geen liefdadigheidsorganisatie, zoals ze zich vaak voordoet, maar een politieke, agressieve, fundamentalistische eenheid, die er ook niet voor terugdeinst om met geweld haar doelen te bereiken.” Hij verwijst daarmee naar het onderzoek volgens welke Hezbollah verantwoordelijk zou zijn voor een aanslag op vijf Israëlische toeristen en hun buschauffeur afgelopen zomer. Volgens informatie van de Bulgaarse regering zouden de daders leden van Hezbollah zijn.

Screenshot_8

“Westen is niet hard genoeg geweest”

Mißfelder eist daarom Hezbollah op de terreurlijst van de EU te zetten. Daar staan al organisaties zoals Hamas in Gaza of Al Qaida op. Organisaties dus die volgens de EU-definitie een serie zware misdaden hebben gepleegd – bijvoorbeeld gijzeling of moord – o.a. met het doel de bevolking te intimideren en de “fundamentele structuren van een land serieus te destabiliseren of te verwoesten.”

Deutsche Welle

Screenshot_9

Daarbij doet Hezbollah alles wat je je als goede moslimterrorist maar kunt voorstellen. Onlangs op Cyprus werd het trouwe Hezbollah-lid Hossam Taleb Yaacoub veroordeeld, omdat hij daar doelbewust terreurdoelen uitzocht om zo mogelijk veel Joden te vermoorden.

Zo wilde men ook in Amsterdam te werk gaan: Hezbollah beraamde aanslag in Amsterdam.

Of afgelopen zomer in Bulgarije: Aanslag op een Israëlische toeristenbus aan de Bulgaarse Zwarte Zeekust.

Wat moet je dan nog doen om eindelijk als terrorist erkend te worden? Nadien, als de buit verdeeld wordt, zal Hezbollah door de grote terreurorganisaties als een schurftige hond een schop krijgen, omdat zij niet eens de terroristenstatus heeft gekregen.

Screenshot_10

De leider van Hezbollah: Sayyed Hassan Nasrallah

Bron:

http://www.kybeline.com/2013/02/24/hisbollah-eine-terrorpartei-die-es-schwer-hat-in-europa-als-terrororganisation-anerkannt-zu-werden/#more-42672

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EU, Europa, Hezbollah, Islamitisch fundamentalisme, islamofascisme, lafheid, Terrorisme. Bookmark de permalink .

2 reacties op Hezbollah: een terreurbeweging die het moeilijk heeft om in Europa als terreurorganisatie erkend te worden

  1. luckybee zegt:

    Niet vergeten dat Hizbullah een Shiitische organisatie is. en ook blijf.Een sunniet zal nooit zo gemakkelijk bij ze inschrijven.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s