Bayernkurier: Turkije wordt radicaal geïslamiseerd

Screenshot_54

Het actuele artikel uit de “Bayernkurier”, “De verovering van Turkije – op weg naar een islamitische staat – ondermijning van de samenleving door de Gülen-beweging”, laat een verschrikkelijke ontwikkeling zien. Terwijl Erdoğan bondskanselier Angela Merkel een schijnbaar modern Turkije voorschotelt, en het toetredingsproces tot de EU bespoedigd moet worden, smeedt hij achter de coulissen via de knalharde islamisering van Turkije de wedergeboorte van het Ottomaanse rijk.

Passages uit het omvangrijke artikel in de “Bayernkurier”:

Onder de regering van de AKP (Partij voor Rechtvaardigheid en Ontwikkeling) werden en worden sinds 2002 talrijke westerse waarden, zoals gelijkberechtiging van man en vrouw, vrijheid van godsdienst, vrijheid van meningsuiting, persvrijheid, pluralisme en nog veel meer door wetswijzigingen, politieke en religieuze maatregelen iedere dag uitgehold. Deze ontwikkeling is de afrekening van de radicale islamieten met het moderne Turkije en koppelt het land af van het Westen. “Godzijdank zijn wij aanhangers van de sharia…ons doel is de islamitische staat”, zei AKP-chef Erdoğan in 1994. (…)

Vanaf het begin waren bijna alle maatregelen van de regeringspartij, waaronder de zichtbare uitschakeling van seculiere elementen in justitie, media en het leger, de aanstaande grondwetswijziging met een presidentieel systeem gericht en ook de geplande bouw van moskeeën in Istanboel, op de vestiging van een radicaalislamitische en fascistische alleenheerschappij van de regeringspartij. (…)

Erdoğan droomt van de overname van een leidende rol van de zogenaamde “islamitische wereld” door zijn “Nieuwe Turkije”. Daartoe mobiliseert de AKP-leider niet alleen de soennitische Turken (Hanafieten) en Koerden (Sjafieten), maar ook soennitische Arabieren en autoritaire regimes zoals dat van de Moslimbroeders onder Morsi´s leiding in Egypte – bijvoorbeeld tegen de Syrische machthebber Assad. Tegelijkertijd stookt hij de soennieten tegen de Alawieten in Turkije en laat soennitische moskeeën in Alawietische woongebieden oprichten. (…)

De soennitische religie-uitoefening, die hoofdzakelijk door de radicaalislamitische prediker Fetullah Gülen wordt doorgegeven, bepaalt steeds meer het sociale en culturele leven in Turkije. Hij dwingt de totale Turkse samenleving om zich, volgens het rechtsbegrip van Gülen, dus naar de sharia te richten. (…)

In het huidige Turkije worden weer Verlichte islamaanhangers (soennieten en Alawieten in gelijke mate) en christenen openlijk op straat in elkaar geslagen, beroepsmatig benadeeld en politiek vervolgd. De consumptie van en reclame voor alcohol evenals de vrijheid van het internet worden in toenemende mate beperkt. Vrouwen zonder hoofddoek worden in het hele land aangevallen, beledigd en massaal verdrongen uit het openbare leven. (…)

Het dragen van een hidjab is inmiddels bijna een voorwaarde geworden om een hoge functie in het staatsapparaat te kunnen krijgen. Meer dan 60% van alle vrouwen draagt in Turkije traditioneel uit culturele redenen een hoofddoek. Van deze culturele hoofddoek hebben de radicale islamieten een hidjab gemaakt, die intussen in openbare gebouwen zoals banken, ziekenhuizen en autoriteiten evenals al langere tijd op scholen en universiteiten is toegestaan. De afschaffing van de schooluniformen op basisscholen midden 2012 heeft nu ook op basisscholen en scholen voor voortgezet onderwijs de weg voor dragers van de hidjab vrijgemaakt. (…)

In het huidige Turkije neemt sinds de machtsgreep van de radicale islamieten ieder jaar het aantal mannen toe die hun vrouwen in huis opsluiten, van het beroepsleven weghouden, hen slaan of zelfs vermoorden. Ze denken met hun vrouwen en dochters alles te mogen doen, omdat zij hun “eigendom” zijn. Sinds 2002 steeg het aantal moorden op vrouwen volgens regeringsstatistieken met meer dan 1400%. )…)

Het complete staatsapparaat is intussen bijna volledig in handen van de radicaalislamitische Gülen-sekte en de AKP, dat vermoedt ook het Amerikaanse tijdschrift “Foreign Policy”. (…)

De Groot-Ottomaanse dromen van Erdoğan en Gülen, openlijk uitgesproken door de AKP-chef met de zin “We moeten overal daar naartoe gaan waar onze voorouders waren”, zijn al bestanddeel van de Turkse buitenlandse politiek geworden. Ook in Duitsland worden door Gülens leerlingen talrijke scholen als pressie- en invloedmiddel van deze dromen opgericht. (…)

In Duitsland zetelt de beweging sinds kort onder de naam “Hizmet” (Dienst). Daarvoor worden hoofdzakelijk van oorsprong Turkse studenten en academici ingezet, die zichzelf definiëren als “leerlingen van Hoca Efendi” (leerlingen van meneer de imam) en zich onder verschillende namen organiseren. De privéscholen “Vision” of de vereniging “IDIZEM” in München zijn hier voorbeelden van. (…)

Bijna alle onafhankelijke waarnemers zijn het er inmiddels over eens dat het recht in Turkije door de AKP met voeten wordt getreden. Ze intensiveert de censuur en dreigt iedereen met harde sancties die kritiek uitoefent op het regeringswerk. De AKP, Gülen en de aan hen gelieerde media noemen Turken die hun voorstellingen niet willen volgen of die kritiek hebben op de onserieuze uitleg van de islam evenals het misbruik van de democratie door radicale islamieten, graag goddeloos, islamvijandig en ongelovig. Ze worden publiekelijk belasterd, zwart gemaakt, beroepsmatig benadeeld en zelfs gearresteerd. Want heel snel word je ook een “putschist” genoemd – een begrip, dat direct naar de gevangenis kan leiden.

Hier het hele artikel. Het scenario in Turkije is rechtstreeks van invloed op Duitsland: daar leven 3 miljoen Turken of van oorsprong uit Turkije afkomstige mensen, velen van hen zijn door de Turkse minister-president Erdoğan en de regerende AKP beïnvloed. De Turks-islamitische instelling voor religie in Duitsland, DITIB, ressorteert zoals bekend rechtstreeks onder de Turkse religieautoriteit DIYANET, zodat de radicalisering vermoedelijk ook sterk via de moskeeën verloopt. De levensgevaarlijke combinatie van Turks-nationalistische overmoed met islamitisch totalitarisme zal in Duitsland nog massaal problemen veroorzaken.

Hoe deze ontwikkeling in Duitsland zichtbaar wordt, tonen onlangs opgenomen videobeelden uit München. In discussies met moslims wordt heel openlijk gezegd dat zich spoedig een Ottomaans rijk tot Europa zal uitstrekken, de islam ingevoerd zal worden en de islam zal heersen.

Voetgangerszone München, 16 februari 2012:

 

Bron:

http://www.pi-news.net/2013/02/bayernkurier-turkei-wird-radikal-islamisiert/

Auteur: Michael Stürzenberger

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islamisering, Turkije. Bookmark de permalink .

11 reacties op Bayernkurier: Turkije wordt radicaal geïslamiseerd

 1. koddebeier zegt:

  Jammer genoeg is het Turkse leger ontmant. De mannen (Generaals) zitten gevangen en de rest heb geen ballen.

  Like

 2. Seculiere zegt:

  Dit is mede te danken aan het U.S.A. en E.U.
  Dank u wel,dank u wel om het Turks leger helpen te ontmantelen!

  En de reden waarom Duitsland toch geinterseerd is om Turkije als E.U. member te hebben is omdat ze beseffen dat tegen 2023 bij het 100 jaar bestaan van Turkije bij de 10 grootste economienen zal behoren en dan kunnen ze dat land ook uit melken.

  Like

 3. Jade zegt:

  Die islam gaat me veel te hard momenteel, wanneer trekken we eens aan de noodrem?
  Even de principes opzij zetten, en je hebt gratis olie…

  Like

 4. Straks zijn wij aan de beurt…

  Like

 5. heleen zegt:

  Zelfs troetel-Turk Selahattin Koçak schrijft in zijn boek ‘wie is er bang van de islam’ dat hij droomt van een nieuw Ottomaans Rijk. En geen kat die protesteert of dat zinnetje las blijkbaar. Moslim -immigranten willen hun godsdienst uitdragen en aan de autochtone bevolking de wetten en geplogenheden van de islam opdringen en Europa islamiseren en de wereld onderwerpen aan hun doctrine. Zo simpel is het.
  Verzet! Verzet. !

  Like

  • Seculiere zegt:

   Het succes van Erdogan is te danken aan de Koerden,liefst 86 procent van hun heeft op Erdogan gestemd,en er leven maar liefst 20 miljoen Koerden in Turkije…

   Like

 6. louis-portugal zegt:

  Het is gewoon niet meer te stoppen.
  Als een stoomwals rolt het over ons heen.
  Het kan alleen maar stoppen door een volledige ieneenstortig van de EU en dat zie ik ook nog gebeuren.

  Like

 7. Florac Bosch zegt:

  De bemoeizucht van Turkije!

  Turkije, onder leiding van Ottomaanse islamisten, steunt de Jihadisten van IS, Hamas, Moslimbroeders en Al -Nusra. Er is een ideologische verwantschap en het moslimland dat bij uitstek het Ottomaanse Rijk wil doen herleven, creëert nieuwe monsters! De ideologie van de moslimbroeders heeft hier alles mee te maken. De Turkse regeringspartij AKP, Erdogan en zijn islamitische broederschappen, die veelal ondergronds functioneren, hebben flink bijgedragen aan de creatie van IS en Al Nusra. 

  Turkije, dat zich onder leiding van de islamitische president Tayyip Erdogan in snel tempo van Europa heeft afgekeerd en zich openlijk heeft aangesloten bij de islamitische kamp, onderdrukt Koerden; ontkent Armeense genocide, houd nog steeds een deel van Cyprus bezet. En nu willen ze invloed in Nederland. 

  De arm van Turkije gaat ver! 

  Directe Turkse overheidsbemoeienis met de turks-islamitische organisaties in Nederland gaat gewoon door! De lange arm van Turkije gaat gepaard met lange tenen. Nederlandse Turken bestaan niet. Ze zijn en blijven Turken. Ze moeten zelfs het Turkse leger in! Oftewel in vreemde krijgsdienst! 

  Turken in Nederland willen dat Nederland gewoon in de invloedssfeer van Turkije komt: Erdogan: “De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen”. Recep T. Erdoğan. 

  Turkse leider Erdogan, is niet alleen leugenaar maar ook hypocriet; in eigen land worden minderheden vervolgd, ontvoerd, gemarteld en geïntimideerd. AKP, de hele partij zit vol met de hongerige honden die het Westen als de duivel beschouwen… Erdogan’s actie, is een duidelijke poging om hier zijn macht te verbreiden! 

  De uitlatingen en kwalificaties van dictator Erdogan in het recente verleden over andersdenkenden dan hij zijn zeer verontrustend. Moskeeën bouw en hoofddoek export is weliswaar belangrijk voor de Turken die Nederland die via immigratie en hoge geboortes van de geïndoctrineerde turken willen veroveren. Turken vormen nu de voorhoede van buitenlandse mogendheden die hun eigen nationaliteit en karakter willen behouden en zich afzetten tegen de Nederlandse samenleving die zij willen onderwerpen. 

  Hier worden er steeds meer en meer moskeeën, Turkse centra’s, koran schools etc.. gebouwd. De AKP zit in Nederland aan de knoppen van een reeks moskeeën. Turkse elite wilt een gesloten Turkse colonne hebben in Nederland, Turkse nationalisten willen graag een ‘groep Turkije’ in 2e kamer, en die zou als een soort aparte Turkse nationale fractie worden. Binnen de Soennitische sekte, is het traditie dat oorlog gevoerd kan worden op alle niveau’s. Zij hebben het niet nodig openlijk een oorlogsverklaring te uitten. Met list, bedrog en valse dialoog kan gemakkelijk een oorlog gewonnen worden en de tegenstander merkt pas dat er oorlog is als hij lang en breed op de grond ligt. 

  Turken willen eigen enclave stichten die verbonden is met Turkije. De hoofddoek is een vlag die turken op het hoofd van vrouwen planten om daarmee het veroverde gebied te markeren.

  Door de intensieve bemoeienis van Turkije vindt er meer en meer een bevolkingsverplaatsing. Het is jammer voor dit land dat de grote politieke partijen, kerken en ambtenaren door de niet bestaande vrije ˜immigrant˜ verblind zijn. Onder leiding van AKP, een toenemend aantal in Nederland wonende Turks-islamitische nationalisten, hun Moskeekoepel organisaties, Milli Görüs, Suleymancilar, Diyanet, Fetullah, Moslimbroeders etc.. die gelieerd zijn aan de ISIS, Al Qaede en Al-Nusra, voeren hun politieke en ideologische activiteiten, ongestoord uit: Jongeren en ook nu kinderen worden blootgesteld aan massale en leugenachtige vijandige campagnes. Men wilt echter niet de integratie, maar meer eigen nationale doelen te bereiken. Turken zijn sterk gepolitiseerd onder leiding van imams, Turkse staatsambtenaren, Süleyman-beweging, Milli Görüs, Diyanet en de Fethullah Gülenbeweging die de “Turkse diensten” binnen Nederland verzorgen. Export van deze Turkse politieke cultuur betekent inderdaad de export van structureel cliëntelisme. Maar ook van vriendjespolitiek, corruptie, discriminatie van onwelgevallige minderheden, misplaatst superioriteitsgevoel en eigenbelang in het politieke handelen. AKP leiders hebben herhaaldelijk gezegd Europa te willen veroveren “via de baarmoeders van onze vrouwen”. 

  Turkse islam van de Ottomaanse tijdperk is een nieuwe politieke fenomeen geworden in Nederland. De integratie waartoe het westen oproept en waartoe het de moslims wil aansporen betekent het afstand doen van een deel van de cultuur die moet worden ingeruild voor de westerse cultuur en beschaving. De Ottomaans Turkse islam staat niet toe gedeeld te worden, en wordt geheel aangenomen met zijn credo en systeem en het is niet toegestaan om een deel van zijn wetten te verloochenen. 

  De turken migratie met de Ottomaanse veroveringen-ideologie- is overgoten met een godsdienstig sausje – die wereldheerschappij nastreeft, o.a. door hun 5e colonne. Dat is een bom onder onze maatschappij!

  Te gek voor woorden! 

  De geschiedenis van Turkije is vol met genociden als voorbeeld, 1.5 miljoen Armeense bevolking, meer dan 600 duizenden Alevieten, meer dan 720 duizend koerden.

  Laat staan de genocide op de Koerden en de vervolging daarvan. In Turkije, bijna alle kerken zijn omgezet in moskeeën of verandert in museum! Een paar jaar geleden verkondigde Erdogan nog dat Turken in Europa verraad pleegden aan hun Turkse vaderland en identiteit als zij daar zouden integreren. De situatie in Kobani en de rol van Turkije hierin is veelzeggend. Er is geen reden om de “trots van Erdogan” te ontzien. De Turk weet al dat wij een slap en laf kabinet hebben die uit angst voor escalatie gaan kruipen voor ze. En dan nu de tweede slag’, ze willen ‘inspraak’…! Waar halen ze het gore lef vandaan. 

  Turkije kan beter ervoor zorgen dat ze van die dictator met achterlijke ideeën worden verlost ipv zich met ons te bemoeien. Hieruit blijkt dus wel degelijk de lange arm van Turkije. Turkije heeft niets over Nederland(ers) te zeggen, want dat laat de soevereiniteit niet toe. Laat Turkije eerst maar eens in enigenland orde op zaken stellen, u weet wel, de massamoord van Armeniërs, discriminatie van vrouwen,onderdrukking van de Koerden etc etc. Turkije is een dictatuur en schendt mensenrechten op grote schaal. Turkije moet zich zeker niet bemoeien met een van de meest democratische, een van de meest gulle en een van de meest gastvrije landen ter wereld. Probeer als buitenlander een kerk te bouwen in Istanboel of in de regering te komen. 
  Het is een schande dat de Turken na 50 jaar nog steeds niet de moeite hebben genomen om te integreren. Dat ligt echt niet aan Nederland hoor want dat hebben ze nog in geen enkel ander Europees land gedaan. Er zijn nog genoeg mensen die dromen dat het uiteindelijk wel gaat lukken maar we weten allemaal dat dromen bedrog zijn ! 

  De mensenrechten in Turkije zijn een lachertje. De Armeense genocide, waarbij meer dat een miljoen Armeniërs door Turkije zijn afgemaakt, wordt gewoon ontkent. Koerden hebben nog geen rechten, sterker nog, er mag in Turkije niet over de genocides gesproken worden. Doe je dat wel dan ga je meteen de bak in. Stel je voor de Turkse regering die zich wenst te mengen in ons integratiebeleid, een regering die IS geen strobreed in de weg legt, een regering die haar wil aan Nederland wil opleggen…..Je moet er niet aan denken. 

  Turkse leiders moeten eens een hand in eigen boezem steken voordat ze kritiek hebben op een democratische rechtstaat als Nederland…Turkije moet zich in eerste instantie afvragen waarom er miljoenen Turken hun land wilden verlaten. Zolang 8.6 miljoen Turken, om wat voor reden dan ook, hun land verlaten, moet Turkije gewoon dimmen.

  INTEGRATIE:

  Waarom zijn er eigenlijk zoveel turken hier en lopen ze er na jaren nog net zo bij als in Turkije ? Omdat ze in Turkije blijkbaar geen droog brood kunnen verdienen of dat ze het hier wel heel gemakkelijk kunnen krijgen of verdienen. En twee, omdat het turken zijn, moslims, die het liefst Nederland willen veranderen in een islamitische staat. AKP leiders willen helemaal niet dat Turken integreren in Nederland. Die willen Turkije uitbreiden met Nederland als provincie. Maar niemand wil het zien of durft het te zeggen. Want dat ligt natuurlijk weer ‘gevoelig’ en zijn ze weer ‘gekwetst’. 
  Juist de bemoeienis van Erdogan en de moskeeën hebben er voor gezorgd dat de integratie mislukt is.

  Er is wel meer mislukt in Europa…De integratie zal nooit in geen enkel Europees land werken, zolang de Islam hier de baas wil gaan spelen en de leer van verzonnen boeken wil opdringen aan vooral mensen die niet meer in de middeleeuwen leven en waarvan de meeste niet meer in sprookjes en leugens van dien geloven ! Turken zijn geen verrijking van de maatschappij omdat ze een complete sub -maatschappij hebben gemaakt. Compleet met winkels, scholen, buurthuizen enz. Dat de integratie is mislukt mag duidelijk zijn.Waarom is het integratieprogramma in Europa mislukt? Mede dank zij de bemoeizucht van Turkije en Marokko zelf en wat te denken van de dubbele paspoorten ?

  Na honderden miljoenen aan subsidies te hebben verstrekt om stemmen te krijgen blijkt nu dat de politiek al die jaren alleen maar heeft toegekeken of de Turken wel goed bezig waren om Turk te blijven het is ze gelukt toch ? Het moet toch niet gekker worden in dit land. Laten wij ons straks regeren door regeringen van in ons land wonende minderheden? 

  Met Vriendelijke Groeten.

  Victor Leman, Florac Bosch, S. Leobergen, A. Thores, Lidya Dekker. N. Korse. S. Ellen Krans

  Like

 8. Pingback: De Lange arm van Erdogan in Rotterdam ?? « Debat in de Digitale Hofstad

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s