Malediven: verkrachtingsslachtoffer krijgt zweepslagen

Screenshot_13

Daar is ze weer: de schoonheid van deze prachtige religie, waarover alle hoofddoekdraagsters in het Westen zo hoog  kunnen opgeven dat ze uit pure verrukking niet eens meer kunnen denken:

Een rechtbank op de Malediven heeft een 15-jarig meisje, het slachtoffer van een verkrachting, tot 100 zweepslagen en 8 maanden huisarrest veroordeeld, nadat ze had toegegeven geslachtsverkeer voor het huwelijk gehad te hebben.

Hoewel men haar veroordeeld had, krijgt ze de zweepslagen pas als ze 18 jaar wordt – aldus de woordvoerder van de rechtbank, die anoniem wil blijven. “Maar het vonnis zal onmiddellijk worden uitgevoerd als ze dit zelf wil.”

Ja, misschien wil ze het wel. Misschien kickt ze op islamitische zweepslagen, wie zal het zeggen?

Seks voor het huwelijk is op de Malediven onder de islamitische wetgeving verboden. 

De stiefvader van het meisje wordt tot 25 jaar gevangenisstraf veroordeeld als hij schuldig wordt bevonden aan de verkrachting – en ook vanwege moord, want hij heeft kennelijk de baby vermoord die hij bij zijn stiefdochter had verwekt.

Hindustan Times

Komisch, dat de islam, die eigenlijk alle moslims van de verantwoordelijkheid ontslaat, een 14-jarig kind (want zo jong of nog jonger was het op het moment van de misdaad) verantwoordelijk houdt en veroordeelt, terwijl ze door diegenen door wie ze beschermd moet worden, verkracht wordt: de stiefvader. Maar het zou ook de imam kunnen zijn, nietwaar? Of de werkgever, de leraar, de ambtenaar… Vanaf welke leeftijd zijn de meisjes in de islam schuldig als iemand seks met ze heeft?

En wij hopen opnieuw stilletjes dat de een of andere hoofddoekdame uit onze buurt een keer op vakantie gaat naar de Malediven. Inclusief zweepslagen.

Bron:

http://www.kybeline.com/2013/02/27/malediven-vergewaltigungsopfer-wird-ausgepeitscht/#more-42759

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, Malediven, Mensenrechten, sharia. Bookmark de permalink .

11 reacties op Malediven: verkrachtingsslachtoffer krijgt zweepslagen

 1. Pingback: BOINNK!!! | Hoe men met religieuze wetten door kan slaan, met name in de islam, maar ook het z.g.christendom weet er weg mee.

 2. Tom Hendrix zegt:

  Achterlijke IDEOLOGIE van een karavanenberover, kleuterneuker en zonnesteekgek Mo de halsafsnijder. Mag ik dat zeggen, ja RODE GEKKEN dat mag ik zeggen. Jullie zijn er voor het grootste deel schuld aan, dat we met hordes van deze onaangepasten in nederland opgescheept zitten. Dat is mijn mening!

  Like

 3. Henk.V zegt:

  Verkrachtingen zijn gruwelijke vergrijpen jegens vrouwen, omdat men hun geestelijke en fysieke integriteit blijvend schendt, want de nawerking ervan is doorgaans traumatisch en kan een leven lang worden gevoeld.
  Dat een slachtoffer(!) van verkrachting onder de islamitische wetgeving ooit tot en bestraffing kan worden veroordeeld is al een perversie op zich.
  Het toont ook aan dat het zicht van de islam op sexualiteit en wat daarbij komt kijken onderontwikkeld is.
  Het erge is dat de pers erover zwijgt en als men al gevallen van misbruik in de islamitische gemeenschap weet, naar wegen zal zoeken waarin men niet meer de de opvattingen over sex gerelateerd gedrag en de uitwerking ervan onder de islam kritisch hoeft te kijken!

  De ware islamofobie zitten dus in de politiek correcte hoek, niet bij ons!.
  Allereerst neemt men de godsdienstige aspiraties van de de aanhangers uit de fundamentalistische hoek niet serieus, door te zeggen dat hun opvattingen de gedachten van de islam niet vertegenwoordigen.Men verklaart de fundamentalist tot een uitzondering op de islamitische regel, zonder die regel zelf goed te kennen.
  Maar deze extreem denkende moslims gaan wel degelijk terug naar de bron waaruit de islam put..
  Zij vertegenwoordigen de echte geestesgesteldheid van degenen die het Midden Oosten met geweld onderwierpen en vandaar verder oprukten.
  Door gedragspatronen van moslims te accepteren die men bij anderen ogenblikkelijk zou bestraffen zegt men eigenlijk : jullie mogen meer onze wet overtreden dan niet-moslims. Ook in dat opzicht beziet men de moslims niet als serieuze burgers van wie men hetzelfde mag verwachten als van iedereen.. Kortom: aan moslims stelt men lagere eisen.Dat is bepaald geen compliment!
  Van een aantal linkse coryfeeën is de uitspraak bekend dat het niet zo’n probleem is, wanneer de moslims zich aan de sharia zouden houden en wij ons gewoon aan onze wet, omdat de sharia voor 90% gelijk is aan onze wet.
  Gesteld dat het waar zou zijn(wat ik betwijfel), hoe staat het dan met het 10% verschil? Waar gaat dat over?
  Moslims behoeven dus niet geheel aan onze wet te voldoen, terwijl de gedachte juist is dat onze wet geldt voor iedere ingezetene van ons land! Andermaal is de onderliggende gedachte :wij kennen hun verminderde verantwoordelijkheid toe voor hun gedragingen. Opnieuw een beledigende gedachte.
  Van de islamitische inwoners MOET GEËIST worden dat ze zich aan onze wet houden.Pas dan ziet men ze voor vol aan.
  Alle deze verwringing van logische eisen komt uit de politiek correcte hoed!En dan worden WIJ beschuldigd van islamofobie..
  Gelijktijdig neemt men de autochtone burgers natuurlijk evenmin serieus wanneer de ene groep (moslims, kennelijk met meer egards wordt behandeld.
  Kortom: links en redelijk, goed werkend verstand gaan kennelijk niet meer samen.
  Allang niet meer.

  Like

  • Henk.V zegt:

   Het erge is dat de pers erover zwijgt en als men al gevallen van misbruik in de islamitische gemeenschap weet, naar wegen zal zoeken waarin men niet meer NAAR de de opvattingen over sex gerelateerd gedrag en de uitwerking ervan onder de islam kritisch hoeft te kijken!

   Like

 4. toetssteen zegt:

  @Henk V.

  ‘Van een aantal linkse coryfeeën is de uitspraak bekend dat het niet zo’n probleem is, wanneer de moslims zich aan de sharia zouden houden en wij ons gewoon aan onze wet, omdat de sharia voor 90% gelijk is aan onze wet.’

  Voor zover ik weet is onze wet een afgeleide van de codex Justitianus

  Like

  • Henk.V zegt:

   Wikipedia doorlezend over dit onderwerp denk ik dat uw conclusie juist is, Toetssteen, en ik denk dat het rechtsbesef dat wij hier in het Westen kennen niet voor niets uit de Romeinse hoek komt, want daar bezaten de bestuurders een voortreffelijke gevoel voor logica en rechtvaardigheid en de praktische toepassing ervan op allerlei gebieden,
   Toch denk ik dat in onze streken de interpretaties van allerlei vastgelegde Romeinse gedachten eeuwenlang wel degelijk zijn ingekleurd vanuit de Joods-christelijk basis (opvattingen uit het Oude en Nieuwe Testament) van onze samenleving, terwijl de toenemende invloed van het humanisme de geest van de oorspronkelijke inspiratie bronnen weer versterkten.
   En juist het gegeven dat de islam in haar oorsprong helemaal niet uit deze bronnen put en in aanleg een straf theocratische maatschappijvisie voorstaat, maakt duidelijk dat wij hier nu met een zeer ernstig en alles bedreigend belangen- en opvattingen conflict vandoen hebben, omdat de gehanteerde zienswijzen met betrekking tot mens en maatschappij werkelijk volkomen tegenover elkaar staan!
   Democratie en theocratie laten zich totaal niet versmelten!
   Het valt politiek correct zeer aan te wrijven dat men het zicht op dit zeer belangrijke verschil totaal heeft verloren. Men davert voort op een ingeslagen weg die naar overbrugging van alle on-overbrugbaarheden moet voeren.
   Zoveel stompzinnigheid krijg je nu, wanneer je het vermogen en de wil hebt verloren om je theorieën te toetsen aan de verifieerbare praktijk.

   Dat is ook de reden waarom ik -als iemand die ooit in de linkse hoek verkeerde- de absurde drang tot redeloze gelijkschakeling van mensen, religies, culturen en nationaliteiten voor waanzinnig houd.
   Dit heersende, modieuze denken noem ik -zonder enige scherts- een vorm van geestesziekte en ik mag hopen dat er ooit een tijd aanbreekt dat de belijders ervan zich diep, diep schamen en hun koers drastisch wijzigen..

   Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  @Henk V 20.52. uur. Inderdaad Henk, LINKS of de RODEN en redelijk verstand is hetzelfde als een vierkante cirkel. Linksen hebben zoals bekend, een verkeerd draaiend gen! @ Toetssteen 01.50. uur op 28/2, inderdaad onze wetten zijn over het algemeen afgeleid van het romeinse recht. Napoleon Bonaparte heeft deze wetgeving ook op schrift laten stellen voor ons land. De CODE CIVIL.

  Like

 6. Pingback: In de brievenbus | Golfbrekers

 7. cd zegt:

  Deze foto is volgens mij misplaatst, omdat deze is gemaakt bij een viering van goede vrijdag (aldaar ook heel bloederig inclusief “echte” kruisiging van vrijwilligers). Er zijn toch ook echte foto’s?

  Like

 8. Pingback: Waar kan je nog zeker op vakantie gaan? - Kleding maakt mensen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s