VIDEO´S: De vernedering van Palestijnse vluchtelingen in Arabische “broederlanden”

 

De ondertiteling kan gewijzigd worden naar het Nederlands door rechts onderin de balk op het “envelopje” te clicken. Kies dan “ondertiteling vertalen Beta”, click “Afrikaans” aan, scroll naar beneden naar “Nederlands” en click dat aan. Klaar!

 

 

Bron:

Likoed Nederland

LIKOED

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

3 reacties op VIDEO´S: De vernedering van Palestijnse vluchtelingen in Arabische “broederlanden”

 1. guusvelraeds zegt:

  Palestijnen worden door de Arabische staten alleen gebruikt als druk middel en speelbal in hun strijd die gevoerd wordt met alle middelen en op alle fronten Israël te demoniseren en indien het lukt Israël met of zonder holocaust (liefst natuurlijk met holocaust) van de kaart te vegen. Het lot “”an sich”” van de Palestijnse bevolking (althans hen die zich zo noemen) heeft nul komma nul hun interesse. Het is een schande wat gebeurd. Maar vergeet vooral niet dat naast de Arabische staten ook organisaties als de UN, UNHCR en specifieke westerse machtsblokken zoals de EU eveneens bloed aan hun handen hebben als het over het willens en wetens in stand houden van het Palestijnse vluchtelingen probleem gaat. Dit probleem is opzettelijk gecreëerd en in stand gehouden en Israël is de minst schuldige in dit hele drama.

  Like

 2. louis-portugal zegt:

  Helaas is dat zo Guus.

  Like

 3. maria zegt:

  Niks aan toe te voegen Guus! Vergeet ook niet de palestijnen die dachten gebruik te kunnen maken van de situatie in Koeweit in 90/91 en sindsdien niet meer welkom zijn. En de palestijnen die Libanon hebben geannexeerd na een zeer bloedige burgeroorlog. Waarna de LIBANEZEN het bloedbad in Sabra en Chatilla aanrichtten. (400 of 4000 doden? Bij 4000 geven we gewoon Israël de schuld) En waar Hezbollah nu een grote factor is in Libanon en de christenen zijn verdwenen. Ja die palestijnen mochten willen dat ze Israëlisch staatsburger mochten zijn in plaats van zorgvuldig achtergestelde “vluchtelingen” in de arabische wereld.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s