Citaten van Che Guevara

Screenshot_31

“De zwarten, deze fantastische voorbeelden van het Afrikaanse ras, kregen hun raszuiverheid door hun bekende gewoonte om baden te mijden.”

“De neger is traag en geeft al zijn geld aan frivoliteiten en alcohol uit, terwijl de Europeaan toekomstgericht georganiseerd en intelligent is.”

“Wij wijzen iedere vreedzame toenadering af. Geweld is onvermijdelijk. Om het socialisme te realiseren moeten er stromen van bloed vloeien!”

“Deze hyena´s (Amerikanen) zijn alleen geschikt voor de uitroeiing. We moeten onze haat levend houden en tot een aanval opvoeren! De zege van het socialisme is miljoenen atomaire slachtoffers waard!”

Che Guevara, 1928-1967

Bron:

http://50pf.wordpress.com/2013/02/25/zitate-des-che-guevara/

Auteur: 50pf

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.erjbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in socialisme. Bookmark de permalink .

11 reacties op Citaten van Che Guevara

 1. louis-portugal zegt:

  Toch wel redelijk realistisch.
  Veel zwarten stinken enz.

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Deze citaten van de RODE GUEVARA komen overeen met HAATCITATEN van de ISLAM.

  Like

 3. guusvelraeds zegt:

  Dat het Afrikaanse continent in een deplorabele toestand verkeerd heeft absoluut te maken met de “”gemiddelde”” houding van de Afrikaan betreffende zijn gebrek aan ambitie in werk, gebrek aan zorg voor zijn kinderen, gebrek aan spaarzaamheid en gebrek aan zorg voor zijn toekomst. Ik zeg gemiddeld!. natuurlijk zijn ook Afrikanen die deze kwaliteiten wel bezitten maar in hun uppie kunnen ze nooit het continent verheffen tot meer welvaart, politieke rust en nog belangrijker handhaving van minimale mensenrechten. Na meer dan 50 jaar ontwikkelingswerk en biljoenen aan ontwikkelingsgeld in het continent gepompt te hebben mogen we dat gerust stellen. Afrika zou het beste af zijn als het opnieuw gekoloniseerd zou worden. Geen kolonisatie op basis van uitbuiting maar op basis van samen delen en samen verantwoordelijk zijn daar waar nodig en aangebracht. Is dat racistisch wat ik zeg? Persoonlijk denk ik dat het eerder een uiting van bezorgdheid en oprecht gemeende humaniteit is. Als bepaalde volkeren minder kwaliteiten hebben een redelijk functionerende samenleving op te bouwen wil dat niet zeggen dat je hun mag ontmenselijken. Che Guevara had wel een punt betreffende zijn uitspraken over minder toekomst gericht zijn, minder georganiseerd zijn en gemiddeld minder intelligent zijn. Evenwel in deze tijd zijn ze absoluut politiek incorrect en op de manier zoals hij het doet niet in het minst ook racistisch. Dat ondanks de kennis die we nu hebben over Che Guevara zoals zijn politieke moordzucht en zijn legio misdaden tegen de rechten van de mens (Hij had de gewoonte slapende gevangenen de keel door te snijden) toch mensen zijn die met hem dwepen is volledig onbegrijpelijk. Maar helaas er is ontzettend veel dat ik niet begrijp van mijn socialistisch ingestelde mede mensen.

  http://www.hetknp.org/2007/06/14/linkse-idool-che-guevara-niets-minder-dan-moordenaar-en-wreedaard/

  Like

  • maria zegt:

   Dat is wel waar wat je zegt over Afrikanen. Maar Afrikanen hebben weer andere kwaliteiten zoals een ongeëvenaard optimisme en een kinderlijk geloof. Helaas ook in zaken waar ze beter niet gelovig of optimistisch over kunnen zijn, zoals animisme en aids. Maar als een Europese regeringsleider deze Che Guevara uitspraken had gedaan was hij wegens racisme opgesloten! Toch vinden vele Gutmenschen een Che Guevara-Tshirt retehip!

   Like

   • luckybee zegt:

    Tsia Maria, Paul Kruger kent de negers uit ervaring.Toen ze voor de Engelsen naar het noorden vluchten ontmoeten ze de Zulu’s toen deze naar het Zuiden trokken om het land te veroveren.De Preciese ontmoetingsplaats was de Drakengebergte.Het was toen al heeft Paul Kruger ontdekt dat ze anders zijn als wij.Versterk met de vele negers dat de Engelsen naar Zuid Afrika hebben geimporteerd, uit de Golf van Guineea,Zijn de Zuid Afrikanen tot de ontdekking gekomen dat ze onmogelijk met ons zamen kunnen leven.En het bewijs? dat zie je nu in Zuid Afrika.Dan zijn de moorden in Amsterdam maar kidergarten spelletje vergeleken met wat in Zuid Afrika gebeurd.Maar ook daar zal uiteindelijk de Blanken gaan winnen, het Climaat daar is meer geschikt voor blanken als voor negers.Niet vergeten dat de meeste negers diep onder de aarde leven waar het warm is.

    Like

 4. R.A.F zegt:

  Geen kolonisatie op basis van uitbuiting maar op basis van samen delen en samen verantwoordelijk zijn daar waar nodig en aangebracht

  R.A.F:
  Guus kijk toch eens wat je hier neerzet : op basis van SAMEN DELEN .
  Dit gebeurt al niet in onze westese wereld , dacht je nou echt dat wij dat in Afrika wel zouden doen

  Like

  • luckybee zegt:

   Eerlijk Samen delen heeft op deze aarde nog nergens gefunctioneerd. Het komt ook niet van Jezus Christus maar van Karel Marx.
   Jezus zei:” Niemand staat hoger dan anderen.
   hij zei :” Heb je naasten lief als je zelf, en de sterkere schouders steunen de zwakkeren. niemand wordt hier uitgesloten. Geen kapitalisten die de dood’s vijanden zijn van Proletariers.

   Like

 5. R.A.F zegt:


  Herman van Veen toveren

  Like

 6. luckybee zegt:

  MAW de oude Paul Kruger heeft gelijk,eerst moeten de negers appart van de blanken ontwikkelen voor dat ze met ons zamen kunnen leven.

  Like

 7. Tistochwat zegt:

  “Om het socialisme te realiseren moeten er stromen van bloed vloeien!”

  Ik vrees dat hetzelfde zal moeten gebeuren om van het ‘socialisme’ af te komen.
  Alle haat en ellende op deze mooie planeet zou toch helemaal niet nodig hoeven zijn…
  Waarom is niet iedereen écht gelijk en waarom wordt de aarde met alles wat daarop is, niet écht eerlijk verdeeld tussen vreedzame mensen?
  Daarbij natuurlijk rekening houdend met het bestaansrecht van dieren en planten.
  De groene planten, die ons gratis zuurstof leveren…

  Misschien kunnen Rutte en zijn kameraadski Samsom trouwens wel iets verzinnen om belasting te gaan heffen op ademen?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s