Het NOS-journaal is weer bezig de Jodenhaat te voeden

Screenshot_53

World Press Photo 2013: nóg maar eens ´n anti-semitisme-opwekkertje

(Door: Martien Pennings)

Het bloed stroomt al 14 eeuwen in rivieren in het Midden-Oosten. De oorzaak is de islam. Wat er aan gruwel en moord te melden valt uit Syrië, Irak, Jordanië, Egypte, Saoedi-Arabië, de rest van de Golfstaten, de hele Maghreb, dat boeit het NON-journaal allemaal niet als er één “Palestijn” in een Israëlische cel overlijdt.

Net als het NON-journaal raken “de Palestijnen” zelf ook pas geïnteresseerd in dode mede-Arabieren als Israël belasterd kan worden. Je moet zo dadelijk eens even kijken wat een haatmassa er weer op de been is voor een waarschijnlijke terrorist, deze “30-jarige pompbediende Arafat Jaradad” die ongetwijfeld veel meer heeft geflikt dan alleen maar stenen gooien. Heeft het NON-journaal eigenlijk ooit de enorme mediale Joden-haat-industrie behandeld, die gerund wordt door Fatah en Hamas en gesubsidieerd wordt door de EU en de VN,  die dit soort uitbarstingen deze massaliteit verlenen? En waardoor Monique Hoogstraten vol respect kan zeggen:

Verdriet, woede, trots: het is er vandaag allemaal in Zair bij de uitvaart van Arafat Jaradad.”

Kijk vanaf 08:35 *** in het NON-journaal van 18:00 uur van maandag 25 februari. Het zal ook wel in het 20:00 journaal gezeten hebben.

Ik schrijf de teksten uit van vergenoegd manneke Rik van de Westelaken en articulatie-specialiste Monique van Hoogstraten.

Van de Westelaken: “Rond de begrafenis van een Palestijnse man, die dit weekend overleed in een Israëlische cel, zijn flinke rellen uitgebroken. Veel Palestijnen zijn woedend en uit een geheim autopsierapport zou blijken dat de man door geweld om het leven is gekomen.”

Van Hoogstraten: “Verdriet, woede, trots: het is er vandaag allemaal in Zair bij de uitvaart van Arafat Jaradad. De dertigjarige pompbediende wordt als martelaar begraven bij de andere Palestijnen die hier zijn omgekomen in de strijd tegen de militaire bezetting. Arafat werd opgepakt omdat ie stenen had gegooid. Zaterdag stierf hij in de Israëlische cel. ‘Israël heeft hem vermoord’, zeiden veel Palestijnen meteen.

De broer van Jaradat komt aan het woord: “Ze hebben hem uit zijn huis gehaald en zeiden tegen hem: ‘Neem maar afscheid van je kinderen.’ Ik wist toen al dat ze hem zouden doden.”

Van Hoogstraten: “Het broeit de laatste tijd op de Westelijke Jordaanoever. En de autopsie van Jaradat voedt die woede. Volgens de Palestijnse arts die erbij was, had hij twee gebroken ribben en stierf hij door mishandeling. Israël ontkent dat en zegt dat zijn ribben gekneusd waren door reanimatie. Uit vrees voor escalatie zijn er steeds meer militairen op de been, maar met de opdracht niet met scherp te schieten. Want meer doden is meer onrust.

Ach, waarom zou ik het schuine vet dat ik heb aangebracht nog uitleggen? Weer een nieuwe bijdrage aan het Jodenhaat-klimaat waarin de Breiviks en de Mohamed Merahs opstaan en de Jodenhaat van Turken en Marokkanen in Nederland verder gevoed wordt.
____________________

Hier ook de link voor wie problemen heeft met de cookies (Firefox) en de link rechtstreeks in een zoekmachine wil copy-pasten:

http://www.uitzendinggemist.nl/afleveringen/1328419

Door:

Martien Pennings

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestina", Hypocrisie, Israël, mainstream-media, Nederland. Bookmark de permalink .

17 reacties op Het NOS-journaal is weer bezig de Jodenhaat te voeden

 1. Anneke zegt:

  En dit zal de NOS en het land Nederland uiteindelijk ‘DUUR komen te staan…’. De tol zal zeer zeker niet gering zijn!!! “De gesel is overigens al ge-activeerd in het najaar van 2008, door YHWH’s Hand.” Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaald ze wel en zal (uiteindelijk) standvastig actief blijven…Zo wie het laatst lacht, lacht het hardst/vrolijkst en zal juichend door het verdere leven gaan.

  Like

  • Anneke zegt:

   Zie het zaaien van anti-semitisme als een (psychische) WANHOOPS-poging…men beseft heel goed dat de geloofwaardigheid fiks aan het rafelen is. Het NOS-borduurwerkje is binnenkort een heus vodje…Zo ook het NL – en EU-Brussel borduursel !!!

   Like

  • maria zegt:

   Tja vroeger werd je nog als NL toerist onthaald als “vriend van Israël”, tegenwoordig schaam ik mij voor mijn regering en mijn land. De wereld staat in brand, in Afhanistan, Irak , Lybië, Syrië, Somalië, Soedan vinden de meest bloedige oorlogsmisdaden plaats van moslims onderling en moslims tegenover christenen. Maar de traanbuis van de linkse Gutmenschen gaat pas lopen als er een palestijn van zijn fiets valt. (want: schuld van Israël) De palestijnen zullen zelfs de morturaria leeghalen om voor de camera’s de slachtoffers van de “Israëlische agressie” te tonen. Terwijl de jongeren in Gaza verslaafd aan medicijnen en alcohol raken. Niet vanwege de “Israëlische repressie” maar door de islamitische hel waar ze dankzij Hamas in moeten leven. De kans dat je in Gaza omkomt door Hamas is vele malen groter dan door Israël….

   Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Bedankt voor dit artikel Martin Pennings. Inderdaad, de NOS ofwel omroep “DE ROOIE RAAP”, is compleet ingepakt door de RODEN en de GUTMENSCH en POLITIEK CORRECTE KLIEK. Heeft dat NOS GEBROED OOIT melding gedaan van de MASSA MOORDEN door MOSLIMS in respectievelijk BANGLA DESH 1971, waar het pakistaanse MUZELMANLEGER 3 miljoen Bengalezen heeft vermoord en 300.000 vrouwen en meisjes VERKRACHT, en gloeiende nakende, het UITMOORDEN van 100 SERVISCHE DORPEN door het MUZELMANONDIER ORIC. Neen, maar wel constant treiteren en tergen van het dappere ISRAEL. NOS en de RODEN ik walg ervan!

  Like

 3. Jan zegt:

  Health Ministry Statement on the Autopsy on Arafat Jaradat – Two ribs were broken, which may indicate resuscitation* attempts
  …At this stage, until microscopic and toxicology reports are in, the cause of
  death cannot be tied to the autopsy findings.
  http://www.imra.org.il/story.php3?id=60182

  *reanimatie

  Militants from the Al-Aqsa Martyrs Brigades, to which Mr Jaradat belonged, fired into the air and vowed to avenge his death, AFP news agency reported.
  http://www.bbc.co.uk/news/world-middle-east-21572070

  Palestinians said he was a member of the al-Aqsa Martyrs Brigades, the armed wing of Palestinian president Mahmud Abbas’s Fatah movement.
  http://english.alarabiya.net/articles/2013/02/24/268128.html

  Hetzelfde wordt door Al Gore’s TV-zender Al Jazeera bevestigd:
  http://www.aljazeera.com/news/middleeast/2013/02/2013224184142611721.html

  “The al-Aqsa Brigades, the armed wing of the Fatah national liberation movement, mourns with all pride its hero, the martyr of freedom, the prisoner Arafat Jaradat,” the statement said, in reference to his membership of the group.
  http://english.alarabiya.net/articles/2013/02/25/268233.html

  Like

  • Martien Pennings zegt:

   Dank je, Jan.
   Zoals ik al zei: “( . . .) deze ’30-jarige pompbediende Arafat Jaradad’ die ongetwijfeld veel meer heeft geflikt dan alleen maar stenen gooien.”
   Maar het is wel handig dat we het nu zeker weten.
   En twee gebroken of gekneusde ribben: typisch voor een intensieve reanimatie-poging.
   Moet je nagaan hoe ongelooflijk gretig die Hoogstraten bezig is geweest om een eenzijdige reportage te maken, zonder zelfs af te wachten wat er door zijn terroristenmaatjes gezegd zou gaan worden.
   Ik heb er al eens eerder op gewezen: http://bit.ly/VjuYQF: “Monique van Hoogstraten lapt namens de NOS alle journalistieke principes aan haar fascistische laarsjes”

   Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  O ja beste mensen iets om te lachen; ik lees net op http://www.geenstijl.nl dat een muzelman-baardmans onze gewaardeerde Geert Wilders verzoekt om islamaanhanger te worden. Je lacht toch “de ballen”, uit je broek. Eerst heb ik goed moeten luisteren naar de baardaap, want het leek meer op gemekker van een geit, als op duidelijk nederlands…o wacht daarom eisen de turken, dat de staat nederland turks leren op school dient toe te staan. Man,man,man dit land is echt een gekkengesticht geworden!

  Like

 5. baksteen zegt:

  Wat een ziek antisemitisch land leven toch. We hebben dan ook goed ons best gedaan in 41-45.
  De politie, marechaussee, NS en de gemeentelijke ambtenaren hebben toen ook al geweldig samen gewerkt. De NOS neemt het van hen over.

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  @baksteen 21.15. uur. Tja, beste baksteen, zover zijn we al gezakt. De nederlander is een slappehap geworden. Om hopeloos te worden is ook het feit, dat in ons land zoveel verlinkers rondlopen die maar wat graag de MUZELMANNEN de RODEN en de LANDVERRADERS der EU ter wille wensen te zijn. Walgelijk, wat een land is dit geworden!

  Like

 7. Inderdaad. Het waren toen al slappe janussen en dat zijn het nog steeds. Het zou me overigens niets verbazen wanneer er inmiddels al een aparte database is aangelegd van mensen welke van Joodse afkomst zijn en van hen die de Joodse samenleving een warm hart toe dragen…

  Nederland en dan voor al de overheid heeft de afgelopen jaren herhaaldelijke malen opnieuw laten zien dat men van de verschrikkelijke periode 1939-1945 geen ruk heeft geleerd!

  Like

 8. maria zegt:

  Deze foto had je dus op honderd andere plaatsen kunnen maken, b.v. in Syrië. Maar de slachtoffers van Hamas worden met minder toeters en bellen begraven. We hebben echt geen flauw idee hoe het Pallywood-circus werkt. De Israëlische slachtoffers van de bommen uit Gaza werden in elk geval niet zo geëxploiteerd voor de media. Misschien moet Israël ook maar eens wat “zieliger” gaan doen. Niet dat het ene reet helpt natuurlijk…

  Like

 9. Jan zegt:

  ‘Rising From the Muck: The New Anti-Semitism in Europe’, Pierre-Andre Taguieff

  Recensie op: http://www.jcpa.org/phas/phas-gerstenfeld-f05.htm
  ‘A Resurgent Malady’, Manfred Gerstenfeld

  Like

 10. henk schroemges zegt:

  Waarom gedraagt dat vredelievend kankergezwel van een z.g. geloof zich niet als een echt kankergezwel en gaat zonder meer dood? Of is inderdaad de massaproductie meer dan de afvallers?

  Like

 11. Jan zegt:


  Nog een pallywoodproduktie:

  Simpsons:

  Like

 12. Pingback: De Jodenhaat van het NOS-journaal en correspondente Monique van Hoogstraten nogmaals aangetoond | E.J. Bron

 13. Pingback: De objectiviteit van de NOS, of wat daar nog van over is | E.J. Bron

 14. Pingback: NOS-journaal: islamofilie, Israëlhaat, incompetentie | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s